- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Érdekes fejlemény:
Beszéltem a Kelly-Tech-el ma, mondom megkérdezem, hátha van pontos infójuk a BT-s érkezéséről. Erre azt mondták, hogy pontosat nem tudnak, de egyelőre a simával is vannak bajaik, mert az iGo8 nem igazán akar rajtuk menni...(gondolom a legálisról van szó), és most várják a Wayteq-től a megoldást rá.
-
PLaci58
addikt
Megkövetem Moon70 kollégát!
Kipróbáltam az általa leírtakat és megy a TMC dolog a belső ResidentFlashba telepített navi programmal is. N770BT-n is.
Egy régebbi verzióval néztem, gondolom ez lehetett az eltérés oka.
Mondjuk trükkösen kellett indítani, mert ff hibákat jelzett, de egy save mappa másolása megoldotta a problémát. Valami skin gond volt.
-
jagada
addikt
válasz
Killerlaca #294 üzenetére
igen van 2 gb memója
-
Goldmen75
őstag
válasz
Killerlaca #294 üzenetére
Szia!
A beállítások-ban USB s ott válaszd a mass storage-t mentés s már fel is ismeri a meghajtókat!
-
FLeMiNG
tag
A Wayteq Europe van itt nálunk? Külföldről nem próbált rendelni valaki?
Baromira kéne a BT... -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Most jött meg az x820 as kütyüm. De nem tudom rácsatlakoztatni a pc-re. Valaki tudna segíteni? Elvileg van 2gb belső memóriája nemde?
-
Moon70
tag
Szia,
mint utólag kiderült, nem sokkal hogy belőttem és böngészgettem a térképen, ( zoomolás ) kifagyott az eszköz.
De becsszó hogy ment a TMC is, volt vétel, események is voltak.Örültem is neki, mivel az AMIGO-n előtte sehogyan sem sikerült belőnöm a TMC-t.
Később rámásoltam az SD-re, kicsit módositottam a sys.txt-t, s azóta nem fagy.
Priviben átküldöm mely licencem van !
-
PLaci58
addikt
Szia, nálam megy Residentflashből a legfrisebb Igo8 (8.3.2.91972 ), TMC vevővel is !
Na ezt már én sem hiszem el!
A TMC vevőt felismeri, állomás beállítható, TMC vétel van, de egy darab eseményt nem fogsz látni!
Ahhoz ugyanis olyan licence kéne ami tudja a TMC-t. Olyan meg a Residentflashos futtatáshoz tudtommal nincs!
Próbáld SD kártya nélkül!Elég szomorú, hogy nincs benne fényérzékelő, vagy nem is azzal hirdették?
Akkor meg miért gyengébb a fényereje az N770-nél? -
Moon70
tag
Sajnos most kaptam a rossz hírt a Wayteq.hu ügyfélszolgálatáról, hogy a X820-asban nincs aut. fényérzékelő. Csak a kisebben, a x620-asban !
Amit a hátulján látunk, csak egy dísz... -
eszik
csendes tag
Sziasztok! A belső memória tettem az igo-t, de az nem indul. Navi indításakor igo főképernyő bejön egy pillanatra, aztán reseteli a gépet. Mi lehet a gond? Nálatok a sys.txt fájl hogy néz ki?
-
jagada
addikt
válasz
nyestegabesz #284 üzenetére
az N770 tocsikjában már többször ki lett vesézve!!!!!
-
Goldmen75
őstag
Nekem is júli közepét mondták meg az N800-ra is...
-
FLeMiNG
tag
Most beszéltem a Wayteq képviselettel, a BT-re akár 3-4 hetet is várni kellhet.
-
Goldmen75
őstag
Erre a "licence" problémára nincs valami általános megoldás??
(Az egész 7végém majdnem ráment az IGo-val próbálkozásokra...asszony is orrolt rám ezé)
De semmi...mindegyikkel újraindult...akár kártyára raktam, akár belsőre.. -
jagada
addikt
válasz
nyestegabesz #274 üzenetére
"A belső memóriában több féle verziót is kipróbáltam az iGO8-ból, de nem igazán akart működni a dolog. Hozzátenném hogy minden esetben a "Mobilenavigator"-os elérési utakat használtam, SYS.TXT-ben is. MicroSD-ről azonban gond nélkül elindul, jelenleg a 8.3.2.79297 verzió van rajta"
szvsz az csak Licence probléma lesz.......
-
Moon70
tag
válasz
nyestegabesz #274 üzenetére
Szia, nálam megy Residentflashből a legfrisebb Igo8 (8.3.2.91972 ), TMC vevővel is !
-
cekkk
veterán
sajnos szerkeszteni nem tudok:s
de működik
ugy h probléma megoldva:d
-
cekkk
veterán
Sziasztok?
nektek stabilan látja a műholdakat? mert nekem nem se igo8al se amigoval, még a saját gps információs menüjében sem:S
-
nyestegabesz
csendes tag
Mivel sokan és sok félét írtatok erről, így közzétennék néhány észrevételt a Wayteq X820 készülékről, amit sikerült böködnöm egy kicsit.
1. A belső memóriában több féle verziót is kipróbáltam az iGO8-ból, de nem igazán akart működni a dolog. Hozzátenném hogy minden esetben a "Mobilenavigator"-os elérési utakat használtam, SYS.TXT-ben is. MicroSD-ről azonban gond nélkül elindul, jelenleg a 8.3.2.79297 verzió van rajta.
2. Amikor felpakoltam a memóriakártyára a navi-t, akkor első indításnál produkált egy "Out of Memory" hibaüzenetet, és kidobott a programból a főmenübe. Valószínűnek tartom hogy ezt csak a SpeedCam-ek konvertálgatása miatt tette, de lehet hogy mások okosabbak nálam. Másodszorra már tette a dolgát, és azóta sem jött elő a dolog.
3. A kijelző fényerősségét a menüben sikerült ugyan állítanom, de nálam az automata fényerőszabályzás nem nagyon akar működni. Ha jól sejtem akkor a szenzor a hátsó oldalán található a MicroSD nyílás mellett.
4. Szerintem a készülék minden tekintetben jobb lett a 770-nél: Könyebb, vékonyabb, gyorsabb, jobb a GPS antennája, jobb és átláthatóbb lett a menüje (szerintem) és nem utolsó sorban nem kell szétberhelni egy akkucseréhez.
5. Az iGO6-ot próbáltam, de nekem nem sikerült elindítani. Szinte minden alkalommal "Fatal Error Occured, Restarting" hibaüzenettel Resetel a gép, de lehet hogy csak én voltam béna...
6. Próbáltam játékokat is, de a többség 320*240 felbontással akart indulni, és hibaüzenettel leállt az indításkor. A CAB-os, telepítős dolgokat meg nem szereti.
BPQ-nak (#271) üzenem hogy ha "megwincésíti" a kütyüt, akkor szerintem mindenféle program menni fog. Ezt kissé feljebb már le is írta Gyurma111 barátunk (#233).
-
Moon70
tag
Végre nekem is megérkezett a x820-as !
Egyelőre csak töltőn van, a microSD kártyát most készítem elő nekiAz automatikus fényerőbeállitást hol tudom bekapcsolni?
-
bpq
csendes tag
Sziasztok!
Én is szeretnék egy ilyen készüléket, mert a PDA-m már teljesen elavult. Nekem két szoftver lenne fontos az navigáción kívül. Az egyik a russa lenne a túrázáshoz, a másik pedig a ubook reader a könyvolvasáshoz. Gondolom még ezekkel nem nagyon próbálkoztatok, de a tippek is érdekelnének: Szerintetek sikerülhet ezeket elindítani rajta?
Pótakku ügyben van fejlemény? Lehet már valahol kapni?
köszi!
B -
Sándor123
csendes tag
Én még 4-én regisztráltam sndrd néven, de azóta sem jött levél az aktiválásról.
Kipróbálni meg nem tudom, mert most ilyet üzen:
phpBB : Critical ErrorError creating new session
DEBUG MODE
SQL Error : 1142 INSERT command denied to user 'forumx'@'localhost' for table 'wayteq770bt_sessions'
INSERT INTO wayteq770bt_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('e7eede67fd0c17fd14d89049e4e499aa', -1, 1245657678, 1245657678, 'd5a307c3', 0, 0, 0)
Line : 187
File : sessions.php -
Goldmen75
őstag
Én kipróbáltam az AMIGO-t , tökéletesen megy s minden zokszó nélkül! Semmit se kell trükközni!
-
DesertDog
tag
válasz
ATM_automata #265 üzenetére
Pl felteszitek az amigot. Két legyet üttök egy csapásra.
-
Josi
aktív tag
Valaki ezen már sikeresen elinditotta az igo2006-ot?
-
Celtis
veterán
válasz
DesertDog #262 üzenetére
Van egyszer a \\\WinCE Device\ResidentFlash2\YFAPP\ folderben egy index.ini fájl, aminek a végén ez van:
[Run]
TaskManage=InputMethod\TaskManagerce.exeMásrészt \\\WinCE Device\ResidentFlash2\YFAPP\Setting\Setting.ini fájlban:
GpsPath = \ResidentFlash\Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe
Ezeket érdemes lehet piszkálni, nem?
Amúgy az iGo megfelelő skinnel tudja magát minimalizálni vagy másik alkalmazást indítani, meg látom, hogy ez a winCE felülettel nem sokra megyek.Valaki segítsen már: hogyan, milyen játékot tudok telepíteni?
-
snowdog
veterán
De ha felteszek shortcut-okat az asztalra vagy a start menübe, a kikapcsolás után törlődnek.
Azért törlődnek, mert a RAM-ba kerülnek, az meg reset hatására törlődik. Át kell pakolni a ResidentFlash-be, és néhány helyen a registry-t is át kell írni.
Most azért nem részletezem a registry buherát, mert úgy látom nagyon sokan most vettek először a kezükbe PNA-t, és a registry buherálásnak súlyos következményei lehetnek, nem egy egyszerű hurok, hanem ROM frissítés lehet a vége.
Nem tudok róla, hogy ehhez a géphez lenne bárhonnan letölthető ROM, tehát mindenkit óvatosságra intek!
Ellenben az IGO8 még mindig újraindul....ebben még segíthetne valaki...az API (kezdő kép, felület után)...Ha menne rajta az IGO, akkor már sínen lennék(nk)!
Szerintem license problémád van, de ennél többet nem mondhatok, mert warez-nek számít. Viszont ha az elejétől kezdve olvasgatod az N770BT topikot, akkor sok érdekességet találhatsz.
-
redcrab
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken én is vettem egy x820-at, viszont ez a fényérzékelős dolog szerintem nincs benne (a szenzor ott van a hátulján). Speedshop-ban volt kirakva egy 620-as amit nyomkodni is lehetett, annak a beállítások menüjében a fényerő beállításoknál direkt volt egy automata beállítási mód. Az pedig ha be volt jelölve, a fényerő csúszkát le is tiltotta a menüben. Na ilyen a 820-asomban nincs és a kézikönyv se utal rá sehol. Ebben annyit tudok beállítani, hogy mennyi idő után vegyen visszább, illetve mennyi legyen a fényerő. Nem mintha zavarna (igo-nál úgyis mindig a saját beállításait használom), de ez mindenkinél így van?
-
Goldmen75
őstag
Ellenben az IGO8 még mindig újraindul....ebben még segíthetne valaki...az API (kezdő kép, felület után)...Ha menne rajta az IGO, akkor már sínen lennék(nk)!
Várom a javaslatokat!
-
Goldmen75
őstag
Megvan! Simán törlöm a resdident flash-ból a navi programot! reboot és már nem loopol
KIRÁLYOK VAGYTOK!! Köszi a segítséget!!!
Megnyugodtam
De azé megvárom az N800-at! -
Celtis
veterán
válasz
gyurma111 #233 üzenetére
Feltettem egy ilyen YFGo2CE.bld nevű fájlt az SD-re és indításkor szépen bejön a winCE felület.
De ha felteszek shortcut-okat az asztalra vagy a start menübe, a kikapcsolás után törlődnek.
Valaki segítsen, hogy milyen programokat és hogyan lehet telepíteni egy ilyen gépre!? Próbáltam valamit activesync-kel, mást meg csak rámásolni, de vagy nem indul el vagy fut, de csak fél képernyőn és kezelhetetlen.
-
Goldmen75
őstag
KIRÁLY!!!!!!! BELÉPETT A WINCEbe!!!!
Nem loopol! Már csak az a kérdés itt mit kell tennem??????
-
FLeMiNG
tag
amúgy hol lehet törölni a hozzászólásom, ha kettő lesz belőle?
-
FLeMiNG
tag
A 770-esnél a BT mit tudott? Csak kihangosító jelleggel működött, vagy mondjuk telefonnal is lehetett file-okat cserélni? Wifi-s telefonról a netet BT-n meg lehetett pl osztani?
A win felület jó lenne pl ha a mail-eket tudnám nézni, netezni tudnék, az E51-es nokia közbeiktatásával, (aminek ugye elég kicsi a kijelzője), mert ahogy látom, a micro sd-s wifi 18 ezer HUF körül mozog, tehát azt ki kéne kerülni.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
ATM_automata #244 üzenetére
Rögtön az első:
http://www.spectec.com.tw/wlan.htm -
snowdog
veterán
válasz
ATM_automata #240 üzenetére
Én regisztráltam...de még nem aktiváltak...khm....
De bizony már aktiváltak, és ez rendkívül gyorsnak számít, hiszen normál esetben 1-2 napig tart!
Vártam rá azt hittem Nektek is eszetekbe jut
Eszembe jutott, de mivel nincs ilyen gépem nem akartam ötletelni. Amit ajánlottam program sem jött be, mert ezek szerint a WinCE 6.0 alatt nem működik. Nehéz úgy tanácsot adni, ha az embernek nincs ilyen gépe. Csak arra lehet hagyatkozni ami azonos az N770-el, illetve a BP Azure-al.
Tulajdonképpen érdekelne ez a gép is, de ciki lenne a pár hetes BP Azure-t is lecserélni!
Komolyra fordítva a szót nem is cserélném le, mert megtetszett a nagyobb képenyő, és a 4 BG belső memória.
-
gyurma111
aktív tag
-
Celtis
veterán
És mi az a CEcommander? Nem lehet egyből az explorer.exe-t hozzárendelni a GPS gombhoz?
-
PLaci58
addikt
válasz
Goldmen75 #224 üzenetére
A loopolt készülék kikapcsolható egyáltalán, vagy csak az akksi levételre áll meg?
Hirtelenjében pár ötletem lenne:1, "shell.ini" fájl az SD kártyára, mondjuk \windows\explorer.exe tartalommal;
2, YFAPP.wzp fájl az SD-re akármi tartalommal;
3, USB -n PC-re dugni, hátha az USB kapcsolat leállítja a navi indítását;
4, AUTORUN.inf fájl az SD-re
[AutoRun]
open=Windows\explorer.exe
tartalommal5, kijelző nyomkodása bekapcsolás közben, mondjuk a jobb felső sarok, ahol a kilépés gomb lenne.
Ezek csak ötletek!
Végső esetben megkeresni a PDAplus-on hbk-t.
Hátha segít. -
gyurma111
aktív tag
Aki hurokba került az így tud kijönni belőle:
-Notepadot nyisd meg írj bele bármi rövidet
-Mentsd le YFGo2CE.bld néven.
-Másold a kártyára / csak a név és kiterjesztés számít a tartalom nem / tedd a gépbe.
-kapcsold be,a wince felülettel índul a gép. -
Celtis
veterán
Tegnap vettem ilyen PNA-t. (Írtam is egy hszt-t, de valamiért nem jelent meg)
Az első benyomások nagyon jók. A készülék nagyon szép, elegáns. iGo jól fut, 3D-ben tökéletesen folyamatos a mozgás.Kezdőként lenne pár kérdésem.
- Hogyan lehetne megoldani, hogy futó alkalmazások között váltsak, anélkül, hogy kilépnék valamelyikből?
- Hogyan lehet elérhetővé tenni a Wince felületet? Állítólag ugyanaz az eljárás, mint az n770-nél, de nem szeretném az ottani a többezer hszt. végigböngészni.
- Milyen programokat lehet/érdemes feltelepíteni. (Valami okosabb médialejátszót, játékokat) Hol kell keresgélni? Az activesyncet felraktam, elérem az eszközt. Egy kisebb játékprogramot próbáltam telepíteni, de azt mondta, hogy nincs hely a memóriában vagy írásvédett. -
Goldmen75
őstag
Én az N800-ra várok
Már ha az "beloopolt,elrontott" x820 után ,megkapom?!
Jah, nem akarok reklámozni,(ezért nem írom hol) de számtechben dolgozom pécsett, s navival is foglalkozunkAzé van otthon most a két tesztpéldány
Ha szeretnétek valamit jó áron , szóljatok bátran!
Üdv!
Ui: azé a loopolás megoldására ha valaki tud valamit...szívesen venném!
-
Degeczi
nagyúr
ez egyéni
én pl. (hasonló, 1 hónap múlva éles használatra) azért vettem 770-est, mert fontos a meglévő, nagy kapacitású SD kártyáimmal kompatibilitása (csak a navigációs kütyü miatt nem akarok micro-SD-t venni), és egy nyaraláson mászkálgatva jól jöhet a sokkal nagyobb kapacitású akkuja is(a 770 egyébként tényleg fogytán, ahol vettem, ott is azt mondták, h már nem fognak kapni, csak 820-ast - így a kérdés egyébként is megoldódik)
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Szal akkor mi ketten így jártunk, ha loopoltuk! Szervíz? De az nem jó me varez van rajta....Mi lehet a teendő???
-
BohusZ
csendes tag
Még így kevés használat után is úgy gondolom, hogy ez az x820 jobb, mint
egy 770-es. Feltételezem a BT-sek is jobbak lesznek....
Szernitem érdemes lenne kivárni x820BT-t, majd úgy is infozunk itt, hogy mit
tudunk meg a nagykerektől a BT-sek beérkezéséről.
Amúgy meg, azért 1 hónap múlva is lehet majd gondolom kapni 770BT-seket,
mert nem olyan régi darabok. -
swarz
csendes tag
Én is az x820BT-re várok, de kb.4 hét múlva szükségem lenne rá, csak megjelenik-e addig az a nagy kérdés.Ha lenne megfelelő infóm hogy érdemes ezt választani a 770BT-vel szemben az egy kicsit megnyugtatna.Most még tudnék 770BT-t venni, de 3-4 hét múlva már nem biztos hogy kapok majd újat.
-
BohusZ
csendes tag
válasz
ATM_automata #215 üzenetére
Késő van már az információ árasztáshoz, majd talán holnap egy hosszabb
használat után írok valamit a kütyüről...
Addig is beszkenneltem a használati utasítás [link], amiböl kis áttekintést
nyerhettek a menü kinézetéről és a benne lévő programokról.
( ff, 1bit, 300dpi - annyira nem lettek szépek a képek, de azért ez is valami)
-
1soproni
csendes tag
Én az x820BT-re várok. Ez lesz az első navigációs eszközöm.
Milyen programokat érdemes/szoktak utólag rátenni?
A leírásokat nézve talán egy pdf olvasó majd nem árt rá.Tud bootolni külső sd kártyáról? Tennék néhány próbálkozást rajta linuxszal
-
ATM_automata
őstag
Eddig nem sokat tudtunk meg a készülékről, azon kívül, hogy elég könnyen loop-ba lehet tenni és valakinek megy rajta az iGo, valakinek nem.
Valaki nem szeretne ennél többet közzé tenni róla? Használhatóság, menü, alap alkalmazások?
Bár vannak kinn belőle állítólag teszt példányok itt-ott, még tesztet se tettek róla közzé...pl. a mobilarena-n se....pedig mondjuk szerintem több ember fogja megvenni, mint mondjuk egy palmot vagy új, használhatatlan szoftverrel ellátott mio-t....
De lehet, hogy csak nekem van túlzott információ éhségem
-
Degeczi
nagyúr
válasz
milanscs #211 üzenetére
amelyiknek olyan rövid, ahhoz érdemes lehet kb. 500-ért venni egy USB aljzat kimenetű adaptert, amihez már bármilyen normál USB-mini USB kábel használható
-
PLaci58
addikt
Természetesen elég a sima copy. Nincs abban semmi titkos rész.
-Gerzson-!
A #196-ban leírtam, hogy hogyan lehet ilyen "loop"-ot csinálni.
A lényeg, hogy beállítható, hogy bekapcsolás után automatikusan a "navi" (bármi lehet ez a program) program induljon. Ha a navi program pl. hibás indulás miatt reseteli a gépet, akkor végtelen hurokba kerül. Indulás->reset. -
baluka3
csendes tag
Sziasztok! A belső memória tettem az igo-t, de az nem indul. Navi indításakor igo főképernyő bejön egy pillanatra, aztán reseteli a gépet. Mi lehet a gond? Nálatok a sys.txt fájl hogy néz ki?
-
Moszy
tag
Gerzson : loop = hurok . tudod mint amikor a kutya a farkát kergeti
PLaci58 :
"Ha valaki csinálna megy mentést a ResidentFlash2-ről és futtatná a Deviceinfo nevű programot rajta és az eredményt elérhetővé tenné nekem, azt nagyon megköszönném"mivel mentsem /sima copy elég ?
byte:Moszy
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest