- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
peter76bp #1673 üzenetére
Igen jól értetted... ki is próbálom, lényegesen egyszerűbb lenne, mint a konvertálás!
Más: A TMC Budapesten kívül nem akaródzik működni. Megy az automata keresés, de nem találja meg az MR2-t, pedig kültéri antenna is van hozzá. Bp-n fixen szépen működik, de 30-40 km-re tőle már nem... legalábbis nekem... :S
Gyenge lenne az antenna?
-
snowdog
veterán
válasz
peter76bp #1603 üzenetére
Sokan az ilyen "rémhírek" miatt nem vesznek navigációt a kocsijukba. Az x820 nem ilyen, legalább is nálam nem. Igen pontosan követi a pozíciódat, és nem vezet tévútra, nem teszi a pozíciódat Budapesten belül sem egy közeli párhuzamos útra.
Az ilyen "rémhírek" többsége abból ered, hogy a netről leszednek mindenféle zagyva feltört verziót, amit aztán össze vissza állítgatnak, ami végül ilyen jelenségeket produkál. Majd ebből azt a következtetést vonják le, hogy minden iGO egy kalap sz@r.
-
Anti666
aktív tag
válasz
peter76bp #1435 üzenetére
Nem értem pontosan miből gondoltad, hogy pénzes csákó vagyok, de nem is érdekel, hacsak nem az, hogy tisztázzam, nem vagyok az. Ami pedig azt illeti, fórumozni én is szeretek, többek között azért is, mert szórakoztat a sok idióta félős szőrsálhasogató fárasztó béna (akinek nem inge, ne vegye magára.). Okostojásnak pedig nem nevezném magamat, vitatkozni szeretek, véleményem is van, mondjuk hogy önfejű is vagyok, de ész érvekkel meg lehet győzni és hinni is szoktam, azoknak akik mondjuk okosabban beszélnek, mint én. De a fent felsorolt tulajdonságokkal rendelkező userek engem fenemód bosszantanak és ezt általában el is mondom, vkinek tetszik, vkinek nem
-
Anti666
aktív tag
válasz
peter76bp #1427 üzenetére
Van itt még elég sok szerintem az enyémen kívül, nem kell a rizsa, látható hogy tele van első gps-es újoncokkal a fórum, akik attól reszketnek, mi lesz ha letörik a pecek, lex@arom, törjön vazzer.
Egyébként meg a tartója úgyis egy bóvli, remeg 1000L, 3K-ért vehetsz másikat, kész. Hasonlóképp a hangereje, meg a fényereje, de hát nem hisznek nekem
Ez a 820 1előre olyan , mint az XP után a Vista...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
peter76bp #879 üzenetére
a naviprogramok beállításaiban az általános hangerőn kívül külön szokott még egy "beszéd hangerő" állítási lehetőség is lenni
a sebességfüggőt valóban kapcsold ki, és próbáld meg úgy isde a legjobb persze az, ha az autórádiónak van aux bemenete - márpedig a jobb típusoknak mindig van
leszedheted a kart - de nem sokat ér, annyi erővel akár fönn is hagyhatod...
a tapadókorong nyoma ugyanis szépen árulkodik a szélvédőn kívülről is, a tolvajnak meg semmiből nem áll bevágni az ablakot, és benézni a kesztyűtartóba (ezzel kezdik) -
Beleczkil
tag
válasz
peter76bp #876 üzenetére
Skinnek én a Gurjon skint ajánlanám, van magyar módosított változat belőle. Nekem PDA-n és az x820-on is hibátlanul működik, jól beállítható (sokkal több beállítást enged mint az alap skin).
A téves elfordulás lehet sok mindentől, például a kerülőutak engedélyezésétől illetve a visszafordulási beállításoktól is.
Bocsi a témától eltérő beírásért.
-
rak
csendes tag
válasz
peter76bp #429 üzenetére
Tudomásom szerint nem kell SD ahhoz ,hogy feltedd.
Ha nem kapcsolod be az automatikus indítást, akkor nem lesz probléma. Én ezt szűrtem le.
Semelyik akkunak sem jó a folyamatos töltés. Viszont ennél ez szerintem elkerülhetetlen, nem bír sokat az akku...
(Srácok, mit kértek egy kis segítségért priviben? Tele van a mindenem a folyamatos ujraindulással... Please...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 128 GB tárhely 3 h
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest