Hirdetés
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Remélem nem köveztek meg, amiért ebbe a topikba írok, de úgy gondoltam, itt találom meg a legkompetensebb embereket a problémám ügyében.
A helyzet a következő:
Adott egy régi, Fujitsu-Siemens E szériás Lifebook, kb 8 éves. Használati értéke viszont még mindig elég nagy. Sajnos az évek alatt tönkrement a meghajtója, illetve a hűtés is vacakol, ebből kifolyólag a cd-ről történő újratelepítés ki van lőve, illetve telepítés közben hajlamos túlmelegedni, kikapcsolni, viszont úgy hozta a sors, hogy újratelepítés nélkül nem tudom megoldani a felmerült gondokat.
Adott egy másik laptop, illetve szereztem egy külső foglalatot, amibe bele tudnám tenni a Fujitsu winchesterét.
A kérdésem a következő: megoldható-e,hogy a működő laptophoz a winchestert usb-n csatlakoztatva Windows 7 alól feltelepítsek egy XP Professional-t? Okozhat-e bármiféle problémát Windows7 alatt, ha egy olyan winchestert csatlakoztatok rá, aminek az egyik partycióján XP van?Nagyon megköszönném,hogyha valaki szánna rám egy kis időt, és segítene, hogyan fogjak hozzá, esetleg leírná milyen programok szükségesek hozzá, vagy segítene abban,hogy merre olvasgassak a témában. Nem vagyok teljesen laikus, kismilliószor telepítettem már cd-ről XP-t, de ezt egy kicsit komolyabb feladatnak vélem, ezért szeretnék előtte tájékozódni.
Előre is köszönöm válaszotokat!
Üdv.: Zsombor
Aktív témák
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple Watch
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest