- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
stakika #5175 üzenetére
Eszembe jutott még valami:
ROM frissítésnél elvileg SD kártyáról olvassa be az adatokat, és mindezt úgy, hogy beolvas egy fájlt, amiben benne van, hogy mit hova kell neki másolnia. Namost, ha ezt az induláskor betöltődő fájlt létrehozza az ember butított verzióban (ehhez persze ki kell találni, hogy mi ennek a neve...), tehát hogy csak a registry fájlt írja fölül, akkor ezt elvileg meg kell csinálnia bekapcsolás után még az oprendszer betöltődése előtt...
(Valahol CNS stylus-sal kapcsolatban láttam, de a 2-nek eléggé hasonlít a bele...) -
gyurma111
aktív tag
válasz
stakika #5175 üzenetére
Szeretném letölteni a MS Windows (c) Embedded CE 6.0
Regisztráció után a Microsoft honlapjáról letöltheted a 180 napos triál verziót.
Ezután már csak az SDK és a BSP fog hiányozni ahhoz,hogy készülékspecifikus romot tudj írni.Röviden az S(M)DK a procihoz kell a BSP pedig az alaplapi drivereket tartalmazza.
Ez utóbbit aranyárban mérik,számunkra egyébként sem elérhető.
Egyszerübb lenne felkeresni egy szervízt. -
PLaci58
addikt
válasz
stakika #5130 üzenetére
Bocs, hogy csak most reagálok, de nem vagyok állandóan a gép előtt.
Úgy látom azért kaptál segítséget és sikeres volt a javítás.
Bár a fiam most mondta, hogy van egy trojan ami töröl a DISK1-en 3 particiót.
Nem tudok még wince vírusról! (azért lehet)
Gondolom az RF2 újra másolása segített és nem kellett particionálni.
A lényeg, hogy működik -
snowdog
veterán
válasz
stakika #5131 üzenetére
bár regisztráltam http://itcafe.hu/tema/wayteq_n770_bt/-re deh sajna nem enged be
Feltételezem ezt elolvastad: Tartalomjegyzék » Regisztrálás [link]
"Tájékoztatlak benneteket, hogy én sem a regisztrálásról, sem az aktiválásról személyesen senkit sem értesítek. Az ezzel kapcsolatos üzeneteket a fórummotor generálja, amire nincs ráhatásom, tőlem függetlenül működik!
Az aktiválás befejezéséről egyetlen módon lehet meggyőzödni. Kezdeményezni kell a belépést. Ha a belépés sikeres, akkor megtörtént az aktiválás, ha nem, akkor még várni kell rá! Az aktiválással kapcsolatban reklamálásnak helye nincs! Reklamálás a regisztráció indoklás nélküli, és azonnali törlésével jár!"Ha olvastad, akkor meg nem értem a felvetésedet.
-
vimre
tag
válasz
stakika #5130 üzenetére
Már müxik a CE
Csak egy apró pontosítás: a CE működött (különben ActiveSync kapcsolatod sem lett volna), csak nem volt hozzá kezelőfelületed...
Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor az RF2 mappád sérült, ezt sikerült javítani.Ez (bár progizó vagyok) sok újra tanított meg. Pl.: fogalmazz világosan, látszatra értelmetlen, illogikus dolgokat ne vess el könnyedén.
Vissza kell venni a profi érzésből....és nyitottan nézni a világra.És még egy dolog: ne támadd azt aki segíteni szeretne, de nem jól érti a problémádat, mert rosszul adtad elő.
Örülök, hogy sikerült a javítás, szívesen segítünk máskor is, ha gondod van.
-
snowdog
veterán
válasz
stakika #5127 üzenetére
Megnézted a fórumomat, amit korábban ajánlottam?
Találsz ott egy leírást a CeRegEdit-ről. [link] Annak segítségével a PC-ről tudod a registry-t módosítani. Persze ha a PNA AS mósban van, és a PC is látja.
Persze, az én keresésem is lehet hiányos..... ezért szeretném, ha valaki leírná hol (HCR, HCU vagy HLM)-ben keressem azt a shellKicserélősdit ExplorerKicserélősdire????
Még mindig a fórumomra hivatkozok, ahol képekkel illusztrálva lépésről-lépésre leírtam mit kell tenni. [link] Az a leírás azt mutatja be hogyan kell a registry-t a PNA-ról módosítani, de a CeRegEdit-el pontosan ugyan úgy kell csinálni! Arra figyelj, hogy az a leírás a Wayteq N770BT-hez készült, a Te gépedet nem ismerem, közelről sohasem láttam. Tehát ha a registry bejegyzések mások mint az N770BT-nél, akkor a feladatot neked kell megoldanod, abban már nem tudok segíteni.
Ha a registry-be hibás bejegyzést helyezel el, akkor azt követően már annyi sem fog megjelenni, mint most, és már a PC-ről sem fogod elérni!!!!
Azt követően már csak szervízben tudják helyrehozni. Ha nem módosítottál még registry-t, akkor NEM AJÁNLOM, HOGY BELENYÚLJ!
-
vimre
tag
válasz
stakika #5127 üzenetére
Ha nem baj, válaszolok én.
Amit o-tom írt, hogy TC-ben nevezem át ("a fenti kék sávban a Resident-et (írjak a név mögé egy 2-est) ugyancsak közölte, hogy ez a directory már létezik
Amikor ActiveSync-el kapcsolódsz a WinCE Device-be, lépj be a ResidentFlash mappába mint a a képeden), ez van a felső sorban:
\\\WinCE Device\ResidentFlash\*.*
Kattints a "h" és a "\" közé, és írj ide egy 2-est, ekkor ilyen lesz ez a sor:
\\\WinCE Device\ResidentFlash2\*.*
Nyomj egy Entert, és belép az RF2-be, így:
(persze Nálad nincs GPSData mappa, és YFAPP mappa van, de a képet N770-nel csináltam)
hol (HCR, HCU vagy HLM)-ben keressem azt a shellKicserélősdit ExplorerKicserélősdire????
HLM\init: a launch bejegyzéseknél van a gyári shell indítása (shell.exe, és YFLoader6.exe)
Ha az YFLoader6.exe-t átírod explorer.exe-re, a WinCE felülettel indul a gép.
(azért ezt csak a saját felelősségedre próbáld ki, ne engem szidj ha nem működik, bár a Te gépednek azt hiszem mindegy) -
o_tom
aktív tag
válasz
stakika #5109 üzenetére
Na megcsinàltam az SD kàrtyàròl indulòs mòdszerrel! Pofon egyszerű!
Szòval elindìtod a WinCE oprendszer, ott a "sajàtgèpre" kattansz. Majd làtsz Doc. Settings, Program Files meg mèg egy csomò mappàt. Làtsz még 2 meghajtò ikont is. Az egyik a MicroSD, a màsik a ResidentFlash. Az utòbbira egyet kattintasz, ìgy ki lesz jelölve. Ennek következtèben fönt a cìmsorban is làtni fogod a nevèt. Ràböksz fönt, elöször kèk lesz az egész felirat, aztàn bökj rà mégegyet a végére a "h" betű mögè. Felbukkan valahol egy tapi billentyűzet, itt nyomsz egy kettest ès Enter!
VOILA!
Megvan a ResidentFlash2 Innentől màr tudod àtìrni, mozgatni, màsolni. Ebben fönt, az Edit fombocska tapizàsa fog segíteni.Copy-màsol
Cut-kivàg
Paste-beilleszt
Delet-törölEnnèl szàjbaràgòsabban és egyszerűbenn nem tudok segíteni. Sok sikert.
-
-
snowdog
veterán
válasz
stakika #5107 üzenetére
És ha már megszólítottál, akkor kiegészítve az eddigieket. Wayteq gépek között igen nagy a hasonlóság. Nem véletlenül idéztem az N770BT topokból.
További hasznos információkat találsz ezen a fórumon [link] Regisztrálj be, és olvasgasd! A most leírtak mind ott is megtalálhatók, és még nagyon sok minden más.
-
vimre
tag
válasz
stakika #5107 üzenetére
Két hete keresem a megoldást, hogy a sima WINCE6.0-t elérjem.. de az egész világon (tényleg jártam egy pár hülye forumon) senki sem tudja, hogy kell egy WAYTEQ X820-ast elindítani CSAK WINCE módban......
Elindítani az SD kártyás megoldással lehet, de ha azt akarod, hogy csak a WinCE kezelőfelület fusson, arra van lehetőség:
1. manuálisan:
-pl TC-vel a windows\explorer.exe elindítása
-taskmanagerrel a gyári shell leállítása
2. automatikusan:
-ugyanezen a lépések végrehajtatása egy mortscript scripttel, ami a GPS gomb megnyomására indulIlletve a registry átírásával bekapcsoláskor a shell helyett az explorer.exe indítása, ekkor mindig a WinCE felület indul (amíg vissza nem írod)
Walaki??? meg tudja mondani, hogy melyik könyvtárban találom azt(azokat) a fájlokat amik elindítják a WAYTEQ felületet?????????(
A windows könyvtárban, illetve a ResidentFlash2 rejtett partíción, aminek az elérését snowdog már ecsetelte.Honnan tölthetem le a teljes RESIDENTFLASH könyvtárat
Azt sehonnét, mivel a gépnek ez az a partíciója, amire a felhasználó adatokat ill. programokat írhat, ezért mindenkinek más. Alapesetben üres, bekapcsolás után a rendszer tárol rajta két dump mappát, és néhány gps adatfájlt.DM43 köszönöm, hogy belinkelted RF2-öt. Sajna az én navimon nincs ilyen könyvtár..
Ez azért érdekes, mivel ebben van a gyári menü és a hozzá tartozó programok. Eddig minden gépen volt ilyen. Nem lehet, hogy csak Te nem találod?Sajnálom, hogy egy idő után valaki kinövi saját topicját.
Kár átmenni sértegetősbe, szerintem snowdog szeretne segíteni Neked, de kicsit nehéz megérteni, mi is a valódi gondod. Ha leírnád egyszerűen, talán mi is megértenénk.
És snowdog-ot ismételve: a keresővel sok kérdésre megtalálható a válasz. -
snowdog
veterán
válasz
stakika #5107 üzenetére
Bontsuk ketté a dolgot, mert vagy Te kevered, vagy én nem értem a problémádat:
1. WinCE elérése. Lásd ennek a topiknak az első hozzászólásában!
"- Hozz létre egy YFGo2CE.bld nevű fájlt, a tartalma bármi lehet, de legalább 1 byte legyen.
- A YFGo2CE.bld fájlt másold be az SD kártya gyökér könyvtárába.
- Kapcsold ki a gépet (nem Sleep mód), majd ismét kapcsold be."2. Resident Flash2 elérése. Pl. (#3742) snowdog
"WinCE-n is és a PC-n is a TotalCommander felső sorába (ahol kiírja az útvonalat) be kell írni, hogy ResidentFlash2. Vagy belemész a ResidentFlash könyvtárba, és a felső sorban a név mögé írsz egy kettest, majd Enter. Egyből belemegy."vagy máshol: (#3153) snowdog 2009-04-28 16:21:52
"A PC-n is, és a PNA-n is be tudsz lépni a ResidentFlash2-be.
1. A PNA-t tedd ActiveSync módba... A PC-n indítsd el a TotalCommander-t. Ekkor látod az SDMMC-t (ez az SD kártya) és a ResidentFlash könyvtárat. Menjél bele a ResidentFlash könyvtárba. A TotalCommander-ben a könyvtárak feletti sorban láthatod az elérési útvonalat, ott van a ResidentFlash. A kurzorral állj mögé, és írj oda egy kettest, ekkor ez lesz ott: ResidentFlash2. ENTER és már benne is vagy.
2. A PNA-n ugyan ez, csak ott a PNA TotalCommander-t használd."vagy megint máshol: (#3144) snowdog
"A ResidentFlash2 egy rejtett partíció!
Akkor látod, ha a file manager-ben a ResidentFlash mögé írsz egy kettest: ResidentFlash2"És ismét máshol: (#2904) snowdog
"A TC-vel belemész a ResidentFlash-be, és a felső soron mögé írsz egy kettest, így: ResidentFlash2. Ennyi az egész."És még mindig máshol: (#2648) snowdog
"Rejtett partición van (ResidentFlash2). Ha a gépeden (PC) van TotalCommander, akkor azzal is megtudod nyitni. Nyisd meg a ResidentFlash könyvtárat, majd a felső sorban a ResidentFlash mögé írj egy kettest. Ennyi az egész.
Viszont nagyon vigyázz, hogy mit csinálsz, mert nem véletlenül rejtett a partíció. Ha valaminek mellényúlsz, akkor jöhet a ROM frissítés!!!"És ha még mindig nem elég: (#1918) snowdog
"A TC-vel lépjél be a ResidentFlash-be, majd a felső sorban a ResidentFlash mögé írj egy kettest (ResidentFlash2)."Nagyon jól használható a fórum keresője.
Az oldal jobb felső sarkában: "Részletes keresés" -
o_tom
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest