Új hozzászólás Aktív témák
-
anarchy
csendes tag
válasz
Kukipapa_rr #916 üzenetére
Snowdog!! A segítségedet kérem!! Te már benne vagy a témába...próbáltam a ***Snowdog-os*** gombokat átkoppintani egyikből a másikba...de hát nem sikerült!! Ha szépen megkérlek a riks skinbe a térképnél ahol megnyomod a kisautót az akkutöltöttség mellett( asszem gyorsmenünek hívják) a GPS és a mp3player mellé be tudnál rakni egy fm transzmitter gombot!! Neked ez már megy zsigerből én ezt tudom!!
Ha nem nagy kérés a 8.0-ás igohoz és a 8.3ashoz valót is megcsinálnád!! Ha tudom meghálálom valamivelNem azt mondom hogy mán de rögtön...tudok várni csak valami bíztató választ addig ha kaphatok
!!!
-
wocsok
tag
válasz
Kukipapa_rr #654 üzenetére
Én nem tudok tallózni az mp3player.exe-vel, hova kell az mp3 fájlokat másolni, hogy le tudjam játszani ? Tudnál ebben segíteni?
-
snowdog
veterán
válasz
Kukipapa_rr #654 üzenetére
Az oldalad egyébként nagyon jó.
Köszönöm!
Annyit megkívánok jegyezni, hogy egyenlőre válogatás, és néhány dolgot kipróbálás nélkül pakolok fel, így az ilyen tapasztalatok nagyon fontosak.
-
wocsok
tag
válasz
Kukipapa_rr #630 üzenetére
Még mindig nem megy a tallózás, pedig már mindenre duplán kattintok, csak a saját lejátszójából tudok tallózni... Mi lehet a gond
-
snowdog
veterán
válasz
Kukipapa_rr #631 üzenetére
Más mp3player.exe-t nem találtam
Nemrégen tettem fel egyet az új fórumra a Software/Programok szekcióba [link]
Én még nem próbáltam.u.i. Kaptam egy új verzióhoz linket (mortscript_for_mp3player_coreplayer_1.2.5), de egyenlőre képtelen vagyok letölteni a Data-ról. A Data időnként egy katasztrófa. Az új fórumhoz létrehoztam egy új honlapot is, de az meg még nincs adatokkal feltöltve, viszont a tároló részét már tudom használni. Mostantól kezdve oda is mindent feltöltök, és onnan (az eddigi tapasztalatok ezt mutatják) igen nagy biztonsággal, és sebességgel lehet majd letölteni.
-
PLaci58
addikt
válasz
Kukipapa_rr #631 üzenetére
Hmmm. Bonyolult kérdés.
Ugyanis 3 féle Riks skin van.1, eredeti Riks skinek az SD gyökerében keresik a calculator.exe és mp3player.exe programokat, ezek letölthetők a Riks oldalról;
2, SwD változat, ez a ResidentFlash/Program Files könyvtárban keresi a calcCE.exe és mp3player.exe-t;(ha jól tudom)
3, Az SI 1.3.3-ban az SwD lett átírva és ez a ResidentFlash gyökerében keresi a mellékelt programokat (calculator.exe és mp3player.exe), de minden benne van a csomagban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged