Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
csl1982
tag
Üdv!
Hétfőn vettem egy ilyet, 2,5 óra erőlködés ellenére semmi.
Kedden kaptam másik verziót (iGO8-ból), és egyből indult. (Data.zip-es törlés után)
Nem ment 64873-mal, ment 91972-vel. (Resident és SD is).
A speedcam-et még nem vártam végig, de gondolom az is ok.
Szóval ebben a verzió dologban lehet a hiba.Egy ideig nekem elég, hogy navigál, nem akarok pda-t varázsolni, erre a célra - nekem - tökéletes. Bár ha majd lesz több infó, lehet, hogy hack-elek én is

Respect mindenkinek aki segített a hasznos infó gyűjtésében.

-
Moon70
tag
válasz
nickname66
üzenetére
a 820-asnak nem is ekkora a felbontása, hanem 480*272, talán ezekkel próbáld.
De ha nem irod be neki, az sem baj, lényeg a [folders] részben van, az app és a content útvonalainak helyes megadása. -
nickname66
csendes tag
Szóval még fórumozásban is kezdő vagyok

Még egyszer :
Szia !
Pár nappal ezelőtt én is vettem, végigböngésztem a fórumot, de nekem nem sikerült rátennem sem az igo8-at, sem az amigot.
Pontosítok az amigo elindult de csak kisebb képernyő felbontást produkált, hiába írtam át a sys_txt-ben a rawdisplayt x=480 y=240.
Szivem szerint az igo8-at használnám, de az el sem indul.
Tudsz segíteni, mit kell átírni, megnézni ... -
nickname66
csendes tag
válasz
tiger1342
üzenetére
Szia !
Pár nappal ezelőtt én is vettem, végigböngésztem a fórumot, de nekem nem sikerült rátennem sem az igo8-at, sem az amigot.
Pontosítok az amigo elindult de csak kisebb képernyő felbontást produkált, hiába írtam át a sys_txt-ben a rawdisplayt x=480 y=240.
Szivem szerint az igo8-at használnám, de az el sem indul.
Tudsz segíteni, mit kell átírni, megnézni ... -
.:PZ:.
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Most vásároltam én is az x820-ast, ez az első PNA-m. Hála a topiklakóknak minden gond nélkül üzembe tudtam helyezni, ill. fel tudtam rá tenni az Igo-t egyedi skinekkel együtt. A kütyü nem került hurokba, az Igo nem szállt el hibaüzenetekkel...
Természetesen ehhez az kellett, hogy végigolvassam a topikot, és a telepítés során használjam is a hozzászólásokban leírt tanácsokat. Javaslom, hogy tegye ezt minden új felhasználó, és ezzel jónéhány kellemetlen percet, órát spórol meg magának.
Szóval köszönet a hasznos hozzászólásokért! -
Straus
csendes tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Szia
Ja azt vadászom de sehol nincs olyan bót ami ezt árulná vagy ahol van ott nagy a tömeg.
-
bpq
csendes tag
Gyorsbolt azért "akciózik" mert rosszul árazta be a készüléket és mindenki megvette 25-é máshol.
-
Straus
csendes tag
Sziasztok
Valaki segítsen nekem mert szétolvastam ezt a fórumtémát és kiötlöttem a bajomat. Van egy pna-s 8.0 valami igo-m ami 770 ment de a x820 nem (a GPS re kattintva elindul aztán ujrainditja a kütyüt) ez ha jó sejtem license probléma valaki segítsen nekem.
Köszi
-
Moon70
tag
Sok a baj ezzel a 820-assal, úgy látszik kemény dió, nem könnyű beidomítani, gyorsbolt is azért akciózik, hogy mielőbb megszabaduljon a készletektől?

-
luighy67
csendes tag
Segíthetne valaki.
-
luighy67
csendes tag
Én tegnap vettem kézbe az x820-ast. Rápakolom mp3-at de nem látja. Mi lehet a hiba?
-
burcz85
csendes tag
sziasztok
Sehogy nem tudom rátenni az IGO progit az x 820-ra, pedig többféle verziót is kipróbáltak.
Valaki légyszi help! -
topi66
aktív tag
láttátok az uj bluepanthert? kisértetiesen hasonlit a 820ra,csak 4gb a memoja!
-
Anti666
aktív tag
4. kategória:
Életében először vásárolta meg / kezdi el használni a gps-ét és baromira örül neki.
(Neki van a legeslegjobb gps-e, tuti a legjobbat választotta, nagyon okos volt és a legolcsóbb is.) Informatikai tudása konvergál a nulla felé, de bátran feltelepít rá bármilyen cuccot, amit csak talál valamelyik szomszédos fórumon, gondolván az biztos tuti jó lesz és majd felfedezi a spanyol viaszt. Következmény: rom, tapasztalat és hozzáértés hiánya nélkül irány a szervíz.Szar ez a TMC, nem is jelezte előre a felhőszakadást.
-
Beleczkil
tag
Valaki le tudná írni lépésről lépésre a rendszer mentés pontos menetét?
Az Istenért sem boldogulok vele.

-
bpq
csendes tag
válasz
tiger1342
üzenetére
Most tokot akarok hozzá venni: tudtok bevált passzentos tokot, vagy sétáljak be a navival egy boltba és próbáljam bele.
DREIM "márkájú" övcsipeszes bőrtokot vettem az electro világba (az arénában) tegnap 1630 ft-ért. Az tetszik benne hogy jó passzos (nem a szokásos vastagabb pna-khoz való)
Persze azért csak próbáld bele!

-
snowdog
veterán
-
Celtis
veterán
Azt tapasztalom, hogy ha USB-n active sync kapcsolat van a PC-vel, akkor ez a dög megszakítja a kapcsolatot, ha amint az akku feltöltött és a LED zöldre váltott.
-
snowdog
veterán
Szerintem ne csak átmenetileg tegyétek Activesync módba!
Volt olyan N770 eset, mikor hibás registry beírás miatt lefagyott a gép, és csak AS módban lehetett remote módon javítani a registry bejegyzést. Különösen ajánlott ez az üzemmód azoknak, akik szeretnek turkálni a gépben.
-
micro
addikt
Az X820 ugyanugy USB-n toltodik, mint az N770?
-
tiger1342
csendes tag
-
snowdog
veterán
válasz
tiger1342
üzenetére
Amire eddig nem jöttem rá: van ilyen menüpont, hogy kalibrálás. Nyomkodni kell a képernyőt, és egy kereszt mászkál a 4 sarokban + középen. Akárhányszor nyomtam meg, ugyanazt az utat járta be. Innen hogy lehet kilépni? Nekem csak resettel sikerült, nem igazán látom értelmét, mire jó egy ilyen menüpont a beállításokban.
Addig jó, amíg nem tudod mire jó!

Ha majd egyszer elállítódik az érintőpanel beállítása, és nem ott reagál a dolgokra, ahol megnyomod, akkor rá fogsz jönni, hogy mégsem akkora butaság, hogy újrakalibrálhatod!

MP3 lejátszómhoz kaptam mini usb hálózati töltőt, de nem tudom jó lenne-e hozzá.
A töltőre rá van írva, hogy mekkora áramerősségig terhelhető. Ha legalább 2 A-t tud, akkor nyugodtan használhatod. Ha nem tudja, akkor két eset lehetséges:
1. nagyon lassan fog tölteni, esetleg sohasem tölti fel teljesen,
2. ha nincs benne túláram védelem, akkor a töltő akár ki is gyulladhat, mint nem régen valaki beszámolt róla. -
tiger1342
csendes tag
Sziasztok!
Kedden vettem én is egy ilyen kütyüt. Azonnal rávetettem magam a netre, hogy lehet rá IGO8at felvarázsolni. Amikor kitisztult a kép, hogy miket kell megcsinálni, sikerült is, bár volt pár próbálkozás előtte. A TFAT fájlrenszer miatt viszont a windoz xp nem tud törölni róla, pedig van 3 saját mappa, ami üres, azokat nem szívesen látom rajta.
Tegnap volt az első éles teszt, kimentem a rózsadombra eltévedni, aztán navi bekapcs, seperc alatt megvoltak a műholdak és az igo8-nak hála haza is hozott. Fényerő ok, a hangerő letekert ablakokkal a délutáni dugóban rendben volt, persze lehalkított rádióval.
Sebességgel minden ok, elégedett vagyok vele.
Amire eddig nem jöttem rá: van ilyen menüpont, hogy kalibrálás. Nyomkodni kell a képernyőt, és egy kereszt mászkál a 4 sarokban + középen. Akárhányszor nyomtam meg, ugyanazt az utat járta be. Innen hogy lehet kilépni? Nekem csak resettel sikerült, nem igazán látom értelmét, mire jó egy ilyen menüpont a beállításokban.
Most tokot akarok hozzá venni: tudtok bevált passzentos tokot, vagy sétáljak be a navival egy boltba és próbáljam bele.
MP3 lejátszómhoz kaptam mini usb hálózati töltőt, de nem tudom jó lenne-e hozzá. Valakinek ötlet, hogy tudom kideríteni? Első töltés PC-ről ment, tegnap 40 perc alatt nem sikerült annyit meríteni rajta, hogy ne fullon legyen az akksi ikon szerint. Ha többet nyúztam, beszámolok az üzemidőről.
Üdv!
tiger1342 -
Fenyo12
tag
válasz
üzenetére
Ez valami tolatókamerás csoda... Carrera 430 CAM
-
snowdog
veterán
Gondolom ez jó hír (mármint annak, aki még nem vette meg
)Leárazás ideje: 2009-07-01
Megtakarítás: 12.6 %Régi Bruttó ár: 28,010 Ft
Új bruttó ár: 24,490 FtEbben csak az az érdekes, hogy közben az ÁFA meg ugyan attól a naptól kezdve emelkedett. Akkor hogy is van ez?

-
Moon70
tag
Az amigoval szerintem egy zseniális felfedezésre jutottak a tervezők, éspedig arra, hogy az esetek 90%-ban a navigáláskor a lényeg azon van, hogy "hol vagyok és "hova akarok menni"
Erre meg a legtökéletesebb az amigo. Ha nem akarok bonyolult útvonalat tervezni, csak simán eljutni az A-ból a B-be, akkor ezt a navit használom, e téren kielégíti szükségleteim.
Nincs teledobálva mindenféle képernyő ikonnal, ( melyek sok igo8 skinnél elég kezdetlegesek és igénytelenek ), grafikája ( utak, nyilak ) pedig szinte meghazudtolja a gép felbontását az élsímítással ( 2x, vagy 4x FSAA?
) -
1soproni
csendes tag
x820 BT-t már lehet kapni valahol?
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Out of memory hibára született valami megoldás?
Tegnap nyomkodta az IGO-t és egyszer csak kiirta. -
Moon70
tag
AMIGO-t használ valaki navigálásra a 820-asán?
Bevallom, nekem nagyon bejön, gyors, áttekinthető menük, térkép.
Egy gondom van vele csak, a háttérfényt visszakapcsolja, nem tartja folyamatosan, mint az IGO8. -
Beleczkil
tag
Bocsánat!
Senki nem állt és áll szándékomban megbántani.
Ami miatt írtam az az, hogy nem látom értemét olyan készülékek összehasonlításának, melyeknek mások a technikai paraméterei. Egy ilyen összehasonlítás igen csak félrevezető tud lenni. Nyilván ez a készülék sem hibátlan, mint ahogy egyik sem, de mielőtt pálcát törnénk felette, meg kéne várni jóval több felgyülemlett tapasztalatot.
Ezután maradok csendes szemlélődő.
-
PLaci58
addikt
Kérdezd priviben kamillót!
Biztos tud segíteni.Tudtommal az a skin átír a RF2-ben 2 xml fájlt, így teszi bele a +ikont.
Ha van az RF2-ről mentésed, akkor esetleg meg lehet próbálni egy másik rom wzp-jét feltenni és utána (ha beindul rendesen) visszamásolni az eredetit.
Más wayteq készüléken már volt ilyen sikeres javítás.
Kamilló szerintem ad neked komplett , majdnem eredeti menüt is rá. -
snowdog
veterán
válasz
Beleczkil
üzenetére
Bocs de nem mindenben értek veled egyet.

Egy ilyen topikot háromféle felhasználó látogat:
1. akinek ilyen készüléke van, és tanácsokat vár,
2. aki ilyet, vagy hasonlót szeretne venni, és infót gyűjt,
3. aki sem az 1-es, sem a 2-es kategóriába nem tartozik (mint) én, csak műszakilag érdeklődik.Namost ha valakinek hasonló készülékről van tapasztalata, és azt itt megosztja másokkal, attól az még nem az adott készülék leszólása, hanem adott esetben segítség a 2-es csoprthoz tartozóknak, hogy választani tudjanak. Így is meg lehet közelíteni ugyan ezt a dolgot. És szerintem csakis így szabad megközelíteni.
............
Vagy csak a garileveles Elektrodoki van?
Erre nem tudok válaszolni, mert nincs ötletem.
-
vgabesz
csendes tag
Köszi a vigasztaló szavakat.

Mentésem nekem is van a komplett tartalmáról. A YFGo2CE.bld féle dolgot még hajnalban próbáltam. Nem működik. Csak logó van továbbra is. wzp fájl nem volt közöttük, úgyhogy azzal se nagyon jutok előrébb. Marad a szervíz. Szeged környéki szervízről nem tudsz véletlenül? Vagy csak a garileveles Elektrodoki van?
-
Beleczkil
tag
Nekem személy szerint nem remeg a tartója, hangja és fényereje (még erős napsütésben is) tökéletesen megfelel. Hibátlanul navigál, semmiféle probléma a működésében nem merült fel, lassan egy hete nyúzom párhuzamosan egy kontroll készülékkel (ASUS P535 ami 520 MHz-s procival és 128 MB RAM és 256 MB ROM-mal rendelkezik, szóval elég erős bármilyen navigáció futtatásához).
[OFF][/OFF]
Egy személyes megjegyzés, olvasgatom a fórumot napi rendszerességgel, nem értem mire jó ez "leszólom a másik készüléket" dolog egy típus topic-ban. Szerintem mindenki aki megvette a készüléket tisztában van a készülék tudásával és árával. Nyilván nem a legdrágább készüléket vette meg, bár az se jelentené azt, hogy minden tökéletes.
Az Én kezemen is sokfajta készülék megy át, mégse állok neki köpködni az egyik vagy másik készüléket valamely gyengesége miatt. El kell fogadni a másik ember döntését, ha neki az a megfelelő, akkor segíteni kell a probléma megoldásában és nem elkedvetleníteni
Ha valakinek nem tetszik, ok, szíve joga, de legalább a többi x820-at használót vagy használni vágyó életkedvét ne vegye el és karja meggyőzni Őket, hogy milyen rossz kütyüt vettek.
[/OFF]
Hálás köszönet, akik segítenek építő javaslatokkal és információkkal.

Bocsánat a hosszú dumáért és hogy félig meddig off-os.
-
Anti666
aktív tag
Ez nagy ötlet volt!!!
MIOpocket 3.0-át nem akarod még feltelepíteni rá?
Előző user-nek: ha sohasem láttál 770-et akkor mi alapján hasonlítod össze? Nálam itt volt a kezemben pár napja mindkettő kütyü, le is fényképeztem a különbséget, meg láttam is. Nem mondta senki, hogy sz@r a 820. Meg az sem szégyen, hogy a 770 jelenleg egy jobb kütyü. Mindenkinek lehetnek pro és kontra okai, attól függően mire használja a cuccost. De vannak tények. Gyenge akksi, gyenge fényerő, gyenge hangerő, sok nem induló progi, ez utóbbi még változhat, csak lehet hogy pár hónap kell hozzá. A remegő gyengusz tartó közös
Közös? 820 tartója is remeg?
-
bpq
csendes tag
Én is szólnék a hang- fényerő témában, mert amikor olvastam ezeket a hozzászólásokat akkor még csak itthon próbálgattam az x820-at és kicsit megijedtem hogy szart vettem. Így gondolom azok is elbizonytalanodtak akik csak tervezik a vásárlást. Előre bocsátom hogy sose láttam 770-et úgyhogy összehasonlítani nem tudom!
Tegnap kipróbáltam kocsiba. Verőfényes napsütés volt, sokszor még a képernyőre is rászűrődött a napfény. Egyszer sem éreztem úgy, hogy nem elég a fényerő, határozottan jól látható a térkép és az egyéb infó is. (egyébként a fényképeken látszó különbségeket nem csak a háttérvilágítás befolyásolhatja hanem a kontrasztarány és a gamma beállítás is)
Az tény, ha felveszem a napszemüveget akkor már jobban kell sasolni, de még akkor is olvasható volt ha nehezen is.A hangja nekem olyan 90% volt és a székely bá majdnem túl hangos (és 1-2 óra után kicsit idegesítő). Hozzáteszem, hogy nem járok nyitott ablakkal mert nem dohányzunk és van klíma a kocsiba.
Összességében nagyon tetszik amit a pénzemért kaptam, mindenkinek ajánlom.
-
snowdog
veterán
Attól tartok ez roszz hír, nagyon rosz hír. És még azon belül is csak a kisebb rosszról fogok írni. Ekkor megsérült a gyári memü. A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha megtudnád szerezni a hozzávaló YFAPP.wzp fájlt (ha ennél a gépnél is így hívják), és azt egy SD kártyára rámásolnád. Egy reset után magától visszaállítaná a gyári menüt.
A másik megoldás, hogy az SD-re felmásolsz egy YFGo2CE.bld fájlt, ami lényegében egy szinte üres txt fájl ezen a néven. A tartalma bármi lehet, de legalább egy karakter legyen benne. Reset után kivisz a WinCE felületre. Ekkor már eléred a gépet. Megkérsz valakit, hogy másolja le neked a gyári ResidentFlash2 tartalmat (ha ennél is így hívják), és azt felmásolod magadnak. Ez is helyreállítja a gyári menüt.
Ezek a módszerek az N770-nél működnek, de hogy az X820-nál is működnek-e még nem tudjuk. Más ötletem azon kívül hogy szervíz és ROM frissítés nincs.
-
vgabesz
csendes tag
Hello mindenki!
Azt hiszem valamit nagyon elcsesztem.
Kamillo67 sd kártyás és belső memóriás (n770-re készült) cuccát felraktam az x820-asomra. MobilNavigator.exe elindult. Reset megvolt. De most csak a WayteQ logó van a képernyőn.
Se kikapcsolni nem lehet, és tovább se lép semmire. Vasárnap mennénk nyaralni. Valami ötletetek van rá, hogy legalább visszakapjam az eredeti állapotot? Hiába dugom rá a gépemre az se lát belőle semmit. Amin nem is nagyon csodálkozom, hiszen gyanúsan bele van fagyva valamibe. -
-
törölt tag
Hali!
Ennek van vmi video-bemenete? tolatókamerát szeretném rádugni, de úgy tűnik csak miniusb-je van? Tudtok olyan gps-t amelyikkel ezt meg tudnám tenni?2oldalas hülye píárszöveg helyett írhattak volna vmi infót is
[link] -
snowdog
veterán
Ezért van az, hogy pl. SnowDog BP Azure-ja kapható a Wayteqnél is, N510 néven.
Rákerestem, és úgy tűnik a Wayteq N510 még nem kapható. A kereső összesen két találatot dobott róla, de árat egyiken sem írnak. Mindössze áprilisi várható megjelenésről van szó, ami meg már egy kicsit elmúlt. Lehet ez is az N800 sorsára jut, már ami a megjelenést illeti.
-
Dunstan
tag
A Blue panther nem valami rokona a Wayteq-nek?
Amint azt néhányan már tudják, a BluePanther és a Wayteq navigátorok egyaránt az YuanFeng kínai tervezőiroda fejlesztései, amiket különböző gyártóknak adtak el. Ezért van az, hogy pl. SnowDog BP Azure-ja kapható a Wayteqnél is, N510 néven. -
snowdog
veterán
RTA-3000 TMC vevő és külső RDS-TMC antenna
Érdekes, mert eddig úgy tudtam, hogy az RTA-3000 TMC vevő az külső egység. Hogy a "külső RDS-TMC antenna" ezek után mit jelenthet fogalmam sincs, vagy inkább annak nem volt róla fogalma, aki oda írta.

Ezen a képen is határozottan külső egységnek néz ki: [link]

-
snowdog
veterán
kicsit vacilálok és ezért a tanácsotokat kérném, hogy szerintek érdemes a TMC-s verziót választani vagy inkább a telefonkihangosítás miatt a BT-ost?
Hogy szükséged van-e TMC-re vagy BT-re, azt neked kell eldöntened, ebben nem tudunk segíteni. Hol láttál TMC-s X820-at? Biztos hogy benne van? A BT-shez utólag is vásárolhatsz TMC vevőt.
Más: IGO8 telepítés hogy megy, berakom az SD kártyát és feltelepítem mint egy PDA-nal?
Nem egészen. Ha legális iGO SD kártyáról beszélsz, akkor azzal nem fog működni, és nem is fog feltelepülni.
-
Padam
aktív tag
Sziasztok!
kicsit vacilálok és ezért a tanácsotokat kérném, hogy szerintek érdemes a TMC-s verziót választani vagy inkább a telefonkihangosítás miatt a BT-ost?
Illetve BT-shez később lehet TMC kiegészítőt venni?Más: IGO8 telepítés hogy megy, berakom az SD kártyát és feltelepítem mint egy PDA-nal?
-
snowdog
veterán
Érdekes, hogy a náluk most kijött cuccok paraméterei szinte megegyeznek az X820-éval.
Meglepő a hasonlóság a Wayteq X820 és a BP Diamond között... (bluepanther.eu szerint legalábbis)
Az viszont érdekes, hogy ahány weblap, annyi leírás: proci sebesség, akku kapacitás, GPS vevő típusa... Erről mit tudsz?Erről semmit sem tudok, de a BP Azure és az N770 között bizonyos szempontból igen nagy az átjárhatóság. Gondolom nem túl messze készülhetnek egymástól.

[OFF]kohis
Szerinted kettönk közül ki a megértőbb, mondhatnám segítőkészebb? Csak azért kérdezem, hogy így leszóltál.
kohis - Hozzászólások: szakmai 3
snowdog - Hozzászólások: szakmai 952[/OFF]
-
-
Fenyo12
tag
Érdekes, hogy a náluk most kijött cuccok paraméterei szinte megegyeznek az X820-éval.
Meglepő a hasonlóság a Wayteq X820 és a BP Diamond között... (bluepanther.eu szerint legalábbis)
Az viszont érdekes, hogy ahány weblap, annyi leírás: proci sebesség, akku kapacitás, GPS vevő típusa...
Erről mit tudsz? -
IceM4N
csendes tag
most vettem ipon-ról egy wayteq x820-at.... gondoltam majd leszedek hozzá egy igo-t és felteszem és kész.... de kicsit elakadtam... fent van rajta a 8-as igo... a készülék saját memóriáján.... el is indul... beállítom a nyelvet... kiválasztom a narrátort... onnan tovább megy.... és mikor a MAINSCREEN-t tölti be... akkor dob egy hibaüzit...
"FFUIERROR: Unknown object identifier
Identifier=[vMSNDKeyPageShown]
Script "[Unnamed]" command 0"szóval ezt.... ahonnan leszedtem az igo-t nem mondanám hogy normális leírás volt hogy hogy tegyem fel.... ha tudna valaki linkelni egy rendes leírást.... vagy le tudná írni emberi nyelven hogy mit kell átírni meg hol.. azt megköszönném...
jah és kitöröltem svédországot meg törökországot..... poi-val.. meg épületekkel együtt... gondolom nem az a baj... előre is thx a segítséget.. aránylag sürgős... holnap délbe kell a cucc
-
mizu12
csendes tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Lehet más véleményem, szerintem, nem mindenkinek kell szeretni a gépet... Tudom, hogy nem iGO-ra optimalizált a cucc, és ebben az árkategórában nincs jobb nála (mióta a 770 kifutóban van..). Én a 770-hez képest vagyok elégedetlen az X820-szal.
A 770-nel 5000km-t mentem 10 nap alatt, és többet kaptam, mint vártam, olcsó cucc, stabil működés. Attól a ~200MHz plusztól, amit az X820 elvileg tud, viszont sokkal többet vártam, (sőt nekem mintha lassabbnak is tűnt volna) szóval csalódnom kellett. (Nekem a fényerejével és a hangjával nem volt problémám.)Ilyen egyszerű, nem kell ezt túlmisztifikálni.
-
snowdog
veterán
Mindenkinek, aki programot keres a gépére, első sorban a MioPocket 3.0 csomagot ajánlom. Rengeteg segédprogram van benne. Kedvetekre válogathattok, a programok külön is telepíthetők.
Azonban senkinek sem ajánlom, hogy egyből elindítsa a MioPocket 3.0 automatikus telepítését, mert a program nem ehhez a géphez készült, és rengeteg registry értéket módosít, amik esetleg veszélyeket rejtenek magukban!
Amiért szóba került, az a tartalma, nagyon sok külön telepíthető, legtöbb esetben átmásolható program van benne. Az elérhetőséget, letölthetőséget egyaránt megtaláljátok a fórumomban.
Ez az oldal csak a már regisztráltaknak & aktiváltaknak jelenik meg! [link]
-
szasanyi
félisten
Sztem nyiss topikot és kezdjél írni!
Momentán azt sem értem, hogy egy jól működő, bevált N770-et minek kell(ene) lecserélni? Az számomra teljesen nyilvánvaló volt, hogy ez nem lesz annyival jobb és több, így ha sikerült volna vennem jó áron N770-et nekem eszembe sem jutott volna ilyen. Végül is nem bántam meg, nekem bejött az X820 (23k volt). 
Sztem meg jobb. Épp tegnap figyeltem, hogy a műszerfal felett, középen is kifogástalanul látható volt a térkép menet közben és napsütésben.
-
FLeMiNG
tag
PDF-re tud valaki ajánlani valami nézőt az x820-ra?
E-book-kal mit lehet megnnyitni a txt-n kívül? -
Degeczi
nagyúr
ez teljesen tiszta, persze
nyilván lehet az Igo-nál egyfajta háziszabvány, h mondjuk 80% fölé nem megy a kivezérlés, és erre alapozva valszeg az Amigo ráerősít szoftveresen (lehet, h hangerőbeállítástól függően, de ezzel már nem kísérleteztem, letöröltem az amatőrhangokat) - amivel már túllöki az amúgyis hangos felvételt -
Killerlaca
senior tag
Ha már így leszólod, akkor azt is írd le, hogy miért!!
Én pl tökéletesen elégedett vagyok vele. És napsütésben is látható a fénye és zenehallgatás mellett is lehet hallani a navi hangját.Nem fagy le ha rendesen meg csinálva. Akkor mitől is lehet jobb egy másik készülék?Ha navira használod, akkor meg nem igazán érdekes, hogy mennyi idő alatt merül le.(ott a szivargyújtó).
Tehát szerintem ez egy jó készülék az éppen piacon levők között. -
snowdog
veterán
Annyit azért nem árt tudni, hogy vannak gyári hangállományok, melyek minősége jó, bár lehet hogy néhány gépen halk, és vannak házilag készültek. Ezek meg olyanok, mint amikor lelkes amatőrök készítenek hangfelvételt. Nincs is ezzel semmi baj, csak figyelembe kell venni, és úgy is kell őket kezelni.
Bárki készíthet bármilyen saját hangállományt, és van aki ezt közzéteszi, van aki meg nem. Egy időben találkoztam 2-3 éves gyerekkel készült felvételekkel. Aranyosak voltak, de csak 5 percig volt a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

:

Kamillo67 sd kártyás és belső memóriás (n770-re készült) cuccát felraktam az x820-asomra. MobilNavigator.exe elindult. Reset megvolt. De most csak a WayteQ logó van a képernyőn.