- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
Nézegettem , de sehol sem találtam egyik tesztben sem , ha ilyet szeretnél venni , érdemes megnézni előtte a szín grafikonját valahol a neten , keress rá , viewsonic VA2016W review. Szerintem 50ért az a Philips 220CW sokkal jobban megérné , ez már 22es és jó színei vannak "alig" többért. Vagy esetleg itt találtam még 51ért ViewSonic VX2255wmb-t , ami egy 5 csillágos 22es TFT , az egyik legjobb színekkel a TNesek között.
Debug : Ezért a nem TNes Asusért tényleg ajándék ár a 60e.
-
skylaner
senior tag
Itt Dell E228WFP-t találsz 62 874FT + 1500 házhoz szállítás.
ViewSonicot nem sok boltban lehet kapni. -
-
Ti4x
aktív tag
Én felállítottam magamban egy TFT sorrendet ár szerint , amiket megvennék , így néz ki :
Ha olcsó és jó kell 19esben , akkor Dell E198WFP 37ért.22esek pedig most már a Philips-el :
Philips 220CW - 50 körül (Ha már 45 ért vannak a legolcsóbbak , akkor szerintem megéri a +5k-t)
ViewSonic VX2240W - ~57
ViewSonic VX2255wmb - ~62 (Ez beépített webkamerával és hangfallal egyben , és most le is van árazva a pixmánián , 51re , ha valaki mer rendelni onnan , rosszakat olvastam róluk)
Dell E228WFP - ~66 , ami most már jobban belegondolva lehet , hogy most már drága a többihez képest
Dell E248WFP - ~87ért , ha valakinek aránylag olcsó és jó 24es kelleneEz mind TN paneles és otthoni általános felhasználásra. A Samsungok csak a panel mizéria miatt maradtak ki. A véletlenre nem bíznék semmit egy ekkora összegnél.
PVAban nem is gondolkodtam , mert drága.
-
Ti4x
aktív tag
Nem mondom , hogy rossz választás egy nem saját paneles Samsung. Lehet azt is szeretni , ebben biztos vagyok , csak azt mondom , hogy az olvasottak/látottak alapján szebb színekkel rendelkező TFTket is kapni ugyanilyen árban. Például amiket az előbb felsoroltam. Szerintem mindegyik fekete.
Mielőtt ide jöttem a fórumra , az első , amit kinéztem egy Samsung 931BW volt , aztán inkább 22esre váltottam , jött a 226BW. Aztán elolvastam a tesztoldalakat (digitalversus , prad , behardware) és a feljebb belinkelt két kép és ez után a két cikk után végképp letettem a Samsungról : [link][link] Az eredeti Samsung paneles 226BW például egy eszméletlen jó példány szerintem... Csak ki tudja , mit dob a gép...
-
Ti4x
aktív tag
Rá lehet egyébként keresni , én is találtam így félreeső teszteket - googleba : Samsung 2253LW review és a vásárolós oldalakat kerülni , mert ott csak pár sor általában a review , amennyire láttam.
Pfff , a legelső találat : [link]
De ezt is adogatják többfajta panellel , gondolom...
-
skylaner
senior tag
Én még mindig azt mondom h sztem vegyél 22"-st.
Mikor haza hoztam,összeszereltem, majd leültem elé azt mondtam h, b@sza meg ez k@rva nagy. Most 3 hét után azt mondom h nem is nagy, mintha összement volna, de komolyan
Pedig 80cm.re se ülök tőle.
Mielőtt meg vettem volna én is gondolkoztam h ne legyen inkább T200-as, de szerencsére jól döntöttem.
Filmeknél (HD) meg minél nagyobb a kijelző annál jobb.
Annyi előnye gondolom van a 20"-snak mivel kisebb h a xvid,dvd filmek jobban néznek ki rajta. -
Coyot
őstag
A 9600Gt szempontjából mindegy, hogy melyik, mivel ugyanaz a natívja mind2nek
Pontosan 2 col a különbség, neked kell eldöntened, hogy elég a 20" vagy jobb lenne egy nagyobb, ha pl. sokat filmezel, akkor jobb lehet a 22" mivel nagyobb maga a monitor, de ha ilyen elvetemült vagy mint én, aki szereti a kis pixelméretet, és még közelről is kell bámulni, akkor ésszerűbb lehet a 20".
Szóval válassz igényeidnek megfelelően
remélem értem
-
skylaner
senior tag
1. Ne azért vegyél 20"-st mert az 2ms-os. Semmi különbség sincs a 2 ás az 5 között.
Pár napja filmnézésnél kikapcsoltam az RTA-t és azóta úgyis van, ugyan az mintha be lenne kapcsolva.2. Ha 223BW gondolkozol akkor inkább legyen már 2253LW szerintem. A 223BW már nagyon régi,a 2253LW is 21,6"-os de újabbb és tudja a 2ms-t [link] .
-
Coyot
őstag
Tökmindegy 2ms vagy 5ms valószínű uaz mind, mivel valahol az átlagos valahol meg a g2g válaszidő van megadva... Másik topicbanmér fejtegettem, hogy ezek a samsungok valószínű marhára uazzal a penellal vanak szerelve: 2032BW,2043BW, 2053BW, T200 evlileg így ezek csak designba különböznek...
amugy a versenyzők közé dobd be akkor a többi 20" samut is, amiket fentebb írtam
-
zolynet
veterán
Ha már 54-55K-nál jársz akkor semmiképp nem vennék 19wide-ot, minimum 20.1" de ott már a 21,6"os már emlegetett 223bw. Ugyan leginkább natívban játszok de semmivel sem rosszabb a 1280x800as felbontás, számomra nem volt pixeles. Azért tegyük hozzá , hogy eljárt az idő a 9800xt felett, már jó 2éve. De valszeg előbb utóbb az is cserélve lesz. Addig meg 1280x800ban nyomod legfeljebb.
-
Furky
őstag
Hát játszani nem kell 1680x1050ben az új játékokkal a 9800XT-vel.
De net, film, egyszerű használatokra bőven jó, illetve dvi-n használva úgy is tudod használni, hogy ne az egész panelt, hanem csak az általad kiválasztott méretben jelenjenek meg a játékok. Pl ha csak 1024x768-ban játszol, akkor alul, felül, baloldalt, és jobboldalt addig fekete csíkok lesznek. Érdemes befektetni egy nagyobba, mert esetleges gépcserénél már meglesz a jó monitor
Szerintem (is)
A 223bw jó alternatíva. -
zolynet
veterán
Samu 205bw és akkor nem sokat kell hozzátenned. De még mindig a 223bw-t favorizálom.
-
Furky
őstag
Dehogyisnem kell 22"-es
Ha 60at is rászánsz az új monitorra, akkor egy 223bw-t simán bevállalhatsz. A 226bw, és a 2232bw 10essel drágább már.
19" wide-ot ne vegyél sztem, akkor inkább egy 20"as wideot, alig van árkülönbség Samsungon belül mondjuk a 931bw, és a 206bw között, 3-4 ezer csak.
Nézd meg a monitor méreteket itt -
zolynet
veterán
60K-ért leginkább egy Samu 223BW-t vennék, de mint látom egyre lejjebb mész "-ban. Tulajdonképpen mekkora moncsit szeretnél?
Aszongyák a Hanns.G. moncsikkal sincs semmi baj: pl egy 17"-os
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Táp ventilátor csere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged