- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Robottal a nyomában üldözi a Honor a Huawei-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
2900 - 2801
3448 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
22623.741, Beta Channel.
-
BiP
nagyúr
Van az úgy néha, hogy megrohad a Windows update. Nálunk a melóban az elmúlt évben 2-3 gépet kellett újrahúzni, mert egyszerűen nem ment fel rájuk semmilyen W update. A kapott hibakódok meg csak egymásra hivatkozó workaroundokra mutogattak, semmi sem segített. Aztán a rendszergazda azt mondta, ne szarakodjunk, húzzuk újra. Az volt a legszebb, hogy a WSUS jelentéseiben sem szerepelt, hogy problémás, más ok miatt találtunk rájuk.
Remélem azért nálad nem ez lesz!A kapott hibakódok meg csak egymásra hivatkozó workaroundokra mutogattak, semmi sem segített.
Na igen. kb. 3 hibakódot is kaptam a próbálkozások során, mindre ugyanazokat a megoldásokat javasolta. Mind az official MS, mind a tech oldalak: folderek pucolása, sfc /scannow, dsim, stb. De egyik sem vezetett megoldásra. Csak a fenti iso-ból update-ekkel értem el részleges, majd végül teljes eredményt.
Teljes újrahúzást nem akartam, eléggé belakott a rendszer.
Hogy mitől fosta össze magát, nem tudom, egész eddig nem volt vele gond, pedig igencsak régóta fent van (2019.november), megélt pár update-et már. (nem is tudom már, melyik builddel indítottam) -
niof
veterán
Jó neked, én azóta szenvedek, pedig már pucoltam a WinUpdate mappákat, service-eket, stb.
Csináltam egy 22623.730-as iso-t, fel is ment, de valahogy 22621.525 lett az eredmény
Úgyhogy most a 22621.730 akarja feltenni az update. (az is jó lenne), de ugyanúgy failed. Annyira, hogy már maga az Update ajánlotta fel, hogy hát ez nem akar felmenni, de itt egy Insider Update (22623.730), tegyük fel azt. (köszi, ez votl az eredeti terv is
), de ugyanúgy nem megy fel.Van az úgy néha, hogy megrohad a Windows update. Nálunk a melóban az elmúlt évben 2-3 gépet kellett újrahúzni, mert egyszerűen nem ment fel rájuk semmilyen W update. A kapott hibakódok meg csak egymásra hivatkozó workaroundokra mutogattak, semmi sem segített. Aztán a rendszergazda azt mondta, ne szarakodjunk, húzzuk újra. Az volt a legszebb, hogy a WSUS jelentéseiben sem szerepelt, hogy problémás, más ok miatt találtunk rájuk.
Remélem azért nálad nem ez lesz! -
BiP
nagyúr
Jó neked, én azóta szenvedek, pedig már pucoltam a WinUpdate mappákat, service-eket, stb.
Csináltam egy 22623.730-as iso-t, fel is ment, de valahogy 22621.525 lett az eredmény
Úgyhogy most a 22621.730 akarja feltenni az update. (az is jó lenne), de ugyanúgy failed. Annyira, hogy már maga az Update ajánlotta fel, hogy hát ez nem akar felmenni, de itt egy Insider Update (22623.730), tegyük fel azt. (köszi, ez votl az eredeti terv is
), de ugyanúgy nem megy fel.Valószínűleg nálam csesződhetett el valahogy az update service.
De egy "RTM" 22621.608 iso-val rá tudtam frissíteni. Bár a verzió .525 maradt, de valószínűleg helyrerakta a szolgáltatást, mert bár manuális indításra nem frissített, magától végül felrakta.
Szóval most 22621.730-ra sikerült jutnom.
És innen már felment a 22623.730. -
BiP
nagyúr
), de ugyanúgy nem megy fel. -
qqcqqc
őstag
-
BiP
nagyúr
Na, pont akartam beírni, hogy nekem is végre elkezdte tölteni (22623.730-at a Beta csatornán), de akkor ezek szerint már reggel óta jó.
Bár most letöltés után install errort dobott, Install error - 0x80070002.
-
qqcqqc
őstag
És még mindig semmi. Az update-nél azt írja, hogy nincs frissítés, az insider-nél pedig, hogy új build érhető el az update webhelyen.....
Mit tudok csinálni?Nem vagyok egyedül:
"[ADDED 10/3] We are investigating reports that some Insiders on Build 22622.601 are not being offered Build 22623.730."Rendbe rakták.
Különben csak azért írtam ki, hátha más is így járt, de üssetek, ha akartok.
-
westlake
félisten
-
norti
addikt
-
BiP
nagyúr
Srácok, nem értem a "vergődést". Ha szeretnétek frissebb verziót, akkor megoldjátok cab-bal, vagy msu-val, legrosszabb esetben ISO-val. Ha meg nem annyira fontos, akkor hagyjátok a fenébe, és nem foglalkoztok azzal, hogy nem a legújabb verziót használjátok. De ti a két állapot között vagytok, ami kimondottan bosszantó. Ha valaki szeretne valamiben segítséget kérni, akkor nagyon szívesen megpróbálok segíteni. Szóval, tudok valamiben segíteni bárkinek is? Igen, ez betonozásra és gödörásásra is vonatkozik...
pang a topic, szerintem elfér.
Ilyen alapon felesleges az insider feedbacket használni, mert előbb-utóbb megoldódik vagy találsz rá workaroundot, ha nem annyira fontos, akkor meg úgyis mindegy.Itt Insider verziókról van szó, és ez issue, hogy nem megy fel a következő build magától.
És most már azt is tudjuk, hogy globális a dolog.
Nincs komoly vergődés, mindenki tegyen belátása szerint. (vár, vagy frissíti manuálisan) -
westlake
félisten
Srácok, nem értem a "vergődést". Ha szeretnétek frissebb verziót, akkor megoldjátok cab-bal, vagy msu-val, legrosszabb esetben ISO-val. Ha meg nem annyira fontos, akkor hagyjátok a fenébe, és nem foglalkoztok azzal, hogy nem a legújabb verziót használjátok. De ti a két állapot között vagytok, ami kimondottan bosszantó. Ha valaki szeretne valamiben segítséget kérni, akkor nagyon szívesen megpróbálok segíteni. Szóval, tudok valamiben segíteni bárkinek is? Igen, ez betonozásra és gödörásásra is vonatkozik...
-
norti
addikt
És még mindig semmi. Az update-nél azt írja, hogy nincs frissítés, az insider-nél pedig, hogy új build érhető el az update webhelyen.....
"[ADDED 10/3] We are investigating reports that some Insiders on Build 22622.601 are not being offered Build 22623.730."Vársz, míg kijavítják.
-
qqcqqc
őstag
"[ADDED 10/3] We are investigating reports that some Insiders on Build 22622.601 are not being offered Build 22623.730." -
szabeska
addikt
#2881 szabeska :
Ó, most látom, 20-án tényleg kijött a Win11 22H2: 10.0.22621.382
Azóta 27-én jött rá egy patch: 10.0.22621.525, elvileg ez a legújabb publikus.
De ez még mindig régebbi, mint a tiéd (.607. release preview), szerintem azért nem frissül, mert még nincs mire. Ez a legújabb ezen a csatornán.
A most kijött .730-as pedig beta, nem RP.Akkor varok, remelem nem kell a kovetkezo nagy frissitesig.
-
BiP
nagyúr
#2881 szabeska :
Ó, most látom, 20-án tényleg kijött a Win11 22H2: 10.0.22621.382
Azóta 27-én jött rá egy patch: 10.0.22621.525, elvileg ez a legújabb publikus.
De ez még mindig régebbi, mint a tiéd (.607. release preview), szerintem azért nem frissül, mert még nincs mire. Ez a legújabb ezen a csatornán.
A most kijött .730-as pedig beta, nem RP. -
BiP
nagyúr
Hali!
Kb egy hónapja beállítottam, hogy a kövi nagy frissítésnél kilépjek a RP csatornából. Most kijött a végleges 22H2, de mégis ezen a builden ragadtam. Ez régebbi, vagy újabb mint a most megjelent 22H2? Hogyan tudnám adatvesztés nélkül rávarázsolni? Vagy hagyjam a fenébe, mert csak a következő nagy frissítésnél fog a végleges települni? Egy hónap nem volt elég neki?

ui: nálam pl a lapfüles explorer sem jelent még meg, vagy külön be kellene kapcsolnom?
Most kijött a végleges 22H2
Kijött a végleges 22H2? -
szabeska
addikt
Hali!
Kb egy hónapja beállítottam, hogy a kövi nagy frissítésnél kilépjek a RP csatornából. Most kijött a végleges 22H2, de mégis ezen a builden ragadtam. Ez régebbi, vagy újabb mint a most megjelent 22H2? Hogyan tudnám adatvesztés nélkül rávarázsolni? Vagy hagyjam a fenébe, mert csak a következő nagy frissítésnél fog a végleges települni? Egy hónap nem volt elég neki?

ui: nálam pl a lapfüles explorer sem jelent még meg, vagy külön be kellene kapcsolnom?
-
qqcqqc
őstag
-
niof
veterán
-
pzstm
Topikgazda
-
westlake
félisten
Érdekes, csak azok a buildek szoktak késni, amiket túl sok gépre kellene kiküldeni egy időben (like Windows 21H2->22H2).
-
BiP
nagyúr
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22621.730 and 22623.730
Beta ChannelA 22622 már 22623.
A Windows Update valamiért nem dobja fel. (22261.601-es builden vagyok, Beta channel), pedig a Windows Insider menüpont jelzi, hogy van újabb build. Fura.
Troubleshoot persze szart sem ér. -
norti
addikt
-
westlake
félisten
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22621.730 and 22623.730
Beta ChannelA 22622 már 22623.
-
norti
addikt
-
norti
addikt
Várd meg a következőt. Garantáltan rosszabb lesz
Jött egy Update Stack Package meg egy .NET FW frissítés és helyreállt (bár a restart/shutdownról még nem tudok nyilatkozni)
-
Morgenstern
tag
-
norti
addikt
-
norti
addikt
Amúgy szerencsére még működik, aztán meglátjuk, mikor jön egy silent update, ami átbillenti fixre.
-
niof
veterán
Sosem tudom elfogadni a counteractive - erre sajnos nincs szép magyar szó - hozzáállást, legyen szó bármiről, de főleg egy fejlesztésről. Annyira kiváló új feature a drag-n-drop letiltása, annak ellenére, hogy a felhasználók igen jelentős többsége utálja, hogy menjen ki, aztán majd valahogy visszahackeljük valamikor. Nem találom a normális emberi logikát sehol ebben.
You may also notice that it is not possible to drag and drop or rearrange your system tray icons with this change. We heard your feedback on this change earlier this year and are working to address this in a future Insider Preview build.
Van rá app a Store-ban (Drag and Drop for Windows 11). Az egy fura dolog benne, hogy felfelé kell cibálni a dolgokat, nem lefelé. Meg mondjuk elrejthetné magát, és mikor odahúzza a paraszt az egeret, akkor jönne elő. De legalább van.
-
norti
addikt
Sosem tudom elfogadni a counteractive - erre sajnos nincs szép magyar szó - hozzáállást, legyen szó bármiről, de főleg egy fejlesztésről. Annyira kiváló új feature a drag-n-drop letiltása, annak ellenére, hogy a felhasználók igen jelentős többsége utálja, hogy menjen ki, aztán majd valahogy visszahackeljük valamikor. Nem találom a normális emberi logikát sehol ebben.
You may also notice that it is not possible to drag and drop or rearrange your system tray icons with this change. We heard your feedback on this change earlier this year and are working to address this in a future Insider Preview build.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
norti
addikt
-
westlake
félisten
A béta megint lemaradt.

Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22621.586 and 22622.586
586, király.
-
savior
őstag
Eltunt a talcarol az idojaras elorejelzes. Hogy tudnam elocsalni megint vagy mi az uj helye?
-
BiP
nagyúr
Csomószor volt már olyan, hogy korábbi build volt az "RTM", és a legfrissebb update az ugyanúgy update-ként jött azonnal.
Ezért tartom esélyesnek akár azt is, hogy 22621.1 lesz a hivatalos ISO-ban, de megjelenéskor már lesz azonnal valami .4xx-es build update. -
GoodSpeed
veterán
Szeptember második keddjén mindenképpen esedékes egy újabb security update, ami Build szám emelkedéssel jár. Szóval szerintem az lesz az RTM.
-
BiP
nagyúr
-
GoodSpeed
veterán
-
westlake
félisten
-
GoodSpeed
veterán
-
GoodSpeed
veterán
-
norti
addikt
-
pzstm
Topikgazda
-
westlake
félisten
Ez azt jelenti, hogy "hivatalosan" is útjára bocsájtották a Windows 11 22H2-t, függetlenül attól, hogy majd csak szeptemberben lesz teljeskörűen publikálva.
-
pzstm
Topikgazda
-
westlake
félisten
-
norti
addikt
-
GoodSpeed
veterán
Ja... nálam a kisebbik laptopon nem is frissült a 22622.290 tegnap. Ma ott visszatértem a stabil Windows 10-re, hiszen 7100U a CPU és 2025 végéig támogatott a Windows 10...
A nagyobbik laptop megkapta a 22621.232-t tegnap. -
westlake
félisten
A 2262x.290-es buildek (06.14) valami tesz-buildek lehetnek, mivel régebbiek, mint a mai 22621.232-es (07.08), sőt még a 22621.169-nél is (06.22). Ez azért érdekes, mert nem rémlik, hogy a nagyobb verziószám valaha is régebbi buildhez kapcsolódott volna.
-
GoodSpeed
veterán
-
GoodSpeed
veterán
Lejöttem az Insiderből, most ezen vagyok:
Most vissza kellene mennem rá? Illetve ha igen ez csak a beta csatornán frissülne erre, mert a DEV nem érdekel, igazából csak az, a GA verzió kapja meg a legfrissebb build-et security update-el, és az, hogy amikor nyilvánosan mindenki számára elérhetővé teszik akkor ne kelljen újrahúznom, mert véletlen lejött valami olyan build, ami majd csak 23H2 néven lesz egyszer
? -
GoodSpeed
veterán
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22621.290 and 22622.290
Biztos nagy szükség volt arra, hogy legyen 22621, meg 22622 is. Értem én, hogy enablement package, bármit is jelentsen ez jelen esetben, de akkor most melyik a 22H2? Az 1-es, vagy a 2-es végű? A Windows 10-nél van értelme, hogy félévente eggyel növelik a buildet.
Lejöttem az Insiderből, most ezen vagyok:
Most vissza kellene mennem rá? Illetve ha igen ez csak a beta csatornán frissülne erre, mert a DEV nem érdekel, igazából csak az, a GA verzió kapja meg a legfrissebb build-et security update-el, és az, hogy amikor nyilvánosan mindenki számára elérhetővé teszik akkor ne kelljen újrahúznom, mert véletlen lejött valami olyan build, ami majd csak 23H2 néven lesz egyszer
? -
westlake
félisten
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22621.290 and 22622.290
Biztos nagy szükség volt arra, hogy legyen 22621, meg 22622 is. Értem én, hogy enablement package, bármit is jelentsen ez jelen esetben, de akkor most melyik a 22H2? Az 1-es, vagy a 2-es végű? A Windows 10-nél van értelme, hogy félévente eggyel növelik a buildet.
-
GoodSpeed
veterán
-
GoodSpeed
veterán
-
lafaty80
addikt
Ennél verziónál hiába lépsz is ki az Insider csoportból. Én sosem tudtam régebbi verziót "frissíteni" az újabbra. Ez a 23H2-es branch, a legújabb. Ebből csak akkor lesz 22H2 (vagy éppen 21H2), ha ISO-ból "frissíted". Amit talán enged, talán nem. Legrosszabb esetben újra kell telepíteni az egészet. Ez sajnos nem olyan, hogy bármikor lehet váltani bármelyik branch-re.
Sajnos igen, kilépni sem tudok belőle és stable verziót sem tudok telepíteni rá. Maradt a reinstall, de stable verzióval. Pronbléma is megszűnt ezáltal...
-
westlake
félisten
Én ezen vagyok:
Ezt látom, ha rámegyek:
Kipróbáltam #2816GoodSpeed registry törlését is, de semmi hatása, érdekes.
Egyébként pubg-nál jelentkezik egyedül a gond, eddig ment a játék/os együtt, most valamiért nem indul el. Játék oldalon mindent is kipróbáltam megtettem, most még talán egy win reinstall lehetne, de csak azért nem tenném meg.
Mondjuk úgy nyugodtabb lennék, ha ilyen gondja lenne másnál is insider alatt
Ennél verziónál hiába lépsz is ki az Insider csoportból. Én sosem tudtam régebbi verziót "frissíteni" az újabbra. Ez a 23H2-es branch, a legújabb. Ebből csak akkor lesz 22H2 (vagy éppen 21H2), ha ISO-ból "frissíted". Amit talán enged, talán nem. Legrosszabb esetben újra kell telepíteni az egészet. Ez sajnos nem olyan, hogy bármikor lehet váltani bármelyik branch-re.
-
lafaty80
addikt
Én ezen vagyok:
Ezt látom, ha rámegyek:
Kipróbáltam #2816GoodSpeed registry törlését is, de semmi hatása, érdekes.
Egyébként pubg-nál jelentkezik egyedül a gond, eddig ment a játék/os együtt, most valamiért nem indul el. Játék oldalon mindent is kipróbáltam megtettem, most még talán egy win reinstall lehetne, de csak azért nem tenném meg.
Mondjuk úgy nyugodtabb lennék, ha ilyen gondja lenne másnál is insider alatt
-
GoodSpeed
veterán
A megoldás:
Navigate to
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost
In the registry
Right click WindowsSelfHost
Then select deleteRestart PC
Then you will be out of windows insider programmehttps://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/all/cant-leave-windows-insider-program/9dbd21a2-2a63-4592-ac64-bb110dfb3c1f
-
GoodSpeed
veterán
-
GoodSpeed
veterán
Csatlakoztasd le a fiókot, akkor az Insider vonal is elérhetetlenné válik. Egyébként ezzel a beállítással nincs semmi baj, mivel ez is a 22H2-re vonatkozik. Vagy Béta státuszú frissítéseket sem szeretnél? Mert akkor marad az, amit korábban írtam. A GA (de nevezd akár RTM-nek) pedig nem egy line, hanem egy adott build. Valószínűleg mindenkinél ugyanazért inaktív az opció. Viszont az Insider csoportból bármikor ki lehet lépni.
-
westlake
félisten
Csatlakoztasd le a fiókot, akkor az Insider vonal is elérhetetlenné válik. Egyébként ezzel a beállítással nincs semmi baj, mivel ez is a 22H2-re vonatkozik. Vagy Béta státuszú frissítéseket sem szeretnél? Mert akkor marad az, amit korábban írtam. A GA (de nevezd akár RTM-nek) pedig nem egy line, hanem egy adott build. Valószínűleg mindenkinél ugyanazért inaktív az opció. Viszont az Insider csoportból bármikor ki lehet lépni.
-
BiP
nagyúr
-
GoodSpeed
veterán
-
westlake
félisten
-
lafaty80
addikt
Gondoltam kiszállok az insider-ségből, de most ez a menüpont nem jó, azt írja, hogy nem elérhető, erről van infó vagy csak nálam ilyen?
-
westlake
félisten
Nem RTM, hanem GA és már nem kell semmilyen Insider ágon lenni ahhoz, hogy bárki kapjon frissítést a Windows 11 22H2-höz (22621.1). Ebből kifolyólag nem is Insider téma.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GoodSpeed
veterán
Ahhoz, hogy maradjunk az RTM-en, ki kell szállni az Insiderből, és majd úgy kapunk Update-et, vagy maradni kell a frissítések miatt a Preview csatornán?
-
GoodSpeed
veterán
Windows 11 22H2 build 22621 bug shows "hardware security not supported" on supported PCs - Neowin
Ehh. Akkor lehet hagyni kell, még meg nem oldják
-
GoodSpeed
veterán
Helló, 22H2-nél Home-osoknak az eddig Gpedit.msc kilőve

De van újabb gondom ... Ryzen 9 5900HX-es rendszer. Depet átkapcsolta alapra, visszakapcsoltam szigorítottra.
HVCI-t kikapcsolta. Bekapcsoltam:
Viszont továbbra sem megy a magelkülönítés. Miközben a hardveres követelmények:
TPM 2.0 (más néven biztonsági processzor)
A biztonságos rendszerindítás engedélyezve van
DEP
UEFI MATBőven teljesítve vannak.
Valakinek ötlet?
-
GoodSpeed
veterán
-
szabeska
addikt
-
GoodSpeed
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
2900 - 2801
3448 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÚJ! SKY / Égkék MacBook Air M4 13" 16GB 256GB - 1év Garancia! TÖLTŐ, +AJÁNDÉK!!!
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Dell 14 Precision 3490 Ultra7 165H 16mag 32GB 512GB SSD Nvidia RTX 500 ADA 4GB Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest