- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
petibpi #2273 üzenetére
Volt olyan fórum, ahova mikor beíratkoztam már több mint tízezer hozzászólás volt. Mivel érdekelt a téma, napokig csak olvastam, de a végére értem. Persze ez nem kötelező, de hogy a hozzászólásaimra sem figyelsz, az meg legyen a Te bajod. Ugyanis a hozzád hsonlók miatt szerepel minden hozzászólásomban.
-
snowdog
veterán
válasz
petibpi #2269 üzenetére
Ezek szerint nincs is WinCE felületed.
Akkor néhány javaslat:
1. ha nem vagy járatos a számítástechnikában, akkor ne piszkáld a gépedet,
2. ha mégis szeretnéd feltelepíteni, akkor az ismerőseid közül attól kérjél segítséget, aki már csinált ilyent,
3. ha mégis magad vágsz bele, akkor sokat kell olvasnod, itt vagy az én fórumomon minden szükséges információt megtalálsz.DE!!!! Nagyon óvatosan fogj hozzá! Minden figyelmeztetést vegyél komolyan, mert ha valahol mellényúlsz, akkor egy papírnehezék lesz a gépedből. Páran már jártak így.
freese
Már többször leírtunk, senkit sem vonz az újabb kihívás. -
snowdog
veterán
válasz
petibpi #2259 üzenetére
Letöltöttem az alább megadott BT progit mert gondolom az nekem is kell hogy működjön, de a feltelepítés sehogy se megy. Segítsen ebbe valaki kérem.
Telepítés: egy file manager programban kétszer rákattintasz a BthManagerSetupWINCE500_ARMV4I_V211.CAB fájlra, és máris magától feltelepül.
-
PLaci58
addikt
válasz
petibpi #2229 üzenetére
Töröld a Save mappát!
Palm-er! Gratulálok!
Valami ilyesmire gondoltam, hogy "nem adtak hozzá drivert?".
Nekem az USB-s BT donglehoz adtak BlueSoleil programot meg drivereket. Sajnos csak PC-hez
Szerintem a TMC vevőhöz is kéne adniuk, csak mivel OEM termék ezért a forgalmazó szerintem nem költ rá.
Nekem az N770BT-t nem látja a PC. Az N720-at meg simán megtalálja fülhallgatóként. -
vimre
tag
válasz
petibpi #2175 üzenetére
de ez nem volt segítség végül
Hát dehogynem, hiszen teljesen egyedül megtaláltad a problémád okát: nincs a gépeden mp3player.exe, amit a skin elindíthatna. (megjegyzem erre próbálták felhívni a figyelmedet a #2167-ben, a #2176-ban és a #2177-ben)
Ha pedig nincs ilyened, akkor töltsd le pl. a Riks által ajánlottat: mp3player.exe
(a használata pedig ott van a #632-ben:
1, eredeti Riks skinek az SD gyökerében keresik a calculator.exe és mp3player.exe programokat, ezek letölthetők a Riks oldalról;)
Tehát másold az SD kártyára csak úgy, nem kell mappába tenni, és el fog indulni. -
snowdog
veterán
válasz
petibpi #2175 üzenetére
Mondok egy sokkal egyszerűbb megoldást, ha már számodra az MP3 lett az elérendő cél. Keresd meg, töltsd le az iGO8 8.3.1.53558 verzióját (hogy honnan, abban nem tudok segíteni, és tilos is lenne közzétenni, tehát ne is kérdezd).
Abban a verzióban gyárilag van MP3 lejátszó (is). Az Extrák menüpont alatt találod a média eszközöket (is).
-
vimre
tag
válasz
petibpi #2165 üzenetére
Igazán megértem, hogy ennyi hozzászólást nem akarsz végigolvasni, ez tényleg nehéz dolog, én sem teszem. Ezért figyelmedbe ajánlom az oldal tetején lévő keresési lehetőséget, bizony csodákra képes.
Csak beírtam azt, hogy: "Riks mp3", és máris csak 20 hozzászólást kellet elolvasni (ez talán nem megterhelő).
És csodák csodájára a #631-ben hasonló a probléma, a #632-ben pedig ott a válasz. -
Pano11
csendes tag
válasz
petibpi #2165 üzenetére
Azért nem válaszolnak, mert mint mindenki visszaolvas és hidd el mindent megtalálsz.
Én is mindent erről az oldalról tanultam és csak most regisztráltam. eddig minden kérdésemre, ami felmerült bennem találtam választ, igaz volt hogy 4 órát olvasgattam. Egyébként az elérési útvonalon kell lenni 1 mp3 lejátszónak és megy is. -
snowdog
veterán
válasz
petibpi #2155 üzenetére
Én franón semmire nem kapok választ? Mi bajotok van velem , kit sértettem meg hogy nekem senki nem segít?
Semmi bajunk veled, de már marhára unjuk ugyan azt 100x leírni. Olvass, legalább ennek a hozzászólásnak az alját olvad el. Ennyi gondolom mindenkitől elvárható. Sértődés helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest