- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
éniselnézéstkérek már előre:
nemakarom Kamillot védeni, megtudja ő is védeni sajátmagát, de nem akkora horderejű ügy ez, hogy itt egymásnak menjünk miatta, nyilván ő is elnézett valamit az olvasáskor, volt már itt ilyen.Egyébként nem az a lényeg , hogy a számlával vett hivatalos TILBORG-on (nekem is van egy ilyenem, egy GP900i) , hanem hogy a rajta lévő hivatalos milyen verziodon vetted észre ??
Nekem anno még 8.0-val adták el, és azóta sem enged a verzioban feljebblépni, amikor frissíteni szeretném, ellenben fizetősen letölthetnék hozzá 50-80 Eurokért mindenféle képességcsökkent térképeket, amik a 8.0-ás származásuk folytán még az Informácios nagytáblák megjelenítése esetében is kihívásokkal küzdenek...(magyarán nemtudják)
Ez volt ám a jó vásár, hogy dugja fel magának az NNG !!
-
m.jeno
senior tag
Nem akarlak megsérteni, de Te is egy skin-t használsz, csak nem tudtad eddig !
A skin (rossz magyar fordításban bőr) nem csak a felületet, hanem a tartalmat is takarja.
Legegyszerübb példa: Amigo ultra skin "csak" egy data.gro file, nem szükséges hogy külön skin fájlt is legyen mellette.A te data fájlod minden térképpen működik rendesen, amelyik tartalmaz számára megfeleő adatokat, egyébként Magyarország térkép "használható" három féle van:
1. Top-Map - pillanyatnyilag - kisebb-nagyobb hibáitól eltekintve - a legfrissebb adatokat tartalmazza a magyar utakról.
2. TeleAtlasz - nem olyan gyorsan követi a frissítéséket, viszont a sebességhatárok jelölésében jóval pontosabb, mint bármelyik.
3. Navteq - nem igazán friss és pontos a mi kontinensünkön, Észak-Ameriká-ra a legjobb.
- a frissességén nem a kiadás idejét értem, mert a múlt hetekben adtak ki új térképeket, és még az sen tartalmaz egy két új körforgalmat és elkerülő utat, holott a TM térkép 4 hónappal ezelőtti kiadása már igen. Az egy számjegyű utakra valószínüleg "tökéletes", de a városokban már nem bíznám magám rá, tudok olyan utvonalat - akár képpel is - ahol a másik két térkép egy kereszteződésnél balra visz, a Navteq először jobbra és egy 300 méterrel arébb lévő kereszteődében visszafordít vissza. -
snowdog
veterán
Találkoztam olyan módosítással, ahol a keresést ki lehetett terjeszteni 2000 km-re, és azt hiszem ezt jó pár skinbe beépítették. Sajnos a megoldásra már nem emlékszem, de próbálj ki pár skint (főleg diMka-t), és talán megtalálod a megoldást.
Kipróbáltam az én verzómat, próba képpen rákerestem a WIFI-kre, és a legtávolabbi 309 km-re van (Belgrádban).
-
Wolfskin
őstag
szóval akkor a tiéd 820BT, az tudja, a 920BT az nem. csak azt kéne kideríteni, hogy DM43-nak mije van...
de akárhogy is van, akkor ez biztos szoftveres tiltás!
olyan deja vu érzésem van. most vagy állítottak a mátrixon, vagy volt már erről szó korábban, csak nem tudom, hogy hol és mikor...?
mi az a "airisem" ???
-
Wolfskin
őstag
elhiszem, főleg, hogy ketten is állítjátok. csak furcsa. feljebb írtam, hogy szerintem miért lehet, nem hinném, hogy gyárilag más verzió. vagy lehetséges? (egyébként, ha úgyis el akarod adni, előtte el is cserélhetnénk
- közben visszaolvastam a topikot, az enyém 920-as, lehet, hogy ebben gyárilag eltérnek???
)
a sebesség függő hangerő asszem ki volt kapcsolva (megnéztem, most ki van, de időközben állítgattam), de 150-160-nál már akkor is a maxot kéne adnia. de már 130-nál is ki vissza kellett vennem telefonra, mert nem hallottam semmit.
a másik végén sosem panaszkodnak, a mikrofonja jó, csak én nem hallok semmit.
eddig az volt a megoldás, hogy a telefon lógott az aux kábelen, arról szóltak a zenék, ha hívás jött felvettem, addig az szólt a hangszóróban, majd lerakva folytatódott a zene. (csak a telefonon 2gb hely van és macerásabb navigálni is a számok közt).
összességében kár, hogy a telefon hangot se fm-en, se fejhallgatón nem küldi ki...
de lehet, hogy egyszer rászánom magam, és szétszedem, megnézem, hogy van bekötve a hangszóró. gyanítom, két külön forrás mehet rá, mert a zenéket leválasztja a fejhallgató, de a bt-t nem. tehát a bt jelét is keresztülviszem az aljzaton, vagyis átkötöm a másik jelre, akkor ELMÉLETILEG azt is kiküldi a fülesre. anno így tettem mikrofon bemenetet a sony d8-as kamerámra, hogy a beépített mic bekötését megszakítottam, és átküldtem egy aljzaton. ha bedugtam egy külső mikit, az leválasztotta a beépítettet
-
gabek_
tag
Nekem panaszkodtak néha a hívóim, de sokat matattam akkoriban a BT körül.
Meg szerettem volna oldani a DUN-t. (Ami egyenlőre szünetel...)
Viszont mióta visszalááítottam gyáriba az "aligátorom", azóta kiváló! Semmi panasz...
(Ezzel a registery is vsszaált, gondolom ott volt valami "dupla csavar"...) -
andr_s
tag
Szerintem nem, mert:
- X820-nak cserélhető az aksija --> így van valszeg kiépítve
- X920-nak meg beépített, és nagyobb kapacitású is, tehát valszeg a méret sem stimmelnem beszélve arról, hogy ha jó lenne 920-as a másikhoz, akkor az azt jelentené, hogy a 920-asban ugyanolyan méretű, csak nagyobb kap. aksi van, vagyis akkor miért nem csinálták a 920-ast is cserélhetőre?
maguk alatt vágnák a fát!
ez sokaknak nagyon bejön, mert gyalogos navigációnál jól jön a plusz aksi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest