Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziszifeca

őstag

válasz DrKapocs #23233 üzenetére

Szia.

Köszi a részletes tájékoztatót.
    Egyből gép teljes gyalulása megvolt, minden meghajtó.
    Igen az egyik email címemhez volt lementve a google-ba az összes jelszó. Mindent kitöröltem.
    Aztán telefonon kiléptettem az összes helyről az összes email címemet, és egy másik emailomhoz újra generáltam a hitelesítőket.
    Minden fontos oldalon amit használok a meghekkelt email címemet kiiktattam.
    Érdekes, mert csak az egyik email címemet piszkálgatta, amihez persze le voltak mentve a jelszók.
    De hogy kiléptettem magam többször, így már nem lehet benne az emailomba gondolom, vagyis a google és firefoxba nem fogok lépni, hogy szikronizálja a könyvjelzőket...stb.
    A telefonra ezzel a vírussal nem tud rámenni ugye? mármint ha telefonon módosítgatok, jelenleg azt biztosnak tartottam.
    Semmi olyan programot nem szedek már le, fő a biztonság, de ez hüjeség volt amit csináltam...
    3 napig szenvedtem a jelszók..stb...újragenerálással.. Azóta nem láttam semmi gyanúsat.
    Ennek ellenére ő még a hekkelt emailomba benne lehet? Azt az emailt nem akarom használni már, törölni is akarom majd..
    Google-ba a kártyám volt hozzárendelve (wise), de egyből töröltem, az nem ezzel az emaillal volt regelve..

A képernyőkép amit küldött, az azon a napon készült amikor feltettem a vírust. Nem friss a kép. kb 2 hetes.. Olyan jelszavak nem voltak mentve ami bankhoz kapcsolódik..szerencsére. de mostmár semmi jelszót nem mentek.

Figyelgetem azért látok e valami gyanúsat, de így a gépembe már nem lát bele ugye, hiába lép be azzal a jelszóval? Használja nyugodtan, semmi olyan nincs már hozzárendelve.
    Amitől félek, telefonra így akkor nem tudott felmenni ugye, csak a gépre?

Utána nézek a hardverkulcsnak azért... :K

Új hozzászólás Aktív témák