- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
coredump222 #6182 üzenetére
Az új készülékek lekerekített formájúak, az N770 még szögletesebb.
Én sem találok már tartót az N770-hez. -
Bucy
aktív tag
válasz
coredump222 #6182 üzenetére
Nagyon remeg, nekem műszerfalra szerelt van, még az is.
Lejjebb írtam, hasonlót érdemes venni. -
vimre
tag
válasz
coredump222 #6038 üzenetére
Mi tortent Snowdog forumaval ???
Sajnos úgy tűnik a szolgáltató figyelmeztetés nélkül törölte.
Kár érte -
coredump222
tag
válasz
coredump222 #6038 üzenetére
Ujratelepites megoldotta
-
Vaskalap
csendes tag
válasz
coredump222 #5173 üzenetére
Szia
Ugyanígy jártam kb egy hónapja. A szervízből elhajtottak, hogy ez nem garis, viszont a disztribútornál szó nélkül cserélték, még a garijegyet sem kérték el, pedig ott lobogtattam a kezemben. (wayteq europa IX. ker íGubacsi u. 6.)
-
Fenyo12
tag
válasz
Mielőtt lebeszéled magad, azért kérdezz rá a gari témára, mert ha külön nem írja a garipapír, akkor cserés! Egy telefont megér.
-
Anti666
aktív tag
válasz
Szerintem sokaknak nem törött el, pedig vannak itt már majd 1 éves 770 tulajok is. Ha megveszed az említett tartót, légyszi írj majd a tapasztalatokról, mert szerintem azok már nem fognak remegni
-
Rick4
félisten
válasz
coredump222 #5170 üzenetére
-
Anti666
aktív tag
válasz
coredump222 #5170 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
coredump222 #5021 üzenetére
Megcsináltam az első felét, lehúztam a csúszkát, a tervezés ugyanúgy nem sikerült.. Más gond lesz itt..Nekem az antiskin féle SI van fent, igazából semmi bajom sincsen vele, csak ennyi, hogy egy 1300 km-es utat nem tudok vele tervezni...
-
gyurma111
aktív tag
válasz
coredump222 #4760 üzenetére
Szia,
Nem kell hozzá az a progi
Láthatóvá teszet a rejtett fájlokat,majd a winben megkeresed a cgacutil.exe-t,rátappolsz és kiírja: Microsoft (R) .NET Compact Framework 2.0.7045.0
-
snowdog
veterán
válasz
coredump222 #4760 üzenetére
Gondolom a BP Azure nem érdekel.
De az információáramlás miatt - ha már megnéztem - csak beírom:
2.0.7045.0 Framework Unknown Beta Version
5.0.2537 OS Version Windows Mobile 5 -
snowdog
veterán
válasz
coredump222 #4270 üzenetére
Ugyan ez a bajom a BP-en. A GAPI állítgatásával addig jutottam, hogy ott érzékeli ahol megnyomom, de a kép aljáról még mindig hiányzik, ha pl. belemegyek a beállítások menübe, akkor van olyan oldal, ahol az alsó menük nem látszanak, és mivel a kilépő gomb az utolsó, nem is tudok kilépni.
Én már feladtam a kísérletezést, és le is töröltem.
-
kamillo67
tag
válasz
coredump222 #4270 üzenetére
Melyiket raktad fel(a bemásolóst, vagy a telepítőst).
Csak gapival működik jól, ez az általam felrakott játékok nagy többségére igaz
A nagy csomagomban benne van az is. Fontos a games-ekhez a gapi telepítése (bemásolás is elég) a papalaci féle gx.dll (ez ismeri a csak a navinkat) megfelelő helyen legyen -windowsban, vagy system könyvtárban (erről is volt szó hogy hogyan látja ezt a könyvtárat a navi mint rendszerkönyvtár)
A gapit konfigurálni kell és egy beállításmentést csinálni. A bemásolós atomicban az elforgatásos gapi inicializálót már beraktam.Még lehet, hogy csinálok egy olyan kis gapis csomagot ami mindent megcsinál. amit kell.
Már ha van rá igény.
(A nagy csomagomban ez benne van!!! Igaz ez mellet ott a gyári shellt is átírtam a a főmenűt 5 ikonosra)Erről jut eszembe sima 770-esek (6 ikonos főmenű) kell-e wince ikon főmenűbe?
Megcsinálom rövidesen, ha van legalább 10 érdeklödő ezügyben. -
Gabipro
csendes tag
válasz
coredump222 #4136 üzenetére
Hehe... Commodore forever!
Nekem is van/volt egy C+4-em, ill. Amiga500-am, és néha nosztalgiázok is emulátor programokkal. Egyszer el is indítottam a PacketUAE-t, de a hardware gomb hiánya (egér jobb, bal gomb) miatt gyakorlatilag használhatatlan volt. Úgy egyébként jól működött, csak ugye nem tudtam továbblépni. Ha találnál hozzá valami "szoft" megoldást, annak nagyon örülnék. (Erre szerintem nem sok esély van...sajna.....ill PDA-t kell(ene) hozzá venni.)
-
gyurma111
aktív tag
válasz
NSICOM CrEme JVM v.4.12
csak windowsba telepítve működik rendesen.
Regisztrálás után innen letölthető:
http://www.nsicom.com/ -
Trianrta
aktív tag
válasz
Nekem még meg van az Amiga-m.
Ha még a SuperFrogot is fet tudod varázsolni a Wayteq-re, az lenne ám a menő... -
Anti666
aktív tag
válasz
coredump222 #4081 üzenetére
Végre valaki, akkor már 3:2 a remegés arány
A műszarfalra ha leteszed, sokkal több napfényt kap,
ezért nem jó ott. -
Terrano
csendes tag
válasz
coredump222 #4065 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Azt szeretném elérni hogy csak az igo 8 ikon legyen kint a navi programok közül.
A felesleges ikonokat ki tudom törölni de a helyükön marad egy vékony keret. Azt hogy tudnám eltüntetni?
Illetve a Resident Flash meghajtónak elnevezett gépi memóriában a mobilenavigator mappából indulna az igo8 mobilenavigátor exe néven.
Próbáltam megadni a helyes utat , átírtam az mscr filt de nem találja így sem.Tudsz megoldást esetleg?
Köszönöm
-
coredump222
tag
válasz
coredump222 #4065 üzenetére
Persze elfelejtettem beleirni hogy Class 6-os !
(es lejart a szerk ido is) -
MY2K
aktív tag
válasz
coredump222 #3969 üzenetére
coredump222 az IGO8-ban tudod állítani az automata fényerőt. Beállítások/Eszköz menüpont alatt.
-
PLaci58
addikt
válasz
coredump222 #3419 üzenetére
Vagy 3-al kevesebb
Attól függ honnan nézzük és mit takarnak a számokHír:
Kieső, vagy megbízhatatlan navigáció a rendetlenkedő műholdak miatt: erre kell felkészülnie a GPS-készülékek birtokosainak egy amerikai kormányzati felügyeleti szerv, a GAO jelentése szerint -
snowdog
veterán
válasz
coredump222 #3419 üzenetére
Ki itt a fiatal ???
Hát pl. én is!
Az a fiatal, aki annak érzi magát!
-
Dunstan
tag
válasz
coredump222 #3332 üzenetére
Ha valaki talál fogyasztási adatokat a Wayteq X820-ra Prima processzorral, kérem irányítson el oda engem is. Ez a gép kompromisszumnak látszik, több téren is, mivel készül Atlas procival is, valamint a felbontása 480x272, tehát egy erősebb proci alacsonyabb felbontással feltehetőleg egy jobb grafikus teljesítményt jelent. Elképzelhető emiatt, hogy a fogyasztása is kisebb ebben a gépben, talán már annyira, hogy érdemes foglalkozni vele. Egyébként a SIRF számára biztos elgondolkodtató, hogy az új procit csak korlátozottan, és elég kevés új gépbe rakják bele, a Wayteq pl. csak az N800-at írja kizárólag Prima procisnak, minden más új terméke vagy Atlas-os (N850), vagy kétféle procival is készül (X810,X820). A Prima proci adatlapja egyébként azt mutatja, hogy fele akkora sávszélességgel készült (130 vs. 65 nm), és ez elvileg alacsonyabb fogyasztást kellene, hogy jelentsen. Talán a magas felbontású diszplé fogyaszt annyit az N800-ban?
-
snowdog
veterán
válasz
coredump222 #3336 üzenetére
Tudom hogy hbk ert hozza amit mond es csinal,
de "... betöltendő OS nem egyezik a hardverral ..." - ezt en nem ertem.A "betöltendő OS" szerintem maga a ROM. A bootloader ezek szerint azt ellenőrzi, hogy ez a ROM verzió ahhoz a hardver környezethez tartozik-e, ami a gépben van. A hardver környezet része lehet pl. az alaplap, a kijelző és a hasonló főelemek típusa. Persze ha az utángyártó pontosan olyan elemeket épít be, mint amik az eredeti gépben is vannak, akkor gondolom ezt a bootloader is "megeszi".
Korábban már halottam olyan esetről, hogy bizonyos PNA gépeken azért ment az iGO mindenféle hekkelés nélkül, mert a hamisítvány pontosan olyan olyan volt, mint amihez ezt az igo license-t eladták. De ezt a hamisítást nagyon könnyű bizonyítani, feltételezem ezért változtattak a módszeren.
-
snowdog
veterán
válasz
Küldtek nekem egy idézetet egy másik fórumból:
"hbk
Szerkesztő
... Arról úgyse írnék miért megy 324 MHz-en a 374-es proci. Azt a "védelmet" eleve egy magyar csapat találta ki. Azért megy 324-en mert a BL "ellenőriz" is és azt találja, hogy a betöltendő OS nem egyezik a hardverral."Nem mondom hogy ez a biztos és egyetlen magyarázat, de ez is meggyőzően hangzik!
-
snowdog
veterán
válasz
Sok minden lehet, itt viszont nagyon gyanús a véletlen egybeesés. Egy ismerősömtől hallottam, hogy akik ezt a ROM verziót készítették szándékosan építettek be egy olyan védelmet, ha nem jogtiszta gépre kerül ez a ROM, akkor alapjáraton hagyja a procit. Itt ez történik.
Ettől még az összes többi találgatás is igaz lehet!
-
rel55
csendes tag
válasz
coredump222 #3161 üzenetére
A roman idozona= East European (GMT+2).
-
gyurma111
aktív tag
válasz
coredump222 #3108 üzenetére
DUN kapcsolatot alapból tudja a kütyü.Amennyiben a teló net képes akkor tudsz
a Wayteq-en netezni.
Korábban szó volt a Bluetooth Manager progiról,ezzel tudsz fájlokat is átvinni. -
PLaci58
addikt
válasz
coredump222 #2896 üzenetére
A sértetlen matrica a garancia alapja
A kopás szerintem nem érdekes, csak ne legyen szakadt.Az akksija elég jó, nem hiszem, hogy nagyobbra lehet cserélni.
Tudtommal szervízben cserélik, mert ha jól emlékszem forrasztva van.
A gyári USB kábelét még nem bontottam ki -
PLaci58
addikt
válasz
coredump222 #2796 üzenetére
Igen van BlueSoleil WinCE-n
Ez a program a BT-t kezeli és előkészíti a különböző adatátviteli szabványokat.
Nem kezel telefonkönyvet, csak lehetőséget ad! Ha a BT-t egy drótnak tekintjük, akkor ez a program szabványos csatlakozókat tesz a drót végére :-)A cab fájl simán futtatható a kütyün, de nem találja a BT-t.
A BTmanager próbálgatásra jobbnak tűnik. -
micro
addikt
válasz
coredump222 #2796 üzenetére
Es hogyan lehet a N770BT-re ravarazsolni?
-
Trianrta
aktív tag
válasz
coredump222 #2792 üzenetére
Van egyaltalan mikrofon az N770-ben ????
Igen, az N770BT-ben van mikrofon.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
coredump222 #2776 üzenetére
Szia,
Látod ez a keresgetés engem is idegesített
Már régóta nem is csinálom.
Fájltársítással oldottam meg.Mégpedig így: .exet kiterjesztést hozzárendeltem
az execheck-hez.Elég egy "t"-t hozzáírni az exe-hez és ráklikkelve már indul is
az ellenőrzés.A .dll kiterjesztést is hozzárendeltem,így elég bármely dll-re
kattintani és szintén elíndul az execheck.
Kipróbálom a progidat is -
PLaci58
addikt
válasz
coredump222 #2782 üzenetére
Ez nemi fogalomzavar !
A javascript az csak browserben fut (na jo van server oldali is de ez offtopic).
Fogalomzavar előfordulhat :-)
Mortscriptel nincs gondom, az tiszta.
Küldtem mailt. htm-ben levő javascriptet szeretnék az N770-en futtatni :-) -
PLaci58
addikt
válasz
coredump222 #2780 üzenetére
Nemegészen
Java scriptre gondolok. Ilyen formából lehet valami futtathatót csinálni, akár exe-t CE-re?<script>
.
.
.
</script> -
PLaci58
addikt
válasz
coredump222 #2778 üzenetére
Hogy lehet futtatni "scriptet"? Lehet egyáltalán ezen?
A moli scriptet ha tudnám futtatni a PNA-n az csúcs lenne -
TeTe_01
csendes tag
válasz
coredump222 #2762 üzenetére
Jajj, de jó!!!!!!
Végre, várom a linket! Köszi!
-
snowdog
veterán
válasz
coredump222 #2767 üzenetére
de lehet hogy valamilyen fix mezohosszt hasznalnak.
Minden adatmező 128 byte hosszú. De a karakteres részek közötti értékek értelmét még nem sikerült megfejtenem. Az biztos, hogy a különböző adatmezőkben különböző értékek vannak (az ASCII karaktereket figyelmen kívül hagyva).
-
snowdog
veterán
válasz
coredump222 #2762 üzenetére
ha jol emlekszem akkor utf-8 asok a fileok azert lattal zavart
Telepítettem egy spéci szövegszerkesztőt, de utf-8-ként nem tudja megnyitni, pedig vagy 20-30 formátumot ismer (utf-8-at is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest