- A karcsúság ára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbanati
csendes tag
válasz
Anti666 #4534 üzenetére
Üdv! Páran már kérték, a pillanat elérkezett:
filename=Wayteq_N770BT_SI_and_AntiSkin13.zip
size=321MBAntiskin
Ezt a progit ha kompatibilis a BT Azure készülékével valaki fel tudná olyan helyre rakni ahonnan le lehet tölteni, mert ez az 5kb/sec nekem nagyon idegtépő. Valamint az lenne a kérdésem hogy van e hozzá valami spec telepítési információ?
-
Hanzsi
tag
válasz
Anti666 #4534 üzenetére
Helló!
Nagyon tetszenek ezek a Screenshot-ok, szeretném letölteni és kipróbálni az AntiSkin 13-at.
(oly szerencsés vagyok, hogy a főnököm karácsonyra egy N770-el lep meg.)Az lenne a gondom, hogy a data.hu egyszerűen használhatatlan. Elindítottam a letöltést, és most kapaszkodjatok meg erősen a székben, mert én sem akartam elhinni de teljesen igaz amit írok: 1.1 kb/mp-es sebességgel töltődik az adat. Azt hittem nem jól látok. 2009 novemberében van ilyen szolgáltató, mely ezt komolyan gondolja? Arról nem is beszélve, hogy aztán kb 10 perc után meg is szakad a letöltés. Nem olvastam el az összes hozzászólást, de ha jól vettem ki, ez a cucc nem warez, teljesen ingyenes dolgokból áll össze. És a készítő sem a haszonért ölte bele azt a rengeteg munkaórát, így nehogy má' egy harmadik fél húzzon hasznot mások munkájából.... mert abban biztos vagyok, hogy ha regisztrálok, előfizetek (tehát pénz kerül a dologba) azonnal felgyorsulnak a szerverek. De ezt nem szeretném, ugye ellenkezik az internet (meg a saját) elveimmel is. Amit ingyen kapunk, ingyen is adunk.
Kérlek, töltsd fel más fájlmegosztóra, én pl. a Megauploadot szoktam használni.
Köszönettel: Hanzsi
Ha esetleg csak átmeneti üzemzavar miatt trágya a data, hozzászólásom természetesen tárgytalan.
-
PLaci58
addikt
válasz
Anti666 #5118 üzenetére
A gyár szerint kb. 3 mA-t fogyaszt készenléten. Ez naggyából 3 hetet jelent.
Nekem az is nagyon tetszik az N770-ben (és eddig igazán csak ennél a készüléknél tapasztaltam), hogy futó igoval készenlétre tehető. Visszakapcsoláskor simán megy tovább és a BT-s telefont is felszedi. Magyarul készenléten nem változik a RAM tartalma! -
snowdog
veterán
válasz
Anti666 #5103 üzenetére
Az tény, hogy a 770 először a Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe-t keresi, SD-n vagy Flash-en, már nem emléxem melyik az elsődleges, de talán az SD Ha ilyen file nincs, akkor nem indul semmi a GPS gombra.
Egy kicsit pontosítanám.
Ha az SD kártyán van Mobilenavigator könyvtár, és abban van Mobilenavigator.exe, akkor az bármi legyen is a GPS gombra nyomva elindul (akár szótárprogram, akár játék, akár navigáció).
Ha az SD-n nincs Mobilenavigator könyvtár (vagy a gépben nincs SD kártya), akkor a gép megnézi az RF-et. Ha abban van, akkor az fog elindulni.
Ha sem az SD-n, sem az RF-ben nincs Mobilenavigator könyvtár, akkor a GPS gombnyomásra semmi sem indul el.
Így kerek a történet!
-
x-treme69
csendes tag
válasz
Anti666 #5101 üzenetére
Hello !
Koszonom szepen a segitseged, az uj igo8- al mukodik a riks32_480_272 skin is, az mp3player is.
Koszonom a tobbieknek is a segitseget !
Nem szeretnek zavarni ezzel, de roviden leirnam a tapasztalataimat, amit a telepitesek kozben szereztem, hatha valaki utanam erkezonek meg segitsegere lehet.
iGO8 v8.3.2.91972 (Máj.28) verzioju igo- t tettem fel, Resident Flashbe. Torolnom kellett belole 3mapot, amik szamomra nem voltak fontosak, hogy felferjen a 2 giga belso memoriaba. A könyvtárat atneveztem iGO8-ról MobileNavigator-ra, az iGO8.exe-t MobileNavigator.exe-re. Elso inditasnal semmi nem tortent. Letoltottem az eggyel elotti verzionak a data.zipjet, felulirtam az eredetit vele. (Valahol a hozzaszolasokban megvan ez a resz, link is mutat a data.zipre.) Ezutan mivel mindenfelol neztem az igo inditasara vonatkozo sys.txt- t, felulirtam azt is a 8.0.0- as regi igo- m sys.txt- vel. A sys atirasa utan elindult az igo, jottek a szokasos problemak, amikrol itt tobben is irtak, a hibauzenetek, amiket hiaba okezgattam le, jott a kovetkezo. Erre volt megoldas az egyel regebbi data fajl. Ezutan kivartam a kb. 3percet, amig az elso indulast vegig csinalta. Franciaorszagbol indult, ezzel semmit nem csinaltam, nem izgatott tulzottan mar a sok szenvedes utan. Feltettem a Riks skint, beallitgattam, mp3player.exe- t felmasoltam az sd kartyara, mivel a zeneket azon taroltam. Azutan a beallitasok ==>gps menuben kikapcsoltam az automata keresest, ujra kalibraltattam es ratalalt a helyes tartozkodasi helyemre a francia helyett.
Remelem nem problema, h ezeket leirtam, de abbol indultam ki, hogy johet errefele hozzam hasonlo, e temaban nem annyira jartas ember es annak hatha tudok segiteni irasommal.Udv.: x-treme
-
Karavik
veterán
válasz
Anti666 #5064 üzenetére
Nem vitás, hogy a 770 már első pillantásra masszívabb, strapabíróbb (férfiasabb) hatást kelt. Teljesen elfogadható hogy valakinek ez jön be.
Az általad felsorolt különbségek a 770 javára az is tény, mint ahogy azt már előzőleg többen megjegyezték, sőt volt szerencsém nekem is alaposan összehasonlítania a kettőt. Én sem mondhatok mást...
Én az x820-at az erősebb hardver miatt választottam. Azt hittem majd a sebességben látványosan jelentkezik a különbség, de utólag úgy érzem, hogy ennek a Dual Core 500MHz procinak inkább csak amolyan marketing szaga van.
-
Fenyo12
tag
válasz
Anti666 #5055 üzenetére
Én meg direkt vadásztam a 770-re, hogy ne 820-at kelljen venni.
Gyors, kiforrott, kész csomagok leszedhetőek...
Szerintem jelenleg a 820 rosszabb választás.Más téma: lehet 770-re valahogy betűkészletet feltenni?
PDF-ben van több doksim, amit gondoltam olvasgatok, amikor van időm. Erre a magyar ékezetes doksik tele vannak kriksz-krakszokkal...
Van erre orvosság? -
Karavik
veterán
válasz
Anti666 #5055 üzenetére
Szánom-bánom, helyesbítek, meggondoltam magam, az N770 sokkal jobb, kiforrottabb. Bánom, hogy nem ezt vettem
Mindjárt falhoz is vágom a 820-at
...és hogy ezt mennyire komolyan is gondolom, mindjárt alá is támasztom még egy valós érvvel a 770 mellett (ezt még idáig senki nem említette!): a vertikális betekintési szög tekintetében is veri a 820-at -
aasgier
tag
válasz
Anti666 #5049 üzenetére
Üdv !
Nekem is volt memoria hiány problémám kikapcs bekapcs és jó lett utána nem sokkal megint nem tervezett messzebb utat megint kikapcs bekapcs és megint tervezett máltára is , mindenesetre érdekesSI_1.3.3_SD - vel és antiszkinnel meg csak ha az igo volt fent akkor is előfordult néha a kevés memória panasz
-
-
aasgier
tag
válasz
Anti666 #4990 üzenetére
Üdv !
Bocs még egy kérdésem volna :
Igo 8 Skin :
Egy skin sem működik pedig jó párat megpróbáltam - a verzió biztosan helyes - Ujraindítás után soft resetet kér vagy várjak pár másodpercet - várok pár percet ugyan ez a helyzet - akkor a soft reset pontosan mi talán rosszul csináltam valamit .
A választ előre is köszi ! -
Rick4
félisten
válasz
Anti666 #4940 üzenetére
Nekem van TMC-m, szombaton BP-en voltam, ott működött a vétel része rendesen, ha útba esett volna valami, gond nélkül újra is tervezte volna...Csütörtökön Debrecenben voltam, Szegeden még elkapott pár infót a fogható szegedi petőfiről, utána egész Debrecenig sehol sem volt fogható. Pénteken Szeged -Székesfehérvár között egyetlenegy alkalommal sem akart bejönni rajta a Petőfi, már csak Székesfehérváron. Ergo ami adódik út közben, azt csak ott veszem észre. A szegedi belvárosi híd le van zárva átépítés miatt, kb 1.5 hétre minden átmenő fogalom elől, ennek ellenére a navi péntek este gond nélkül áttervezett volna rajta, de két utcával arrébb egy sávszűkűletet vidáman jelzett... Ki érti ezt?
-
Integra
titán
válasz
Anti666 #4961 üzenetére
látod, én meg kérdezek miközben igyekszem olvasni mellette ahogy időm engedi, más kérdés hogy te inkább 20 postban halálba küldesz, meg osztasz, ahelyett, hogy egyben válaszolj... hagy ne ismételjem magam, egyszerű pszichológia, vannak ilyen emberek és pont...
való igaz, nem használom, csak néha volt hozzá szerencsém, akkor meg inkább hulladéknak tartottam és ehhez tartom magam. motorozom nyáron, azon meg dugó és idegtépés nem létezik
te izzadsz én meg elgurulok melletted. -
Integra
titán
válasz
Anti666 #4957 üzenetére
na látod, ez ugyanaz csak fordítva.
ha tudnád mi és látnád magad előtt meresztenél nagy szemeket, az biztos..
én így vagyok ezzel, olvastam is visszafelé, de ez a persze nemvarezolunk történet a keresőt is megöli, a felét találtam meg mint szerettem volna.
hozzáteszem, hogy ha nem írtok 20 postot tele azzal hogy a faszod kivan azzal hogy kérdez az ember, hanem 1 postot pontos válasz a kérdésre, akkor már nincsen több kérdés. de egyszerű pszichológia, hogy a legkevesebb ember képes 3 lépéssel előrébb gondolkodni, mint a saját egója. -
aasgier
tag
válasz
Anti666 #4919 üzenetére
Köszi a választ ,mert most akarok venni egy készüléket és 3 nap fórum olvasás után arra jutottam hogy ez a megfelelő számomra ,először egy wayteq x820-on gondolgodtam, de mire ilyen kiforrott lesz a win 6 az még 1 év kb , most szerintem ez a megfelelő választás.
És köszi a gyors választ ! -
Rick4
félisten
válasz
Anti666 #4914 üzenetére
Tehát:
Az antiskin ugye 770-re készült, ebből mentettem ki a poweroff.exe sort, amit beírtam egy 470-re készült SI-be, a navi page-en a jobb alsó sarokban a billentyűzet ikonját cseréltem le erre. Ez viszont nem az antiskin, hanem egy régebbi cucc... Anno próbálkoztam azzal, hogy egy 770-re készült csomagot átalakítok 470-re, de kegyetlen nagy meló volt mindent átírni, egy idő után ráfordítandó idő hiányában félre kellett tennem... -
Rick4
félisten
válasz
Anti666 #4753 üzenetére
És tényleg tuti lett, megy is, köszi..
itt van minden összecsomagolva, épp csak 10 perc alatt összedobtam, de a feliratok között (mármint a régi és az új között) ég és föld a különbség..
Itt vannak, [link]instrukcióval (gondolom neked az nem kell)
cakk pakk. Egy véleményt azért kérnék majd, bár bevallottan amatőr megoldás..
-
kamillo67
tag
válasz
Anti666 #4658 üzenetére
Hát nem tudom , hogy te mivel nézted a mem használatot. A mp3player lejátszás közben (többféle méretű fájlal vizsgálva) kb. 250KB memóriát használ.
Ha járatos lennél egy kicsit a PDA avagy esetünkben a PNA mem -használatában, akkor tudnád hogya memória felszabadítás egy progiból való kilépésnél nem teljesen tökéletes(még PC-n is vannak ilyen gondok ). Ezáltal ha nem sűrűn resetelsz a huzamosabb használat közben, akkor elfogyhat a memória
. (már többen panaszkodtak, ha figyelted )
Így nem mindegy, hogy mennyi az annyi...Más
Shellből másfajta is létezik( ez a GUI), nem kell összekeverni az SI-vel. Itt egy hivatkozás a pdplus-ról hogy megértsd.
[link]És 1 kép példának.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Anti666 #4651 üzenetére
nekem a 770-en is vannak föliratok az mp3player.exe gombjain: Random, Repeat, Open
mondjuk annyira nem szeretem, lehet, h ki kellene próbálni másikat helyette, mert m3u-kat nem kezel, és teljes ki/be kapcsolás után mindig visszaáll egy alapmappára, nem jegyzi meg utoljára hol járt
-
ZsoAce
tag
válasz
Anti666 #4312 üzenetére
Ok, a programok már elindulnak, de nem teljes képernyőn, illetve van olyan is, amelyiknek a hátterében ott van fullképernyőn is, de az előtérben meg kisképernyőn, és csak az utóbbit lehet kezelni. Az emulációt be kell kapcsolni? Elforgatást kell állítani? A játék mappájába kell menteni a GX_HPC.ini-t, máshová nem? Minek a system könyvtár, és a benne lévő file-ok? A módosított(?) gx.dll filet be kell rakni a játék könyvtárába?
Jó lenne egy GAPI program beállításait összefoglaló hozzászólás.
Persze sok próbálkozással biztos lehet sikert elérni... -
Degeczi
nagyúr
válasz
Anti666 #4146 üzenetére
Köszi!
(én is így gondoltam, de ugye karón varjú és hasonlók miatt inkább megkérdezem, mielőtt vennék. Egy itteni bolt szerint elvileg van raktáron 25-ért - holnap kiderül mi a gyakorlat)az autórádióm CD kiadó mechanikája épp döglődik, MP3 lejátszót ígyis-úgyis akartam rákötni - akkor már miért ne legyen egyben navigáció is, nyaraláskor jól jön majd (és olyankor a 770 nagyobb akkuja is hasznos lesz gyalog módban)
-
Gil-games
csendes tag
válasz
Anti666 #4117 üzenetére
Nagyon köszi az gprs ini filet módosítottam! A GPRS kapcsolat rendben a telefon is jelzi....tehát jó a megadott beállítás, de az Internet explorerben nem jön be egy oldal sem !
--- DNS hibára hivatkozik ! A modem beállításokat valaki megadhatná T-mobile-ra ! Köszönöm ! Itt a nyár szeretnék szörfözni 770 BT-én -
kamillo67
tag
válasz
Anti666 #4128 üzenetére
Kedves " barátom "!
Érdekes mód azt az asztronavigátort dicsérted, amit a progi-csomagomban találhattál,amiket nem kevés munkával szedtem össze és osztottam meg itt, és nemcsak néhány ikont és hivatkozást írtam át mint te az SI-dben.
Nem a WinCE felület a kérdés az egyes progik futtatásához, dehát ...
Továbbá egy ilyen egyszerű SI -t nem egy nagy varázslat összeállítani. Én is csináltam már. Azt integrálhatsz bele amit akarsz, még ha tőlem is van hozzá néhány progi. Mégse mondom, hogy ....Segítséget pedig nem kértél, csak reklamálsz, sok esetben nem kicsit hiányos ismeretekkel. Megsértődni meg nem igazán kellene.
Üdv.
-
kamillo67
tag
válasz
Anti666 #4112 üzenetére
Re.:nem futó progikra
Feltételezem, hogy nem vetted figyelembe az útmutatómat. Nem véletlenül írtam.
A progik kivétel nélkül 1-től 1-ig műkönek
Egyes progiknak további dll(ek)-re van szüksége, ami windowsban nincs meg.
Vannak a módszerek ezen hiányzó fájlok kiderítésére.(persze a csomagomban ezek a fájlok a megfelelő helyen ott is vannak). De látom egyszerűbb reklamálni mint 1es dolgoknak utánajárni. Minden ilyen jellegű információ megtalálható ebben a fórumban is.
Látom Snowdog mindhiába szajkózza: " Használjátok a keresőt!" , vagy a reklamálás helyett kérdezz értelmesen.Továbbá, a temérdek "üres" hozzászólás csak a felső sarokban lévő szám értékét növeli, és nem egyebet.
-
snowdog
veterán
válasz
Anti666 #4113 üzenetére
Aug. 20-tól ha jól olvastam lesz vidék TMC is, megvárjuk
Már nem kell várnod, mert itt valami félreértés történt. Az első éles TMC adás 2008 júliusában volt (ha jól emlékszem), és ezt követően jelentették be, hogy Aug. 20-tól már országos hálózaton is sugározzák a TMC jeleket.
Tehát nem a következő, hanem az elmúlt Aug. 20-ról van szó!
-
PLaci58
addikt
válasz
Anti666 #4093 üzenetére
Azért mert Budapesten kívül is élnek emberek !
Van még pár nagyváros, ahol nem árt tudni, hogy hol van útlezárás.
Nem hiszem, hogy a balesetek bekerülnek, én még csak útjavítást, útlezárást láttam.Tudom, hogyan kell beledugni a töltőt!
Érdekes, hogy ha érzékeli a TMC vevőt, akkor eltünnek a beállítási lehetőségek (port, sebesség).
Simán bedugható bekapcsolt navi programmal is. Felismeri és kezeli.
A Sygic és a 2006-al még nem sikerült beüzemelnem.Ha már itt tartunk javaslom TMC tesztelésre, hogy teljesen kikapcsolt készülékbe (nem készenlét!) bedugni a TMC vevőt, rá a töltőt és így bekapcsolni a készüléket
Nem tettem a szélvédő aljára, mert a szobában nem volt szélvédő
Valaki ismeri a TMC esemény kódokat? pl." 7416 Lenti korlátozások" vagy ez irányítószám lenne? -
Gabipro
csendes tag
válasz
Anti666 #4005 üzenetére
Hát igen, ez tényleg kevés!
De ha belegondolunk, hogy ez egy elsősorban autós használatra kitalált cucc, akkor elmegy... a méretcsökkentés elérte az akkut is... ...ez van.
Ezzel rákényszerítik szegény felhasználót, aki hosszabb üzemidőt szeretne, hogy ruházzon még be néhány pótakksiba, de akkor így meg már elveszíti az egész wayteq az olcsóságát...(De mondom, ez az autós navigálókat nem érinti, nem zavarja...csak azokat, akik túráznának is vele (pl. engem))
Nálam ezért is most a legjobb választásnak a BluePanther Azure tűnik a maga 2500 mAh-s beépített akksijával, ami kb. 3x-osa a 820-as wayteq akksijának (az állítólag ugye 820mAh lesz.)
Ha jól tudom a mostani N770Bt-nek kb. 1400mAh-s az akksija (én legalábbis így tudom, sok oldalon ezt írják, bár a másik fórumon 2000-et is írnak)
Szóval a 770-hez képest is a BluePanther Azure majd 2x-es akku kapacitással bír. Ez persze nem jelent 2x nagyobb üzemidőt a kicsit nagyobb kijelző miatt, amihez értelemszerűen kicsit több energia szükséges. (De ez szerintem megéri...)
Hogy mennyivel nagyobb az üzemidő, arról tán Snowdog tud legbiztosabban nyilatkozni... -
PLaci58
addikt
válasz
Anti666 #3988 üzenetére
Bocsi, de nem tudtam kihagyni, ahogy elbeszélgettél itt magaddal reggel
Ma direkt figyeltem a tartót. Döccenőknél, sineken kicsit beremeg, de amúgy stabil. Nem tapasztaltam remegést. Mondjuk meg vannak húzva a csavarok.
Kpróbáltam egy hattyúnyakú univerzális tartó (900Ft.) Fényképezőgépet tettem bele, ami nehezebb mint a navi és rendesen remegett. Le kellett rakni, hogy leérjen a műszerfalra.
Én biztos nem cserélem ki a tartóját.A speedo-hoz (Km/h) mintha kellett volna valamelyik dll.
-
vimre
tag
válasz
Anti666 #3991 üzenetére
Adjon valaki egy használható ikon szerkesztőt mert már megőrülök
IcoFX portable edition?
(csak kicsomagol, és futtat) -
snowdog
veterán
válasz
Anti666 #3984 üzenetére
Anti666
Mivel igen belejöttél az írásba egy jó tanács, mielőtt a Moderátor Téged is megdorgál.
1-2 percen belül ne indíts új hozzászólást (pl. 08:09:46, 08:11:25, 08:12:19), hanem javítsd az elsőt. Ekkor majd alul megjelenik a [ Szerkesztve ] felírat, mint itt most nálam.
A sok hozzászólás átláthatatlanná teszi a topikot, különösen azok számára, akik egy konkrét dolgot szeretnének megtalálni. Nem mindegy, hogy a topikban 1000 vagy 3000 hozzászólást kell átböngészni.
Illetve ha nem szorosan a témához tartozó dologról írsz, mint most én is, akkor használd a szerkesztő mező alatt található "Hozzászólásom - off topik" opciót, ez is javítja az értelmezhetőséget.
A javaslataimat nem bántó szándékkal írtam, de jó lenne ha megfontolnád őket.
-
tomi07
tag
válasz
Anti666 #3979 üzenetére
Én most készültem el a tartóátalakítással a szellőzőre lesz felrakva. Holnap tesztelem, hogy így mennyire látható.
A szellőzőre rakható tartó alap 1600 Ft volt, erre lehetett volna venni univerzális tartót amit enyhén szólva nagynak és ormótlannak találtam inkább tömör gumiból kifaragtam a tartó részt amit ráragasztottam. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Anti666 #3939 üzenetére
Eszem ágában sincs idegesíteni téged!
Olvasd már el még egyszer amit írtam!
"... a 770-es bölcsője stabilabb, mint az egyébb gégenyakuak azzal, hogy fixen és mereven be lehet állítani a kívánt pozícióba. "Nem láttam MIO520-as bölcsőt, de nem is ez a téma! Azt írtam, amit én tapasztaltam: a 770-es stabilabb, mint az EGYÉBB gégenyakúak.
Tehát amit írtam az azt jelenti magyarul, hogy én eddig gégenyakúakkal találkoztam (köztük Mio-val) és azok, beremegtek már 50-nél is. A 770-es nem gégenyakú (gondolom ezt te is tudod), hanem csavarosan fixre állítható. És azt tapasztalom, hogy stabilan és fixen áll. Nálam nem remeg. (És csak a saját tapasztalatomról írhatok itt, a tiedről nem. És lehet, hogy a kettő eltér. Ezért elnézésedet kérem )Amúgy én nem is gondoltam és nem is állítottam, hogy a sima hajlítgatható gége stabil lehet
-
M_AND_Ms
veterán
-
kamillo67
tag
válasz
Anti666 #3930 üzenetére
Volt 1-2 MIO a kezem között, és a kijelzőjűk színe, kontrasztja siralmas volt.
Lehet, hogy te is olyan szériát kaptál 770-ből, amellyel már én is találkoztam 2-3 db.-bal. A fo.. a kijelzőjűk színe, a fehéregyensúly és a kontraszt. Sehol sincs a képe a sajátomhoz a képest.( Mintha az elmúlt 1-2 hónapban hoztak volna ilyeneket be.)
-
Rick4
félisten
válasz
Anti666 #3930 üzenetére
Én meg pont a mio-któl hányok. Sokszor van a kezemben ismerős 360-asa, 550-ese, na az egy semmirevaló valami, se nem gyors, se nem jó cuccok. Lehet, hogy a C sorozat jobb volt, de ezeknek a kijelzője olyan érdekesen csillogott hátulról, hogy nézhetetlen volt. Persze nézd azt, mennyi pénzért tudja azt amit tud. Gondolom az árát simán meg lehet kettővel szorozni, hogy mio legyen belőle. Mostanában meg a mio gépeit a navman nevű cég csinálja, úgyhogy annyi az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Eladó iPhone 12 pro 128Gb
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest