- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
o_tom
aktív tag
válasz
stakika #5109 üzenetére
Na megcsinàltam az SD kàrtyàròl indulòs mòdszerrel! Pofon egyszerű!
Szòval elindìtod a WinCE oprendszer, ott a "sajàtgèpre" kattansz. Majd làtsz Doc. Settings, Program Files meg mèg egy csomò mappàt. Làtsz még 2 meghajtò ikont is. Az egyik a MicroSD, a màsik a ResidentFlash. Az utòbbira egyet kattintasz, ìgy ki lesz jelölve. Ennek következtèben fönt a cìmsorban is làtni fogod a nevèt. Ràböksz fönt, elöször kèk lesz az egész felirat, aztàn bökj rà mégegyet a végére a "h" betű mögè. Felbukkan valahol egy tapi billentyűzet, itt nyomsz egy kettest ès Enter!
VOILA!
Megvan a ResidentFlash2 Innentől màr tudod àtìrni, mozgatni, màsolni. Ebben fönt, az Edit fombocska tapizàsa fog segíteni.Copy-màsol
Cut-kivàg
Paste-beilleszt
Delet-törölEnnèl szàjbaràgòsabban és egyszerűbenn nem tudok segíteni. Sok sikert.
-
o_tom
aktív tag
-
o_tom
aktív tag
válasz
Stofl85 #5094 üzenetére
Gyerekek! Muja voltam!
Panaszkodtam, meg ti is sokan, hogy gyenge a GPS antennàja, lassan talàl jelet.
Aha... Azt hittem!
Meg van rà a gyògymód: ne fektetve tartsàtok amikor bekapcsoljàtok, hanem àllítva! Pikk-pakk megvan a jel. A GPS antenna a hàtuljàba van èpítve és azt hiszem pont a bal oldalàn.
Érezhető a különbség a jelerőssègben is:
-fektetve 15-20 egysèg a jelerőssèg, élére àllítva pedig 33 ès 39 között mozog a GPS Info "térereje"A müholdak szàmàban is làtszik. Pèldàul, ha a combomra fektetve nyomkodtam, vagy akàr 2 kèzben "markolom", mèg a kezem is àrnyékol. Szòval igy olyan 6-7 müholdat hasznàl. Àllítva 9-10 mühold van hasznàlatban!
Igy màr brutàljò!De szerintem hanyagoljuk itt a 920at. Van màr sajàt Topicja.
-
o_tom
aktív tag
Ez a Win7 dolog, ez wareznak mimnősül??? Ugye nem?
Én is találtam egy ilyet: [link] -
o_tom
aktív tag
Hello
Nemrégiben kérdezősködtem itt, hogy ki mit tud az x920bt-ről?
Megbeszéltük, hogy Atlas IV, 500MHz, meg asszem azt is hogy 128MB-aljönnek majd ki...
És ehhez képest én még mindig csak 64MB-al látok csak!
[link]
Akkor most hogy is van ez??? -
o_tom
aktív tag
válasz
Stofl85 #4730 üzenetére
Szóval stereo a transzmitter része...
De a kihangositásáról még senki sem tudott nekem konkrét tapasztalatot mondani, csak annyit hogy, hallottam róla, meg álltólag....
Az érdekelne hogy áttölti-e a telefonkönyvet a PNA, lehet-e róla hivást inditani? A telefont is kihangositja a hangszórókra? Ha navigálás közben hivnak, akkor kilép-e a naviból? Lehalkitja-e a navit? Egyáltalán működőképes, használható a BTkihang része? -
o_tom
aktív tag
ON
-
o_tom
aktív tag
Szevasztok...
Elkanyarodok kicsit a témától...
Mit tudtok a x920bt-ről? Csak a kijelzőméretben tér el? Úgy hallottam van belőle 128mb is. Érezhető a különbség a 64 és 128 között? Miben vehető ez észre? És hogy állapíthatom meg hackelés és különösebb buhera nélkül hogy hány mb-s?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest