Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy TV-t, és próbálgattam,hogy a PC-t hozzákötve hogyan tudnám használni esetleg játékra.
Biztos,hogy valami nagyon amatőr hibát követtem el,de most mintha az arányok teljesen elcsúsztak volna. Ikonok mérete, jobb klikkes lenyíló menük, illetve a programok objektumainak mérete sem passzol. Pl. a viber ablaka iszonyúan kicsi, de a radeon illesztőprogram menüje meg orbitális nagy.
Monitornak egy Dell S2340L-t használok, a TV pedig Samsung UE48J6200. Mindkettő 1920*1080 felbontásban, és HDMI kábellel kötöttem mindkettőt a PC-hez, külön-külön.
Több problémám is felmerült. Pl. PES 2016 alatt próbálgatva, a játék felbontását nem engedte 1280*768 fölé beállítani, és nem tudom,hogy ennek mi az oka.
Továbbá nagyon zavar ez az eltérű méret probléma, így szeretném valahogyan visszaállítani az alap értékre a felbontást, és a méretezést. Ez megoldható valahogyan?
És végül, az lenne a kérdésem,hogy lehet-e külön profilokat létrehozni a különböző megjelenítők használatához?Őszintén szólva nagyon hozzászoktam, hogy Windows 10 alatt lényegesen kevesebbet kell állítgatni a dolgokat, csak bekapcsolom a gépet egy újratelepítés után, és tökéletesen megjelenik a kép a monitoron, nem kell állítani semmit. Így abszolút nem vagyok képben,hogy mi befolyásolja a megjelenítést ilyen szempontból, vagy hogy azokat a beállításokat hol is kellene keresni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest