- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, a windows 10-ben hogyan lehet kitörölni az angol nyelvet? Pontosabban a
qwertybillentyűzetet. A win+space gombbal vált a qwerz ésqwertyközt, de ezt szeretném megszüntetni, hogy aqwertybeállítást végleg kitörölni, vagy letiltani.Eltelt pár órám vele, míg vissza tudtam állítani, aztán gugliztam a registryből töröltem két helyen a keyboard/preload mappát, de semmi nem változott. Továbbra is ott virít az óra mellett a HUN felirat és bármikor átváltható
ENG-re. Na ezt kéne törölni.''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
teptep
senior tag
válasz teptep #156768 üzenetére
Hmm! Itt van az orrom előtt 1 asztaligép és 2 laptop. Az EasyBCD 2.4 mindegyiken kapásból megtalálja és szerkeszti a boot menüt. És egyiknél sem kellett az EFI partícióhoz betűjelet hozzárendelni. (Asszem akkor kellet assign letter, amikor 2 disken is volt EFI boot és az EasyBCD a másik boot menüt csak kitallózás után tudta szerkeszteni.)
-
King Unique
titán
válasz coco2 #156766 üzenetére
Parancssorban vagy külső particionáló programmal fel lehet csatolni az EFI-rendszerpartíciót és tallózni a tatalmát a Windows fájlkezelőjében is, illetve a védett rendszerfájlok megjelenítése opció bekapcsolása után.
Az EFI-rendszerpartíció piszkálása, tartalmának önkényes módosítása alapesetben nem javasolt, max. csak akkor, ha biztosan tudja a felhasználó hogy mit csinál, ellenkező esetben rendszerindítási probléma lehet a vége.
-
teptep
senior tag
NeoSmart Technologies: EasyBCD 2.4
-
tordaitibi
veterán
Parancssor, vagy félparancsor+gui. Arra nem emlékszek Lemezkezelőbenis lehet neki betűjelet adni..? Szerintem nem.
Diskparttal adsz neki betűjelet, feltelepítesz egy alternatív fájlkezelőt pl. Explorer++, XYplorer és ezt rendszergazdai joggal indítva mehet a matatás. Ezt holnap pontosan megnézem neked, itthon vagyok most a Winesc-m meg bennt maradt a melóhelyen.
Lehet létezik már direkt efibuheráló valami én nem tudok róla.Live rendszerből pl. Linux egy pendrájvról szerintem 2256x egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Windows 10 alatt milyen támogatás van az EFI system partition tartalmának módosítására?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Lajmund
őstag
válasz I02S3F #156764 üzenetére
Igen ahogy elötted is irtam azt hittem stabilabb lesz a bt kapcsolat kevesebb fogyasztással mert a régi 2.4ghz-es cuccok nem voltak a legjobbak de viszont olcsok voltak. Most nagyon jó a gyárija eddig majd kiderül több ora játék alatt mit produkál mert a bt is jo volt amig nem szorakozott idönként Amint csatlakoztattam le is frissitette magát a gyári driverrel. Nincs bekapcsolva enegiagazdálkodás.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
I02S3F
addikt
válasz Lajmund #156763 üzenetére
Jól értem, nem a saját stick-jét használod? Az lehet oka a bajnak!
Szerk.: Driver frissítés után is nézelődhetsz*, illetve az eszközkezelőben, az Energiagazdálkodásos opciókat kikapcsolhatnád! És, ha már ott vagy, csekkold le az event fület, hátha valami probléma van ott írva!
Szer.: 2. mind a Windows update által felajánlott drivert, mind a gyártó oldalán találhatót próbáld ki!
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz csixy #156762 üzenetére
30-40 ezres bill egér kombo amihez van saját stick is amit most probálok. Na majd kiderül. Egyenlöre jónak tünik. Ha nap végéig nem szorakozik akkor jó lesz Én azt hittem a bt kapcsolat kevesebb energiát eszik és stabilabb is messzebbröl mert 3 méterröl használom.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
csixy
addikt
válasz Lajmund #156761 üzenetére
Ha nem akarsz megőrülni, akkor szabadulj meg a bluetooth-os egértől és billentyűzettől.
Nem egy nagy érvágás egy rendes vezeték nélküli egér meg billentyűzet, de még az is összeakadhat a router wifijével.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Lajmund
őstag
Adott egy tp linkes xy500 valami Bluetooth stick. Dell vezeték nélküli bill és egeret használok vele. Valamikor random eldobja valamelyik jelét vagy belaggoltatja. Játék közben elég bosszantó jelenség. Van erre valami ötlet? Vagy hova érdemes írni? Tudom hogy megfoghatatlan dolog de gondoltam hátha tapasztalt már más is ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
válasz efemm #156749 üzenetére
Pontosan ugyan ez történt velünk is. Nem tudok konkrét kb számot mondani, de tegnap nem frissült le a gép. Ma bekapcsoltuk, vártunk kicsit, mert más munkánk volt, majd mire ránéztünk kábé fél óra múlva, a frissítés jó végbement. *
* Pedig előre izzadtam, hogy itt az update szolgáltatását, meg fájljait lesz szükséges alapállapotba hozni, de nem
-
szkutyi
addikt
válasz King Unique #156751 üzenetére
Köszi.
-
efemm
tag
válasz szkutyi #156748 üzenetére
Akkor szerintem hagyjad, majd jön újabb frissítés. Nálam KB5048239 nem is volt, csak KB5048652, ami simán felment a frissítési előzmények szerint. Előtte KB5046714 volt.
Esetleg távolítsd el a legutolsó frissítést, de azt majd megmondják a profik, hogy ez egészséges dolog-e? -
szkutyi
addikt
Sziasztok! Az alábbi [kép] frissítést nem teszi fel az update.
Csak 0% áll majd eltűnik....közben dolgozik kicsit a hattértár...
Helyreállítási particio 750mb... EFI rendszer particio 100mb.mi lehet a megoldás?
Köszi -
-
Djuree
félisten
tudnátok segíteni mert már szétbax az ideg.
a tálcám valamiért dupla széles lett és sehogy se tudom visszaállítani.
azt se tudom mitől lett ilyen.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Nagus
senior tag
válasz King Unique #156726 üzenetére
Cáfolom! 2003 SP3-at (Prof Edition) használok és tökéletesen megy Win 10 alatt.
-
tordaitibi
veterán
válasz tpotyka #156737 üzenetére
Biosba bármit elkövethetsz.
Próbáld ki bios, uefi, legacy, csm (nem tudom nálad mik vannak, biosfüggő) módba , semmit nem tudsz elrontani a telepített rendszeren. Cmos elem ebben közömbös.
Még az acpi és ahci beállítások között lehet kutakodni, de hogy ott miket az megint biosfüggő, ebbe nem tudok konkrét tanácsot adni.
Akkor is dob egy hátast a rendszer ha a telepítés ahci módban volt és az elem lemerülése miatt visszaállt az alapértelmezett pl. sata módba.
Mégegyszer, itt akármit babrálsz nem tudod se legyalulni se tönkretenni a telepített os-t. -
iropeti
friss újonc
Sziasztok, a laptopomon ha videokat nézek, akár online akár letöltöttet egy zavaró panel jelenik meg amit sehogy sem tudok eltüntetni. Légy szíves tudtok segíteni, hogy hogían tudom eltüntetni? Itt egy kép a hibáról:
-
Djuree
félisten
mesterek kéne egy kis help!
100 giga van a win10-nek de egy idő után elfogy, de hogy mi foglal ennyi helyet nemtom.
mit kellene és hol kikapcsolnom hogy ne hízzon magától?
semmilyen biztonsági mentés meg ilyen nem kell nekem, sose volt rá szükségem.
minden ilyesmit ki szeretnék kapcsolni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tpotyka
tag
válasz tordaitibi #156735 üzenetére
Ahogy írtam, erősebb mostanra a gyanú, hogy CMOS elem. Annak cseréjével az elállítódás visszaállítódik, vagy a gubanc fennmarad/fokozódik?
Néztem közben így: F12 és F2 után kiírta: "Boot mode is set to: UEFI" (szemben a tutorialos Legacy-s eset, ott legacy-s volt, s onnan történtek a BIOS-ban is az átállítások).
De bent a BIOS-ban a két opció közt a Legacy volt bepipálva nálam, aszinkronban, ha jól értem.
A tutorialos átkattintgatás nem hatotta meg, sőt visszajött az IPT! hibajel is.
Zárásként visszaállíthatom, amit az eddigi javaslatokra átállítottam a BIOS-ban, amíg emlékszem rá.
"Nézz már rá a lemezre külső szoftverrel, Live Linux, Winpe vagy Hirens, Acronis vagy bármi ami képes megjeleníteni egy lemezkezelő-féleséget."
Köszi, de ennyire már nem folyok én bele, nem vagyok ilyen hozzáértő. Ahogy látom a soron következő lehetőségeket:
1. CMOS csekkolás
és ha nincs jó fejlemény, akkor
2. lemezkép helyreállítás -
tpotyka
tag
válasz King Unique #156733 üzenetére
Egy újraindításnál ilyet is írt: "The AC power adapter wattage and type cannot be determined." Az akksi nem olyan régi gyártói csere, az nem használódhatott el, de azért lecsatl., akksi ki-be, rácsatl., újraindít, változás nélkül.
A BIOS-ban ránéztem és a dátum átállt 2018.11.30-ra, szóval tényleg lehet, hogy CMOS elem gond, sajna, és akkor fel kell függesztenem a meggyőződésig, ill. cseréig. Addig nincs értelme lemezképpel operálni.
Köszönöm a probléma felvetést! -
tordaitibi
veterán
válasz tpotyka #156734 üzenetére
Ez magától sosem állítódik el bios/uefi szinten.
Ha valóban a biosba állítod csak át akkor annak az égvilágon semmi következménye nem lesz a telepített rendszerr, hogy lehetne, sehogy.Ha MBR to GPT konverziót akarsz csinálni OS alól az teljesen más és ott tényleg nem árt mentés de egy bios paraméter átállításhoz nem. Meg el se indul perpill.
Oka lehet valóban a lemerült elem, ilyenkor alapra áll a bios, de újabb gépeken megtartja ilyenkor is a beállytásokat lévén egy flash memóriában vannak letárolva.
De ha ez van lehet acpi és egyéb dolgokat is be kéne állítani úgy ahogya azok a telepítésnél voltak.Nézz már rá a lemezre külső szoftverrel, Live Linux, Winpe vagy Hirens, Acronis vagy bármi ami képes megjeleníteni egy lemezkezelő-féleséget.
Akár Win telepítő is jó ha ismered a diskpartot.
Ha a lemez GPT és látsz EFI partíciót akkor valóban EFI telepítés volt anno.[ Szerkesztve ]
-
tpotyka
tag
válasz King Unique #156733 üzenetére
Még nem volt CMOS lemerülési problémám. Ha az lenne itt, eljutott volna egyáltalán eddig a folyamat?
Köszi a beszerkesztett 0. lépést. A Win10-ről windows-os képfile van (Macriumot a Win11-es géphez használok, anno itteni javaslatra), de klassz ez a linkelt frissebb összehasonlítós bejegyzés, majd nézegetem. -
King Unique
titán
válasz tpotyka #156732 üzenetére
Nem, UEFI-sre konvertálni értelemszerűen csak akkor van értelme, ha Legacy (CSM) mód szerint telepített a Windows 10, ellenben ha UEFI szerint, akkor nyilván nincsen.
A nincsen hálózati áram alatt a PC még nem feltétlen gond és ok az elállítódásra, ellenben ha lemerült a benne lévő CMOS elem, akkor amiatt esetleg lehet ilyen-olyan probléma.
[ Szerkesztve ]
-
tpotyka
tag
válasz King Unique #156731 üzenetére
Tehát, ha eleve UEFI-s volt, akkor elvégezhető a művelet, vagyis úgy ártani nem árt? Ha pedig mégsem, akkor úgyis mindegy, mert lemezkép visszaállítás lesz belőle? Köszi!
"magától nyilván nem szokott csak úgy elállítódni."
- Ezt arra értettem, hogy állítólag előfordul (nem saját tapasztalat), és ez a gép fél-egy év közti hosszabb időszakban nem volt áram alatt. -
King Unique
titán
-
tpotyka
tag
válasz King Unique #156729 üzenetére
Valóban nem írtam, mert nem tudom tutira, hogy volt telepítve (nekem is hiányzik az infó), csak feltételezem, hogy eredendően nem hibásan, mivel
1. rendben működött előzőleg
2. olvastam, hogy átállítódhat szándék nélkül ez a BIOS-ban
(Van lemezképmentés egy korábbi állapotról, de azt most még túl nagy lépésnek találom.) -
King Unique
titán
válasz tpotyka #156727 üzenetére
0. lépés: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024] - a jelenlegi Windows 10 képfájlba mentése, hogy ha esetleg balul sülne el a többi művelet, akkor 1:1-ben vissza lehessen állítani az eredeti állapotot.
Ez nyilván nem úgy működik, hogy szimplán csak átállítjuk a Legacy (CSM) mód szerint (hibásan) telepített Windows 10-nél a bootolási módot UEFI-re, mert utána eleve nem fog bootolni. Az UEFI-re váltásnál magát a már telepített Windows 10-et is át kell konvertálni UEFI-sre pl. az MBR2GPT parancssori eszközzel.
Már ha valóban Legacy (CSM) vagy más néven BIOS/MBR mód szerint lett telepítve a Windows 10, mert ez sem teljesen világos a leírtakból.[ Szerkesztve ]
-
tpotyka
tag
Sziasztok, adott itt egy régi, régóta nem bekapcsolt Win10-es laptop, az év közbeni partíciós update hibáról olvasván ki is vártam, hogy ne legyen felesleges galiba és most van időm ilyen rendrakással bíbelődni.
Tömör kérdés:
Jelenthet-e kockázatot, ha a BIOS-ban átállítás történik Legacy-ról UEFI-re? (Nemigen szoktam babrálni.)
Történés bővebben:
- Induláskor megakadt, F1/F2/F5 opciókkal, az F5 diagnosztikát választottam.
- Előjött egy sosem látott Invalid Partition Table! hiba.
- PH! olvasás és pár tutorial alapján bemásztam a delles BIOS-ba, a Boot sequence-nél a HDD up javaslat nem oldotta meg a lényegi bootolási gondot, csak az említett IPT! tűnt el a színről.
- Újraindításra „Felkészülés automatikus javításra”, majd „A számítógép diagnosztizálása” futkosna, de megakad a kék „Automatikus javítás” (Nem megfelelően indult a szgép) panelnél, s az Újraindítás/Speciális lehetőségek opcióknál, vagyis az utóbbitól lehet tovább próbálkozni a felkínáltak szerint.
- Következő tutorialos javaslat a problémára, hogy újfent BIOS és ott Legacy-ról UEFI-re átállítani.
Ezelőtt kérdezem, hogy ez nyugodtan megléphető és kipróbálható?
Vagy van egy inkább ajánlott megoldás? -
King Unique
titán
válasz Djuree #156724 üzenetére
• Mely Office-verziók működnek a Windows 10-es gépeken és eszközökön?
• Microsoft Windows 10 and Office Version Compatibility ChartA 2013 / 2016 és annál újabb verziók, valamint a Microsoft 365 (korábbi Office 365) nyilván megfelelően működnek Windows 10-zel, de ezen lista alapján (kompatibilitási módban) akár még a 2007 és 2010 verziók is úgy-ahogy, ellenben a 2003 és annál régebbiek eleve nem.
Egyébként meg az, ami meg lett / lesz vásárolva, amihez van / lesz licenc.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
Üdv!
Win 10 mellé melyik office verzió ajánlott ami tuti jól megy vele?
Van ezer féle, anno többet is próbáltam és van amelyik nem működött rendesen.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Csupingo
veterán
válasz tordaitibi #156721 üzenetére
Reméljük, csak egy hibás driver volt.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
tordaitibi
veterán
válasz Csupingo #156720 üzenetére
És a többiek.
Úgy néz ki jó lett.
Délelőtt 11 körül nekiugrottam.
Ez egy netet is osztó pc, lanon jön a net és wifin szórja tovább a helyiségbe.
A hotspot bekapcsolása automatiku, de késleltetve van 2 percet.
És amikor bekapcsolja a hotspotot, akkor utána pár másodpercen belül kékhalál.
Letiltottam az Intel wifi kártyát és ment rendesen.
Az Intel wireless driver Microsoftos volt, leszedtem az Intel oldaláról a kártyáét és telepítettem.
Hotspottal is megy jelenleg dél óta, nem halt még meg 1x se.
Bizakodok hogy ez volt.
Csak azt nem értem fél évig elment ezzel a driverrel, tegnaptól meg meghalt...?
Néztem updatet, Dec.15. azaz 3 napja volt valami frissítése utoljára. A hiba meg tegnaptól jelentkezett. -
Csupingo
veterán
válasz tordaitibi #156717 üzenetére
Milyen gép ez pontosan? Nekünk pl. van egy nemtom milyen dell micro pc a cégnél. Az is új, de kéthavonta elkezd veszettül sípolni, aztán nem indul. Ilyenkor ha kivesszük az ssd-t és visszatesszük, akkor megint jó pár hónapig. Fogalmunk sincs, mi baja lehet. Ha jól rémlik, az ssd-t már cserélték is benne emiatt.
(Akár háttértár hibára is gyanakodnék.)Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
teptep
senior tag
Igen, a memória mindig gyanús. Nagyon ritkán hibásodik meg, és nagyon nehéz kimutatni. A tesztet is sokáig kell futtatni. Ha van a fiókban tartalék, vagy az irodában másik gép, akkor én sec-pec cserélném a memóriát (akár két gép között), oszt majd kiderül, hogy megmaradt-e a hiba? Ha 2x8GB van benne, akkor elketyeghet 1 napot az egyik, utána a másik memóriával.
-
movax
őstag
Memóriateszt, sfc, ezekkel kezdeném.
-
tordaitibi
veterán
6 hónapos telepítésű W10Pro, új PC, Lenovo.
Céges gép, nonstop megy, 1 darab célszoftver futtatásán kívül semmi nincs rajta.
Tényleg semmi nincs más telepítve, még a böngésző se volt rajta megnyitva 8 hónap alatt. Billentyűzet meg egér sincs rádugva.
Naprakész természetesn.
Ez idő alatt hibamentesen működött, tegnapelőtt azaz 2 napja kékhalál,
kernel security check failure
hibaüzenettel.
2 nap alatt kb. 30x produkálta, így használhatatlan.
Frissítés 2 hete volt, nem az az oka.
Merre induljak el, minden segítséget megköszönnék. -
efi99
őstag
válasz Csupingo #156705 üzenetére
Vagy a legújabbat ?
Az MS oldalán és amúgy az alaplapgyártók oldalán is, egyáltalán nem feltétlen a legfrissebb driverek vannak fent, főleg ha régebbi már a cucc. Sőt konkrétan, ha onnan (MS) ajánlott valamit a Windows, a gyártói oldalon már mindig volt frissebb is, szóval ki is kapcsoltam inkább a ...ba, és leszedem magam.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
tordaitibi
veterán
válasz teptep #156710 üzenetére
Nagy vagy köszönöm. Így már látni a telefont TC-be is.
Engedelmeddel az Android szakmai topikba továbbadhatom a leírásodat? A kollégának aki ott kérdezte ezt a telefon-TC problémát?
Továbbra sem értem hogy Windowson, ahol a betűjel a fő csatolási pont, hogyan lehetnek betűjel nélküli meghajtók? -
lanszelot
addikt
Hello,
W10pro van a pc-en. Legfrissebb.
1 felhasználó van rajta.
Pár éve a munkahelyi email-emmel és jelszavammal telepítettem az Office 365 -t. És használtam. Minden 30 nap elteltével újra be kell jelentkezni az office ba sms kódot küld a cég stb .
Majd jött az Office 365 re nagy frissítés az is pár éve. Frissítettem. Ekkor a régi Office 365 -t nem törölte, hanem rakott egy újat, új másfajta ikonokkal.
No, innentől megbuggyant a Windows -om.
Nem rossz, csak fura ahogy működik.
1 felhasználó van a gépen még mindig, azon belül van munkahely és otthon (ezek nem felhasználók, nem tudom ez mi)
Az egyik Office 365 munkahelyi fiókkal lép be, a másik az enyémmel. De nekem nincs is Office 365, és sose volt. Ki se próbáltam soha. De az enyém belép, frissíti magát, minden elérhető, és nem kell 30 naponta bejelentkezni.
A munkahelyi dolgok onnan nem elérhetők.
Biztos hogy nem a munkahelyi 2szer mert kiírja jobb fent hogy mivel vagyok bejelentkezve. És nem a netes, hanem a teljes, telepítős MS Office 365 mind a kettő.
Minden legális a gépemen.
Kérdéseim az lennének:
- hogy van 2 külön bejelentkezés a felhasználó nevem alatt?
Mi ez a munkahelyi és otthoni?
- hogy működik az MS Office 365 az én bejelentkezésemmel? -
tordaitibi
veterán
válasz movax #156708 üzenetére
Azon van hisz az Intézőben tudok a telóról másolni a pc-re és fordítva.
Azon akdtam ki hohy nincs betűjele a telefon tárhelyének, se az Intézőben sem a Lemezkezalőben.
King,
dehogy N-es, egy Pro és mint feljebb írtam minden fájlművelet működik a telefon és a PC között.
Ez hogyan működhet betűjel nélkül, hogyan, hová mountolja fel...? Erre lennék kíváncsi. -
teptep
senior tag
válasz tordaitibi #156707 üzenetére
Lehet, hogy rosszul, de én úgy értelmezem, hogy a fájlkezelőben látod és kezeled is a telót, csak a TC-ben nem látod. A fájlkezelőben az "Ez a gép" felületen látod a betűjelzésű meghajtókat, és a betűjelzés nélküli kamerákat és mobiltelefonokat. A TC-ben is ugyan ott találod, csak az a kérdés, hogyan jutsz oda?
1.) Beállítások, Képernyő, pipa=Szülő mappa megjelenítése. Ekkor a meghajtó gyökér mappájában felül megjelenik 2 pötty. Oda klikkelve eggyel feljebb lépsz, és ott vagy az "Ez a gép" felületen.
2.) Nekem nem tetszik az a 2 pötty, ezért az eszközsoron van egy ikonhoz hozzárendelve a cm_OpenDrives parancs, amelyik egyből oda navigál az "Ez a gép" nézethez. -
King Unique
titán
USB-n ilyenkor nem "USB Storage Device" módban van kezelve az androidos telefon mint egy pendrive vagy USB-s külső HDD / SSD, hanem MTP módban, amire a linkelt topik téma összefoglalójában ott a megoldás a "Windows 10 MTP probléma megoldása" blogbejegyzésben, + egy másikban bővebben.
+ Az szokott még gondot okozni, ha pl. Home / Pro / egyéb normál kiadás helyett Home N / Pro N / egyéb N kiadás van telepítve, mert azoknál a multimédia funkciók teljes hiánya magába foglalja az MTP támogatás hiányát is, lásd nem olyan régen a társtopik esetét. -
movax
őstag
Mert át kell állítani a telóban adatátvitelre. Most próbáltam ki TC-vel és File Explorerrel is működik (win11, de működött 10 alatt is).
-
tordaitibi
veterán
Androidos topikba felmerült egy kérdés, miért nem látja a W10 hez usb- csatlakoztatott telefont a Total Commander.
Mikor rájöttem miért, eléggé elcsodálkoztam, valaki tudna erre magyarázatot? [link] -
polgi803
őstag
Most beszéltem a szàmítogépes bolttal aki 1x már megcsinálta azt mondta rossz telepítőt csináltam hozzá mert nem mindegy honnan szedtem...mondtam a Microsoft hivatalos oldalról...hát neki semmi gondja nem volt ezzel...de amúgy tényleg ők megcsinálták. Azt mondta a telepítőn múlik...de könyörgöm...a hivatalos oldalról szedtem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest