Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP
    nagyúr

Van az úgy néha, hogy megrohad a Windows update. Nálunk a melóban az elmúlt évben 2-3 gépet kellett újrahúzni, mert egyszerűen nem ment fel rájuk semmilyen W update. A kapott hibakódok meg csak egymásra hivatkozó workaroundokra mutogattak, semmi sem segített. Aztán a rendszergazda azt mondta, ne szarakodjunk, húzzuk újra. Az volt a legszebb, hogy a WSUS jelentéseiben sem szerepelt, hogy problémás, más ok miatt találtunk rájuk.
    Remélem azért nálad nem ez lesz!

A kapott hibakódok meg csak egymásra hivatkozó workaroundokra mutogattak, semmi sem segített.
    Na igen. kb. 3 hibakódot is kaptam a próbálkozások során, mindre ugyanazokat a megoldásokat javasolta. Mind az official MS, mind a tech oldalak: folderek pucolása, sfc /scannow, dsim, stb. De egyik sem vezetett megoldásra. Csak a fenti iso-ból update-ekkel értem el részleges, majd végül teljes eredményt.
    Teljes újrahúzást nem akartam, eléggé belakott a rendszer.
    Hogy mitől fosta össze magát, nem tudom, egész eddig nem volt vele gond, pedig igencsak régóta fent van (2019.november), megélt pár update-et már. (nem is tudom már, melyik builddel indítottam)

Új hozzászólás Aktív témák