- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az itt leírt hiba szerintem W10 bug lehet.
3 új lapost telepítettem otthon, az egyiket folyamatosan használom, és a hiba nem jelentkezett.
Viszont ez a gép reggel óta a melóhelyemen ugyanazt a hibát produkálja mint korábban az előző gépek az otthoni Asus routerrel.
Van valami ötletetek? -
TRob1
veterán
Szerintem (szerintem) ha minden jól működik (mert van akinél régóta nem frissül) és van netkapcsolat, folyamatosan vannak új képeid, csak gondolom egy idő után elkezdi üríteni ebből a mappából és azért írják hogy érdemes néha mentegetned hogy meglegyen ha kell.
(#48914) wwhy:
Gondolom a tömörítés(i eljárás) a különbség. -
TRob1
veterán
How to save Windows Spotlight lockscreen images...
A Tetszik katt meg "csak" adatküldésre való rólad az MS felé.
-
vlevi
nagyúr
Ha a windows updattel nem megy, Le kell tölteni a mdia creation tollal a telepítőt a microsofttól. Kiirhatod pendrivera, de akár a letöltés utan azonnal is indithatod a frissitest.
Ha wiszont semmi nem kell arrol a gepről, akkor érdemes a letöltött telepitot kiirni pendrivera, és azzal teljesen nulláról ujratelepiteni. -
netpeti98
addikt
A digitális jogosultság esetében a rendszerből (tehát régi rendszerről frissítve) maximum a generic kulcsot fogod látnii, ami mindenkinél ugyan az (természetesen külön Home és Pro). Az aktiválást a HWID alapján nézi, azt viszont a felhasználó nem látja, és nem is lehet kiíratni semmivel.
-
törölt tag
igen, mivel az alaplapba vagy a biosba van beleégetve ez a jogosultsági azonosító...nekem az asus laptopom ilyen, nekem gyárilag 8.1 with bing volt rajta, pucoltam a HDD-t és tiszta win10et raktam rá és beaktiválta magát, de HDD-t is kellett cserélnem, és akkor is aktiválta, tehát az aktiválási azonosító nem a HDD-n tárolódik
-
netpeti98
addikt
A Windows 8.1 kulcsát is elfogadja már a telepítő, és aktiválódik is vele. Ha UEFI-be integrált kulcs akkor automatikusan ki tudja olvasni, de a biztonság kedvéért nem árt kiírni. Fontos, hogy legfrissebb telepítőt használt (1511-es verzió, 10586-os build).
Később vissza tudsz állni. A Windows 8.1 with Bing kiadás esetében érdemes vigyázni, mert ott nincs hivatalosan letölthető Windows 8.1 ISO. -
istvankeresz
aktív tag
Ha állandó a probléma, akkor csinálj egy leállit.bat-ot ami ezt tartalmazza:
shutdown /f /t 00
Ha újraindítás is problémás akkor egy újraindít.bat-ot ami ezt tartalmazza:
shutdown /r /f /t 00
Adsz nekik valami frankó ikont, kirakod az asztalra és ezekkel állítasz le vagy indítasz újra.
Természetesen a file nevek is változhatnak igény szerint.
-
vlevi
nagyúr
Igen. Az kikapcsolja a hibernálást. És mivel a hibernálás ki van kapcsolva, ezzel együtt kikapcsolódik a fast startup is, mert leálláskor nincs hova mentenie a kernelt. És kikapcsol a hibrid alvás is, ami altatás előtt egy teljes hibernálási mentést is csinál, arra az esetre, ha alvás közben elmenne az áram, akkor is issza tudjon állni. De ha nem hagyod ott altatni a géped, miközben fontos dolgaid vannak benn, mentetlenül, akkor erre sincs szüksrg.
-
Vole
aktív tag
"Pedig az a szöveg jó lenne. Ülj előtte fényképezővel, és készíts egy fotót a kék halál képernyőről. Tedd be ide! Az alapján biztos mondanak majd valami okosat. Nekem a laposnál egy dll-t hiányolt."
Ma delutan otthon leszek, ha megint bedobja ezt a kepernyot, akkor megjegyzem mit ir, vagy az ipaddel lovok egy kepet.
Igazabol a laptopon rakerestem erre a hibara ( mivel a pc nem mukodott ) es a Winsweeper-t javasolta a legtobb google talalat.
-
Vole
aktív tag
Igen, mivel most telepitettem a WIn -t es meg nem ertem a vegere a drivereknek, meg a flash playert se updateltem
En is driver hibara gyanakodtam, foleg, hogy a vga masodik driverenek telepitesekor gond volt, ki is irta hogy nem ment fel, de utana hiaba probaltam updatelni, mar azt irta a Win hogy minden a legfrissebb, nincs uj driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest