- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Átlagos user-nek (hölgynek, tehát bizonos veszélyforrások kizárva
) keresek win7 32bit-hez kis erőforrás igényű vírusírtót, esetleg tűzfalat, vagy ezek keverékét, ami adott esteben a háttérben néha/vagy állandó jelleggel ellnőríz.Nyílván kereséssel kezdtem, olvastam, hogy a Microsoft féle essentials vírusírtónak nagyon jó alternatíva lehet.
A hölgynél kicsi a fetőzések esélye, és olyat keresek ami a fent leírtakon felül kevés gondot/problémát okoz.
A beépített dolgokat érdemes használni adott esetben vagy felejtős?Bocs a sok hülye kérdésért, csak én telepítem a rendszerét, de ezen téren sajnos kuka vagyok, mert mac miatt keveset használok windows-os gépet, így le vagyok maradva picit.

Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) keresek win7 32bit-hez kis erőforrás igényű vírusírtót, esetleg tűzfalat, vagy ezek keverékét, ami adott esteben a háttérben néha/vagy állandó jelleggel ellnőríz.