- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Morgenstern #3132 üzenetére
Bennem tegnap tudatosult, hogy a Preview szó félrevezető. Kétféle Preview van: az egyik az a fajta, amit te is linkeltél (frissítési előnézet), a másik pedig a Release Preview Channel-en terjesztett frissítés. Legalábbis első látásra. Jobban utána kellene nézni a dolognak, de egy-egy Windows 11-es és Windows 10-es buildet megnézve, olyan, mintha először kiadnák a frissítést a Release Preview Channel-en, pár nappal később pedig frissítési előnézetként. Legalábbis én erre következtetek, mivel a frissítés azonosítója ugyanaz (KB), a buildszám pedig más. Én is akartam linkelni azt is, amit te, meg a Windows 10-est is, viszont nem tettem, mert ez a kettő már pont a frissítési előnézet, ami pedig nem Insider csatornán (Release Preview Channel) van terjesztve, így nem is kellene ebbe a topikba kerülnie. A két verzió a következő:
Releasing Windows 10 Build 19045.4472 to Release Preview Channel
Jelenleg már a sima Preview van belőle, ami a 19045.4474-es build. Mindkettőhöz a KB5037849 frissítés tartozik.Releasing Windows 11 Builds 22621.3668 and 22631.3668 to the Release Preview Channel
Jelenleg már ebből is a sima Preview van, ami a 226x1.3672-es build. Mindkettőhöz a KB5037853 frissítés tartozik.Érdekes, eddig ez fel sem tűnt. Mindig tanul valamit az ember, még ennyi idő után is.
A lényeg, hogy hivatalosan csak az eredeti (első) buildek tartoznak ebbe a topikba, a másodikak már nem.
-
westlake
félisten
válasz
Morgenstern #2992 üzenetére
Tuti, hogy a 22624 utáni build. Nem 22625 lesz, hanem ez.
-
westlake
félisten
válasz
Morgenstern #2990 üzenetére
Igen 22631. Ami a 22624 "helyett" elég érdekes számozásnak tűnik.
És van itt megint Canary build is. A héten a második. Nem is tudom, hogy volt-e már ilyen.
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 25375
(Canary Channel) -
válasz
Morgenstern #2867 üzenetére
Jött egy Update Stack Package meg egy .NET FW frissítés és helyreállt (bár a restart/shutdownról még nem tudok nyilatkozni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest