- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
kicsitomi88 #3903 üzenetére
Leginkább március-április környékén veszek hardvert, nekem nem kell ez a karácsonyi akciós parasztvakítás/marketing. Ha nem égető annyira akkor tavaszra tenném a vásárlást. De már a január is jobb.
-
CSorBA
őstag
válasz
kicsitomi88 #3193 üzenetére
206-nál azért kisebb a bevilágítás mint a nagyobb 226-nál.. És teljesenen igaz, h. ott mindenki hagyja úgy ahogy van, 100%-os fényerőn, semmi beállítással...
-
Thomeee
tag
válasz
kicsitomi88 #3193 üzenetére
Minden monitornál van bevilágitás...... amúgy az edigitalos hszek-ben azért annyi az olyan hsz mert gyárilag iszonyat szarul van bekalibrálva a monitor, ráadásul a kontraszt meg a világosság majdnem csutkán van...... és mindenki megveszi a moncsit és igy hagyja.... igaz vannak benne profilok de 5%os elétrés van közöttük kb..... ha rendesen beállitod és a világosságot leveszed akkor nagyon elenyésző lesz a bevilágitás sztem..... 1-2 kolléga itt már mondta hogy mit mennyire kell venni..... szóval én ezt tudom javasolni!
-
TeeJay
félisten
válasz
kicsitomi88 #3170 üzenetére
hát mindkettőnek van előnye és hátránya is
TFT-nek előnye a vékonyság és az alacsony fogyasztás meg persze a hatalmas méret a CRT meg tökéletes színeket tud megjeleníteni és ott 0 azaz 0 az utánhúzásne aggódj a TFT 60Hz-en teljesen jólvan
itt nincs villódzás mint CRT monitoroknál -
TeeJay
félisten
válasz
kicsitomi88 #3168 üzenetére
a nagysága meg relatív mert ha a 20" monitort x centivel közelebbről nézed akkor ugyanazt a képet látod mint a 22" monitort távolabbról nézve
én most kb 80-100 centiről nézem a 20"-os moncsit és tökélteshát a videoseven márkát még életemben nem hallottam
de szerintem elég messze lehet minőségben a Samsungtól -
TeeJay
félisten
válasz
kicsitomi88 #3165 üzenetére
Samsung monitorból 20" wide méretben van 60ezer alatt 3 darab is
205BW(6ms) 206BW(2ms) illetve 2032BW(2ms)
600:1, 1000:1 és szintén 1000:1 kontrasztarány
DVI van mindegyiken (HDCP képes)
a videókártyád teljesen elég hozzá
én most egy radeon 9200-on nyomatom natívban (1680x1050) a 2032BW moncsimat és meg se kottyan neki windows-ban
persze ha kemény játékokkal akarsz játszani ilyen felbontás mellett akkor már érdekesebb lesz a dolog de szerintem még belefér22" méretben a Samsung moncsik drágábbak sajnos
egyedül a 223BW ami olcsóbb kategória de többen írták hogy abban másfajta panel van
és az 60-65ezer körüli áron kapható ha jól látom
225BW, 226BW és 2232BW pedig 70-80ezer közötti kategória máramit nagyon ajánlok hogy menj el olyan boltba ahol meglehet nézni a 20" és 22" közötti különbséget (persze natív felbontáson mindkettőt) mert ha jól látod a 20"-os moncsit is és neked nemkell a nagyobb pixelméret akkor teljesen jó a 20"-os méret is felesleges a nagyobbat venni mert a 22"-os TFT nem jelenít meg több pixelt
-
d@minator
addikt
válasz
kicsitomi88 #2327 üzenetére
Kontraszt minimum manapság 700:1 (általános 850:1, 1000:1)
Válaszidő: a 8ms már jó (általános az 5ms ami bőven elég)
Fényerő: 300cd
Ez is normális monitor de azt nem tudom van e rajta DVI csatlakozó.
A 7600GT karcsú 1680x1050-ben.A régi játékokat (BF2, COD2) elviszi ebben a felbontásban, esetleg egy-két szűrő kikapcsolásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest