- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Remélem nem köveztek meg, amiért ebbe a topikba írok, de úgy gondoltam, itt találom meg a legkompetensebb embereket a problémám ügyében.
A helyzet a következő:
Adott egy régi, Fujitsu-Siemens E szériás Lifebook, kb 8 éves. Használati értéke viszont még mindig elég nagy. Sajnos az évek alatt tönkrement a meghajtója, illetve a hűtés is vacakol, ebből kifolyólag a cd-ről történő újratelepítés ki van lőve, illetve telepítés közben hajlamos túlmelegedni, kikapcsolni, viszont úgy hozta a sors, hogy újratelepítés nélkül nem tudom megoldani a felmerült gondokat.
Adott egy másik laptop, illetve szereztem egy külső foglalatot, amibe bele tudnám tenni a Fujitsu winchesterét.
A kérdésem a következő: megoldható-e,hogy a működő laptophoz a winchestert usb-n csatlakoztatva Windows 7 alól feltelepítsek egy XP Professional-t? Okozhat-e bármiféle problémát Windows7 alatt, ha egy olyan winchestert csatlakoztatok rá, aminek az egyik partycióján XP van?Nagyon megköszönném,hogyha valaki szánna rám egy kis időt, és segítene, hogyan fogjak hozzá, esetleg leírná milyen programok szükségesek hozzá, vagy segítene abban,hogy merre olvasgassak a témában. Nem vagyok teljesen laikus, kismilliószor telepítettem már cd-ről XP-t, de ezt egy kicsit komolyabb feladatnak vélem, ezért szeretnék előtte tájékozódni.
Előre is köszönöm válaszotokat!
Üdv.: Zsombor
Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest