- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
haimon97
csendes tag
Sziasztok
en is ugyanebben a helyzetben vagyok. Egyenlore inkabb a diamond jatszik erosebben.
Nekem meg az N800 es az x920 is jatszik de ezeknek is bizonytalan az ideje. Amit rohejesnek tartok, mert a forgalmazo vagy mondjon konkretat vagy semmit. De az vicc, hogy a kepviselet sem tudja, hogy mikor jon aru tenylegesen, mond valamit (juli 14) aztan nem jon semmi. Ha ennyi baj van vele akkor milyen keszuleket adtak ki meg februarban tesztelni, ugyebar arrol egy cikk jelent meg a neten.
Masreszt mi a turo baj van vele, ha BP meg kepes volt kihozni (a vas ugyan az, nem?). -
ATM_automata
őstag
A héten az egyik nagyker törölte előfoglalásból az x820BT-t, mert beláthatatlan, hogy mikor ékezik meg.......már az augusztusi érkezés is teljesen bizonytalan....
-
Client
tag
Sziasztok!
Most állok PNA vásárlás előtt és egyértelműen az x820-ra esett a választás, amíg meg nem láttam, hogy a BP Diamond a házától eltekintve megegyezik vele.
Ami még eltér tudomásom szerint:
- x820-bol várható BT-s verzió (ez mennyire lehet hasznos?)
- x820-ban cserélhető az akksi (BP-ben nem tudom, hogy lehet-e cserélni)
- BP-hez jár hálózati töltő (újabb NOKIA töltő nem jó ezekhez?)Az árukban sem láttam eltérést.
Miben térhet el még a kettő, illetve melyiket ajánlanátok?
-
G@CSI
tag
válasz
Karavik #1534 üzenetére
"Vannak olyan elérhető iGO8 szoftver verziók, amelyek mappájában megtalálhatók a következő fájlok is: NNGCxNav.dll, gpstmc.dll és iGOToday.dll
Enyémben ezek nincsenek benne. Nem lehet hogy ezek hiánya miatt van crash?"
Az én mappámban sincsenek ilyen fájlok.
Úgy gondolom ha ezek hiánya miatt generálódna, akkor valamilyen utalás lenne a sorok között valamelyik fájlra, de nem találtam ezekre utaló sorokat.
Korábban megpróbáltam egy olyan verziót amelynél megtalálhatóak ezek a fájlok, de el sem indult a program.(a két ajánlott verzió közül volt)Töltéskor kikapcsolt állapotban hagytad, vagy be volt kapcsolva?
Nekem is töltött bekapcsolt állapotban de szerintem egész nap töltötte volna.
Kikapcsoltam és 3 óra alatt teljesen feltöltötte. -
snowdog
veterán
válasz
Karavik #1541 üzenetére
Én az 5"-os, nagyobb akkumulátoros BP Azure-t is USB-ről töltöm, és simán feltölti, pedig gondolom a nagyobb akku miatt nagyobb töltőáramot is kíván.
Kétféle USB port van, kis és nagyáramú. Úgy emlékszem a nagyáramú max. 500 mA-t tud leadni, lehet hogy a tiéd nem ilyen.
-
Szemenagy
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy x820-ast. Én meg vagyok eégedve vele.
Viszont egy dologban a segítségeteket kérném !
Azt szeretném megoldani, hogy amikor megkapja a tápot, akkor induljon el magától.
pl. ha már az igo8 készenléten van.
Segítségeteket előre is köszönöm ! -
Sinyesz
csendes tag
Én is most vettem nemrég egy iylen ketyerét! Honnan lehet letölteni hozzá programokat, játékokat? Mivel lehet még jobbá tenni, miylen progikat lehet rá tenni? Ha valaki segítene azt megköszönném. Sajnos nem értek hozzá sokat.
-
Karavik
veterán
PC-s USB kapcsolat esetén nekem nem tölti fel rendesen az aksit. Direkt csatlakoztatva hagytam teljes éjszakán át, de csak félig kúszott fel a töltöttségi szint, ami kapcsolat bontás után kisvártatva le is redukálódik 0-ra némi nyomkorászás mellett. Pedig az akku szimbólum jelzi a töltést...
-
Karavik
veterán
válasz
snowdog #1523 üzenetére
Egyszer élünk, próba cseresznye
...csak bemásolon a speedcams20090703.txt fájlt a speedcam mappába és kész, vagy van még valami trükk ezen kívül hogy használható legyen?
Abban a mappában automatikusan generálódott egy SpeedcamUpdates.spud fájl, ez maradhat vagy törölni kell? -
snowdog
veterán
válasz
jodamester #1535 üzenetére
"CAN'T LOAD 480 272 LOADING.BMP EXITING APPLICATION" ...Ez a can't loados bulsit egyébként mit jelent?
480 272 LOADING.BMP-et nem lehet betölteni, az alkalmazás kilép.
-
jodamester
tag
Ez a sys.txt egy fostalicska.
93112-vel üres sys-el megy. Csak a szokásos kresselgetés...
91972-vel "CAN'T LOAD 480 272 LOADING.BMP EXITING APPLICATION"-t adott, erre beírtam CSAKIS ezt (persze nem magamtól):
[interface]
skin="ui_igo8"
Utána már ment is, csak néha kresselget. Ez a can't loados bulsit egyébként mit jelent?
Valami PNA-s fejlesztővel kéne összehaverkodni, hogy simán fusson a cucc.
EGYÁLTALÁN KELL AZ A SYS.TXT??? -
Karavik
veterán
"Valóban gyorsabban indul a program a content sor nélkül, viszont a crash.txt ugyanúgy generálódik ua. a szöveggel"
Ugyan ez a tapasztalatom. Úgyhogy én maradok a content nélküli (2 soros) sys.txt fájltartalomnál.
Vannak olyan elérhető iGO8 szoftver verziók, amelyek mappájában megtalálhatók a következő fájlok is: NNGCxNav.dll, gpstmc.dll és iGOToday.dll
Enyémben ezek nincsenek benne. Nem lehet hogy ezek hiánya miatt van crash?
-
ggorog
csendes tag
válasz
Karavik #1528 üzenetére
Nekem is volt crash.txt-m a MobileNavigator mappában, és a benne ismétlődő hibaüzenet szerint ugyanebben a mappában a MobileNavigator.map fájlt hiányolja.
Csináltam neki egyet, néhány bla-bla karakter van benne.
És a crash.txt nem jött létre azóta.Nemtom mi lenne az a map fájl.
-
gresko
csendes tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy a 2gigás sd kártya valami úton-módon lockolva lett, miután bekerült az x820-ba. Se a kártyaolvasó, se notebook, se a pna nem ismeri fel, egyedül egy nokia telefon, de az jelszót kér illetve egy fényképező, ami jelszó hiányában nem tudja megformázni. Próbáltam már néhány progit, de egyik sem ismeri fel a kártyát, így formázni sem tudja... Hálás lennék a segítségért!
-
G@CSI
tag
Valóban gyorsabban indul a program a content sor nélkül, viszont a crash.txt ugyanúgy generálódik ua. a szöveggel.
Itt valami más okozza ezt a crash.txt fájlt. -
Karavik
veterán
válasz
Johnny70 #1524 üzenetére
"nála kellett a content sor is, előtte csak homokórázott és valami map.exe-t hiányolt a crash file-ban"
Nálam ez a dolog nem függ össze a content sor meglétével.
Tegnap végig a content sorral teszteltem a cuccot és bekapcs után minden esetben sokat homokórázott az iGO8 betöltésekor, és generálódott crash.text fájl az iGO8 mappán belül. Viszont érdekes, ha csak a programból lépek ki de nem kapcsolom ki a készüléket, majd újból futtatom az iGO-t, akkor tök gyorsan betöltődik homokórázás nélkül.
Most content sor nélkül próbálgatom, első bekapcs után gyorsan felállt a program (remélem így is marad).
Bemásolom a crash.txt tartalmát hátha valaki ebből rájön mi okozhatta az ütközést:
------------------ Crash Log Begin -------------------
Current System time: "2009-07-18 12:15:54"
Build: 8.3.2.92992 Built @ Jun 8 2009 - 12:27:43Memory Stats:
FreeMemory: 26 MB, 608 KB, 0 B
TotalUseableMemory: 32 MB, 56 KB, 0 B
MaxMemory: 132 MB, 0 KB, 0 B
ReservedMemory: 4 MB, 0 KB, 0 B
ActualCacheSize: 0 MB, 731 KB, 72 B
GarbageSize: 0 MB, 731 KB, 72 B--------------------------------------------------------------------------
Process Name PID BaseAddr ParentPID PrioBase
--------------------------------------------------------------------------
iGO8.exe 0x072b0002 0x00010000 0x00000000 0x00000003
--------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------
Modules Name BaseAddr BaseSize
--------------------------------------------------
toolhelp.dll 0x40130000 0x00006000
coredll.dll 0x40010000 0x000a7000
fpcrt.dll 0x400d0000 0x00012000
oleaut32.dll 0x40590000 0x00031000
ole32.dll 0x40550000 0x0002f000
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Threads TID BasePrio DeltaPrio
--------------------------------------------------------------
0x072c0002 251 0
--------------------------------------------------------------Exception: 0xc0000005
At address: 0x000161a4
Access violation reading address: 0xd1dc0001
0x000161a4 (A)WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \SDMMC\iGO8\iGO8.map not found):
0x400291f8 (A)
0x005fc848 (A)
0x005fc764 (A)
0x005fbbb4 (A)
0x005fbcb0 (A)
0x001a6690 (A)
0x000850c8 (A)
0x40076ca0 (A)
0x400580e4 (A)
0x400522b4 (A)
0x4002a48c (A)
0x4002a77c (A)
0x400523b4 (A)
0x000161a4 (A)
0x00015cd4 (A)
0x00015c1c (A)
0x000141e8 (A)
0x0008507c (A)
0x000854c0 (A)
0x001a5bf8 (A)
0x001a3868 (A)
0x001a4714 (A)
0x00484488 (A)
0x00486f50 (A)
0x00486e68 (A)
0x00492ea0 (A)
0x00490340 (A)
0x001a956c (A)
0x00476638 (A)
0x000a4eac (A)
0x0009cdec (A)
0x000636d4 (A)
0x00063748 (A)
0x000a212c (A)
0x000a4f38 (A)
0x000a5f48 (A)
0x001ac860 (A)
0x001a60b0 (A)
0x001a6604 (A)
0x0061fa40 (A)
0x4003c124 (A)Global status:
bInFocus: 1
bMouseDown: 0
bInLogic: 0
bInRender: 0
CurrentState[128]:
GPS Pos: (0.000000,0.000000)
Camera: pos: (0.000000,0.000000) rot:0 persp:0 zoom:0.000000 eng=0)------------------- Crash Log End --------------------
-
printer
csendes tag
válasz
snowdog #1519 üzenetére
"Na most ha ezt mind kihagyjátok, akkor ennyi marad:
[folders]
app="%SDCARD%/Mobilenavigator"[interface]
skin="ui_igo8"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1És több meg nem is kell! (SD-ről működéshez, mert az RF-ben így nem fog működni)"
Nem tudom minek mi a jelentése a sys. fájlban .Azért másoltam be a fájl tartalmát mert mint előbb is írtam számomra "érdekes" ,hogy [folders]
app="%SDCARD%/Mobilenavigator" az első bejegyzés , mégis belső memórián van a térkép , és működik rendesen a navi -
ggorog
csendes tag
Tapasztalat egy vadi új x820-assal:
1. SD kártyán MobileNavigator mappában MobileNavigator.exe, és minden egyéb. Kártya behelyez, gépet bekapcsol, és a "GPS" iconra bökve navigáció elindul.
2. SD kártya tartalma felmásolva a ResidentFlash-ba, gépet kikapcsol, kártyát kivesz, gépet bekapcsol, és a "GPS" ikonra bökve navigáció elindul.
3. Kikapcsolt gépbe kártya vissza, bekapcs, "GPS" ikonnal navi indul.
Hogy honnan induljon, a beállításokban a Navi mappa kiválasztásával (SDMMC, vagy ResidentFlash) lehet módosítani. A két hely csak akkor jelenik meg a választékban, ha a kártya a gép bekapcsolásakor már a gépben van, és mindkét helyen valóban van navi rendszer. Nem próbáltam, hogy MobileNavigator-tól eltérő mappanév esetében mit csinál.
Ja, igen! A sys.txt-ben nincs útvonal megadva (folder, app, content), sőt egyáltalán semmi nincs benne egy kiremelt (pontosvesszővel kezdődő) soron kívül.
Következtetésem: a sys.txt-ben az elérési útvonalak megadása csak akkor izgalmas, ha a szokásostól eltérő helyen van pl. a Content mappa.
-
Johnny70
tag
válasz
snowdog #1520 üzenetére
A kollégám vettünk ilyen gépet és nála kellett a content sor is, előtte csak homokórázott és valami map.exe-t hiányolt a crash file-ban. Valószínűleg vannak olyan PNA-ról buherált verziók, ahol a térképek máshogy vannak fent, mint a standard verzióban. Szóval a content sort én bent hagynám (ártani amúgy sem árt) és minden homokórázós verzión kipróbálnám, hátha segít.
-
Karavik
veterán
Megvan a legfrissebb speedcams EU adatbázis (2009-07-03) 63000 bejegyzett radar hellyel. Érdemes ezt feltenni a gépre, vagy ez már nagyon belassítaná a navi működését?
-
snowdog
veterán
válasz
Karavik #1517 üzenetére
sys.txt nálam csupán csak 3 sorból áll (sztem nem is kell jobban bonyolítani):
[folders]
app="\SDMMC\iGO8"
content="SDMMC\iGO8\content"Hogy még egyszerűbb legyen 2 sor is bőven elég:
[folders]
app="\SDMMC\iGO8"A harmadikra ebben az esetben semmi szükség. Az csak akkor kell, ha a térképek és más összetevők nem a program könyvtárban vannak, itt meg látszik, hogy ott vannak ("SDMMC\iGO8\). Illetve akkor is szükség lehet rá, ha azt szeretnénk, hogy más iGO verzió is (pl. amigo) ezeket a térképeket használja. Ehhez persze mindkét iGO verziónak egyszerre kell lenni a gépen.
-
snowdog
veterán
válasz
printer #1514 üzenetére
A második észrevételt a sys. fájllal kapcsolatban teszem . A gépet térképpel együtt vettem , memóriakártya nincs benne ( igen biztos vagyok benne mert néha beleteszem a Motorola telefonomból a kártyát videónézegetésre ,zenéléshez ) ,akkor hogy lehet ez ? (kakukktojás az első bejegyzés )
Nem értem minek tesztek közé olyan sys.txt bejegyzéseket, amiknek ehhez a géphez semmi közük, vagy eleve feleslegesek (egyszer már erről is írtam).
vga=1 Minek engedélyezni a VGA módot, mikor a készülék nem tudja a VGA-t?
[msnd]
enabled=1 Minek engedélyezni az msnd szolgáltatást, mikor Európában ilyen szolgáltatás nem is működik?[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272 Teljesen felesleges beírni, mert ezen a gépen e nélkül is csak ebben a felbontásban, és nézetben tud működni! Elforgatni (portrait) nem is lehet!maxzoom2d=6000000
show_exit=1 Ez így fejléc nélkül meg teljesen értelmetlen![debug]
queue_length=200 Működés szempontjából semmi értelme![timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0 Semmi értelme, korábbi hibás verzióhoz tették közzé, de azóta a hiba javítva lett!Na most ha ezt mind kihagyjátok, akkor ennyi marad:
[folders]
skin="ui_igo8"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1És több meg nem is kell! (SD-ről működéshez, mert az RF-ben így nem fog működni)
-
snowdog
veterán
válasz
printer #1514 üzenetére
1- "De ez nem igaz PNA esetén, mert mint most már mindenki tudja PNA-ra legálisan nem lehet iGO8-at (sőt egyetlen iGO-t) telepíteni."
Na és a Navon ? A Navon nem PNA ? Ráadásul ha jól tudom azon ritka kivételek közé tartoznak ,akiknek frissítés is jár .Szó sincs ritka kivételről, ez a támogatotti kör jelenleg kb. 50 PNA készülékből áll!
A lista végén az iGO My way 8 jelenti az SD-s változatot (PDA-akhoz), tehát az is frissíthető. És nincs ebben semmi furcsaság, csak ezek szerint nem olvastad a korábbi ehhez kapcsolódó hozzászólásomat. Tehát röviden mégegyszer.
1. SD kártyás iGO PNA-ra nem telepíthető. PNA-ra meg nincs telepítős SD kártya.
2. PNA-n legálisan csak előre telepített iGO verzió működik. Ezeket még a gyárban telepítik, és a legfontosabb jellemzőjük, hogy a gyártó ezért jogdíjat fizet a NavNgo-nak. Ezért drágábbak ezek a készülékek!Visszatérve a Navonra. Ha ezt az oldalt [link] végigolvasod, akkor láthatod azokat a PNA-kat, melyek gyártói a NavNgo-nak jogdíjat fizettek. Ezért cserébe kapják a frissítési lehetőséget. Ugyanis a vásárlók természetesen a készülék árával együtt a navigációs programot, és a frissítési lehetőséget is megvették. Szemben azokkal, akik navi program nélküli üres gépeket vesznek, majd tört verziókat varázsolnak a gépükre. Vicces lenne, ha ezekhez is járna frissítés.
Gondolom így már mindenki számára világos, hogy mi a különbség egy támogatott, és egy nem támogatott PNA között!
-
Karavik
veterán
Hali,
nem bírtam kivárni az x820BT megjelenését, úgyhogy szert tettem én is egy BT nélküli típusra. Első csupasz (sw nélküli) navim, ezért aggódtam kicsit a szoftveres "sufnyituningtól", de megoldottam! Köszönöm a segítő hozzászólóknak.Immáron iGO8 v8.3.2.93112 fut a gépen 4GB MicroSDHC-ről, és simán elindult mindenféle hibaüzenet nélkül, így nem is kellett törölni semmit a .zip fájlokból sem.
Kipróbáltam viszont az előző iGO8 verziót is (v8.3.2.91972) ezzel már nálam is jelentkezett a szokásos FFUI ERROR hibaüzenet betöltéskor, ezért ajánlom mindenkinek a frissebbet feltolni.
sys.txt nálam csupán csak 3 sorból áll (sztem nem is kell jobban bonyolítani):
[folders]
app="\SDMMC\iGO8"
content="SDMMC\iGO8\content"Leteszteltem rendesen, több mint 600 km-t toltam vele a ami napon. Nincs olyan hibája amivel ne lehetne együtt élni. Vannak apróbb dolgok (lehetne hangosabb, nagyobb fényerő, bikább akksi hálózati töltő) de ki nem sz.rja le ennyi pénzért!
-
printer
csendes tag
Hozzászólásommal nem szeretnék senkit megzavarni ,inkább mint furcsaságot emlitenék meg két dolgot.
1- "De ez nem igaz PNA esetén, mert mint most már mindenki tudja PNA-ra legálisan nem lehet iGO8-at (sőt egyetlen iGO-t) telepíteni."
Na és a Navon ? A Navon nem PNA ? Ráadásul ha jól tudom azon ritka kivételek közé tartoznak ,akiknek frissítés is jár .2- egy x820 boldog használója vagyok .Ez az első navim ,mégis érzem , hogy kompromisszumokra kényszerülök azaz nappali térképnek olyan színeket kell választani pl. a környezet világos legyen , az út pedig vörös , a hangokból pedig harsányabbat kell választani ,de Moha'bá-t is jól hallom . Rövid pattogós autóban használom mégsem mozog , nem remeg . Az új tulajdonosoknak azt ajánlom játszanak el 1-2 órát a beálitásokkal be lehet állítani élvezhetőre a kütyüt.
A második észrevételt a sys. fájllal kapcsolatban teszem . A gépet térképpel együtt vettem , memóriakártya nincs benne ( igen biztos vagyok benne mert néha beleteszem a Motorola telefonomból a kártyát videónézegetésre ,zenéléshez ) ,akkor hogy lehet ez ? (kakukktojás az első bejegyzés )[folders]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="480_272"
vga=1[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272maxzoom2d=6000000
show_exit=1[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1[debug]
queue_length=200[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0[msnd]
enabled=1 -
peter76bp
aktív tag
Érdekességként: BluePanther Diamond és WayteQ x820
-
snowdog
veterán
válasz
jodamester #1508 üzenetére
Idézet (jodamester) : "Egyébként warezon is csak tapasztalati alapokon nyugvó leírást fog találni ("nekem ezzel a beállítással csak néha szokott kresselni, stb..). Hogy mi, miért és hogyan működik, azt nem."
Csak a tisztánlátás miatt bontsuk ketté a témát.
1. Hogyan kell az eredeti SD kártyás iGO8-at telepíteni?
Válassz egy olyan PDA gépet, ami hivatalosan támogatott, az eredeti SD kártyát tedd be az SD slotba, és a feltett kérdésekre értelemszerűen válaszolj! Ezzel a telepítés befejeződött. De ez nem igaz PNA esetén, mert mint most már mindenki tudja PNA-ra legálisan nem lehet iGO8-at (sőt egyetlen iGO-t) telepíteni.2. Hogyan kell PNA-ra warez iGo-t verziót telepíteni?
Na ez az amiről itt nem lehet írni. És mivel PNA-ra utólag legálisan nem lehet iGO-t telepíteni, felrakni - ugyanis az SD változatú program nem erre a géptípusra lett kifejlesztve - ezért géptípusonként mást és mást kell tenni. Ezért van az, ha egy Wayteq típusra, mondjuk az N770-re valaki már sikeresen feltette, akkor az ott alkalmazott eljárások nem biztos hogy ugyan úgy működnek egy X820-on is. Ha így érted hogy mindenkinek magának kell kitalálnia, akkor ezzel egyetértek."Hogy mi, miért és hogyan működik, azt nem."
Persze hogy nem tudják! Honnan is tudnák? Ha egy PDA telepítéskor jelentkezik hiba, mert megjelent egy új PDA típus, a felhasználó akkor sem tudja megoldani a problémát. DE ha ezt jelzik a fejlesztőknek, akkor nagy valószínűséggel a következő kiadásban már javítva lesz a hiba. PNA esetén ilyen nincs!
-
G@CSI
tag
Ma végre élesben teszteltem a gépet, is elégedett vagyok vele!
Igaz kicsit bajos volt "életre" kelteni, de megérte a pénz és a fáradozást!
Gyári tartóval semmi gond, olyan utakon mentem hogy hihetetlen. Már arra figyeltem mikor kell elkapnom, de meglepetésre ragaszkodott a helyéhez.(nem rázkódott, elég jól végzi a dolgát)
Köszönöm a hasznos információt mindenkinek! -
snowdog
veterán
válasz
anderkoz #1504 üzenetére
LÉGYSZI valaki írja meg nekem, hogy honnan a fenéből tölthetem le e a sokat emlegetett (verzió: iGO8 8.3.2.91972 vagy verzió: iGO8 8.3.2.93112) verziókat (torrent, akármi) és hol találom a 'step by step' leírást a telepítéshez.
Amit Te kérsz azt itt nem találod meg, mert wareznek számít, és mint ilyen itt is tíltott.
Ebben a topikban csak működéssel kapcsolatos problémákkal kapcsolatban találsz ötleteket, tanácsokat. Hogy ki honnan szerzi be, az mindenkinek a magánügye.
Semmiféle stepbystep leírás nincs, mert maguk sem tudják mit csinálnak
Ez butaság, pontosan tudjuk, hogy mit csinálunk.
De neked is ugyan az a válasz. Egy ilyen leírás wareznak számít. És e miatt nem fogjuk kockáztatni a topik bezárását, vagy törlését. Akinek ez nem tetszik, az keressen magának másik fórumot, a neten rengeteg hasonló, sőt rengeteg warez fórum található!
-
peter76bp
aktív tag
Valakinek sikerült már feltennie x820-ra a SOTI Pocket Controller-Pro-t?
-
anderkoz
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam (rövidebb tekerésekkel) a több mint 1500 bejegyzéseteket. Le a kalappal kedves tagok, ez azért egy egészen kultúrált topic. Kb. 6 órám ment rá az olvasásra és nem találtam amit akartam. Vagyis csak részben. Ezért úgy döntöttem regisztrálok.
Tegnap vetten az x820-at és hétfő reggelre nagyon kéne, hogy működjön.
LÉGYSZI valaki írja meg nekem, hogy honnan a fenéből tölthetem le e a sokat emlegetett (verzió: iGO8 8.3.2.91972 vagy verzió: iGO8 8.3.2.93112) verziókat (torrent, akármi) és hol találom a 'step by step' leírást a telepítéshez.
Előre is köszi! Gus!
-
jodamester
tag
Sikerült műholdat találnia, de újabb problémák jöttek.
Elkezdte a homokórázást, miután a főmenüben rákattintok a gps ikonra. Az igo8 töltőképernyője előtt homokórázik és csak resetre reagál.
Utánaolvastam a fórumban a homokórázásra, de nem találtam megnyugtató választ. valaki beszúrt egy txt-t, hogy neki ezzel jó lett, de hogy miért... 1193 hsz.
Van erre valami normális megoldás?
Egyébként a 93112-őt használom.
Azt is olvastam, hogy nem illik kavarni a térképeket. Magyar, szlovén, osztrák és horvát map-okat szeretnék. TM vagy TA. Melyiket érdemesebb? Ha kavarom őket, akkor kressel? (mondjuk osztrákból csak TA van...)
-
snowdog
veterán
válasz
jodamester #1501 üzenetére
A készüléked lehetőségeit nem ismerem, de az iGO8-nak ott kell lenni, ami a sys.txt-ben meg van határozva. De fordítva is mondhatom, a sys.txt-ben annak kell lenni, ahol az iGO8 van. A lényeg, hogy a kettő találkozzon!
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest