- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
rgeorge #32431 üzenetére
pont ez a lenyeg, hogy a licencszerzodesben nincs olyan, hogy frissites utan retail-bol oem lesz. az aktivaciot teljesen felesleges idekeverni, mert az aktivacios folyamatban nincs benne a kulcs blokkolasa, ergo, ha te letorlod a w10-et, majd felteszed egy masik gepre egy retail w7 kulcsaval, akkor az aktivalodni fog.
-
sz.j
nagyúr
válasz
rgeorge #32409 üzenetére
Topikgazdák, jogosultak!
Érdemes lenne végérvényesen tisztázni a Windows 10-re történő frissítés jogi vonatkozásait (ha szükséges, akkor a MS MO-i képviseletétől azt beszerezni) és azt az 1. hsz-ban beírni, mert pl. az utolsó két oldalon pro és kontra érvek lettek ez ügyben felsorolva, mert véleményem szerint mindenki szeretne ez ügyben tisztán látni.
Köszönöm.
-
hito
nagyúr
válasz
rgeorge #32005 üzenetére
Köszi! Másik topicban javasoltak előtte egy teljes rendszerkép mentést, hogyha gáz van, vissza tudjam tenni gond nélkül a 8.1-et. Állítólag voltak problémák a win10 beépített win8 visszaállításával, úgyhogy a külső programmal történő renszerkép mentés a biztos megoldás. Ez fogom tenni, és kipróbálom a win10-et
-
BBéci
legenda
válasz
rgeorge #31575 üzenetére
Értem, köszönöm!
A frissítés lezajlott, rögtön sikerült felbosszantania az új oprendszernek. Hardveres gombbal ki volt kapcsolva a laptopon a WiFi, mégis azzal csatlakozott a routerhez, nem kábelen keresztül. Attól félek, ez csak a kezdet, lesz még rosszabb is. Amikor Vistáról W7-re váltottam, semmi gondom nem volt. -
Az-X
őstag
válasz
rgeorge #29276 üzenetére
Működik
Megoldás:
Az én irodám: 192.168.0.x
A cég központja: 192.168.1.x (router 1.1 szerver 1.250)
A VPN: 192.168.1.51-60 (router 1.50 az én gépem 1.52)"Alapértelmezett átjáró használata a távoli hálózaton" pipa ki -> öröm, boldogság
Még azt kell megoldanom, hogy bootkor automatikusan tárcsázzon, illetve szakadás után újra, és dőlhetek is hátra a székben
-
Az-X
őstag
válasz
rgeorge #29276 üzenetére
Megpingelni sem tudom a szerverünket.
Ami van:
Az én irodám: 192.168.0.x
A cég központja: 192.168.1.x (router 1.1 szerver 1.250)
A VPN: 192.168.2.x (router 1.2 az én gépem 2.2)Ha a pipa kint van akkor a routert meg tudom pingelni az 1.2-n, de az 1.1-en már nem. Természetesen a szervert sem az 1.250-en.
Ha a pipa bent van akkor minden megy, csak a teljes forgalom a VPN-en keresztül megy. Azt esetleg megnézhetem, hogy tudom e a VPN szervert modjuk 1.100-ra tenni, és a VPN klienseket 1.10x-re, hátha akkor átlát.
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz
rgeorge #23478 üzenetére
Mind a kettő weblapokat nyit meg, és mind a kettőt a Microsoft csinálta. Tehát az Edge ugyanaz, mint az IE, ezért szar és ezért nem használják. Hát nem érted?!
(#23476) VoidXs: Főleg, mivel az Insiderhez nem is kell az eredeti kulcsod, így nem is csoda, hogy nem tetszett neki.
Külön kulcsa van (volt) az Insider buildeknek, alapból egy (korlátos ideig) aktivált rendszert kaptak így a tagok.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest