Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
válasz
Steelmanus
üzenetére

-
Sziasztok!
Két kérdésem lenne Win7-tel kapcsolatban:
1 - Van egy MSDN-es Win7 image Home Premium serial-lal, és egy céges noti.
Amikor próbaképpen feltettem egy vmware-re a win7-et, akkor frankrón felajánlotta, hogy válasszam ki, hogy melyik verziót szeretném feltenni.
Igen ám, de a notin ilyen képernyő nem volt, hanem választás nélkül az Ultimate licensz szerződését tolta az orromba.
Ezután folytattam az installt, de nem fogadta el a Home premium kulcsot.
Végül is szerztünk Ultimate kulcsot MSDN-ről, de ez akkor is aggasztó szerintem.
Többször is megpróbáltuk a telepítést, de mindig ugyanaz volt az eredmény.
Mi lehet az oka a jelenségnek?2 - A másik még ennél is bosszantóbb doog, hogy a sikeres telepítés után a beépített winyót eltávolítható meghajtóként ismeri fel, és flyton kint van a hardver eltávolítós ikon a system tray-en. Eltávolítani nem lehet, mert hazsnálatban van, de akkor is zavaró a jelenléte.
Ezt hogy tudom megszüntetni? És mi az oka?Mindkét témában gugliztam, de nem találtam semmi hazsnálhatót.
Köszi előre is a válaszokat!

-
Sziasztok!
Létezik valami biztonságos módszer vagy progi a win7 külsejének átszabására?
Teljesen saját témákat (skin) szeretnék, nem csak színnel és átlátzsósággal variálni.
Linux-on ez nem ütközik akadályba, de windows-on még nem láttam erre használatos megoldást, ami nem tesz kárt a rendszerben.köszi!
-
-
Sziasztok!
Ez mi? Állatira rosszkor jött.

Ki lehet valahogy kapcsolni az ilyen kötelező újraindításos dolgokat?
-
-
Sziasztok!
Régebben olvastam, hogy a win7 AERO-ja kihasználja a dx10.1-et. Ez konkrétan miben nyilvánul meg, és milyen hátrányt szenved el az, akinek csak dx10-es karija van?
Jelenleg is dx10-es nV karival használom, 10.1-essel még nem láttam.
Köszi!
-
Sziasztok!
A melóhelyen le van tiltva a hozzáférésem a képernyővédő beállításaihoz, pedig admin vagyok.
Gondolom, valami group policy, vagy mi, mert domain user vagyok - vagyis ennyire nem értek hozzá
.
Noss, valahogy fel tudom oldani ezt, vagy át tudom állítani azt, hogy ne kérjen mindig jelszót a képernyővédő feloldásakor?
Konkrétan az "On resume, display logon screen"-t szeretném kikapcsolni.
Rendszergizda nem játszik, szal nekem kell megoldani.Köszi!
-
Sziasztok!
A win7 Ultimate N-es OEM serial érvényes a sima Ultimate verzióra?
Van legális módszer arra, hogy N-es változat birtokában leszedjek valahonnan egy teljes Ultimate-et?Köszi!
-
válasz
hejesírásó
üzenetére
Én tudok neked jóárasított fukar serialokat adni, ha kell, attól eredetivé változik. Két sörért adok hármat.

(csak vicc)
Amúgy, az ilyen jó ár/érték arányú win nélküli gépekre linux való.

Jó pénzért azt is tudok szerezni.
-
Sziasztok!
Hogy tudom kideríteni egy win7-ről, hogy milyen serial van neki megadva?
Köszi!
-
válasz
Morden24
üzenetére
A Windowblinds fizetős. Azért köszi!
(#12619) _ak_: Basszus, rájöttem a hibára!!! A linkelt oldalon több w7 build-hez való is szerepel, most jöttem rá, hogy az a verziószám ezt jelöli...

Ezek szerint valami béta verzióhoz valót próbáltam ráerőltetni.

Ahogy nézem, a véglegeshez nincs is ilyen patch, vagy legalábbis nem itt. -
Sziasztok!
Megint van időm kicsit hekkelni a gépet, így előkerült egy megoldatlan probléma.
A w7-re szeretnék nem aláírt témákat tenni, de az ehhez szükséges patch-et nem tudom felrakni.
Elvileg 3db fájlt (shsvcs.dll, themeui.dll, uxtheme.dll) kell felülírni a system32 könyvtárban, de a korábban javasolt módon nem műxik. Azaz, nem a módszer lehet a hibás, mert a themeui.dll-t felül tudom írni. A másik kettőre változatlanul az "access denied" hibaüzit kapom.
Nem esküszöm meg rá, de lehet, hogy hazsnálatban vannak?
Adminként futtatok mindent, UAC ki, és windows classic témára váltottam, hogy még ez se legyen akadály.
Próbáltam csökkentett módban, úgysem oké.
Nem feltétlenül fontos ezzel a módszerrel erőlködni, ha van jobb megoldás az egyéni témákra, az is megfelel.
A másik kérdés, hogy van-e valami leírás, vagy progi, aminek segítségével tudok saját témát (gombok, ablakkeretek, stb.) csinálni.
Köszi!

-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszi, de ez csak példa volt.
De azért köszi, jól fog jönni ez is néha! 
(#10913) negyedes, (#10920) hackeeeee: Köszi, de ezt még nem akarom egyelőre.
(#10921) pincehely: Megnézem, köszi!
Lehet, hogy lesz két winamp, és két TC ikon; egyik admin, másik nem. Hirtelen ez tűnik legjobb megoldásnak.
(#10923) Psychonaut: Köszi!
-
Hali!
Létezik oylan fícsör, ami által az UAC nem kérdez rá bizonyos dolgokra? Szeretném a total commandert, és a winamp-ot admiként inítani mindig, és nem szeretnék mindig rányomni az UAC üzire.
Köszi!
-
-
válasz
Morden24
üzenetére
Én egyszer próbáltam.
Csak messengert használok, és ott azt tapasztaltam, hogy az ismerőslistám megmaradt, de ők nem láttak már engem. Újra fel kellett őket vennem egyenként.
Meg kell jegyeznem, hogy akkoriban még windows messengert használtam, nem Live Messengert - nem tudom, hogy ez bekavarhat-e.
Remélem, nem teljesen haszontalan, amit leírtam.
-
Sziasztok!
A softpedia-ról letöltött theme patch-et szeretném felrakni, de nem megy.
3db dll file az egész, és felül kell írni a system32-ben lévőeket.
Sehogy sem engedi (adminként sem): "Acces denied"...
Próbáltam csökkentett módban, de semmi.
Bármi ötlet?
Köszi! -
válasz
pincehely
üzenetére
Az MSSE pedig talált két gyanús fájlt a win7 telepítés után... (gyári lemez)
Ugyanex XP-vel. fertőzöttnek találta az XP-ben lévő cmdow.exe nevű fájlt.
Szintén gyári lemez, szűz telepítés.
Amúgy én is ezt használom, de azért izgi, hogy cégen belüli fájlokat talál fertőzöttnek, vagy veszélyesnek. -
Még mindig ez a hiba, ha netán bárki tud okosat, ne kíméljen!!

Köszi!
-
válasz
Barthezz2
üzenetére
Oks, köszi, kibírom.

Viszont azóta van kétúj dolog: Hibernálás kikapcsolása úgy, hogy törölni lehessen a hiberfil.sys-t. Jelenleg a gyári beállításon van: (Hibernate: Never) és egy update-tel kapcsolatos dolog:
Ez miért van?
Volt több frissítés is, ami nem ment fel elsőre, de másodszorra igen, de ez már negyedszerre sem akar.
Újraindul, kiírja, hogy nem tudta konfigurálni a frissítést, visszaállítja, és megint újraindul.
Köszi! -
Sziasztok!
Van egy régi hangkártyám (Ensoniq AudioPCI).
A Vista le tudja hozzá szedni a drivert netről, de a win7 nem.
A legutolsó gyári driver XP-s.
Van erre valami megoldás? pl. valahonnan leszedni azt, mait a Vista letölt...
Köszi!

Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.