- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lynty
tag
Hello!
Kérdésem lenne hozzád:
Az X820Bt (expedition) alapból tudja az FM transmitter funkciót?
Mert én nem találtam a gyári specificationban ilyesmit...
és ha tudom akkor inkább BT verziót veszek.Ill. ha tényleg tudja, akkor van egy ELADÓ 1NAPOS WAYTEQ X820 EXPEDITION készülékem
-
lynty
tag
Köszi megtörtént.
Viszont, bár nem vagyok rutinos pna felhasználó, de az x620-as után nekem kissé pontatlannak tűnik:
1.
aross utcában - 8.ker - "a dzsípíeszvétel megszűnt" pedig az épületek nem voltak nagyobbak azon a részen...
2.:Simán átrak egy párhuzamos útra, ha a két út között nincs 3D objektum...ezután meg mire észbe kap és párszor megforgat a tengelyem körül(a kijelzőn).
3.:Egy esetben meg az ajánlott útiránynak megfelelően befordulok a kanyarban, de a gép úgy látja mintha egyenesen mennék tovább. Persze rájön hogy mégsem tértem le az útról, de addigra 3szor újratervezést kiált, az utolsó után az első útvonalat jeleníti meg.
Kézben tartva tudom csökkenteni a gps jel erősségét, attól függően, hogyan tartom....
Az x620assal ilyen gondom nem volt.
Elméletileg ugyan az a rendszer nem igaz?
Akkor ez miért csinálja?
Hiba lenne? -
lynty
tag
Hello mindenkinek!
Én x620asról váltottam ma ill.tegnap x820ra.
A komplett - x620ról lementett - "mobilenavigator" mappát felmásoltam a "resident flash"be.
Tök simán elindul az IGO8, viszont csak az X620 képrnyőjének felbontásában.Hogyan tudom fullscreen-re állítani?
FULLSCREEN???
Üdv!
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest