Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Aktív témák
-
válasz
fatal`
üzenetére
Hát ez a szép a számtekben, én kifejezetten kedvelem, bár nagyon sokszor találkozom olyan inkompatibilitással/elméletileg nem jelentkezhető/létezhető hibákkal, amitől összeráncosodik az arcszerkezetem, de legalább megint tanulok valami újat...

Igen, SSD gyártók ezt kihangsúlyozzák, hogy AHCI legyen, de nem kizárólag a Trim miatt és azt érdemes betartani...
Pl. most sem bírtam magammal, és a Samu SSD-m esetén az vagyon írva, hogy ha AHCI-ban van telepítve, akkor utólag ne állítsam vissza IDE-re. Na megtettem, hogy miért is ez a figyelmeztetés. Mondanom sem kell, nem indult a gép
, számítógép javítás sem segített, szerencsére a legutolsó helyes konfiguráció megoldotta a dolgot(ha nem, az sem lett volna gond, mert nyilván nem vaktában játszom a tűzzel) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC játékok egyben
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)