- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neked is, meg másnak is, akiknek vannak ilyen ikoneltűnések az asztalról, stb. hibák. Van ez a DesktopOK nevezetű, egyszerű kis progi, érdemes kipróbálni. [link] Ezzel elmenthető az asztali ikonok elrendezése, meg egyéb dolgok, minden Win restart után ugynaz a felállás marad. Még az előző Win 11-es verzióval kezdtem használni, soha nem volt gondom se ikon eltűnés, átrendeződés, stb. területén.
-
kezo0
addikt
Nekem el ugyan nem tűntek, csak jó alaposan átrendeződtek a parancsikonjaim a gép mai bekapcsolásakor.
(És nem tudom, van-e összefüggés, de pont frissítettem a 8GadgetPack-ot az eddig használt v28.0-ról az épp aktuális v35.0 verzióra, és azóta egyáltalán nem jelennek meg a desktopon a widgetek... Látszólag elindul, fut a program, csak egyetlen widget sincs az asztalon. Javítás, törlés, újratelepítés, mindent próbáltam már, de semmi sem vezetett eredményre...)
-
+1
Tegnapelőtt este telepítette le a Windows a KB5022303 frissítést.
Azóta volt használva a gép reggelente és esténként, még ma reggel is jó volt, most tűntek el ikonok az asztalról, meg a tálcán lévő ikonok is elvesztették a forrásukat...
Szerk.:
Ráadásul a Windows Defender is beszigorítot, antimalware progit akarok telepíteni, amit használtam eddig, erre nem hagyja letelepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kempingezés és sátrazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest