- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Badboys #155844 üzenetére
Ez volt a tippem.
Szerintem be van állítva egy automatikus bejelentkezés (csak hibásan), ezért jelenik meg két bejegyzés a bejelentkező képernyőn.
A futtatásnál (Win + R) most ezt futtasd:
control userpasswords2
Itt elvileg ki tudod kapcsolni az automatikus bejelentkezést.
Ha ezután újraindítod a rendszert, egy felhasználót fogsz látni, jelszóval (és ha van beállítva a fiókhoz PIN, akkor azzal is) be tudsz lépni.
Ha kell az automatikus bejelentkezés, akkor azt ugyanott tudod újra beállítani. -
törölt tag
válasz
Badboys #106208 üzenetére
Más kész témát Chrome áruházból rendben betölti? Csak a sajáttal van gond? Esetleg Chrome reinstall. Ellenőrizd a lépéseket [link] vagy próbáld a Chrome natív megoldásával újra elkészíteni a tied a kísérleti flags alatt [link] vagy keress az áruházban egy hasonlót. A Chrome topikban kérdezd még, aki használja talán más is belefutott ebbe.
-
TRob1
veterán
válasz
Badboys #101297 üzenetére
Melyik oldal?
Mert a linken lévő az működik.
De akkor itt az egyik megoldás:Enable or Disable Acrylic Blur Effect on Sign-in Screen Background:
Regeditben:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System
DisableAcrylicBackgroundOnLogon DWORD
1 = Disable
(delete) = Enableui: "meg próbálom a link alapján": "Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Redneck
nagyúr
válasz
Badboys #101294 üzenetére
1903-ban homályos, 1809-ben nem. Nekem sem tetszett, de lehet másnak igen. Nem tudom hogy testreszabható-e.
TRob1:
Bocs, nem vettem észre, hogy már válaszolt valaki.ussseal kommentje érdekes, ha valaki tudja milyen irányba érdemes indulni, ne tartsa magában. Véletlenszerű kurzor megállással én is találkoztam, de csak 10 alatt.
-
TRob1
veterán
válasz
Badboys #101294 üzenetére
Nem hiba, hanem feature.
Megoldások. -
netpeti98
addikt
válasz
Badboys #45835 üzenetére
"A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- SSD kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest