- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreizwanzig
aktív tag
válasz
King Unique #13028 üzenetére
Igy van, ilyen kiadas valaszto ablak nem jelent meg. Ahogy irtam valoszinuleg ceges gep volt, szoval igen, gyanitom arrol van szo, hogy el van tarolva az OEM termekkulcs. Hogyan tudnam torolni?
[link] innen toltottem le a win11 telepitot. Jelenlegi kiadás: Windows 11 2022 frissítés l 22H2 verzió -
dreizwanzig
aktív tag
válasz
King Unique #13025 üzenetére
Semmi ilyesmit nem tudok kivalasztani telepiteskor.
-
dreizwanzig
aktív tag
válasz
King Unique #13023 üzenetére
-
martonl
senior tag
válasz
King Unique #13018 üzenetére
Az nem lehetséges, hogy a Win11 + a gép valamilyen vállalati MS/Azure fiókhoz van kötve? Ez esetben tényleg előfordulhat, hogy csak az adott fiókkal lehet bejelntkezni. Ez hasonló lehet az okostelefonoknál is ismert megoldásokhoz, csak én még nem hallottam erről Windows esetében.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
King Unique #13020 üzenetére
Ahh… ertem mar, tok jo.
koszonom. -
dreizwanzig
aktív tag
válasz
King Unique #13016 üzenetére
koszi
A microsoft oldalarol toltottem le a win11 telepitot a mai napon. A telepito ilyet fel sem kinal, hogy ceges vagy magan hasznalatra akarom-e beallitani.
Nem tudok semmilyen fiokot valtani, mert ahhoz be kene tudnom lepni. De nem tudok. Feltelepitettem a win11-et es kesz, nem tudok tovabblepni, mert nem tudok bejelentkezni, mert ahhoz a ceges adatokkal kene belepni, de olyan nincs ugye. Innentol kezdve meg vagyok love.Igen, ha WIN10-rol upgradelek WIN11-re, akkor nincs ilyen problema, de mivel hosszu tavra tervezek a geppel, mi van ha mondjuk par ev mulva ujra kell telepitenem es akkor mar valamiert nem fog mukodni az a dolog, hogy win10 telepites es utana win11 upgrade? (mondjuk megy csak tul regi win10-et tudok felrakni, vagy tudom is en
)
-
balazs1956
senior tag
válasz
King Unique #12985 üzenetére
Persze a macrium mentéseket egy külön erre a célra tartott usb-s merevlemezen is
tárolom, de ha mondjuk csak egy új programot telepítek próbából, akkor gyorsan csinálok a d-re egy mentést, aztán ha nagyon nem válik be, onnan vissza tudom állítani minden megmaradó szemét nélkül.
Mivel nem értek az egészhez, igyekszem túlbiztosítani magamat... -
balazs1956
senior tag
válasz
King Unique #12979 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ.
Lehet, hogy tanácsodat megfogadva, csak 2 partícióm lesz. A D adatpartícióra szoktam menteni a macrium mentéseket, meg mindenféle adatot, letöltést stb.
Így ha beüt a ménkű/vírus, akkor kb. 10 perc alatt vissza tudom (tudtam eddig) állítani a rendszert. Ezért is érint érzékenyen a fizetőssé vált Macrium, de ez egy másik történet.
Eddig sosem volt nagyobb a rendszerpartícióm 120 GB-nál, és kényelmesen elfértem, de nem tudom a win 11 nek milyen igényei vannak. -
törölt tag
válasz
King Unique #12960 üzenetére
Nálam ez nem működik, androidot akar egyelőre [kép]
Szerk.:
Közben utánanéztem: The preview will require Phone Link app version 1.23012.169.0 and higher but the preview itself be controlled via the cloud.
Nálam a legfrissebb Phone Link app verzió 1.23012.167.0 -
balazs1956
senior tag
válasz
King Unique #12951 üzenetére
Köszönöm szépen
-
prisz
senior tag
válasz
King Unique #12941 üzenetére
Thx!
-
King Unique
titán
-
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique #12935 üzenetére
Köszönöm!
-
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique #12919 üzenetére
Szia
Ha meg szeretném vásárolni a macrium reflectet akkor az 1 évig lesz támogatott, és utánna ismét licenszet kell vennem, vagy az akkor már nekem sokáig jó lesz? mert nem értem ezt a +1 éves technikai támogatás dolgot.
Köszönöm!
-
balazs1956
senior tag
válasz
King Unique #12919 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ!
-
viperabácsi
addikt
válasz
King Unique #12886 üzenetére
Köszönöm mindenkinek !
-
dunc
nagyúr
válasz
King Unique #12866 üzenetére
Képzeld mostanra jó a link, ráállok a megoldásra. Köszönöm a segítséget. Írok mire jutottam.
-
BullZeye
veterán
válasz
King Unique #12864 üzenetére
Van egy köteg Windows 8 és Windows 10 pro kulcsom valahol, azokat tudom használni ezek szerint anélkül, hogy W10-et telepítek és onnan upgradelek 11-re??
-
dunc
nagyúr
válasz
King Unique #12866 üzenetére
Sajnos nem jók a linkek.
-
dunc
nagyúr
válasz
King Unique #12860 üzenetére
-
IzI
senior tag
válasz
King Unique #12856 üzenetére
Köszi.
Miért van az,hogy nem látom a 2. ssd-et?
Felraktam ssd-hez a drivert és ott látja,de nem tok másolni rá,mert nem látom.Rendszerinformációban ott van -
balazs1956
senior tag
válasz
King Unique #12839 üzenetére
Köszönöm szépen, így már sikerült!
Lehet ettől élvez Bill Gates, hogy ezt ilyen baromi bonyolultan lehet létrehozni???Még egyszer
-
Yodamest
veterán
válasz
King Unique #12788 üzenetére
Oh szuper, hmm ez a cloud install fura eddig így gépházból mintha nem lett volna elérhető anno, vagy csak figyelmetlen voltam, mindegy köszi a részletes választ.
-
Albert.Tamas
tag
válasz
King Unique #12769 üzenetére
Köszönöm igen régen telepítettem windowst nem tudtam pendrajvra drivert Windows telepítő mellé
-
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique #12747 üzenetére
Köszönöm
-
Szellem.
nagyúr
válasz
King Unique #12736 üzenetére
Köszönöm a vàlaszodat! Így màr tiszta
-
Szellem.
nagyúr
válasz
King Unique #12736 üzenetére
Nem, nem probléma. A probléma az volt, hogy miért tűnt el 10 Giga. Közben meglett a megoldás. Elfér, nem gond, csak az volt a kérdés, hogy az normális, hogy az esetemben a
powercfg /h /type full parancs van érvényben, amit nem értek, értettem. Én nem piszkáltam a rendszert, így gondolom a Windows 11 döntött úgy, hogy ez így jó lesz nekem. -
paler
aktív tag
válasz
King Unique #12722 üzenetére
Köszönöm, akkor ez alapján megpróbálom.
-
Szellem.
nagyúr
válasz
King Unique #12720 üzenetére
-
viperabácsi
addikt
válasz
King Unique #12694 üzenetére
Meg győztél akkor marad a program a c-n
Az lett volna az elképzelés , hogy esetleges gép újra rakáskor ne kelljen a számlázót újra beállítgatni , telepíteni . -
semetka
őstag
válasz
King Unique #12700 üzenetére
Köszi ,már nézem is
-
GERIlla83
tag
válasz
King Unique #12635 üzenetére
Köszi a segítséget.
Úgy néz ki a dolog hogy az SSD volt a hibás. Ilyet én még nem láttam.
Egy samsung 860-ra simán ment a telepítés. -
GERIlla83
tag
válasz
King Unique #12635 üzenetére
Ez már éppen a harmadik SSD volt.
A bios ugyanúgy van beállítva ahogy eddig, előtte simán ment egy telepítés.
Az előző linkről még megnézek holnap egy dolgot.
Addig is köszönöm a segítséget. -
GERIlla83
tag
válasz
King Unique #12632 üzenetére
-
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique #12601 üzenetére
Restoring Windows partitions with Macrium Reflect ez a videó nagyon hasznos!! Ezt nem tudtam,hogy így is megoldható!
Köszönöm!
-
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique #12601 üzenetére
Nekem már régóta megvan a macrium, így szerencsére egy darabig még jön rá frissítés.
Köszönöm válaszod, abban igazad van hogy meg lehet csinálni de ha nem jön be a rendszerindító menü akkor mindenkép usb WinPE Win RE kell.
A lényeg hogy meg lehet oldani -
Bacusuz
őstag
válasz
King Unique #12577 üzenetére
megpróbáltam de ugyan az a hiba sajnos
0xc1900201 hiba -
Kandur40
friss újonc
válasz
King Unique #12578 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ. Szép estét.
-
Bacusuz
őstag
válasz
King Unique #12574 üzenetére
oké, letöröltem az 1gb-os részt és ezzel beleolvadt a 12mb is. azzal mi legyen, egy az egyben mehet a c-be? vagy növeljem meg a winre-t?
-
Bacusuz
őstag
válasz
King Unique #12572 üzenetére
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
King Unique #12562 üzenetére
Igen, az a kapcsoló meg sem jelent.
Most újrahúztam, mindenben online van, így nem nagy ügy, viszonylag hamar megvan, egy filmet megnézek és simán kész van közben, csak unalmas lesz havonta ezt végig játszani.
Fene se érti, hogy miért csinálja. -
shotika
őstag
válasz
King Unique #12558 üzenetére
Nálam egyik se működött, egy részét pedig nem is láttam annak amit ír a honlap.
-
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique #12562 üzenetére
Én be tudom kapcsolni, újraindul. de mikor ellenőrzöm akkor ismét ki van kapcsolva...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Egyik módszer sem jött be. Ha újrahúzom tuti megint jó lesz, hogyan tudom megakadályozni, hogy ne kapcsoljon ki megint az Eszközbiztonság?
Ez egy hivatalos, géppel (Asus Zenbook) együtt kapott Win11 Home -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Ezekre ránézek, köszi.
Amúgy mennyire gond, ha ez így marad? -
rumkola
nagyúr
válasz
King Unique #12537 üzenetére
-
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique #12526 üzenetére
Nyilván figyelembe vettem és elolvastam a hozzászólásban leírtakat,Fast Startup alapból ki van kapcsolva de előtte le is ellenőriztem. A klónozás win alól ment mindkét esetben. Sajnos a hibakód az már nem maradt meg bennem de valami 00025 amiben nem vagyok biztos,viszont a BSOD után egy ujraindításnál felállt a rendszer csak akkor vágta ismét hanyatt magát mikor a magiciant megnyitottam!
A "repair" alatt valami helyreállítást értek akkor amikor megmarad minden de felfrissítem a rendszert. -
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique #12524 üzenetére
Szia King Unique
Elsősorban hozzád szól a kérdésem.
Klónoztam egy nvme pce ssd-re, ez egy Gigabyte M30 as, satáról-nvme re,klónozás előtt feltelepítettem a gigabyte cuccait,és ezáltal mikor végeztem az nvme ssd ről fel is állt a rendszer.de vannak anomáliák, mivel van a gépemben samsung sata ssd 2db is igy a magician softwert is használom,mikor ebbe belementem akkor egyszer csak kék halállal hanyatt dobta magát a rendszer! Nem tudom ez os specifikus e? Kiírt valami kódot de bevallom nem jegyeztem meg. Mindenesetre eltávolítottam a magician szoftwert újra kezdtem a klónozást azóta jónak tűnik. Létezhet itt valami akadás esetleg vagy szoftveres hiba? Mert azért a magician hiányzik a két sata samsung miatt. Vagy esetleg csináljak egy clean installt? Vagy van ez a javítás dolog mikor csak lefuttatom asszem repair azt hogyan kell win 11 alatt megcsinálni?
Régóta macriumozok ezáltal butulokKöszi
-
Vardar
tag
válasz
King Unique #12497 üzenetére
Helyreállító. A fájlok OneDrive-al szinkronizálva vannak, azok miatt nem aggódom, program nem sok van, amivel kellene valamit kezdeni. Igazából van egy rakat 4 gigás, felesleges pendriveom, azoknak kerestem volna valami értelmes célt, de látom, hogy legalább 16 giga kell egy ilyen helyreállító lemezhez, ami pedig már "beruházás" igényes, azért akarnám körbe járni a témát.
#sz.j.: Ez a Macrium mivel tud többet, mint a Microsoft sajátja? -
viperabácsi
addikt
válasz
King Unique #12502 üzenetére
Köszönöm a válaszod !
-
viperabácsi
addikt
válasz
King Unique #12500 üzenetére
Értelek , de elmondom még egyszer most lenne megvéve a lap( HA-ról ) így nem tudom a biosban megnézni. Feljebb ami listát linkeltem azon szerepel kompatibilisként így gondolom jó lesz.
-
viperabácsi
addikt
válasz
King Unique #12496 üzenetére
Mert még most lenne összerakva a gép ( irodába lenne ) és az lenne a lényeg ,hogy win 11 menjen rajta.
A proci 100% tudja itt a lap a kérdés ,de a honlapján MSI van win 11 x64 driver , gondolom akkor fut rajta a win 11 ?
-
renamed
csendes tag
válasz
King Unique #12445 üzenetére
Kosz a leirast, az elso pont ami engem erdekel viszont nalam telepito inditasa utan A szamitogep ellenorzese fulnel csak tolt folyamatosan, akár tobb oran keresztul is pedig minden lepest betartottam. Mi lehet a gond?
-
Andralin
aktív tag
válasz
King Unique #12437 üzenetére
Köszönöm a tippeket, ki fogom próbálni a leírás alapján.
-
Armagedown
őstag
válasz
Az adott verzió támogatási időszakának végéig megkapja nem támogatott hardveren is a biztonsági frissítéseket?
-
sz.j
nagyúr
válasz
King Unique #12447 üzenetére
Tulajdonképp jól jöttek a linkek, mert biztos lesz olyan fórumtársunk aki hasznosítani tudja a többit is.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Köszi az infókat, de ezeknek csak egy része érdekel, mert próbaképp már az egyik ssd-en lévő w10-et w11-re (21H2) frissítettem, ezért csak a nem támogatott gépen lévő w11 funkciófrissítésének leírása/ismertetése érdekel.
Mégegyszer köszi a linket. -
Dtomka
veterán
válasz
King Unique #12429 üzenetére
Köszönöm. Erre a hibára én is rákerestem és a felsorolt lehetőségek közül párat már kipróbáltam, de még kísérletezgetek
-
Dtomka
veterán
válasz
King Unique #12422 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ.
Most szüneteltetésre állítottam be, de mindjárt folytatom.
A 2023-01 Összesítő frissítés Windows 11 x64-alapú rendszerekhez (KB5022287) probálja folyamatosan x időnként de nem sikerül telepíteni. Sajna a 7700K nem támogatott, bár ennél azért vannak gyengébb procik is. Így ne csodálkozzanak, ha a win 11 nem olyan gyorsan terjed el.
Azért zavar mert BF2042 közben érzem, hogy meg-meg akad a játék mert a háttérben elkezdte a frissítést tölteni\telepíteni. Természetesen cserélném a procit, de akkor alaplapot + memóriát + cpu hűtőt is kell. (Z790 + 13600k + Noctua vagy Dark Rock Pro + DDR5 - 16 GB vagy olcsó 32 GB)
Most végzett, sikertelen: -
svgyula
addikt
válasz
King Unique #12381 üzenetére
Elfelejtettem enter ütni az új bekezdéshez.
-
cigam
titán
válasz
King Unique #12362 üzenetére
Jaa... Én csak a képeket néztem
-
cigam
titán
válasz
King Unique #12360 üzenetére
-
JamesHun
addikt
válasz
King Unique #12294 üzenetére
valamelyik budapesti nagykerből hozták nekünk, akiktől kb 15 éve vásárol a cégünk IT cuccokat.
2-t vettünk, mert a brix hez sem volt windows és a hp laptopból is csak windows mentes verzió volt készleten jelenleg.az MS support is javasolta, hogy win 10 pro-t tegyek fel és upgradeljem, de kb készre lett lőve a laptop és csak az aktiválás maradt a végére.
Furcsaság miatt kérdeztem csak rá, hogy más is járt-e így. -
gg72
veterán
válasz
King Unique #12285 üzenetére
Kösz szépen. 👍
-
Tonycs
csendes tag
válasz
King Unique #12243 üzenetére
Ó, Uram áldassék neved, hogy megosztottad eme bennfentes tudást halandó fejemmel!
Köszönöm az infót, így már értem. Mondjuk ezt azért leírhatta volna a microsoft oldala, amennyit regélnek a folyamat mellé, nem hiszen, hogy kuriózum lenne a 64GB-os pendrive méret...
-
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique #12172 üzenetére
Köszönöm!!
-
trialboj
őstag
válasz
King Unique #12158 üzenetére
Tényleg nagyon kösz, ez a parancs megmentett (net user Administrator /active:yes)
Sikerült belépni, és fura mód ott sem találtam usert, tehát nem is értem hogy mire fel kért kódot.Tényleg elsején frissült win10-ről, ahogy a tulaj is mondta, aki egy kissrác, és neki egyedül a minecraft lenne fontos, de nem találom a gépen, ikonok sincsenek és a taskbar is teljesen basic, ha az előző os-ben voltak itt ikonok, azok nem kellett volna átjöjjenek?
-
A terv az hogy recovery módban letörlöm a frissítést, mert biztos vagyok benne hogy csak megkavarja szegényt ez az új os, a régit is alig ismerte, annyi lenne a kérdésem hogy van rá esély hogy a downgrade közben elszálljon mind a 2 windows, és emiatt teljesen újra kelljen installálni?
(Magamnak még 1x sem frissítettem ilyen módon)u.i. Még nem jártam win11-ben, de kicsit vicces és egyben szomorú is hogy továbbra sem vették a fáradtságot hogy eltakarítsák az x86os Program Files-t, sőt nem is kell nagyon mélyre menni a menükben és a modern ablakok után eljönön a kb win xp szintű grafikával rajzolt beállítási ablakok is
.
-
törölt tag
válasz
King Unique #12104 üzenetére
Akkor én a legutolsóra tippelek.
Egy ssd cserét klónozással
vagy
egy ssd cserét klónozással + alaplapcserével csak nem keverek össze.Saját költségemen nem szokásom hardvereket random cselélgetni más gépében
Na de mindegy is, a gép visszakerült ,emberünk megoldja magának.
-
tomp
félisten
válasz
King Unique #12090 üzenetére
Eltávolítottam a frissítést és igen, visszaállt 22621-re.
-
törölt tag
válasz
King Unique #12092 üzenetére
Nálam ssd csere (egy az egyben klónozva) után elveszett az aktiváció.
Szóval valami köze biztosan van hozzá. -
válasz
King Unique #12092 üzenetére
Remek. Akkor gyalulom le és mehet rá linux a 3000/3000-es m.2-re.
-
tomp
félisten
válasz
King Unique #12085 üzenetére
-
tomp
félisten
válasz
King Unique #12085 üzenetére
Felraktam manuálisan de a build továbbra sem az aminek lennie kellene.
22622.1105 lett. Miért nem 621?
Ezek vannak fent. -
Kuruc2
senior tag
válasz
King Unique #12021 üzenetére
Hiába kapcsoltam ki, továbbra is felolvassa. Nem lehet törölni registrybe a hangfájlokat?
-
Imi1981
veterán
válasz
King Unique #12048 üzenetére
Köszi! Akkor nekem ez így megfelel.
boxoslaca
Nekem ez így egyszerűbb . Pendrive-ot se szerettem volna formázni mert jelenleg tele van (32 GB ) meg így még csak nem is kellett az elkészítésével se sz@rakodjaK. -
Kuruc2
senior tag
válasz
King Unique #12021 üzenetére
Köszi, ez lesz az, a narrátor. Próbálkozok vele. Köszi.
-
DFB
tag
válasz
King Unique #12020 üzenetére
Köszi
Menézem,de msi nek állitolag valami fura biosa van.
Proci gen.11.
mennie kellene.
Korábban sikerült, igaz az w10 volt -
bacus
őstag
válasz
King Unique #12014 üzenetére
Köszi, nem ismertem, a másikat sem, csak itt ajánlottátok. -
Kuruc2
senior tag
válasz
King Unique #12016 üzenetére
Nem a keyboard hangját akarom kikapcsolni, az már megtörtént, hanem a win11 kezdőképernyőn amikor rámegyek jobbra lent a kisegítő lehetőségekre, akkor ne olvassa fel azokat, köztük a keyboard-ot.
-
Csengődi
csendes tag
válasz
King Unique #11999 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
King Unique #12007 üzenetére
Bootol a Win 11 is.
A Secure Boot customon volt eredetileg, megpróbálom azt visszaállítani, hogy úgy mit csinál.
xrvman: Igen tényleg nagyon jó progi,és még azt is be lehet állítani benn,hogy mekkora particiót foglaljon a boot record rész,és csak azt csinálja meg magának. A másik particióra meg rá tudtam pakolni a cuccaimat, meg minden mást. Hálás köszönet mindenkinek a segítségért. Jelen pillanatban így néz ki az 500-as SSD:
A Hiren's Boot CD-t én si kipróbálta,és működik frankón!
-
miresz
veterán
válasz
King Unique #12003 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
King Unique #12003 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
King Unique #12001 üzenetére
Na hát ez a Ventoyozás nem nnagyon megy nekem,vagy valamit elcseszek,pedig nem túl bonyolult a dolog. Mecsinálja a ventoy amit kell neki
majd rámásolom az iso-kat,bebbotolok az SSD-ről és ez fogad.
Néztem róla Youtube videót is,hogy én cseszek-e el valamit,de elvileg mindent úgy csinálok ahogy kell. Próbáltam pendrive-ra is ott is ugyanez a helyzet. Esetleg az UEFI beállításokkal lehet valami?
-
miresz
veterán
válasz
King Unique #11999 üzenetére
és boxoslaca
Köszönöm szépen mindketőtöknek a választ!Ezt a külső SSD erre a célra vettem. Pont a sok pendrive hurcolást szeretném ezzel megelőzni,hogy egy helyen legyen minden ami kell egy PC teljeskörű feltelepítéséhez. (WIN,programok,stb...) Holnap nekiveselkedem és megpróbálom valamelyiket.
-
Imi1981
veterán
válasz
King Unique #11957 üzenetére
Na telepítettem és próbálgattam de csak úgy lett kisebb ha Windows 10 stílusra állítottam (Windows 11 féle jobban tetszik) de ez nem megoldás. Akkor nem lehet a Windows 11 tálcát vékonyabbra állítani? Vagy csak béna vagyok és nem találom azt a beállítást? Másik gépemen monitoron nem gáz de full hd tévén nagyon vastag a tálca.
-
Imi1981
veterán
válasz
King Unique #11960 üzenetére
Köszi! Szerintem már csak holnap probalkozok vele.
-
Imi1981
veterán
válasz
King Unique #11957 üzenetére
Itt én nem találtam azt hogyan lehet állítani ! Igaz Google fordítót használtam de nem találtam. Azt írja , hogy kicsi tálca ikonok meg mutatja ,hogy néz ki de hogy hogyan lehet állítani azt nem.
-
Pierre75
senior tag
válasz
King Unique #11942 üzenetére
Köszi a választ!
Elmulasztottam írni, hogy az újraindítással kezdtem, az nem segített.
A külső rack halála előtt ugyanezen a notebook-on, hdd-kel, OS-en vidáman ment az adatrendezés. Az egyetlen hw változó a dokkoló.
Most az eszközök és nyomtatók alól érve el az állomást, másoláskísérletnél kapok egy hibaüzenetet: 0x80070079.
Így frissítettem a hálózati drivert, alaphelyzetbe állítottam a hálózatot, de még ugyanazt a hibajelzést kapom."másik USB-kábellel történő kipróbálást"
Ha találok egyet, megpróbálom, ahogy egy másik külső racket is.
Ha lenne más ötleted a hibaüzenet kapcsán, hálás lennék ha megosztanád. -
Imi1981
veterán
válasz
King Unique #11916 üzenetére
Sikerült! Nagyon köszönöm mindenkinek! Most frissítéseket tölt le ami úgy néz ki megy problémamentesen. Persze majd pár nap múlva kiderül hogy stabil e vagy nem. Egyelőre tetszik és ugyan olyan gyors mint a Windows 10 csak más animációkat használ . Szépnek hat az egész.
-
Imi1981
veterán
válasz
King Unique #11916 üzenetére
Köszi! Akkor a második lehetőséggel próbálkozok elsőre . Rákattintottam a MediaCreationTool.bat -ra de nem csinál semmit! Háttérben csinálja és ne nyúljak hozzá?
-
joydrv
aktív tag
válasz
King Unique #11887 üzenetére
Win 10 - 11-et elengedtem. Nincs se időm, se energiám a változások követésére, a munkában kifejezetten akadályoz. A win 11 egyébként stabil és jó program, mezei felhasználóknak és irodai körülmények közé is az eddigi legjobb windows.
Frissítést azért pontosítsuk. Win 11-ben max 5 hétig lehet halasztani.
8.1 esetében teljesen kikapcsolható, akár évekre is.
Nekem előre ütemezett karbantartási napjaim vannak - 2 havonta - és akkor kézzel futtatom le.Mivel ez win 11 topik, ezért a linuxba most nem mennék bele.
-
joydrv
aktív tag
válasz
King Unique #11877 üzenetére
Szerintem próbáld ki és írd meg, ha valamelyikkel sikerült. Nekem a Windows Hello előzetes kikapcsolása sem segített. Indításkor kényszeríti a program az engedélyezést és a pin kód újbóli megadását.
Egyébként van annak értelme, hogy nincs mindenkinek szüksége a belépéskor a pin kódra, vagy egyéb azonosítóra. Pl az egyik gépemet én sem asztali gépnek használom. Csak progik futnak a windows alatt, ami nekem kell. Gombnyomásra a gépnek el kell indulnia, majd automatikusan indulnak a felrakott progik. Nincs se billentyűzet, se monitor rajta. Ha minden lefutott kikapcs gombra a programok leállnak, winnel együtt és a gép kikapcsol. Ezt kellene tudnia, de betonbiztosan. Ha nem megy a win 11-en normálisan, akkor visszalépek a win 8.1-re.
-
joydrv
aktív tag
válasz
King Unique #11843 üzenetére
Próbálgattam a leírások szerint a pin kód eltávolítást, de egyik módszer sem működik. Rákérdeztem másik fórumon is. Ezek a leírások pont egy éve készültek. Akkoriban működött is, de a mikrofos valamelyik frissítésben lezárta.
11845 rumkola -
neked az alapján, ahogy leírtad sikerült kikapcsolni és azóta is jó? -
modflow
veterán
válasz
King Unique #11860 üzenetére
Mint írtam, mindent próbáltam, de nem segített.
Az MS Support se azt nyomkodta, hanem cmd-ben.A lényeg, hogy megcsinálták.
-
rumkola
nagyúr
válasz
King Unique #11846 üzenetére
Kipróbálam őket, nálam nem működnek. Már a checkbox sincs ott, ill. a reg fájlok sem csinálnak semmit. Ugyanúgy be kellett ütnöm mindig a PIN-t. Lehetséges, hogy félreértem a dolgokat, de szerintem itt mindenki automatikus bejelentkezést szeretne.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
King Unique #11769 üzenetére
Köszönöm, már települt korábban, csak nem tudtam hogy az már az.
-
szanozs
aktív tag
válasz
King Unique #11715 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget.
Valamelyik módszerrel biztos sikerülni fog.
A jelenlegi telepítésem nem új, akkor még nem volt 22H2 verzió kiadva. -
pilipi
aktív tag
válasz
King Unique #11715 üzenetére
-
törölt tag
válasz
King Unique #11702 üzenetére
vagy inkább az SSD gyártójának saját diagnosztikai szoftverével
Inkább csak azzal, mint a parasztvakító HDS-el ,ami tippelget aprópénzért jobbra-balra
Aztán vagy bejön vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Opel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest