- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Vaskalap #5592 üzenetére
bár a garimatrica csak nyomokban látható...Ha a matrica miatt problémáznak, mondd el, egyedül nekik szükséges a matrica, ha ellenőrizni akarják, kötelességük olyan minőségben legyártatni, ami kitart legalább a garanciaidő alatt.. Mindenki tudja, hogy ez kb 2 hónapot bír ki...
-
-
-
-
PLaci58
addikt
válasz
Vaskalap #1605 üzenetére
Vaskalap! Köszi. Egyelőre megpróbálom itthon beszerezni. Ha nem sikerül megkereselk.
BFeco! Sajna nem jó. Pont az lenne a lényeg, hogy forrasztható aljzat legyen, hogy hozzá tudjak férni a érintkezőkhöz, párhuzamosítás, mérés miatt.
gyurma111! Ja. Kompatibilis
Mint az SDIO. winceimg.bin (WM) nem tudtam kibontani a dumprommal. Megnéztem volna egy kompatibilis készülék Reg bejegyzéseit. Jó lenne valamelyik TMC képes PNA registryjét megnézni (Mio,CNS,Draimgo200,ICX...). Még egy dolog lehet: a TMC.dll-t a naviszoft indítja és az tudja, hogy az usb-n keressen, de mivel ID-kről van szó, ezért az USB-nek fel kell ismerni, azonosítani az eszközt. Még az is lehet, hogy HID eszközként kezeli.
XaraX: Elvileg kompatibilis (akkor biztos, ha működik) !!! Még nem láttam ilyen vevőt.
-
snowdog
veterán
válasz
Vaskalap #1200 üzenetére
Szia Vaskalap!
Mégegyszer köszönöm a jóindulatodat. Ha szükséges lesz megkereslek.
Te mivel rontottal a kütyüdet (hogy ne essünk ebbe a hibába), és hogy rakod helyre?
Lásd alul forumx, majd Géphalál topik. Szervízbe viszem.
úgy láttam, a ROM-ba is akart írni a Windows/AppMgr-be
Nem a ROM-ban, hanem a RAM-ban van ez a könyvtár. De az összes ilyen utólagos telepítés (ami nincs a ROM-ban, mint maga a windows) reset után törlődni fog. Ezért kell máshova telepíteni, mint azt már korábban is írtam.
-
snowdog
veterán
válasz
Vaskalap #1159 üzenetére
Légyszi, akár a fórumon, akár privi mailban az együttérzőknek adj meg egy postacímet, vagy számlaszámot, hogy viszonozhassuk fáradozásodat.
Várom az elérhetőséget.[OFF]Ez nagyon rendes tőled, és nagyon köszönöm a figyelmességet! Remélem nincs ekkora baj, és maga a gép nem adta meg magát. Meggyőződésem, hogy egy ROM frissítés helyre fogja hozni. Abban szinte biztos vagyok, hogy ezt nem fogják gariban ingyen megcsinálni, és pénzt fognak érte kérni. Hogy mennyit, azt még nem tudom, de ha lesz róla infóm, akkor megírom. Ha ez az összeg 5000 Ft alatt lesz, akkor lenyelem a tanulópénzt, ha ennél jóval többe kerülne, akkor visszatérhetünk a javaslatodra, amit ismét szeretnék megköszönni!
Üdv, SnowDog
[/OFF]Vajon a második részt miért nem teszi OFF-ba?
-
schiraly
csendes tag
válasz
Vaskalap #660 üzenetére
Kedves Újonc!
Azok nevében, akik az elejétől olvassák, írják a fórumot, és szembesülnek minden nap néhány visszatérő és már megválaszolt kérdéssel, szeretném megköszönni, hogy bebizonyítottad, hogy a legtöbbször elég olvasni.
Nyalhatsz!(azért ha jól látom nem vagy te sem egy kezdő típus, ha rögtön továbbmódosítottad a skint)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest