Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Szia.
Köszi a részletes tájékoztatót.
Egyből gép teljes gyalulása megvolt, minden meghajtó.
Igen az egyik email címemhez volt lementve a google-ba az összes jelszó. Mindent kitöröltem.
Aztán telefonon kiléptettem az összes helyről az összes email címemet, és egy másik emailomhoz újra generáltam a hitelesítőket.
Minden fontos oldalon amit használok a meghekkelt email címemet kiiktattam.
Érdekes, mert csak az egyik email címemet piszkálgatta, amihez persze le voltak mentve a jelszók.
De hogy kiléptettem magam többször, így már nem lehet benne az emailomba gondolom, vagyis a google és firefoxba nem fogok lépni, hogy szikronizálja a könyvjelzőket...stb.
A telefonra ezzel a vírussal nem tud rámenni ugye? mármint ha telefonon módosítgatok, jelenleg azt biztosnak tartottam.
Semmi olyan programot nem szedek már le, fő a biztonság, de ez hüjeség volt amit csináltam...
3 napig szenvedtem a jelszók..stb...újragenerálással.. Azóta nem láttam semmi gyanúsat.
Ennek ellenére ő még a hekkelt emailomba benne lehet? Azt az emailt nem akarom használni már, törölni is akarom majd..
Google-ba a kártyám volt hozzárendelve (wise), de egyből töröltem, az nem ezzel az emaillal volt regelve..A képernyőkép amit küldött, az azon a napon készült amikor feltettem a vírust. Nem friss a kép. kb 2 hetes.. Olyan jelszavak nem voltak mentve ami bankhoz kapcsolódik..szerencsére. de mostmár semmi jelszót nem mentek.
Figyelgetem azért látok e valami gyanúsat, de így a gépembe már nem lát bele ugye, hiába lép be azzal a jelszóval? Használja nyugodtan, semmi olyan nincs már hozzárendelve.
Amitől félek, telefonra így akkor nem tudott felmenni ugye, csak a gépre?Utána nézek a hardverkulcsnak azért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest