- Hatalmas számokkal villog az új Xiaomi 17 Max is
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Microsoft Rewards
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
norti
addikt
Ez nem lehet. Pedig részben ezt említettem is korábban. Mármint nem a WD-s dolgot, hanem a 24H2-t. Ez major update, tehát teljesen normális, ha egy nem kompatibilis rendszer nem kapja meg. De ez Retail csatorna, nem Dev. Devnél ilyen nincs. Az majd simán lehet, ha eljut ez a branch (26200.x) a Retail csatornára, akkor nem kapod majd meg azt az frissítést, amit mindenki más igen (25H2), hiszen ez már megint major update. De a köztes buildek nem azok. Te másért nem kapod meg.
Most kényszerítettem a Dev csatornát a házirendnél, kíváncsi leszek, hogy lejön-e az új build. Elfogyott az összes lehetőség, ami az Insiderhez köthető.

-
westlake
félisten
Ez nem lehet. Pedig részben ezt említettem is korábban. Mármint nem a WD-s dolgot, hanem a 24H2-t. Ez major update, tehát teljesen normális, ha egy nem kompatibilis rendszer nem kapja meg. De ez Retail csatorna, nem Dev. Devnél ilyen nincs. Az majd simán lehet, ha eljut ez a branch (26200.x) a Retail csatornára, akkor nem kapod majd meg azt az frissítést, amit mindenki más igen (25H2), hiszen ez már megint major update. De a köztes buildek nem azok. Te másért nem kapod meg.
-
norti
addikt
Lehet, hogy ezért nem kapok frissítést a 24H2-n, függetlenül attól, hogy dev vagy release (WD Black SSD-re migráltam, azóta van ez):
-
norti
addikt
-
norti
addikt
-
westlake
félisten
-
norti
addikt
Dev buildet visszavonták? Mert napok óta nem találok frissítést...
-
westlake
félisten
-
qqcqqc
őstag
-
savior
őstag
Helló.
Ryzen 1600as procival fellehet valahogy valamelyik verziót varázsolni? Eddig működött, de most valamiért nem engedi. -
norti
addikt
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26200.5581 (Dev Channel)
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26120.3950 (Beta Channel)Mike megkérdezte Shamalant, hogy te, adtunk ki új buildet múlt héten? Jujj, nem. Akkor nyomj egy release-t kávé után!
-
norti
addikt
-
Balerian
újonc
-
westlake
félisten
Hello!
Feltelepítettem a win11 26200.5518-at, és a szolgáltatások (services) között találtam egy olyat, hogy ZTHELPER

Tudja valaki, mi lehet ez? Rákerestem itt-ott, de semmit nem találtam róla.
Illetve ami fontosabb, másnak is ott van? Friss telepítés, szóval gondolom, hogy nem szedtem össze valami vírust, úgyhogy megnyugtatna, ha más megírná, hogy ott van neki is
-
Balerian
újonc
Hello!
Feltelepítettem a win11 26200.5518-at, és a szolgáltatások (services) között találtam egy olyat, hogy ZTHELPER

Tudja valaki, mi lehet ez? Rákerestem itt-ott, de semmit nem találtam róla.
Illetve ami fontosabb, másnak is ott van? Friss telepítés, szóval gondolom, hogy nem szedtem össze valami vírust, úgyhogy megnyugtatna, ha más megírná, hogy ott van neki is
-
AssAssynn
addikt
"A másodikhoz pedig annyit, hogy a Win11 topikból irányítottak ide: lásd."
Ezt benézted, mert az eleve egy másik hozzászólásra adott válasz volt.
Ha nem Insider Preview verziót akarsz telepíteni és használni, akkor ahogyan már javasolták, eleve a Windows 11 topikban kellene érdeklődni, ott megvárni a válaszokat.Heh, igazad van, tényleg benéztem.
-
King Unique
titán
Pár éve amikor jött a hír a 11-ről, magam futtattam le a tesztet, és kiírta, hogy nem lehet frissíteni majd. El is engedtem. Aztán jött a cikk, hogy a Microsoft változtatott, és azóta rendszeresen, amikor indítom a gépet bedobja, hogy frissítsem 11-re, szóval az első állításod nem igaz.
A másodikhoz pedig annyit, hogy a Win11 topikból irányítottak ide: lásd."A másodikhoz pedig annyit, hogy a Win11 topikból irányítottak ide: lásd."
Ezt benézted, mert az eleve egy másik hozzászólásra adott válasz volt.
Ha nem Insider Preview verziót akarsz telepíteni és használni, akkor ahogyan már javasolták, eleve a Windows 11 topikban kellene érdeklődni, ott megvárni a válaszokat. -
AssAssynn
addikt
Hidd el, az elején még nem volt lehetséges frissíteni, aztán egy ponton túl jött be, és kínálta fel, hogy már lehet. Talán először egy fél éve, vagy éve... nem emlékszem már. De az kérdésem nem is ez volt, ha megnézed.
"A kérdésem, hogy ha felfrissítem 11-re, akkor lassabb lesz a gépem? Melyik a gyorsabb op rendszer a 10, vagy a 11?" -
westlake
félisten
-
AssAssynn
addikt
-
westlake
félisten
Pár éve amikor jött a hír a 11-ről, magam futtattam le a tesztet, és kiírta, hogy nem lehet frissíteni majd. El is engedtem. Aztán jött a cikk, hogy a Microsoft változtatott, és azóta rendszeresen, amikor indítom a gépet bedobja, hogy frissítsem 11-re, szóval az első állításod nem igaz.
A másodikhoz pedig annyit, hogy a Win11 topikból irányítottak ide: lásd.A profilodban Dell G5 szerepel. Néhány perces keresgélés után arra jutottam, hogy 10. generációs Intel processzorral van szerelve. Ez a generáció soha nem volt nem kompatibilis a Windows 11-gyel. De biztos neked van igazad és én tévedek.

-
AssAssynn
addikt
Ha nem volt kompatibilis, akkor nem is lett az és nem is lesz soha. Egyébként pedig: a téma ide tartozik.
A másodikhoz pedig annyit, hogy a Win11 topikból irányítottak ide: lásd. -
westlake
félisten
Ha nem volt kompatibilis, akkor nem is lett az és nem is lesz soha. Egyébként pedig: a téma ide tartozik.
-
AssAssynn
addikt
Van egy 4-5 éves laptopom, ami amúgy elég gyors. Korábban nem volt Win 11 kompatibilis, de egy ponton túl ugye azzá vált. A kérdésem, hogy ha felfrissítem 11-re, akkor lassabb lesz a gépem? Melyik a gyorsabb op rendszer a 10, vagy a 11?
-
westlake
félisten
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 27823 (Canary Channel)
#3246: Az nem Beta, ami Dev is.
-
BiP
nagyúr
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26200.5510 (Dev Channel)
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26120.3585 (Beta Channel)
Igen, már 24H2-ből is van Beta, a Dev meg már 26200-as.
Tudom, hogy megint én leszek a hülye,de 24H2 eddig is volt Betan (volt is itt linkelve folyamatosan), de csak optional. Párhuzamosan ment dev-re is az a build, ill. A 23H2 volt a béta.
-
westlake
félisten
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26200.5510 (Dev Channel)
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 26120.3585 (Beta Channel)
Igen, már 24H2-ből is van Beta, a Dev meg már 26200-as.
-
norti
addikt
Fixed an issue which could cause the login screen to crash if you clicked the sign in options link.
Végre, távoli asztallal nem tudtam váltani a pin kódos/jelszavas belépésre az ujjlenyomatosról emiatt (megoldottam máshogy, de na) -
westlake
félisten
-
norti
addikt
Milyen furcsa, hogy (végre?) mindhárom channel más újításokat hoz, kisebb átfedéssel a Dev és Beta között (kivéve talán a Canary, ahova meg olyanok kerültek, amik már rég tesztelve lettek...)
-
norti
addikt
-
westlake
félisten
Releasing Windows 11 Build 26100.3321 to the Release Preview Channel
-
qqcqqc
őstag
Sziasztok!Ezt a frissítést telepítette a Windows 11 Szombaton:Windows 11 Insider Preview 10.0.26120.3073 (ge_release_upr)Az lenne a gebasz,hogy azóta a Win 11 -es "gyári"intézője nem műkszik.Vajon mi lehet a probléma?A válaszokat előre is Köszönöm!
Nálam is okozott anomáliákat, RuntimeBroker.exe hiba, Gépház összeomlás.... inkább újra húztam a gépet.
-
Gamer011022
újonc
Sziasztok!Ezt a frissítést telepítette a Windows 11 Szombaton:Windows 11 Insider Preview 10.0.26120.3073 (ge_release_upr)Az lenne a gebasz,hogy azóta a Win 11 -es "gyári"intézője nem műkszik.Vajon mi lehet a probléma?A válaszokat előre is Köszönöm!
-
vlevi
nagyúr
Az szerintetek mennyire normális, hogy a legújabb insider preview (dev cannel, 26120.373) egy kicsit túlságosan lefoglalja a gépet.
Ma este telepítettem, azóta így néz ki a task manager.
Ami ezt okozza, az a DCOM szolgáltatás indító.

Ez egy miniál telepítés, szinte semmi nincs rá telepítve, csak néha-néha meg szoktam nézni, hogyan is néz ki a legújabb Insider verzió.
Nnna, úgy látom, a Microsoft se tudja, mitől van.
-
vlevi
nagyúr
Az szerintetek mennyire normális, hogy a legújabb insider preview (dev cannel, 26120.373) egy kicsit túlságosan lefoglalja a gépet.
Ma este telepítettem, azóta így néz ki a task manager.
Ami ezt okozza, az a DCOM szolgáltatás indító.

Ez egy miniál telepítés, szinte semmi nincs rá telepítve, csak néha-néha meg szoktam nézni, hogyan is néz ki a legújabb Insider verzió.
-
norti
addikt
-
qqcqqc
őstag
-
westlake
félisten
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 27766 (Canary Channel)
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22635.4660 (Beta Channel)
2025-ös buildet akarok! Mivel ezek is 11-iek, simán lehet, hogy még a következő kiadások is 2024-esek lesznek.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap!
- Budget PC / i3-9100 / GTX 1060 6GB / 24GB RAM / SSD / Garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm