Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
makoss #157918 üzenetére
• How to Encrypt Files and Folders with Encrypting File System (EFS) in Windows 10
• Step-by-Step Guide to Password Protect a File or Folder in Windows
• How to Add a Password to a RAR File
• How to password protect ZIP files and folders on PCPro kiadástól adott ehhez a beépített EFS titkosítás, de vannak erre jobb 3rd party célprogramok is mint pl. a Folder Lock.
Ha kis adatmennyiségről van szó, akkor megteszi akár a RAR és ZIP fájloknál beállítható jelszavas védelem is.• How to Turn On or Off BitLocker for Operating System Drive in Windows 10
• How to Turn On or Off BitLocker for Fixed Data Drives in Windows 10
• How to Turn On or Off BitLocker for Removable Data Drives in Windows 10Vagy egy külön partícióra rendezni a titkosítandó fájlokat és magát a teljes partíciót lejelszavazni, titkosítani, nem mappákkal szórakozni. Amihez Pro kiadástól rendelkezésre áll beépítetten a BitLocker meghajtótitkosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest