- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edween
őstag
válasz
stranger28 #14139 üzenetére
akkor a samusung 2333SW alá ne add, kb 52 e huf
-
Edween
őstag
válasz
stranger28 #14137 üzenetére
sok net és photoshop.
Ha sok a photoshop is, akkor ebből az ár kategóriából semmit nem fognak ajánlani, a minimum ilyenkor a Dell 2209WA 80k-ért, de ez is inkább csak hobbi szinten űzött photoshoppolásra(
) alkalmas, mivel ez már nem az olcsó Tn paneles, hanem a jobb minőségű e-ips panelből építkezik, jól gondold meg mire adod ki a pénzed!
Itt egy nagyon jó példa. -
Edween
őstag
válasz
old_artist #14086 üzenetére
Köszönöm a fáradságod, és a segítő készséged
!
-
Edween
őstag
válasz
old_artist #14084 üzenetére
Köszönöm, hogy meg osztottad véleményed, már most nagyon várom a tesztjeid.
-
Edween
őstag
válasz
old_artist #14082 üzenetére
Pont amit írtál arra kellene, grafika az csak hobbi szinten, a 2209wa szemezek, csak nem akarom addig meg venni, amíg nem láttam, a mostanában ki jövő lg hasonló termékeit.
-
Edween
őstag
Szerintetek, ér ennyit ez a nem túl jól sikerült monitor?thx
-
Edween
őstag
-
Edween
őstag
80e éppen súrolja a Dell 2209wa, ami tudja a pivotot nem Tn panel virít benne, hanem az újabb fejlesztésű e-ips panellal rendelkezik, viszont nem full HD, itt rendelhető. erre gyüjtök, szerintem nagyon pöpec monitor
-
Edween
őstag
-
Edween
őstag
Keresek egy olyan oldalt v. képet, mely meg mutatja a kijelzők egymáshoz viszonyított méretét, és konkrétan tartalmazza a 16/9 es méretarányt.
-
Edween
őstag
Üdv Emberek!
Most fedeztem fel a Benq nak a T2200HD monitorát, látott már valaki esetleg élőben, vagy egyáltalán van valakinek vélemény e 1080p felbontású monitorról, meg egyáltalán érdemes ekkora felbontású készüléket vásárolni?
-
Edween
őstag
Végig lapoztam a 220cw ről készült képeket, volt ami nagyon szép, de a betekintési szögek nekem túl kicsinek tűntek, aki birtokol ilyen monitort az hogyan látja, vagy esetleg aki már látott ilyen monitort élőben, annak mi a véleménye erről.
-
Edween
őstag
Egy bolt kirakatában láttam, ezt a philips 220cw monitort (pdf), valakinek van e véleménye róla, esetleg van róla teszt, esetleg.
-
Edween
őstag
Üdv.
Erről a HPról, tud valaki véleményt mondani? -
Edween
őstag
Üdv.
Kezdek kiábrándulni a tn-film paneles monitorokból, milyen nem, tn paneles monitort tudnátok javasolni, olyan 80k körül. 20-22 colos, és wide érdekel. -
Edween
őstag
Üdv.
Szeretnék véleményeket kérni, az LG W2242T-PF vagy LG W2242T-SF monitorokról, a pozitív vélemény ugyan úgy érdekel mint a negatív, a két monitor miben különbözik, mert megjelenésben tök ugyan az.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- GTA V
- PlayStation 5
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged