- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
-
Köszi a visszajelzést
. Igen, azt írják, hogy csak a gépek egy részénél okozott gondot. Nem tudom más téren hibás-e/nem fúr-e új biztonsági rést pl
- de ezutóbbit más se tudja.
#63582: reboot-loopba, rosszabb esetben feketehalálba kergeti a gépet.
-
King Unique
titán
Eredetileg rajta van a beépített Defender, mint vírusírtó...bár az elég gyenge és érdemes mellé, v helyette más felrakni.
ESS, ha csak simán a programlistából indítva van eltávolítva, akkor nem szedi le teljesen, önvédelme is van neki. A fórumtárs által linkelt saját uninstall tooljával célszerű leszedni és azt is csökkentett módban, csak akkor távolítja el minden összetevőjét maradéktalanul.
Teendő: amiket utána pakoltatok fel, azokat előtte leszedni és lefuttatni ez ESET eltávolítóját is, legjobb, ha az egészet csökkentett módban csináljátok. (gépház/ frissítés és helyreállítás/ helyreállítás/ speciális rendszerindítás is oda dob)
Amúgy ESS is komplett (AV+FW) és jó védelem önmagában is, valamint havi magazinos kódokkal, ingyen használható. Amúgy meg: Vírusirtó topic -
szabonagyur
félisten
Szia
Létezik egy ESS eltávolító: [link] Meg a leírása: [link] Ezzel is próbát tenni, illetve ha nincs semmi olyan adat akkor egy rendszer visszaállítás vagy esetleg a ESS újra feltelepítése majd letörlése. Én szerintem a Revo és társai feleslegesek, főleg ha van saját törlő programja a programnak, én mindenképpen azzal kezdeném.
-
törölt tag
Elvileg csak 7-en okoz gondot, de már a 8.1-re sem jön le.
(#58690) samgar: Emlegesd a szerviznek a fogyasztóvédelmet, vagy eleve jelentsd őket, a biztonság kedvéért emailben kommunikálj velük, direkt kérdezz rá, hogy akkor ők emiatt megtagadják e a garanciális javítást és ha írásban is megerősítik akkor irány a fogyasztóvédelem!
Olyan üzlet és szerviz sajnos sok van amelyik szóban (személyesen vagy telefonon) szemétkedik, de írásban általában megenyhülnek, mert eljut a kis tudatukig, hogy:
1. válaszolniuk kell,
2. ha olyat mondanak ami nem szabályos akkor buknak, amennyiben az ember hatósághoz fordul. -
King Unique
titán
Egy Windows 7 frissítés (KB3004394) akadályozhatja a grafikus driverek telepítését
A KB3004394 nálam és ahogy nézem másoknál is felment legutóbbi WU-val, de nem okozott problémát, most akkor csak kizárólag Win7 érintett
Bár nálam újat (KB3024777) nem ajánl fel a WU, akkor gondolom fosni se kell.
MS elkezdi szépen lassan legyilkolni a 7-est, h mire kijön a 10, legyen indok a nemhasználatára...
-
törölt tag
9-én, még minden rendben volt:
Ma:
Azóta volt a Windows Update, meg a 14.12... nem szokásom telepítgetni figyelmetlenül, illetve Norton 360 védi a gépet, valamint MBAM Premium, és nem is rendszergazdaként Internetezek. Ezt az általad javasolt keresőt majd felteszem, bár egy portable változatnak jobban örülnék. 2 éves lesz e hó utolsó napján a Windows 8.x telepítésem, és emiatt azért nem húznám újra
Viszont ezt a 14.12-es drivert közel állok hozzá, hogy leszedjem.
-
szabonagyur
félisten
Szia
Idézve a téma összefoglalóból:
A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged