Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
régebben írtam windows hibával kapcsolatban. Még mindig nem oldódott meg. A windows kér egy lemezellenőrzést és utána meghülyül a windows. Most pl a chrome ment tönkre. Hiába telepítem újra ismét előjön a hiba. Kér egy lemezellenőrzést aztán valami elromlik. Start menü, képnézegető vagy valami más, attól függ milyen a kedve. SSD van a laptopban. ötlet?
sfc /verifyonly parancsra ezt kapom:
Beginning verification phase of system scan.
Verification 100% complete.Windows Resource Protection found integrity violations. Details are included
in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For example
C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. Note that logging is currently not supported in
offline servicing scenarios.köszi
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Jo otletet adtal, a kovetkezo irtas a tablet mod lesz. :-)
-
mrbego
aktív tag
Sziasztok,
egy Windows 7 Professional kódját elfogadja most a legfrissebb MCT-vel letöltött Win 10 telepítő? Próbálta mostanában valaki még?Továbbá, ha elfogadja akkor jól tudom, hogy a Win 7 Pro az Win 10 Pro-ra frissíthető (és nem Home-ra)?
+1 ráadás kérdés: Dell Latitude E6420 laptopon (kb. 3 éves, valami i5 féle proc meg alap intel GPU) próbálta már valaki a Win 10-et? Gond nélkül megy?
Köszi előre is a válaszokat!
-
BullKoxa
őstag
a Win 10 re is fell kell tenni az 5éves gépem dolgait? Alaplaphoz?? Hang , lan, Chipset, Hdd stb stb, mert netem az van de hangom az nincsen.
-
[CS]Blade2
addikt
Kíváncsiságból valamint később jól jöhet: Szerintetek lehet 8.1-es gépről 10-esre fejleszteni, úgy, hogy 1TB a hdd, de 800GB telepített program van, és megtartanánk a programokat?
Windows.old-ba nem teszi el a programokat? Nem lenne gáz, hogy kevés a szabad hely? -
-=RelakS=-
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére

Meg mi az már, hogy nem a köszöntő képernyő után kéri a jelszavadat, hanem előtte?

Gondolom a tablet mód nem okozhat ilyet.
-
szucstom
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Gépház - eszközök és nyomtatók - egér fül alatt nincs kikapcsolva véletlenül? Nekem van fent driver, de nem nincs kint kis gyorsindítóikon hozzá. Ha más nem, próbáld meg az eszközkezelőből törölni a touchpadot, majd keress rá a hardverváltozásokra. Az talán felismeri és leszedi a szükséges drivereket.
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a Dell laptopomon a touchpad nem működik! Van fent Dell driver, Synaptics féle driver, de semmi. Nem is látom, hogy futna a Synaptics a háttérben.

Valakinek hasonló gond, megoldás?
-
King Unique
titán
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Mint irtam, mindenen tul vagyok, amit irtal azon, a reg buherakon,
mivel ez home, tettem ra gpedit.msc, igy se jo, es kiolve a zarkepernyo is.
Ennek ellenere gepinditaskor a bejelentkezo, monitor off es altatasbol visszajovet mellejon meg a zarkepernyo is. :-) :-)Szerk, itt irtam le reszletesen a gondomat [link]
-
BullKoxa
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
Köszi szépen!
krealon : Köszönöm neked is, ez túl bonyolult.
raidx : Köszi neked is 4 Ezek szerint majd itt kell betöltenem ha gond lenne az Új OP vel.
-
raidx
őstag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Visszaállítási mentést csinálja a rendszer oda lehet mást is pakolni?
Igen! Mentésből neked kell a visszaállítást kezdeményezni ha gond van a rendszerrel.
Gépház, Frissítés és biztonság, Biztonsági mentés, Biztonsági mentés és visszaállítás segédprogram megnyitása (Windows 7).
-
raidx
őstag
Ez mi akar lenni? Az slmgr -dlv adja. -
krealon
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
"Hogyan kell teljes rendszer mentést csinálni ?"
Ha biztosra akarsz menni, Offline Macrium Reflect Free
https://logout.hu/bejegyzes/fire_soul_cd/windows_7_koltoztetese_hdd-rol_ssd-re_klonozo_es_b.html -
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Módosítva : Hogyan kell teljes rendszer mentést csinálni ? Mert szerintem én nem azt csináltam
Kérdezni szeretném hogy arra a meghajtóra amire a Visszaállítási mentést csinálja a rendszer oda lehet mást is pakolni? Mert ha nem akkor szerintem nagy neki amin most van

És azt a kis fájt fogja a Win használni ha netán a C meghajtóról nem tudna elindulni?
Vagy innen én is vissza tudom alítani a rendszert arra a pontra mikor csináltattam ezt a fájlt? -
törölt tag
Üdv! azt hol tudom megnézni hogy az anniversary update feltelepült a gépemre? ez melyik w10 verziószám?
-
szucstom
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha a 1607-es buildre gondolsz, akkor igen, már frissítés is jött rá.
-
Lenry
félisten
vettem egy ilyen 1-2 ezer forintos Bluetooth adaptert, de sehogy sem akar működni azon a gépen, amin működnie kellene. ha fel is ismeri, akkor is leáll 43-as hibával, semmilyen eszközt nem lát maga körül.
azt hittem az adapter rossz, de bedugtam a saját gépembe, és ott gond nélkül feltelepült, minden működik
mindkét gép folyamatosan frissített 64 bites Win10, annyi különbséggel, hogy az enyém Win7-ről lett anno frissítve, a másik meg 8.1-ről.
hol, mit töröljek vagy telepítsek, hogy működjön ez a vacak?
természetesen saját driverje nincs, kínaiaktól le lehet tölteni a BlueSoleil nevű bloatwaret, de ha lehet azt hanyagolnám -
-
Popes
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Próbáld meg, még elfogadja most is a tapasztalatok szerint.
-
Sziasztok!
Az megoldhato meg, hogy Win10-et Win7 vagy Win8.1 kulccsal aktivalok be? Vagy ez a vonat mar elment es mar csak Win10 kulccsal aktivalhato a Win10? -
-
Partyface007
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
amint említettem ajánlott bekapcsolva tartani a jelszavas védelmet
így a következőt próbáld ki: hozz létre egy felhasználót share vagy amit akarsz..
adj neki legalább change jogot ha írni is szeretnél rá
2 helyen kell jogosultságot adni:
a security (magyar windows-on biztonság) fülön az NTFS jogosultságot állítod, itt add hozzá a share nevű felhasználót legalább change joggal
a sharing (magyar windows-on megosztás) fülön pedig az everyone-nak szintén adj legalább change jogot (igazából itt illene kivenni az everyone-t és hozzáadni szintén a share nevű felhasználót de az egyszerűség kedvéért elég ha az everyone-nak adsz megfelelő jogosultságot)
ezután a másik gépen ahonnét használni szeretnéd a megosztást map-eld fel a meghajtót (hálózati meghajtó csatlakoztatása vagy valami ilyesmi magyar windows-on) a share felhasználóval és annak a jelszavával (lehet hogy csak a gépnév\share formátumban fog működni amikor meg kell adni a felhasználónevet)
másik módszer hogy mindkét gépen létrehozol egy ugyanolyan nevű felhasználót és mindkét gépen ugyanazt a jelszót állítod be ( a jogosultságokat így is be kell állítani de nem kell map-elni)
-
Partyface007
őstag
"MS távolról feléleszti ha akar valamit."
nyilván....
admin cmd-ben nézzétek meg milyen eszköz ébresztheti fel a gépet:
powercfg -devicequery wake_armedha nem akarod, hogy felébressze, tiltsd le Eszközkezelőben az Eszköz tulajdonságainál.
esetleg ha nem találtál semmit akkor powercfg -waketimers bár ha ki van kapcsolva a gép akkor tökmindegy mit listáz itt ki esetleg (szerintem)ha ezek után is felébred akkor a power options /sleep /allow wake timers-t állítsd disabled-re
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Futtattad-e a netplwiz programot?
Ott meg lehet adni, hogy automatikusan milyen felhasználóval jelentkezzen be a windows. Azt meg, hogy zárképernyőről ne kérjen jelszót, asszem az energiagazdálkodásnál lehet megadni.Vagy nem ez kell?

-
guiness
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Youtube nézegetésnél és online streamelt videók nézésénél csúszik/szaggat a hang, offline videótartalmak esetén is beszaggat a hang, illetve ha böngészőben (chrome-ot használok, de minden böngészőben) megnyitok egy új fület, akkor is beszaggat a hang. Mi okozhatja ezt? Semmi olyan szoftvert nem használok, ami nagyon igénybevenné a gépet, vírusírtó nem jelez vírust, töredezettségmentesítve van a vinyó. A rendszert újratelepítettük és hetekig működött szépen.A szóban forgó gép:
i5-4570 @ 3.20 Ghz
8 GB Ram
Geforce GTX 650
Win10 Pro 64Előre is köszönöm!
-
cigam
titán
Adott egy hálózati megosztás. "A" felhasználó csak olvashatja a tartalmát, "B"-nek írási joga is van. Első csatlakozáskor be lett pipálva, hogy jegyezze meg az user/pass párost.
Hogyan hívhatom elő megint ezt az ablakot, hogy átírhassam a másik felhasználóra? -
nonsen5e
veterán
válasz
Partyface007
üzenetére
A laptopon semmiféle jelszó nincs, a hálózat otthonira van állítva (kábeles), és feltétel nélküli megosztást állítottam a D meghajtóra.
Elvileg minden a hálózaton lévő eszköznek látnia, olvasnia, és módosítani is tudnia kellene a laptopon lévő fileokat.
Ezzel szemben csak a fő megosztott mappákat listázza ki, mint
"megosztott cuccok xd1"
"valami mappa"
"D"
de ha megpróbálom megnyitni őket, mindegyiket ugyanezzel a hibával dobja vissza. -
RAiN91
őstag
válasz
SipiBcs
üzenetére
Néhány éve én is az integráltat használtam, ugyan így ahogy te is írtad, előlapi-hátlapi együtt.
Csak most az ezer éves SB Live hangkártyát használom mert van itthon egy, úgy gondolom jobb, mint az alaplapi, de lehet hogy csak én gondolom így és az alaplapi jobb mint egy ezer éves hangkártya

-
SipiBcs
őstag
válasz
RAiN91
üzenetére
Pont most csináltam meg én is a napokban, eddig nekem 8,1-en futott, megy win10 alatt is. Nálam Realtec hangkártya van a lapon, a 251-es driver felment. A HD Audio Managerben egy opciót kellett átállítanom: előlapi jack-aljzat érzékelés letiltása. Innentől szól a hátsó 2.1-em és az előlapra kötött füles is. A speciális beállításoknál be lehet állítani, hogy akár külön két hangforrásból is engedjen rá jelet.
-
vlevi
nagyúr
De csak akkor ébredhet alvásból a frissítéshez, ha a biosban az intel smart connect engedélyezve van, telepítve van a drivere. Én még ezt fokoztam azzal, hogy az eszközkezelőben beállítottam, hogy áramtalaníthatja a hálókártyát alvás közben. Na, így ébressze fel távolról bárki is! Eddig nem sikerült, mert akár egész éjszaka alszik, vagy akár nappal is.
-
movax
őstag
Pedig ezek a problémák jó eséllyel driveres (főleg chipset) gondok. Másrészt megfelelően beállított rendszer (update beállítások, energiazdálkodás, magic packetes hálókártyás faszságok stb.) soha nem ébred fel alvó módból, nálam legalábbis, több mint félév alatt egyszer sem volt rá példa.
-
RAiN91
őstag
-
válasz
RAiN91
üzenetére
Ha a programokban be tudod állítani, hogy melyiket használja az a legegyszerűbb, ha ez nem megy, a kx valamelyik paneljében hozzá tudod rendelni a programhoz a kimenetet, de már nem emlékszem pontosan melyikben. Sajnos 5 éve nincs sb kártya a gépemben, de amikor volt én is ezt a drivert használtam.
-
Hikvision
senior tag
Üdv!
Adott egy Win10 Tablet, ami egy kliens segítségével mutatja a biztonsági kamera képeit éjjel nappal, viszont a fényerő szabályzás fontos lenne ugyanis ha be van kapcsolva az automata fényerő, akkor a fölötte lévő csúszka szerinti intervallumban állítaná a fényerőt, ami soha nem ideális, tehát ha középen van hagyva akkor nem veszi eléggé le sötétbe, világosba pedig nem veszi eléggé fel. ha a legalacsonyabban van, akkor sötétben jó, de nappal nem látni semmit mert alig emel rajta. Az a durva, hogy olyan programot se találtam ami időzítve állítja a fényerőt, egyszerűen nincs ilyen. Nem lehet az adaptív fényerőt rendesen beállítani valahol, hogy a teljes tartományt használja?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Nem feltétlenül Windows 10 téma, de azért idevág.
Hogyan tudom megoldani, hogy egyszerre párhuzamosan is működjön a 2 audió kimenet? Külön külön mindegyik szól.
Köszönöm.
-
-
A második kép az időben az első, amikor visszatért alvóból,és hogy be tudjam mutatni mi a bibi,
restartoltam a gépet, és utána készült az első kép, ami így természetesen időben később van.EnterR, én megcsináltam a neten guglival fellelhető összes regedit buherát,változás 0 (nulla)
Norti, a gép egy munkahelyi gép, gyakran marad magára fél óra-1 óra időre, és az xp-s időkből megszokva, nyomom a klaviatúrán a sleep gombot.
A hálózatkezelésben teljesen igazad van, előfordul hogy ilyenkor a JóIstennek nem talál vissza a wifire. Pedig nagyon nehéz dolga van, 90 centire van a routertől, és a hálózat free, titkosítatlan...Mindegy, kezdek leszokni az altatásról, csak a megszokott rutin..
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Amióta SSD van minden gépben, eszembe nem jutna használni se a sleepet, se a hibernálást. A legtöbb tapasztalatom idáig a sleeppel az volt, hogy vagy önszántából felébredt a gép (hálózati esemény, időzítő, szellemek) vagy ha éppen olyan kedve volt sleepből rögtön kék halállal jött fel. Ha nem, akkor tuti elszállt egy két program a sleep utáni ébredésből, általában memória, hálózati gondokkal.
-
vlevi
nagyúr
válasz
tordaitibi
üzenetére
És még az óra is visszatekeredett 7 perccel?
Biztos nem nyugtat meg a dolog, de nekem ilyen gondom nincs sleep közben.
De van más
-
marquuard
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Megnyugtató, igen.
Én már csak registry-s gebaszra tudok gondolni. -
Ennek w10-nek lelke van, esküszöm! De hogy önálló egyénisége, az tuti.

Most 3 napja, mikor visszatér alvó módból, kilövi, eltünteti az összes autostartos programot.
Mintha altatásba újraindulna az explorer.exe, vagy ebbe már nem is az van?Sleep előtt,

ébredés után,

Így az alvó mód nagyjából használhatatlan.
EnterR, tudom hogy ez nem segítség, de lehet lelked megnyugszik,

én 3 hónapja, amióta van egy windows10-es gépem, ezzel szopok, itt a fórumon 1 hétig minden ötletet megcsináltam, és nem tudom kiirtani a bejelentkező képernyőt. Sőt a zárképernyőt se. -
marquuard
veterán
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Csupingo
üzenetére
Csinálta már de nagyon ritkán, betudtam a win helyességének a havi 1-2 alkalmat. Hőfokok nem hiszem, hogy problémásak lennének lévén egy harmat gyenge tablet szintű passzív cucc de azért ránézek erre is. Driverre gondoltam én is de a frissítési előzményekben nem látok semmit így meg ötletem sincs hogy kéne kideríteni melyik az. Lezongorázom a win újrarakást, lehet 8.1-re és a drivereket aztán HDD majd RAM. Ha egyik sem akkor szerviz lesz belőle mert nagyon mást nem lehet házilag kibontani belőle.
-
fradi81
veterán
Vállalati, (vagy milyen) wifire nem tudtam kapcsolódni notebookon, Másnál volt hasonló? név+jelszó telefonba beírva+ egy certificate jóváhagyás után ment a dolog.
-
scarabeus86
tag
Sziasztok! Sikeresen kigyomláltam két DDL-es vírust ami megbuherálta a regsvr-t, de azóta induláskor feljön két hibaüzenet:

Próbálkoztam unregisterelni regsvr32 /u, de feljött akkor is a hibaüzenet, hogy nem találja a dll fájlt. regsvr32 /s-el is próbálkoztam de akkor is ugyanúgy feljön az ablak. Task Manager Startup fülénél 2x ott van a Microsoft Register Server. Ha ezeket törlöm, az helyrehozná, nem tenne valami kárt a rendszerben? Vagy hogy lehet ezt eltüntetni? -
marquuard
veterán
Sziasztok. Valószínűleg egy elég triviális problémám van. Az a helyzet, hogy egyik napról a másikra nem jelentkezik be automatikusan a Windows, helyette bejelentkezéskor kéri a felhasználónevet. Semmilyen jelszó/PIN vagy egyéb nincs csatolva a fiókhoz, egy sima helyi rendszergazda fiókot használok. Képernyőmentést nem tudtam csinálni mert nem bejelentkezett állapotban vagyok.

Hogyan tudnám visszaállítani (egyébként azt sem tudom, hogy mi váltotta ki), hogy automatikusan bejelentkezzen a rendszer? Előre is köszönöm.

-
ToBeY
nagyúr
Manuálisan fel lehet tenni a 1607 updatet valahogyan?
-
vlevi
nagyúr
válasz
qqcqqc
üzenetére
Lehet, csak szőrt hasogatok, de ez a frissítéses felébredés, mintha nem a gyorsindítás, hanem az Intel Smart Connect feature lenne. Ez is kikapcsolható a BIOS-ban. A másik, az Intel Rapid Start, de az is kikapcsolható, mert sok haszna nincsen.
Ezenkívül a magánvéleményem szerint a Win10-ben is érdemes kikapcsolni a gyorsindítást, mert (nálam, SSD-s konfignál) semmiféle gyorsabb indulást nem látok vele, mint nélküle. -
Csupingo
veterán
A biosban nincs bekapcsolva valami ilyesmi: power off, wake up (restore on ac power loss).
Talán a power management menüben lesz valami beállítva, ami pl. áramkimaradás után bekapcsolja a gépet.(#53416) Bkrisz9: szerintem a bios frissítés nem szükséges, ha eddig jó volt. Hőfokok rendben vannak? (Cpu, vga) Lehet, hogy a win 10 cserélt le valami drivert egy problémásra és az tett be neki.
-
válasz
viperabácsi
üzenetére
Mivel a vírusírtó mutat semmit, így passz. De ha a win leállt, akkor egy vírus hogyan tudná bekapcsolni a gépet?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Csupingo
üzenetére
Rendszer visszaállítás volt arra az időpontra amikor még jó volt de továbbra is csinálja, a héten újrahúzom csak kéne rá idő.. Notebook az alany szóval mindent nem fogok tudni nézni. :/ RAM,Merevlemezt bepróbálom ha a rendszer újrarakása nem sikerül. BIOS update segíthet? Azt még nem néztem van-e hozzá. Egyébként köszönöm a választ, így el tudok indulni valamerre..
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Mi lehet az oka,hogy windowsom 1511 bulid-ről nem frissíti magát?(win10pro 32bit)
A notimon frissültt,de azon 64bites win van -
vigyori78
őstag
Gépház->Rendszer->alapértelmezett alkalmazások->Fényképnézegető->Itt beállítod alapnak a Windows Fényképnézegetőt és akkor mindig ezt nyitja meg.
Az, hogy miért lett angol passzolom, nézd meg a gépház-idő és nyelv-régió és nyelv-nél legfelül magyar e és alul a magyar e a megjelenítési nyelv.
-
Sziasztok!
A Win 10es gépemet szabályosan leállítom, nem altatom/hibernálom, stb... de ennek ellenére mire hazaérek mindig magától bekapcsol. Wake on lan kikapcsolva, de ez sem segített. Egyéb folyamatra sem bukkantam, ami esetleg a gép elindulását okozhatná (de kikapcsolt gépné egy win alatt futó program hogyan is tudná bekapcsolni a gépet?!?)
Hogy tudom hagyományosan leállítani, hogy ne kapcsoljon be magától?
-
-
Sziasztok,
Konfig váltásom lesz, jelenleg Windows 7-et használok.
Gondolom az új konfig is a DirectX maximális kihasználása miatt célszerű lenne Windows 10-re váltanom?
Ha váltok mire érdemes odafigyelnem?
boltban 40.000 körül van, viszont itt Aprón találni 10.000 alatt is. Aprón csak kulcsokat árulnak, ezek vajon többször használhatók ha én mondjuk évente-kétévente telepítem a gépem?Köszi!
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Partyface007
üzenetére
Nyilvan buli kigyalulni minden user adatot mester

-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Van a WIN10-ben egy saját fényképnézegető. Én ezt használom, elég ritkán kell. Eddig magyar nyelvű volt, de ma reggel amikor megnyitottam, mert fel szerettem volna tölteni az ünnepi képeket a fényképezőgépemről, azt látom, hogy angol nyelvű lett. Át lehet állítani magyarra?
Ha van egy jobb képnézegető program ami tud magyarul is és tudtok olyat mondani, azt feltenném.
Előre is köszönöm. -
tomi5244
őstag
Üdv!
Ha esetleg nem tudom eladni az apple billentyűzetem, akkor milyen hátrányaim jelentkezhetnek win10 használatakor? Szoftveres gondokra gondolok inkább. Teljes értékűen lehet használni egy ilyen billt win rendszeren is? ITX-es gép lesz BT van a lapon.
Köszi!
T -
margithid
veterán
Arról egyébként már van hír, hogy mikor jön a windows azon frissítése amiben hosszabb ideig elhalaszthatóak lesznek a frissítések?
Valamikor még tavasszal?
Csak, mert addig nem rakom újra a gépem akkor
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez mi akar lenni? Az slmgr -dlv adja.