Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Illidan

tag

Igen, a búgás találóbb kifejezés.
    A Samsung Romániában készült és sajnos nálam bekapcsolt állapotban búgott. Ezek szerint jó eséllyel az összes példány ilyen lehet :O
    (Biztosan spóroltak a tekercseken legalább 0,00001 Eurót. A felhasználó meg csak szívjon, mert még így is a határértéken belül marad a zajkibocsátás :((( .

• Illidan

tag

válasz Edween #12156 üzenetére

Nekem egy napig volt LG W2242T-PF-em, egy Samsung 765MB utódjaként választottam volna ezt a monitort. Bár ez egy alsó kategóriás monitor, ennek ellenére is nagyot csalódtam benne.
    A márkával egyébként teljesen elégedett vagyok. Van egy LG32LC41 LCD TV-m és egy percig sem bántam meg, hogy nem egy Samsung 32R81-t vettem helyette.
    Ez fekete színű, de nem matt, hanem csillogós, zongoralakk hatású. Ettől számomra elég gagyinak tűnt, de sajnos mostanában ez a "menő" :U A talpának szinte semmi súlya sincs, emiatt nem áll túl stabilan monitor, bár felborulni azért nem fog.
    Amikor próbáltam beállítani a színeit, akkor mellette még ment a régi monitorom. Bárcsak kikapcsoltam volna. Akárhogy próbálgattam, nem nagyon sikerült még csak megközelítőt sem kicsikarnom belőle. Erre amúgy számítottam is, ezt nem sorolom a hátrányai közé.
    Azt már annál inkább, hogy zúgott. Igaz, csak 80-as fényerő alatt kezdte, de nekem még az 50-es is túl vakító volt, úgyhogy ez nem vígasztalt.

Kiábrándulva az LG-ből, elhoztam helyette egy Samsung 2243BW. Ez egy kicsit drágább, de nekem sokkal minőségibb hatást keltő monitor. A talpa (kis túlzással) olyan nehéz volt, mint az egész LG 2242T. Sajnos ez meg pixelhibás lett, valamint a zúgás ennél is jelentkezett, bár csak 70-es fényerő alatt.

Hamarosan kapok egy új, pixelhibamentes 2243BW-t, de a zúgás miatt aggódom egy kicsit. Lehet, hogy ebből a szériából mindegyik ilyen? Vagy ez függhet attól is, hogy milyen panel van benne (az enyémben CMO volt)?

Új hozzászólás Aktív témák