Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Üdv!
Jelenleg 22631.2506 Release Preview van a gépemen, és már jó pár hónapja bekapcsoltam a leiratkozást, hogy a következő nagyobb frissítésnél visszaváltson stabilra. Mikor várható ez a bizonyos "következő nagyobb frissítés"?
-
szabeska
addikt
Hali!
Bekapcsoltam a béta insidert, a build száma 22624.1631 lett, de erről nem találok infót sehol, frissebb mint a legutóbbi 22624.1616. Ez hogy lehet?
Talán amiatt, mert előtte a release previewet töltöttem le, és utána állítotam át bétára? Így eléggé egyedi winem lett 
-
szabeska
addikt
Hali!
Kb egy hónapja beállítottam, hogy a kövi nagy frissítésnél kilépjek a RP csatornából. Most kijött a végleges 22H2, de mégis ezen a builden ragadtam. Ez régebbi, vagy újabb mint a most megjelent 22H2? Hogyan tudnám adatvesztés nélkül rávarázsolni? Vagy hagyjam a fenébe, mert csak a következő nagy frissítésnél fog a végleges települni? Egy hónap nem volt elég neki?

ui: nálam pl a lapfüles explorer sem jelent még meg, vagy külön be kellene kapcsolnom?
-
szabeska
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
22000.776 a build szam, es igen, fent van. Hiaba kerestem batmit redditen stb, sehol nem irtak hogy nem menne fel, nem is ertem. Elvileg csak fel kell iratkozni insidernek es ennyi, nekem megiscsak az altalad is emlitett frissitest talalja csupan. Ennek ellenere az insider menuben irja, hogy van frissebb build, atiranyit a windows update menube, de ott naprakesznek irja
-
szabeska
addikt
Hali!
22H2-t mikor lehet telepiteni RP csatornan frissitessel? Nekem nem dobja fel a win update, pedig az insider menuben a gephazban irja hogy van frissebb build

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Talán amiatt, mert előtte a release previewet töltöttem le, és utána állítotam át bétára? Így eléggé egyedi winem lett 

pzstm