- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz Laccoss #45370 üzenetére
Eppen ez a gondom hogy egyszal gep van magaban es egy Digi net UTP kabel bedugva a 1 db PCI-os slotba. Nem akarok en megoztani semmit senkivel de van ha fentebb elolvastad egy a sajat internetkapcsolatom mellett egy Nyilvanos halozat is es allandoan keresi akkor is azt a halozatot ha nincs is.
Azert vetettem fel ezt a kerdest mert masnal is elofordul/t hogy router nelkul ket kapcsolat lathato az egyik a netes a masik csak van, a belsohalozat lenne ha lenne de nincs mert nincs a gep sehova sem csatlakoztatva, es a gephez sem csatlakozik mas gep.
Maganyos farkas a vilagbanViszont ugyanilyen felalalsban masnak nem jelenik meg csak az az egy arva netes kapcsolat es kesz.
Tobbet mar nem offolok mert elkezdtem olvasni a a halozatos topikot kb a felenel tartok csak mar unom a sok gorgozest mert mindenki router-el kapcsolatban kerdezget mar kivulrol tudom hogy mi a teendo ha van router, de nekem meg nem kell.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest