- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illidan
tag
Igen, a búgás találóbb kifejezés.
A Samsung Romániában készült és sajnos nálam bekapcsolt állapotban búgott. Ezek szerint jó eséllyel az összes példány ilyen lehet
(Biztosan spóroltak a tekercseken legalább 0,00001 Eurót. A felhasználó meg csak szívjon, mert még így is a határértéken belül marad a zajkibocsátás.
-
Illidan
tag
válasz
Edween #12156 üzenetére
Nekem egy napig volt LG W2242T-PF-em, egy Samsung 765MB utódjaként választottam volna ezt a monitort. Bár ez egy alsó kategóriás monitor, ennek ellenére is nagyot csalódtam benne.
A márkával egyébként teljesen elégedett vagyok. Van egy LG32LC41 LCD TV-m és egy percig sem bántam meg, hogy nem egy Samsung 32R81-t vettem helyette.
Ez fekete színű, de nem matt, hanem csillogós, zongoralakk hatású. Ettől számomra elég gagyinak tűnt, de sajnos mostanában ez a "menő"A talpának szinte semmi súlya sincs, emiatt nem áll túl stabilan monitor, bár felborulni azért nem fog.
Amikor próbáltam beállítani a színeit, akkor mellette még ment a régi monitorom. Bárcsak kikapcsoltam volna. Akárhogy próbálgattam, nem nagyon sikerült még csak megközelítőt sem kicsikarnom belőle. Erre amúgy számítottam is, ezt nem sorolom a hátrányai közé.
Azt már annál inkább, hogy zúgott. Igaz, csak 80-as fényerő alatt kezdte, de nekem még az 50-es is túl vakító volt, úgyhogy ez nem vígasztalt.Kiábrándulva az LG-ből, elhoztam helyette egy Samsung 2243BW. Ez egy kicsit drágább, de nekem sokkal minőségibb hatást keltő monitor. A talpa (kis túlzással) olyan nehéz volt, mint az egész LG 2242T. Sajnos ez meg pixelhibás lett, valamint a zúgás ennél is jelentkezett, bár csak 70-es fényerő alatt.
Hamarosan kapok egy új, pixelhibamentes 2243BW-t, de a zúgás miatt aggódom egy kicsit. Lehet, hogy ebből a szériából mindegyik ilyen? Vagy ez függhet attól is, hogy milyen panel van benne (az enyémben CMO volt)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- LG UltraGear 27GN800 (IPS/2K/144Hz)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged