- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rgeorge
addikt
Ott valami akkor nem jó. A belső hálón 192.168.1.160 az ip-m, a VPN-en 10.10.14.45. Mindent a megfelelő helyen talál meg a gép, tracert-vel ellenőriztem most pl. az egyik VPN mögötti szervert név szerint is a VPN-nen keresztül keresi és találja meg valamint ip szerint is (10.10.14.20-as átjárón keresztül egyébként).
-
rgeorge
addikt
A VPN kapcsolatban kell beállítani, hogy ne az alapértelmezett átjárót használja. Ezt az adaptereknél tudod megtenni (Hálózati és megosztási központ-Adapterbeállítások módosítása). Itt a VPN-hez tartozó tulajdonságaiban a Hálózatfül TCP/IP IPv4 tulajdonságaiban a Speciális-ban az Alapértelmezett átjáró használata a távoli hálózaton elől vedd ki a pipát (ha kell, az IPv6-nál is ugyanígy).
-
kaszaf
aktív tag
Most pénteken raktam újra a 10-et teljes gépcsere miatt (AMD->Intel) és elfogadta a 8.1es retail kulcsot és aktiválta is magát. MCT vel készített Threshold 2 64 bit pro. Nem telepítés közben adtam meg a kulcsot, hanem a gépházban. Ezzel a kulccsal telepített 8.1-et upgradeltem 10-re és használtam az előző gépemen.
-
-
-
-
Dtomka
veterán
Én is jártam így 1x
A megoldás, win 7 nél, de sztem win 10 nél is megoldható (reméljük):
IDE/AHCI mód átkapcsolása telepítés után MS Windows 7 – Vista rendszerekbenHa nem lesz jó akkor próbáld meg ezt:
AHCI mód Windows 8 telepítése után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest