- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Próbáld meg esetleg [link] evvel elérni a navidat!
Köszi, mindjárt kipróbálom.
A Navitel 3.2-t szeretném telepíteni. Van telepítő .cab fájlom. A rezidentflash Navi/Navitel mappájába másolva nem működik. A leírás szerint a Program Files mappába kéne telepíteni. Nem veszélyes ez? Ez is a rezidentflash-en van, vagy a belső memóriában?
Minden telepítés veszélyes, ha nem tudod, hogy pontosan mi fog történni. Márpedig egy .cab fájl esetén nem tudhatod. A legveszélyesebb, ha beleír a registry-be, mondhatnám az halálos is lehet.
Ha a memóriában (RAM) található Program Files mappába telepít, akkor az csak a következő reset-ig, vagy teljes újraindításig lesz ott, utána törlődik. Én a ResidentFlash memóriában hoztam létre egy Program Files mappát, és mindent abba telepítettem, az mindig megmarad. A legjobbak az olyan "telepítések", mikor már minden összetevő adott, és csak be kell másolni. Minden további telepítésnek kockázata van.
-
ptakika
csendes tag
En irtam, hogy szolt, de azota nem szol... akkor is halkan, es zugosan szolt, mp3-mal is, kb egy meterrol az otthoni hifin is recsegett, meg eltunt a jel. Aztan az az N770BT meghalt, kicsereltek, es azota nem sikerult elvarazsolnom, hogy mukodjon. A valasz tehat az eddigi tapasztalataim alapjan sajnos nem. En letettem arrol, hogy BT kihangositokent fogom hasznalni a kocsiban...
Amugy ala tudom tamasztani teljes mertekben snowdog forumtars kiserleti eredmenyeit.
-
snowdog
veterán
Szia!
A kedvedért végeztem egy rövid kísérletet. A párosítás sikeres volt, a telefon és a PNA nagyon gyorsan felismerte egymást. Zárt helységben a PNA tisztán, bár kicsit halkan hallható, zavar, visszhang nem tapasztalható. A PNA a beszélő féltől kb. 1 m-re volt. Mikor közelebb hajolt természetesen a hangja is felerősödött.
-
ptakika
csendes tag
Haaaat... szobaban tokeletes, kocsiban alig hallani. En letettem rola. FM transmitteren keresztul nem mukodik, kb 100 hozzaszolassal elobb meg is talalta egy forumtars (bocs nem emlekszem ki volt, es nincs kedvem visszalapozni) a magyarazatot, tegnap viszont kiprobaltam a fulhallgato kimeneten keresztul, de oda se hajlando kikuldeni.
A tortenet: megy a Riks skines iGO, kozben szol az mp3 lejatszo. Mivel napi 2x60 km-t autozoka meloba meg vissza, nem talaltam olyan frekit, ami az egesz ut soran tiszta lenne, tehat egy jack-jack kabel segitsegevel rakotottem a navit az autoradio vonalbemenetere. Nagyon szepen szol a navi Isti hangjan, mellette duborog a Within Temptation az mp3player-ben. Bejon/indul egy hivas a telefonon, zene leall magatol ahogy kell, DE! es megszolal a telefon a navi sajat hangszorojan :S (a jack meg mindig a fulhallgato kimenetben...) es szinte semmit nem hallok... (pedig nincs morgos kipufogom
)
Valakinek esetleg pozitiv/mas tapasztalat kocsiban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest