- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
-
-
-
-
-
westlake
félisten
válasz
GoodSpeed #2811 üzenetére
Csatlakoztasd le a fiókot, akkor az Insider vonal is elérhetetlenné válik. Egyébként ezzel a beállítással nincs semmi baj, mivel ez is a 22H2-re vonatkozik. Vagy Béta státuszú frissítéseket sem szeretnél? Mert akkor marad az, amit korábban írtam. A GA (de nevezd akár RTM-nek) pedig nem egy line, hanem egy adott build. Valószínűleg mindenkinél ugyanazért inaktív az opció. Viszont az Insider csoportból bármikor ki lehet lépni.
-
szabeska
addikt
válasz
GoodSpeed #2797 üzenetére
22000.776 a build szam, es igen, fent van. Hiaba kerestem batmit redditen stb, sehol nem irtak hogy nem menne fel, nem is ertem. Elvileg csak fel kell iratkozni insidernek es ennyi, nekem megiscsak az altalad is emlitett frissitest talalja csupan. Ennek ellenere az insider menuben irja, hogy van frissebb build, atiranyit a windows update menube, de ott naprakesznek irja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged