- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Edween #14160 üzenetére
Az fps a mozgások folyamatosságára van hatással (illetve a magasabb fps kiküszöböli pl. az oldalirányban mozgó testek szélén jelentkező viblálást). 30 és 60 között még szinte mindenki látja a különbséget, ha nem is tudatosan. 60-80-100 között már kevesebben, de lehet látni. Azért is jó, mert így nem feltétlenül kell kikapcsolni a VSync-et, így nem esik szét a kép függőlegesen.
-
stranger28
addikt
válasz
Edween #14138 üzenetére
hoppá..
Annyit viszont nem tudok rá költeni, mert amiről most írok enyhén szólva is félhalott, úgyhogy nem tudok várni ezzel a dologgal. Sajnos.. pedig a videó egyértelmű. Akkor a photoshopot most tegyük félre.
Mostaninál csak jobb lesz és mindenképp fullHD kell(amit találtam 1080as Dell-t az 150).
köszi a felvilágosítást -
old_artist
addikt
válasz
Edween #14085 üzenetére
Üdv!
Ahogy megjönnek és megjelennek a piacon, rögtön a kezeimbe vehetem majd őket, és véleményezem, ha meglesz addigra a fényképezőm is, készítek teszteket is!
Különösen ezekre a "jóárasított" 24"-os S-IPS panelesekre leszek nagyon kíváncsi, hogy mit is tud(hat)nak, ezek csak első körben az én kezeim közé kerülnek majd, de alapos teszt után mindenki megtekintheti, tesztelheti, nyúzhatja, nyaggathatja majd a Hexaa átvevőhelyén az Oktogonnál, a 6. ker. Eötvös u.17-ben, lesznek majd nyilt napok, aki teheti eljöhet! -
old_artist
addikt
válasz
Edween #14083 üzenetére
Üdv!
Igen, ha grafikára is kell (még ha hobbi szinten is), akkor fontos a minél jobb gradiens és RGB pontosabb színárnyalatok megjelenítése, a játékra és a filmekhez is sajna a samu F2380-től jobb a Dell 2209WA, különösen Input-lag és utánhúzásban, gradiensei is elfogadottabbak, bár homogenitása, bevilágításai és fekete mélysége több kívánnivalót hagy maga után, de ezen tulajdonságok figyelembe vételével is jobban ajánlanám, mint a samut! A samu túl kontrasztosabb, ami filmeknél volt zavaró a számonra, különösen a sötét is világos részeknél, a színátmeneteknél árnyalatvesztések voltak és számomra iszonyatosan sávosodott! szvsz a samu nem ér annyit ár/érték/tudás színten, amennyit ad a számunkra!
A Dell-ben lévő eIPS panel szvsz jobb képi megjelenítést ad, bár ha a Dell jobb és pontosabb, kompatibilisebb elektronikát építene bele (ami lehet, hogy többlet anyagiakkal is járna), akkor egy igen kiváló monitort tudhatunk az asztalunkon! Játékra és filmekre nagyon ajánlott!
Igen, meg kell nézni, tesztelni (amit megtehetsz a Brekk-nél), hogy számodra megfelelő-e!
Igen, minél több monitort nézel, szemezel vele, annál jobban kiválaszthatod azt, amivel több időt is majd eltöltsz! Az LG-k hamarosan megjelennek kishazánkban is, és sz ősszel jönnek majd új típusok is (pl. IPS panelesből), érdemes szétnézni majd a kínálkozó monitor piacon! -
old_artist
addikt
válasz
Edween #14080 üzenetére
Üdv!
Attól függ, hogy mire is szeretnéd használni!
Grafikai munkára, játékra, filmre alkalmatlan szvsz, esetleg szövegszerkesztésekre, netezésre, irodai alkalmazásokra még megfelel!
A samu nagy bakot lőtt ezzel a monitorral (különösen az elektronikájával), de a hasonló panellal szerelt EIZO EV2333W érdekes módon tudott valamit kihozni a cPVA panelből, persze fényévekkel jobb vezérlő egysége segítségével - és még a ~130e-es mérsékelt árával! -
Furky
őstag
-
Eagl3
veterán
-
Illidan
tag
válasz
Edween #12156 üzenetére
Nekem egy napig volt LG W2242T-PF-em, egy Samsung 765MB utódjaként választottam volna ezt a monitort. Bár ez egy alsó kategóriás monitor, ennek ellenére is nagyot csalódtam benne.
A márkával egyébként teljesen elégedett vagyok. Van egy LG32LC41 LCD TV-m és egy percig sem bántam meg, hogy nem egy Samsung 32R81-t vettem helyette.
Ez fekete színű, de nem matt, hanem csillogós, zongoralakk hatású. Ettől számomra elég gagyinak tűnt, de sajnos mostanában ez a "menő"A talpának szinte semmi súlya sincs, emiatt nem áll túl stabilan monitor, bár felborulni azért nem fog.
Amikor próbáltam beállítani a színeit, akkor mellette még ment a régi monitorom. Bárcsak kikapcsoltam volna. Akárhogy próbálgattam, nem nagyon sikerült még csak megközelítőt sem kicsikarnom belőle. Erre amúgy számítottam is, ezt nem sorolom a hátrányai közé.
Azt már annál inkább, hogy zúgott. Igaz, csak 80-as fényerő alatt kezdte, de nekem még az 50-es is túl vakító volt, úgyhogy ez nem vígasztalt.Kiábrándulva az LG-ből, elhoztam helyette egy Samsung 2243BW. Ez egy kicsit drágább, de nekem sokkal minőségibb hatást keltő monitor. A talpa (kis túlzással) olyan nehéz volt, mint az egész LG 2242T. Sajnos ez meg pixelhibás lett, valamint a zúgás ennél is jelentkezett, bár csak 70-es fényerő alatt.
Hamarosan kapok egy új, pixelhibamentes 2243BW-t, de a zúgás miatt aggódom egy kicsit. Lehet, hogy ebből a szériából mindegyik ilyen? Vagy ez függhet attól is, hogy milyen panel van benne (az enyémben CMO volt)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motoros topic
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged