- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
TMC-vel kapcsolatban:
8.3.2.6xxx -es IGO-ban a térképen útszakaszok látszanak, és dupla annyi esemény mint a 8.3.2.9xxx -ben, ahol útkereszteződések látszanak csak, és pl simán átvinne a lánchídon, ami meg le van zárva a régebbi verzióban található info szerint.
hogy van ez ? -
snowdog
veterán
Nem értem pontosan mi is érdekel valójában.
1. A gyári menüből szeretnél menü gomb segítségével kijutni a WinCE felületre? Mert akkor egy mortscript programmal egyszerűen megoldható. Ekkor a gyári navigációs gombot megnyomva egyből a WinCE felület jelenik meg.
2. Ha már kint (vagy bent) vagy a WinCE felületen, akkor onnan szeretnél menügombokkal programokat indítani? Mert akkor meg valamelyik SI, vagy MioPocket verziót tudom ajánlani.
-
snowdog
veterán
Nincs hozzá ROM-om. Értem úgy hogy a rom-ban levő software
Természetesen én is a programra, és nem magára a fizikai memóriára gondoltam.
Amugy tudom, hogy a Win CE-n lehet katasztrófát csinálni, ha letörlök a rendszerhez tartozó file-okat. Nem is merek hozzányúlni....
Azt bizony jól teszed, mártmint hogy nem nyúlsz hozzá!
És hogy még jobban elvegyem tőle a kedvedet, nem csak akkor lehet hazavágni, ha letörölsz egy rendszerfile-t, sőt, elég egy olyan programot telepíteni, ami tönkreteszi a megjelenítést.
És azért hozom ezt fel példának, mert én azzal tettem tönkre az N770-et. A program nevét szándékosan nem írom ide, nehogy valaki kedvet kapjon telepíteni.
-
Saxon
csendes tag
válasz
snowdog #1293 üzenetére
Szia!
Nincs hozzá ROM-om. Értem úgy hogy a rom-ban levő software.
Azt sem tudom, hogy ha kellene hogyan lehet beletölteni.
Activesync-el sem bírok mit kezdeni, mert bármit csinálok, már ki kapcsoltam a tűzfalat akkor sem megy, hibaüzenet csatlakozás után..... Ehhh.
Amugy tudom, hogy a Win CE-n lehet katasztrófát csinálni, ha letörlök a rendszerhez tartozó file-okat. Nem is merek hozzányúlni....Azt viszont nem értem, hogy az előző navim n410 , ami nem nyavalyog memóriáért ha felnyomom neki az új speedcam-ot.....
-
snowdog
veterán
Túl nagy a speedcam fájl mérete.
Szerintem egyébként sincs semmi értelme az olyan nagy adathalmaznak, mert minden bokornál kiabálni fog. Jobban jársz, ha csak a fix mérőhelyeket teszed fel, és azt a géped is bírni fogja.
Azt sem tudom, hogy a win ce-be hogyan kell belépni x820-nál
Bár leírták hogyan jutsz ki a WinCE felületre, de én rendkívül nagy óvatosságra intelek. Nagyon-nagyon könnyű végzetes hibát csinálni. Csak akkor vágj bele, ha az N770 topik [link] összes hozzászólását már elolvastad. Ott majd láthatod, hogy a kezdeti nagy felbuzdulást követően hányan végeztek ROM frissítést, vagy végezték el nekik szervízben (mint nekem is).
Neked van a gépedhez való ROM-od?
-
nyehu
csendes tag
Néhány előző kérdéshez a tapasztalataim (x620):
Nekem is hullámzik az lcd, ha megnyomom, akár elölről, akár hátulról.
Hátulról megnyomást okoz pl. a tartóból való kipattintás is, sajnos.
A gyári usb kábellel egy ideje nekem is rakoncátlankodik a mass storage kapcsolat,
bumszlis kábellel viszont nem szokott leválni. Igaz, néhányszor ezzel a kábellel is nagyon csúnyán lefagyasztotta az xp-t, csatlakozáskor.
A kérdés:
Elkezdtem vele ládázni, aminek viszont alapfeltétele lenne a static navigation kikapcsolása.
Ez eddig a következő programokkal nem sikerült: APLSIRF, SPGPSVIEW, SIRFTECH.
Milyen további programokkal nem sikerülhetne még? Esetleg mivel igen?
Gondolom, a problémát az okozhatja, hogy nem Sirf III a vevő. -
Sándor123
csendes tag
Elakadtam a totalcmd-vel. Az exe-t nem teszi fel active syncen, a cab-bal meg nem kezd semmit a wince.
ha valakinek már felment, kérem segítsen. -
Saxon
csendes tag
-
Saxon
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben szert tettem egy x820-ra. Egy napon át tököltem mire az init app ról tovább ment. előzőekben leírt navi sw-t letöltöttem rá (verzió 3.2.91972) sys-ben beállítva
Örültem mint ... nagyon.
Erre a main screen betöltésénél FFUI ERROR bizonyos hibaüzenet, leokézom, majd ujra FFUI error más hibaüzenet ok rája, és kilép.
Azonkívül egy alkalommal sírt memóriáért is, de azóta nem.Ha valaki tud segíteni, hogy ez mi és miért lehet.
-
syler
aktív tag
No úgy látszik, hogy kicsit korán örültem még. Elindul az IGO navigál is jól. Viszont ha kikapcsolom a gépet, újraindítom, és amikor indítom a navit akkor lefagy. Nos ilyenkor néha segít a reset, ha nem akkor telep ki 20 mp-re és így tudom indítani. Valaki tud erre mit mondani? Köszi.
-
Padam
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1275 üzenetére
koszi ez segitett rajta.
-
-
Padam
aktív tag
az mitol lehet illetve mi lehet ra a megoldas, hogy radugom a kutyut a gepre usb-n keresztul, hogy rategyem az igot (VISTA alatt) es windows intezo egyszer latja a meghajtot aztan nem, aztan megint igen, aztan megint nem es igy megy a vegtelensegig.
Tehat kb 5mp-ig latja utana 5mp-ig nem aztan megint..elore is koszi a helpet.
update: most probalom ezt felrakni hozza, remelem segit: Microsoft Windows Mobile Device Center 6 for Windows Vista (32-bit)
-
micro
addikt
válasz
Viktor0610 #1268 üzenetére
Honnan tudom, hogy a terkep tamogatja-e a TMC-t?
Megyek majd kulfodre es jo lenne olyan terkeppel menni, amin megy a TMC, hamar megvettem... -
gabesz1114
csendes tag
Sziasztok!
sikerült rá hegeszteni az IGO 8at a gépre, viszont az lenne a kérdésem, hogy miért állítja el állandóan a készülék idejét, ha elindítom az IGO-t? -
agabe
addikt
válasz
Viktor0610 #1268 üzenetére
Ok... mer volt valami teszt másik programmal, aminél volt eltérés.
-
-
agabe
addikt
Hali!
Tegnap szereztem egy TMC vevőt, egyből működött IGO 8.3.2.64873 -al. tegnap délutántól mostanig (többször próbáltam) jellemzően 70-80 (most épp 82 pontosan) eseményt talált.
Kérdésem, hogy a frissebb verziójú IGO-val több esemény van ?
-
forigabi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy x820 nem megy rajta az igo8 3.2.91972 mindig újraindul.
Mi lehet a probléma? -
Kokenyl
csendes tag
Nekem is az van. 7127-es.
Először is navi bekapcs, bedugtam gépbe. Kérdezte telepítse-e netről mert nincs hozzá drájver. Pár percig fehérember nézni homokóra de végül települt a Winmobile. Aztán ki kellett húzni navit, újra bedugni. Akkor ismerte fel és tudtam másolni rá. -
Kokenyl
csendes tag
válasz
snowdog #1222 üzenetére
Thx, szépen működött a térképfrissítés. Bár a felülírás nem ment, mivel igencsak eltérő fájlnevek voltak, uh előbb törölni kellett mindent.
A teljes content mappát átmásoltam a navira, persze amik ott voltak egyéb könyvtárak azokhoz nem nyúltam. Rohadt soká tartott de szépen röfög. Alig várom a legújabb térképeket.
Speedcam van fent novemberi, majd azt is frissítem. -
Sándor123
csendes tag
A Russa pont úgy viselkedett ahogyan Rokiss írta.
"2. Hibát jelez, és kilép a Russa indításakor, ha a Russa-ban bekapcsolva maradt a műhold kapcsolat. Ezért egy Mortscript-tel indítom:
REGWRITEDWORD( "HKCU", "Software\Russa\GisRussa", "ScanCOMPorts","0" )
Run( "\SDMMC\navi\Russa\Russa\Russa.exe" )"Mi az a Mortscript, és hogyan kell bevinni?
-
syler
aktív tag
Megint megvettem valamit ami használhatatlan, de örülök neki.
-
luighy67
csendes tag
IGO 8.3.2.80621 van fenn de szeretnék még térképeket, mivel csak Mo van. Hol találok?
Köszi segítségeteket előre is. -
szasanyi
félisten
válasz
vitezlejszlo #1241 üzenetére
Ezt láttad már?
-
picipali
csendes tag
Hello Mindenki!
Tervezem egy x82bt vásárlását (ki fogom böjtölni
), első eszközöm lesz és szimpatikusnak tünnek a paraméterei no meg az ára. Navigáció mellett a multimédiás képességeit is szeretném használni. No és most jön a kérdés maga: ez az eszköz rá vehető .pdf állományok olvasására. Sok e-könyvem van és nagy részük .pdf-ben. Ha nem muszáj nem bajlódnék az átalakításukkal (.txt-be vagy .jpg-be).
-
PLaci58
addikt
válasz
vitezlejszlo #1241 üzenetére
Ez a TMC vevő való hozzá!
TMC vevő N770
Itt elég olcsó, de körül kell nézni a neten. Biztos lehet olcsóbban is találni.
[link]syler!
Sikerült a formázás? -
Sándor123
csendes tag
Nekem Vistaval megy, gondolom a Win7-ben ugyanúgy kellene.
Hordozató eszközként hozza fel WindowsCE névvel.
Alapból is működött, de feltettem a Windows Mobile Device Center nevű programot, ami a szinkronizálási lehetőségek mellett felkínálja a tallózást is.
Innen tudod letölteni:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=83D513EA-9DF9-4920-AF33-3A0E2E4E7BEB&displaylang=en -
tiger1342
csendes tag
válasz
vitezlejszlo #1244 üzenetére
Mindenképpen próbáld meg egy "bumszlis" kábellel!
Remélem ez lesz a gond nálad is. -
snowdog
veterán
válasz
gaboralex #1245 üzenetére
A kérdésem az, hogyha az egész igot egy 8gb-os micro sd-én rakom be a 820-ba akkor lehet, hogy messzebb uticél keresésnél, már nem fog kiírni memória hiányt... gondolom...
Szia! Sajnos nem jól gondolod. Az útvonal tervezése az operatív memóriában történik, és ha túl hosszú, túl bonyolult útvonalat kell terveznie, akkor bizony elfogyhat a memória (pláne ha már eleve kevés volt, mert több minden fut a háttérben).
a még egy kérdés.. a Blue p azure nagyobb fényerejű???jobban látható azzal a +0,7"-al??
Nagyon jó fényereje van, és sokkal nagyobbnak látszik, mint az a +07"
-
gaboralex
csendes tag
válasz
snowdog #1204 üzenetére
Hali Snowdog!
A kérdésem az, hogyha az egész igot egy 8gb-os micro sd-én rakom be a 820-ba akkor lehet, hogy messzebb uticél keresésnél, már nem fog kiírni memória hiányt... gondolom...
mert úgy gondolom, hogy a *.zip-be lévő fájlokat oda bontogatja ki amin van... vagy a belső memóriába?? az meg csak 64 mb.... a vagy esetleg a felszabadult 2gb-ra?
válaszodat előre is köszönöm...
ja még egy kérdés.. a Blue p azure nagyobb fényerejű???jobban látható azzal a +0,7"-al?? -
vitezlejszlo
őstag
válasz
tiger1342 #1243 üzenetére
Szia
Nekem is ugyanigy csikicsukizik es a piros meg a zold ledet villogtatja
Masik kabelemet meg nem talalom hogy megnezzem. Elolapi es hatlapi porton is ugyanez a megnyit-bezar tortenet van.
De erdekes, mert a parom asus eee laptopjan a "hulladek" kabellel nem dobalja, ott stabilan megnyilik, bar egy ido utan (kb 5-10 perc) eldobja a kapcsolatot, de addig stabinal lehet ra masolni.
Vicces tortenet ez
-
tiger1342
csendes tag
Sziasztok!
Sikerül ma belefutnom egy hibába, gondoltam megosztom a tanulságot:
Szokásos módon rádugtam a navit a pc-m előlapi usb portjára, de egy darabig nem jelent meg semmi. Gondoltam "resetelem" a kapcsolatot, kihúzom, majd újra rádugom.
Ekkor elkezdett ilyen csiki-csukizásba a winXP meg a WinCE: pillanatra felvillantak a meghajtók (2 db), aztán vissza eltűntek. Elkezdtem hibát keresni, többszöri lehúzás-feldugás után ugyanez. (Windows újraindítás, stb.) Ekkor elkezdte tölteni az akksit és egyből kiderült a hiba: halványodott, majd erősödött a piros fény, mintha nem lenne rendes érintkezés! Aztán leesett, hogy csak most vettem elő a hozzá adott kábelt, eddig egy másik mini USB-vel használtam, azzal nem csinált ilyet. Egyszóval előlapi USB + hozzáadott hulladék kínai kábellel nem megy rendesen! Kicseréltem az eddig használt kábelre, ami ráadásul hosszabb, meg van rajta ilyen "bumszli" (talán zavarszűrő??), ezzel tökéletesen működik. (Egyébként egy Olympus fényképezőhöz adták.)
Ha Windows Event Log-ban ilyen hibát találtok:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Resolve Partial Assembly failed for Microsoft.VC80.MFCLOC. Reference error message: The referenced assembly is not installed on your system.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
akkor lehet gyanakodni, hogy a kábellel van a baj.
Épp most töltöttem le egy 270 autóból álló csomagot, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Jó Navigálást Mindenkinek!
Üdv!
t -
syler
aktív tag
Sziasztok. Na kezdem kicsit unni a dolgot.
Próbálgatom felrakni egy wayteq x820-ra az igo 8.3.2.93112-őt. Nos először felraktam. El is indult de kellett neki lang file. Oké raktam hozzá meg egy hungarian map-et. Erre azt írta, hogy a map elavult. Jó gondoltam akkor leszedem az egészet és újrarakom. De most meg ezt írjarogram application database cannot be found. Pedig mindent úgy csinálok mint először. sys.txt-t is módosítom, ahogy az le van írva. Mi lehet a hiba, ha valaki tud segítsen pls mert elég sürgősen kellene a gps. Köszi.
-
vitezlejszlo
őstag
Tudtok ajanlani TMC-s vevot, ami baromi olcso es jo is?
koszi
vl
-
Olutin
csendes tag
válasz
Anti666 #1215 üzenetére
Biztos úgy van ahogy mondod, csakhogy én nem szoktam torrentezni , így nem is vagyok ilyen oldalakra bejáratos . Ugyhogy csak abból tudtam kiindulni amit dobott a kereső. De nem vitatom hogy sok helyen megtalálható.
Kérném a tapasztaltabbak véleményét , hogy milyen programokat érdemes feltelepíteni , és persze miért?
-
snowdog
veterán
Nekem mint XP-snek fogalmam sincs.
Menj be a gépbe, és WinCE alól biztosan tudod törölni.
1. Veszel egy micro SD kártyát.
2. PC-n TotalCommander-ben Shift-F4, a fájl neve YFGo2CE.bld legyen.
3. Legalább egy karaktert írjál bele, ez bármi lehet, mentés.
4. SD kártyát tedd a gépbe, az YFGo2CE.bld-t másold rá!
5. Reset, a WinCE megjelenik. -
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Ma vettem egy ilyen pna-t. Felraktam egy igo 8.3.2.93112 progit. Először elindult de kellett neki language file. Utána mondom letörlöm. De hiába törlöm az egészet nem birom. Megmarad az igo 8.3.2.93112 mappa, azon belül az igo- save custom,content. Ezeket miért nem birom kitörölni? Mass storage-ban csatlakozom. AS-ben nem birok valamiért. Win 7-et használok. Valaki, valami ötlet?
-
minas
aktív tag
No beüzemeltem az x820-ast. Kifogástalanul működik, illetve fut rajta a navigáció. Külön köszönet a hasznos bejegyzésekért
Első nekifutásra sikerült. Csakis SD-ről akartam.
A PDA-mhoz képest sokkal gyorsabban fog holdat. Ha a házban kifelé menet bekapcsolom a gépet, mire kiérek az udvarra már 7-8-9 "zöld" holdat lát. Értendő ez a navira is. Gyakorlatilag nem kell 1 perc és teljesen útra kész a cucc.
Egy hajszálnyit valóban lehetne több fényereje, bár nekem inkább a rövidnek bizonyuló autós tartó miatt kap túl sok fényt az lcd. (Baromi messze van tőlem a szélvédő) A hangerősség bőven elég, maximumon már zavaróan hangos. Szóval az egyetlen negatívum a hálózati töltő hiánya, illetve az autóstartó. Mindkettő pótlásra kerül. Ettől függetlenül 5 alá. Szubjektíve persze.
-
snowdog
veterán
válasz
haimon97 #1225 üzenetére
Korábban én is N800-at szerettem volna, már honlapot meg fórumot is készítettem neki, de lehet hogy mégsem váltok rá.
Neked is azt javasolom, ne kapkodd el a vásárlást, várd meg amíg lesznek róla visszajelzések. Az már nem annyira olcsó, hogy csak úgy eldobja az ember.
-
haimon97
csendes tag
Igazaból en az N800-t varom, remelhetoleg kedden mar lehet majd kapni.
Ha addigra sem jon meg akkor mar tele lesz a pohar es veszek inkabb BP.-t. -
haimon97
csendes tag
Nem tudom neztetek esetleg, de lesz 5"-s valtozat: X920
Gondolom, a megjelenes szokas szerint a bizonytalan jövőben.
http://www.wayteq.com/X920.htm
X920• Ultra-Slim Design
• WinCE 6.0
• SiIRF Atlas IV up to 500MHz processor / GPS up to 40 channels
• 5 inch 480x272 Display with Touch screen
• Light sensor for auto power-save (Optional)
• Bluetooth (Optional)
• FM Transmitter (Optional)
• TMC external (Optional)
• T-Flash slot
• Built-in flash memory up to 8GB
• Multimedia, E-book, Photo, Games, Tools
• 134.7*86.6*14.5mm -
snowdog
veterán
válasz
Kokenyl #1221 üzenetére
Mindent érdemes a térképpel együtt cserélni, kivéve a speedcam adatbázist, mert az nem része az eredeti programnak. Azt valaki valahonnan letöltötte, és beletette. Általában txt formátumban töltik le, és ezt konvertálja be magának az iGO8 a számára megfelelő adatbázis formátumra.
Megnézheted a "content\speedcam" könyvtárban. Vagy ott van még az eredeti valamilyen nevű txt fájl (a névnek nincs jelentősége), vagy már csak a bekonvertált speedcam.spdb adatbázis fájl. A működéshez elég csak az utóbbi is (meg persze a SpeedcamUpdates.spud fájl).
-
Kokenyl
csendes tag
-
snowdog
veterán
válasz
Kokenyl #1219 üzenetére
Én is kérdeznék. Térkép frissítésnél (sajnos 2008 utolsó van fent nekem, így lett meg a kütyü) elég lehet az új map- ekkel felülírni a régit, vagy túrjam le az igo-t is és tegyem fel az újat. Persze a verziószám nem 1ezik. Verziószám függő a map?
Verzió függő, de csak bizonyos értelembem. Az iGO fő verzióihoz készülnek külön-külön térképek, melyek egymással nem kompatibilisek.
Ezek sorban: iGO 2006, iGO8 8.0.xxx, iGO8 8.3.xxx és bizonyos szempontból az iGO amigo.
Az amigo azért csak bizonyos szempontból, mert az ahhoz készült téképek az iGO8 8.3.xxx-el ugyan működik, de vannak hibák amik ide vezethetők vissza.Ezen kívül arra is figyelni kell, hogy ugyan ahhoz a verzióhoz készült térképeket (pl. iGO8 8.3.xxx) sem lehet össze-vissza párosítani, mert akkor meg olyan hibák jelentkeznek, hogy az országhatárokon nem illeszkednek az utak, és emiatt akár egy másik országon át fog tervezni a legrövidebb út helyett. Általában az a jó megoldás, ha megjelenik egy térkép frisstés, akkor az összes térkép abból származzon, mert azok vannak összehangolva.
Persze ahogy az iGO verziókat is össze-vissza szedik le, a többség a térkép verziókra még annyira sem figyel. Ebből származik a rengeteg reklamáció, meg sokan ebből gondolják, hogy hibás az iGO. Pedig nem az iGO a hibás!
u.i. A kérdésedre meg elfelejtettem válaszolni. Elég a régi térképet felülírni, semmi mást nem kell csinálni. De ha csak egy térképet írsz felül egy újabbal, akkor jön elő az a kavalkád, amiről az előbb írtam. Erre figyelj!
-
Kokenyl
csendes tag
Én is kérdeznék. Térkép frissítésnél (sajnos 2008 utolsó van fent nekem, így lett meg a kütyü) elég lehet az új map- ekkel felülírni a régit, vagy túrjam le az igo-t is és tegyem fel az újat. Persze a verziószám nem 1ezik. Verziószám függő a map?
Egy érdekesség: Moha bá néhány körforgalomnál nem azt mondja mint amit a nyilacska rajzol. És a nyílnak van igaza! -
snowdog
veterán
Itt teném közzé kérésemet , hogy ha valaki tudna közzétenni elérhetőséget viszonylag új content-ekhez (persze ha egyáltalán van értelme a cserének) azt megköszönném
illetve ha skint tennék fel az megváltoztatná-e ezeket ? Gondolok itt pl a hangokra.Ezt nem javasolnám. Az iGO8 és annak elemei, úgy mint a content tartalma, vagy maguk a térképek jogvédett programrészek. A Moderátor többször jelezte, hogy ezek ebben a fórumban wareznak számítanak, és nem lehet őket közzé tenni (még csak rájuk mutató linket sem!). Ha valaki mégis megteszi, akkor vagy egyből törlik a hozzászólást, vagy bezárják a topikot. Tehát nem kellene kísérteni a dolgot.
A skin más kérdés, azt nyugodtan lehet publikálni. A skin maga nem tartalmaz új hangokat, legfeljebb ha valaki belefűzte azokat is. A neten rengeteg hely van, ahol a skineket publikálják, egy sima keresővel könnyű őket megtalálni. A legnépszerűbb skinek: diMka, Gurjon, Riks, stb.
Kinek mi tetszik. -
Anti666
aktív tag
A tracker témához szeretnék hozzászólni: sokkal töb helyen megtalálható az említett progi, mint ahogy azt említetted, és nem csak "kizsigerelt" verziók
A legeslegújabb verziójú cuccot meg nem feltétlenül kell feltenni, vagy 2 hetente új verziót cserélni, szerintem a 8.3-asok legtöbbje már elég jó, nagyon sok változás nem lehet ezen verziókon belül. Akinek meg van vmi shellje, az meg simán feltehet akár 3-4 verzió ájgót is, pl. nekem van most egy fenn Riks skinnel, meg van fenn egy dimka skinnel. Kb. 100 megás cuccokból elfér a flashben vagy sd-n több példány is. Így a "jólbeválttutit" bármikor lehet indítani és mellette lehet kísérletezgetni másik skinekkel stb.
-
Olutin
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap végigolvastam az összes hozzászólást, bár a végére a nagyját el is felejtettem.
Ma megvettem a kütyüt ,és elkezdtem telepíteni. Nem mondom , hogy rögtön sikerült, sőt... Ráment 1 pár órám. A problémám az volt , hogy nem nagyon találtam igo-t(a legutolsót akartam telepíteni , hogy egy ideig ne legyen vele gondom). Összesen 2 -magyar oldalt találtam , abból az egyik meghívásos torrent, ami ezáltal már ki is esett.
A másikon ugyan fent volt és írta is , hogy működik , de azt nem , hogy pna-s vagy pda-s(mert ha jól tudom nem mindegy). Ráadásul itt 1,7-1,8 Gb-os igoról volt szó ez pedig csak 35Mb-os , vagyis ki volt zsigerelve. (ez némileg magyarázatot adhat arra , hogy emberek miért ragaszkodnak ahoz amijük már megvan, tehát egy régebbi verzióhoz)
Némi próbálkozós után kezdet feléledni a program , csakhogy mivel a content mappa üres volt így vágta is ki a hibaüzeneteket. Még az a szerencs hogy annó amikor megjelent az Igo8 letöltöttem és abba megvoltak ezek a részek is, + hozzátettem egy új térképet.
Így eljutottam a homokórás efektushoz . Ugyan azt csinálta amit az előzőekben írtatok.Aztán egyszercsak már nem csinálta (persze ez nem jelenti azt , hogy nem is fogja) Itt tenném hozzá , hogy simán lehet adatfeldolgozás mert a GPS gomb megnyomása után csinálta és az , hogy még az igo indítóképernyője nem jelent meg az ilyen szempontból semmit nem határoz. Az csak egy kép.(persze ez csak az én véleményem)
Ígyhát egyenlőrre úgy néz ki , hogy működni fog....reméllem
Itt teném közzé kérésemet , hogy ha valaki tudna közzétenni elérhetőséget viszonylag új content-ekhez (persze ha egyáltalán van értelme a cserének) azt megköszönném
illetve ha skint tennék fel az megváltoztatná-e ezeket ? Gondolok itt pl a hangokra.A kügyüről:
Erősen gondolkodtam hogy ezt vegyem -e meg vagy a BP diamondot amibe ugye több memória illetve hálózati töltő van .Igazából ennyi csak a külömbség .Miután körbeérdeklődtem kiderült , hogy csak egy kicsivel nagobb akuja van ,viszont csak szervízben lehet cserélni . Ezzel el is dőlt a kérdés. Amúgy is jobban tetszet az x820 ráadásul ehez már született végigjátszás
Az árához képest nagyon elegáns , sőt szép (kár hogy valószínűleg az a bevonat ami azt a gumiszerű erzetet adja előbb utóbb le fog kopni)
Nekem tetszik a menüje is , erre is azt tudom mondani , hogy elegáns.
Miután a szabadban de házak által eléggé leárnyékolt helyen bekapcsoltam néhány másodperc alatt talált , és haszálni kezte a szükséges 4 holdat ami felment egészen 8-ig onnan már nem is figyeltem tovább.
Egyenlőrre jó vételnek tünik.Nagyon köszönöm a sok leírást ,tippet , és megoldást mindenkinek . Ugyan még nem írtam de ez az első navigációs kütyüm és valóban meg lehet oldani. (persze ez nem jelenti azt , hogy később nem fogok valamibbe beleszaladni
)
Ui: bocsi , hogy ilyen bő lére eresztettem de ha minden igaz ezért van ez a hely
-
snowdog
veterán
válasz
wauxhall #1210 üzenetére
Megfogalmazódott bennem pár logikusnak tűnő kérdés.
- Miért csak a 8.3.2.64873 verzió nem működik senkinek?
- Akinek ilyen verziója van, és tudja hogy ez senkinek sem működik, az mégis miért ragaszkodik görcsösen ehhez a nem megfelelő verzióhoz?
- Miért nem fogadják el, hogy az 1000. hozzászólásban pontosan le lett írva mit kell tenni?
- Ezek a felhasználók szándékosan szívatják magukat?
- És miért szórakoztatják ezzel a nagyérdeműt? -
wauxhall
csendes tag
Sziasztok!
Van egy x820-asom. Elolvastam már majdnem az összes hozzászólást, de nem sikerül felraknom a gépre az iGO8-at. A verzioszám a következő 8.3.2.64873
Kérlek benneteket írjátok meg hogyan kell feltenni. De ne az 1000.-dik hozzászólásra hivatkozzatok. -
snowdog
veterán
válasz
st6rbuck #1206 üzenetére
Nem egészen!
Ez bizony nem egy egyszerű debug fájl, hanem mint a neve is mutatja, ez bizony egy crash fájl. Csak akkor jelentkezik, ha a program végzetes hibát észlel. És nem véletlenül szerepelnek benne pont azok az adatok. Az hogy mi nem tudjuk kellőképpen értelmezni, még nem jelenti azt, hogy a fejlesztők is ilyen értetlenül állnának a helyzet előtt.
Normál esetben ezt el kellene küldeni a NavNgo-nak, hogy javítani tudják a hibát. Viszont ezt jelen helyzetben semmiképpen sem javasolnám!
-
st6rbuck
csendes tag
válasz
Killerlaca #1202 üzenetére
Hello,
erre gondoltam, viszont ha éjszakára készenlétbe teszed a 850 mAH akksi reggelre lehet lemerül(het).
-
st6rbuck
csendes tag
válasz
snowdog #1200 üzenetére
A homokóra nem az iGO indulása után jelenik meg, hanem közvetlenül előtte, a Wayteq gyári menü képernyőjén. Szerintem ez inkább az oprendszer homokórája, nem az iGO-é. Mellékelek egy telefonos képet a hibáról, sajnos sok nem látszik rajta de a kép közepén lévő négyzetben van a homokóra, amiben egy ideig "pereg a homok", aztán megfagy a kijelző (megáll az óra, ha épp töltöd USB-ről akkor a töltésjelző csík is, gombot nem tudsz megnyomni a screenen) és ezt követően nem tudsz kontaktusba lépni vele sem touchscreenen, sem a power gombbal. Persze amikor először jött elő a jelenség, vártam türelmesen percekig, de nem lépett tovább. Ebből a helyzetből én kétféleképpen tudom kihozni, az egyik, hogy "idegesen" zongorázok a touchscreenen, ebben az esetben változó mennyiségű érintés után az iGO rendben elindul, a másik pedig a hátoldali reset gomb. Ch4os megoldása segített valamit, időnként azonban újra előjön a homokóra bug (közvetlenül a masina bekapcsolása után), ami reset után megjavul néhány újraindítás erejéig. Ha pedig átteszem ActiveSync módba a kütyüt, akkor minden esetben homokórát kapok navi indításkor, bármit teszek is. Egyetlen támpontom a fentebb csatolt crash.txt, amiből én sokat nem tudtam kihámozni.
Visszavinném gariztatni, csak az a baj, hogy ezt a főnökömnek vettem, aki hétfőn utazik vele Franciao-ba ill. gondolom el is hajtanának a szervízből az iGO8-al együtt. Anélkül pedig nem tudom demonstrálni a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest