Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
slice14
veterán
Erre valaki?
BIOS-ban kel bűvészkedni, ha törlök minden partíciót és újra létrehozom simán. Nem uefi-ben megnyitva a telepítő lemezt?
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kengyel #61994 üzenetére
Lapozófájl - Vezérlőpult->Rendszer->Speciális rendszerbeállítások->Speciális fül->Teljesítmény szekció Beállítások->megint Speciális fül->Módosítás->A lapozófájl automatikus kezelésének...elől pipa kivesz, majd Ne legyen lapozófájl és Beállítás gomb!
Hibernációs fájl - cmd rendszergarázdaként-> powercfg -h off
Szerk: Sőt! Az SSD-n az indexelés sem kell. Sajátgép->SSD-n Tulajdonságok->A fájltulajdonságok mellett tartalomindexelés...elől pipát kivesz->Mappára és fájlokra is, majd dob egy errort, ott mondd, hogy Ignore all.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Sziasztok
Akkor mi a szitu ha GPT-re van formázva a vinyó és úgy volt fent a w8.1? És egy hozzánemértő lúzer nem uefi-be formázta ki a windows meghajtót, hanem simán? Jelenleg ott a probléma hogy most kiválaszutja az uefi-t és hibával elszáll az egész. Ezt írja ki a gép: Helyreállítás, a számítógép javításra szorul és pár másodperc után leáll.
.
Nem akarok más baromsága miatt szívi a géppel. Én is uefi-be használom a gépem, de eszembe nem jutna ilyen fatális kérdés ha nem eset volna neki egy ismerős a gépének.[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Üdv! Az lenne a problémám h akárhogy irom ki akármilyen programmal a win 8.1-et,nem boot-ol. Mi lehet a probléma?
-
törölt tag
Érdekes ez a win 8.1. Időnként megmagyarázhatatlan módon tűnik el a szabad terület, mostanában meg az ellenkezője zajlik, megmagyarázhatatlan módon növekszik. Nulla külön karbantartással. A lapozófájl már egy ideje fixen 512-n marad, hibernációs fájl is fix méretű, rendszervisszaállítási pontot nem töröltem (különben nem is volt/nincs is), nem értem. Az az egy biztos, hogy tegnapról mára 1.5 GB szabad területtel több van a rendszerpartíción, miközben oda defender vírusdefiníciókon kívül semmit nem telepítettem.
(#61983) ittakary:
Amiket fentebb írtam, azok lehetséges okok, de nálam ezek is kiesnek most. Mikor meg külön karbantartok windows karbantartóval, ccleanerrel, privazerrel, akkor alig sikerül némi szabad területet nyernem, most meg egyik napról a másikra ajándékba kapok 1.5 GB-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Mi az isten foglalhat le 73MBot? Le van tiltva az Intel integrated graphics BIOSban
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
ra^ven #61978 üzenetére
Bármelyik rendszeren előfordulhat, mert ez vagy driver hiba, vagy ami sokkal valószínűbb, hogy a routerrel van valami. Azért kérdeztem a hibaelhárítót, mert az is segíthet. Ha pl. DNS hiba van, akkor megmondja (az okozhat ilyen eltűnő internetet), ha meg elég egy adapter-reset, akkor a routernél érdemes szétnézni (lehet túl sok egyidejű kapcsolat is, amivel már nem birkózik meg).
-
ra^ven
senior tag
válasz
VoidXs #61976 üzenetére
Minden más eszköz tud csatlakozni a routerhez simán.
TV, beltéri, asztali pc, telefonok, csak ez a laptop nem.. Most speciel aktív a kapcsolat, azért mondtam, hogy nem láttam benne rációt.Köszönöm akkor várok, hátha lesz valami.
Amúgy van 8.1 ben érezhető különbség, vagy semmi szembetűnő átlag felhasználónak?
karak_22:: Kivülről nem tudom, most van kapcsolat, ha megint szarakodik akkor megnézem és beírom.
Neten utánaolvasva vannak alternatív megoldások, valamint parancssorban kell szórakozni, állítólag ez win8 betegség, de nekem az sem oldotta meg.[ Szerkesztve ]
-
ra^ven
senior tag
Üdv srácok!
Nekem kissé ingoványos terület a WIN8, ezért lenne pár kérdésem.
1. többször előfordul, hogy wifinél vagy lan kábelnél hiába látja a kapcsolatot, rácsatlakozva korlátozottként jelzi. Nem találtam benne rációt, létezik erre valamilyen hosszú távú megoldás?2. próbálnám frissíteni a rendszert windows update-tel de csak karikázik mar 1 órája, 0kb a letöltött, pedig 2013. óta nem volt frissítve. :/
Ahogy néztem 8.1-et sem tudok addig telepíteni, amíg nem mennek fel az alap frissítések.
Mi lehet itt a gond?Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
mttssz #61973 üzenetére
A jelek szerint teljesen, én is kapok. Ez azért van, mert nem automatikusra van állítva a windows update letöltés, de gondoltam, van olyan intelligensen megcsinálva ez az egész, hogy a defender frissítéseit külön lehessen beállítani automatikusra, de sajnos azt nem lehet.
-
mttssz
senior tag
Mennyire normális az, hogy naponta kapok Definition Update címszóval frissítéseket a Defenderhez?
-
tom_tol
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz
Petyyyyy #61966 üzenetére
Flash fent van, de
nem flash-es oldalakon is lassabban tölt be valamiért.Most több honlapot is elindítottam, talán mégiscsak a flash-t tartalmazókon fordul elő.
Más semmi különös bővítmény nincsen, ami megfogná, csak a szokásosak, amikkel sosem volt ilyen probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
8.1 64-bit alatt nagyon szaggat a Firefox 36, Windows 7 alatt ugyanezzel a Firefox verzióval nem fordul elő.
Habár a legtöbb memóriát az alkalmazások és folyamatok közül a Firefox foglalja le (~322,9 MB, változó), ez mégis oly csekélynek számít a rendelkezésre álló összmemóriához képest (8 GB RAM-ból 23% foglal), amely nem indokolja a laggolást.
Rendszerfrissítés sem várat magára a háttérben.
A processzor sincsen túlterhelve (egy szimpla honlap betöltésénél egy pillanatra felugrik 23%-ra, de egyébként átlagban 3-5%), nem tudom, hogy mi okozhatja ezt a webböngészős akadozást.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Permet Elek #61958 üzenetére
Megoldódott
-
AMD Power
titán
IGP notinál ha alapból a UMA van állítva a BIOS-ba a vga akkor ,hogy tudom azt beállítani ,hogy 3D játék megy akkor ne az IGP használja hanem a dedikált nVidiat-t?
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Nem tudom, hogy hogy, de kikerült az otthoni csoport ikonja az asztalra. És sehogy nem tudom eltüntetni. (Törlés, lomtárba húzás) Esetleg valakinek van ötlete, hogy lehetne mégis megvalósítani a dolgot? Mert számomra zavaró, hogy ott van.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Sziasztok! Telepítettem tanári tisztaszoftver otthoni változatát, ami ugye elvileg automatikusan magától aktiválja magát. (8.1 64 bit) Sajnos nem aktiválódott, ha pedig én akarom akkor 0x8007232B hiba. Kulcsom nincsen. Volt már valakinek ilyen gondja?
-
bylow
senior tag
válasz
hackeeeee #61951 üzenetére
Értem!
Nállam anyiba más a helyzet hogy mind addig rendben müködtek a gombo már évek óta, míg a Win8.1 fel nem lett telepítve a multhéten.
Nállam szerintem valami Billentyü kiosztás lehet a probléma az Oprendszeren belül... Nem is akartam én Win 8-at, de rá beszéltek, és gondoltam ki próbálom, de eddi 1-2 kisebb szívásom már van vele...
Na de majd nyilván ez is ki forja magát! -
hacsa
tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. 32 bites Windows 8.1 lemezkarbantartás idején, rendszerfájlok törlése, kis ablak Windows update törlése (akár órákig is eltart) idején, a CPU hőmérséklete felmegy 100 C-re, de a hűtés nem kapcsol be. (ASUS laptop) Minden egyéb esetben normálisan hűt a ventilátor.
-
bylow
senior tag
-
h1ght3chzor
őstag
Hogyan tudnék Windowst Updatelni úgy, hogy ne kelljen az adott gépre belépnem (virtuális gép)?
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Miért írja ki a Win8 regular update után hogy Restart PC to Finish?
Újraindítottam már van 10x és újra és újra?Köszönöm
-
válasz
hackeeeee #61937 üzenetére
Nincs hozzárendelve valami programhoz gyorsgombként? Nekem volt ilyen (pont az Altgr+V, és megőrültem hogy nem tudok @-t írni, aztán kiderült hogy véletlenül valami programhoz lett hozzárendelve - de az meg érdekes módon nem nyílt meg, de magát a karakterkiírást már blokkolta).
-
dokee78
félisten
Help!
Hol tudok a Bing kiadásban csempe hátteret változtatni?Meglett a keresővel.
[ Szerkesztve ]
-
karis
tag
Amint megoldódik egy probléma jön a másik
Találkozott már valaki olyannal, hogy bekapcsolásnál rögtön a Win logója jön be, tölt 1-2mp-ig utána leállnak a HDD-k, és újraindul a rendszer, de akkor már rendesen?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy bizonyos altgr+ gombok nem működnek? Notebook-ról lenne szó.
Vagyis, pl. az altgr+y nem megy, viszont az altgr+v igen. Ebben az esetben az y gomb külön működik. Vagyis, a gombok külön működnek.
Bill. kiosztás magyar, ékezetes betűk is működnek, elméletben nincs semmi olyan program, ami hotkey-t használna, ami esetleg blokkolhatná, plusz ami érdekes, hogy csatlakoztatott billentyűzettel működik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
bylow
senior tag
Köv.kérdésem !
Wifi direct csatlakozás.
Galaxy S4 -et szeretnék csatlakoztatni Wifi direct-en keresztül a laptomomhoz, de sehogy sem találja egymást a két eszköz.
Mit csinálhatok rosszul? Hogy lehet össze hozni?
Másik telefonal össze birom, és jól is müködik a kapcsolat... -
Gergosz2
veterán
A MSDNAA-s forrásból származó windows-ok akárhányszor újratelepíthetőek? Azt vágom, hogy egygépes licencek, csak a héten költöztetném át a rendszert HDD-ről SSD-re és értelemszerűen újra kell majd húznom az egészet.
-
zoltan6
addikt
google kereső azt dobta ki különböző fórumokból valami feltelepedett toolbar (ask,google,stb)okozza,vagy spyware,valakinél meg logitech billentyűzet valami kiegészítője.
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
Most lett fel rakva Win 8.1 a gépemre, (win7 volt eddig)
és 2 billenytü nem aszt teszi amit kelle. Ezt hogy tudom meg oldani?a 2 billentyü:
hosszú "Ö" és a hosszú "Ü" ( azért írtam röviddel Qket, merrt mint látjátok ha helyesen szeretném írni akkor "Q" bet"q" jeleni k meg mind két esetben, annyi kivétellel, hogy az 1ik az nagy , a másik meg kicsi.
A dendes "Q" gomb helyén is ott van a "q" betü.Mért van ez????
Most próbálgatom még... az euró jel sincs a helyén , helyette ezt kapom: " ¬ "
Más "alt gr" es jelek sem mind müködnek...Néztem a VezérlQ putban a betü készletel, az magyar!
Valakinek ötlet?
-
zoltan6
addikt
válasz
GEPESZ66 #61919 üzenetére
én is használom,2-3 hete lefuttatom,elégedett vagyok vele.csak az a baj a jó programokkal elkezdik sokan használni aztán vérszemet kap a készítője. milyen jó volt régen például a daemon tools,az utorrent,winamp,és még sorolhatnám,ma meg már teleszórják eltávolithatatlan reklámmal,toolbarral,kémprogramokkal.miért jó ez a készítőjének?
-
GEPESZ66
veterán
Használjátok-e a Ccleanert,vagy csak a beépített alkalmazásokat?
-
puma72
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Egyik barátomnak raktam a gépére win 8.1-et és nincs hang driver hozzá...
Gép Tipusa: HP DC7600
Ha valakinek lenne ötlete vagy linkelni tudna valami megoldást annak előre is köszönöm -
farkasgyula2
újonc
Sziasztok!
Hotmail-os fiókomba hol tudom törölni a Windows 8 állttal One drive szinkronizált Windows beállításokat. Mert amikkor újra rakom a Windows 8-at és beregisztrálom, az email címemmel mindig megjegyzi az előző rendszeren lévő beállításokat, amiket nem szeretnék. -
válasz
WestCoast92 #61912 üzenetére
Drivereket rakd rendbe. Leginkább a videokártyáét.
Akkor semmi.[ Szerkesztve ]
-
WestCoast92
tag
válasz
WestCoast92 #61912 üzenetére
Megoldottam!
-
WestCoast92
tag
Sziasztok!
Egy olyan érdekes problémám akadt, hogy újra tettem a win8.1-et és telepítés után egy olyan érdekes tünetet produkál, hogy bebootol a rendszer, és ezután pár percig megy, aztán 2-szer bejön egy fekete kép, ezek után ha csak az asztalt látom, tehát megnyitnám a böngészőt mintha semmi nem történne a tálcán látom hogy megnyílik és ha rajta hagyom az egeret akkor látom az ablakot kicsiben, de sehogy sem akarom megnyitni, és ez így van saját gépnél stb. ctrl+alt+del nél sem látok semmit csak a piros alapszínt. Újraindítás nem segít, ma már harmadszorra tettem újra a wint és semmi. Bátyám gépén is ez a win van sőt nekem is az előző verzióm ez volt, de most nem működik.Válaszotok előre is köszönöm!
-
Petyyyyy
addikt
Közben megoldódott. Hangkártya nélkül sikerült feltenni a 8.1-et. Kicsit érdekes, mert pl. nálam egyik gépnél sem nyavalygott a kártya miatt.
-
w333
félisten
A kis hitetleneknek csináltam egy "videjót" is, YouTube
Minőséget ne nézzétek, nem is ez a lényeg (Moto G -el készült)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- DCS World modulok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron