- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico45
őstag
-
csixy
addikt
válasz
werttzui #26227 üzenetére
Lehet, hogy mégsem kellett volna törölnöd a windows old mappát?
A windows 7-ben volt egy imageres.dll a system32 mappában, ezt használta a registry a meghajtóikonokhoz. Te biztos meghagytad a régi beállításokat. Lehet, hogy most egy C:\Windows.old\system32\imageres.dll segítene rajtad. Próbálj meg csinálni egyet , vagy át kell írni ezt-azt a registryben.
Esetleg erre keress rá a gugliban : VistaDriveIcon_1.5_Setup.exe
ezt ,ha xp kompatibilitási módban futtatod, átmenetileg ez is megteszi, ha hagyja a rendszer. -
csixy
addikt
-
karlkani
aktív tag
válasz
werttzui #24503 üzenetére
Azért, mert nincs kikapcsolva a hibernálás. Én mindig hibernálni szoktam a gépet, nálam is lassan ment alvó módba így. Próbaképp kikapcsoltam, olyan lett, mintha a gépházból indítottam volna. Fogadd meg, amit többen tanácsoltak, kapcsold ki a hibernálást.
(#24520) xxSanchez
Talán azért, mert eszközkezelőben, az egér tulajdonságainál, az energiagazdálkodás fülnél be van jelölve neki az az opció, hogy az eszköz felébresztheti a gépet.
-
xxSanchez
őstag
válasz
werttzui #24449 üzenetére
Hogy pontosan mit szeretnél? Az alvás módot eléred egy menüből is:
Windows gomb + i > Főkapcsoló > alvás.
Arra viszont figyelj, hogy az alvás csak akkor fog működni, ha a hibernálás ki van kapcsolva: powercfg -hibernate off
Parancsikonnal pedig így tudod alvó módba helyezni: %windir%\System32\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0
robogos10: Próbáld meg kikapcsolni a SmartScreen-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest