Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Az mennyire megszokott, hogy a Frissítési segéd lefut, majd a Tovább gombra közli Most nem lehet csatlakozni. Ellenőrizze az internet kapcsolatot....
Lehet valamit rosszul csinálok? -
Bordoi
őstag
-
Bordoi
őstag
Nos ez így rettenetesen nem adja. ATI 5670 kártyával a telepítés leáll fekete képernyő+egér kurzornál.
Betettem 2600 XT kártyát ami ugye nagyságrendekkel öregebb. Azzal felkúszott és működött.
Visszatettem az 5670-et, első indításnál rettentő komoly hibára hivatkozva újraindult.
Indulás után fekete képernyő+egér kurzor és olyan vinyó kerregés amit még soha nem hallottam.
No ha ezt megfejti valaki. -
Bordoi
őstag
Ez azért rettentő kemény, hogy mindenkinek felmegy, nekem meg fekete képernyő+egér mutató.
-
Bordoi
őstag
Nagyjából 5x próbáltam felrakni, de mindig csak addig jut el hogy 2 restart után full fekete képernyő kurzorral.
Ráadásul az elején eltoltam kicsit, mert nem húztam le a többi vinyót és belenyúlkált a WIN7 vinyóba is.
Van valami ötletetek, hogy miért nem megy tovább a fekete képernyőnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest