Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #8237 üzenetére
Próbálj meg higgadtabb lenni. Ez a játék még ér annyit úgy érzem, ellenben a másikkal amibe néha tévedek 1-1 körre,de csak azért, mert haver nemrég kezdte, és még bele van buzulva, így Platonn-ba legalább röhögök 1-2x, és nem veszem komolyan.
Ha nagyon nem megy, le kell rakni napokra, aztán újra vissza, meglásd jobb lesz higgadtabb fejjel nekiállni. Ja és a prémet folytasd, szerintem előnyös. -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #8239 üzenetére
Én soha nem vettem észre ilyen jellegű különbséget. De mindegy, ameddig az új matchmakinget nem vezetik be, ez a játék kb halott. Nagyon hosszasan tudnék róla írni, de valahogy nem vesz rá semmi, hiszenm semmin nem változtat.
Inkább az már izgalmasabb hír, hogy RB repcsiknél is lesz "lehetőség" mixed csatákra, ha nagyon nincsen játékos az egyik oldalon.
Jöjjön a csudijó kis A6M5 otsu ellen egyszerre Griffon Spit, Tempest, F8F, Fw 190D, La-9, Yak-15/17 és még Bf 109K is, hogy karcsú legyen a sor!
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #8235 üzenetére
Még mindig itt tartunk, hogy idegesítjük magunkat a játékon? Igen, a Griffon Spitek kb. mindenben jobban, mint a Bf 109G, és? Tudod, hogy találkozni fogsz velük a meccsen belül, hiszen ugyanaz a BR környék.
Nem fogom ezt hosszasabban taglalni, egy valami mondok még: németeknél felejtsd el a 30mm-es fegyverzetet, használd az MG151-et és sikered lesz (air target ammo).
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #8235 üzenetére
Megértelek, de.... te folyton arra panaszkodsz, hogy a németek fosok, Francia91 britként meg sokszor kikap németektől és japóktól. Akkor hogy is van ez?
Viszont 1 valamire tudok gondolni amit a ti screenshot-jaitokból látok, ami mocsok dolog, és a WG játékainál egyértelműen megfigyelhető: hogy nincs prémium számlátok, ergo szopat a játék. Nyílván a gépek emelkedésére nem lehet igazán hatással, de ki tudja mire van. Nem akarok összeesküvés elméleteket szőni, de vannak olyan tényezők amik azt súgják, van alapja.
Javaslom szánjátok rá a pénzt, és legalább 1 havi prémet váltsatok, vagy ha már játszottatok azzal, és akkor nem tapasztaltatok ennyi "igazságtalanságot", akkor gondoljátok e megérné e újra költeni a játékra.Én már elég régóta játszok prémmel, ha jól számolom több mint 1 éve folyamatosan, és bár voltak pillanatok amikor szemétnek éreztem a játékot, mégis most azt kell mondjam, eléggé kiegyensúlyozottnak érzem. Az igaz, hogy rég repültem, mostanában bele vagyok buzulva a tankokba, de meg fogom próbálni őket...
Esetleg más is leírhatná a tapasztalatát a prém/nonprém témában, hogy ő mit él meg ezzel kapcsolatban, kíváncsian várom.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #8230 üzenetére
Közben beugrott. A karácsonyi eventen, amiről beszélsz (2014
), az I-301-et és az M8A1-et lehetett megszerezni. Francia két módon szerezhette meg a DB-1-et:
1) WT születésnapi eventjén (november 1.).
2) VKontakte eventen, ami mostanság volt pár hete (valami 7 win kellett és kitölteni egy kvízt a VK.comon). -
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #8222 üzenetére
Játék, de mikor a kill-re mész, és direkt kib@zik veled, mert tudja, hogy vége lesz...
Én legalább a gép utolsó leheletéig küzdök, ha látom, hogy jönnek rám. Ráadásul a Do-217-esen ott van a 13 mm-es lövész, amivel szedtem már ki én is nem egy gépet...Már egy hónapja leredukáltam a WT-t heti 1-2 alkalomra, kell egy kis pihenő a sok hülye után. De az amcsikkal most sem tudok normális meccseket menni. 2 perc alatt ledarálják az egész csapatot, én meg szívok egyszerre 4-5 gép ellen... Remek esélyek
. Ha oroszok ellen megyek, akkor rendre kapok IL-28-asokat, egyszerűen nem bírok velük, egyetlen lövéstől darabokra szakad az F-80C, meg minden más. most kb csak az IL-28-asok elkerülése végett tértem vissza a Tier 4-es propelleres gépekhez...
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #8217 üzenetére
Azért a fullos F8-F-emmel meg tudom őket fingatni rendszeresen
Én csak a G6-osig mentem el, ott meguntam, hogy az összes Spitfire, F8F-ek és F7F-ek folyamatosan a fejem felett repkedtek, kvázi alig volt esélyem előlük menekülnöm. P-51-eseket gond nélkül aprítottam, de a többi ellen kevés volt a G6-os, hiába volt fullra fejlesztve -
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #8197 üzenetére
De az hogy jött össze??? Nem találok elfoglalt prémium Do-t egyik nemzetnél sem. Érdekes.
Nekem meg megvolt a játékban töltött életem mondhatni első és legnagyobb élményű Simulator csatája, igaz ez félig tankozás, de akkor is:
Poland pálya, sim event, mondom kezdek a berakott Ju 87D-5-tel. Kis repkedés után próbáltam felmérni a helyzetet, és hogy hol is vagyok pontosan. Ugye itt most air start van, szóval kis könnyítés. Rögtön az elején próbáltam a pálya széle felé húzódni, hogy még véletlen se kapjak a pofámba enemy-t. Ez részben be is jött, nem jött senki, de aztán az kellett kiderítenem, hogy merre is lehetnek az ellenséges csapatok, mert sok időt elöltem a pálya széle felé húzódással. Mindeközben egyik csapattárs finoman megjegyezte, hogy miért nincs air support. Nem válaszoltam, lévén égett a pofámról a bőr kezdő sim gépes létemre, másrészt a levegőben kellett a Ju-t tartani, ami sim irányítással elsőre nem olyan könnyű. (aztán később rájöttem hogy nem vészes, egérrel sem, de kéne az a bot, meg pedál!).
Szóval nagy nehezen a tó felé vettem az irányt, ahol láttam, hogy van pár gép ami gyanúsan repked, de nem mertem konfrontálódni, ezért visszafel vettem az irányt, majd később aújra a tó/város felé fordultam. Akkor kifigyeltem, hogy egy IL2-es épp egy havert bombáz, rétapadtam, és a sikerült a szárnyvégét lecsípnem, pár másik lövéssel a fél szárnyát aztán. Első kill, nagyon örültem a fejemnek. Ebből,a fordulóból, a mezőn megláttam egy SPAA-t és sikerült elsőre kibombáznom, bár ejtett rajtam pár sebet, és a replayen végignézve láttam, hogy egy másik is sorozott (persze játékben csak a becsapódó lövedékek hangját halottam). Sajnos így mind3 bombám elfogyott, a reptérig meg nem volt kedvem viszamenni, így újabb célpont utánb néztem, amit meg is pillantottam egy P47 képében, de hiába tapadtam rá, ugye nem ecsetelni, hogy sokkal gyorsabb volt, így elhúzott a fenébe. Mindeközben ismét becsapódó lövedékeket halottam,így a Ju 87 jól fordulását kihasználva, fordulni kezdtem közben oldalt az ablakon célt keresve, szépen lassan meg is pillantottam egy újabb IL2-est, aki a vadászatomat felhagyva egy BF110-et fogott üldözőbe. Rátapadtam, beadtam neki egy lövést szárnyra, amire ő kitérő zuhanásba kezdett, de sikeresen elélőttem, és letéptem a szárnyát. Ezután vettem észre, hogy a motorom fekete, és overheated felirat ijesztget... pár mp. után leállt a tudomány, és meg soft landing-ot hajtottam végre a mezőn. A kill a az SPAA-é lett, aki az első SPAA kibombázása után sorozott. (Itt megjegyezném, hogy én nem adnám meg a kill-t abban az esetben ha a pilóta le tudja soft landing-al tenni a gépet.)
Az i-re a pontot csak az tette fel, hogy leszállás után bejöttem a Pz. IV H-val, kiszedtem egy sörment egy lövésre kb., 1km-ről (ammo rack), aztán benyomultunk szinte egyszerre az enemy bázisára és nyertünk. Jó kis csapat volt, sok ilyet még!Szóval ez volt a mi nap nagy élménye, számomra mérföldkő, mert elterelgettem egy repülőt egérrel full controls módban... később kipróbáltam tezst repüléssel is a gépet, fel is szálltam vele, é le is tudtam rakni.
Colos1 mit szólsz?Szerk:
Micsurin látom neked is élmény volt a mai nap SB event-ben
Engem is egyre jobban megfog. Eleve az izgalom, hogy mit fogok látni sniper módban, és mikor lőnek seggbe.... huuu. Innentől kezdve Arcade-ot csak Tier 3-ig játszok, abban jobban lehet haladni.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #8182 üzenetére
Na na na, nyugi van. 1.47-re lesz elvileg DM javítás, tudnak róla stb, ennél többet nem tudok mondani se én, se pedig a fejlesztők.
Miután 1-2 hétig főleg csak tankoztam, vagy ha kihagyok pár napot RB repülésből, én is totál amatőrnek szoktam érezni magam. Tegnap pl. sorozatban 6 meccsen nem szereztem egy killt se, mert... pancser voltam és nálam ez amolyan kizökkenek a játékból alapon megy, mert előtte ugyanezzel a géppel (Tempest Mk.II) 1,5 killt átlagoltam meccsenként. Javaslom, hogy repülj most a Spit Mk.22/24-el vagy az F8F-1B-vel. Ha egyszer maxra fejleszted, nem lesz nagyon ellenfeled, szinte csak az Fw 190 D-k, amik meg tudnak izzasztani. Na mindegy, tarts pihenőt, gyere vissza 1.47-re.
szerk: hupsz, majdnem kihagytam a J2M3-at, na azzal is rommáver mindent kb., ami ellen megy.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin #8182 üzenetére
Ez hihetetlen , G6 , 3x30mm , griffon jön szembe csak 7mm maradtak , és szarrá lő , én meg láttom , ahogy a 30mm hüvelyek peregnek ki a podok alján , és a gép közpén a spitfireről meg pattog a lőszer , csak PATTOG
semmi sérülés , csk pattog le a francba , kész , most lett uninstalálva a saját egézségem érdekében
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #8115 üzenetére
George, John B., Shots Fired In Anger, NRA Press (1981), p. 404: By World War II, the M2HB had been designated as a dual-purpose anti-aircraft and anti-vehicular weapon for motorized, armored, and infantry divisions; the designation "anti-vehicular" included thin-skinned and lightly armored vehicles, as it was already recognized by 1940 that the .50 M2 AP round would not be useful against modern medium or heavy tanks.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #8007 üzenetére
Ugyanez volt nekem is. Csak azt mutatta ami már meg van, szóval a tegnapit a "first deed"-et. Addig kínlódtam míg nem lettem első megint (közben nyertünk is), és most már így néz ki:
Bugosnak bugos, mert a "first deed"-hez minek mutat két találatot? De a lényeg az, hogy legyél minden nap első egy meccsen, és nyerjetek is, és akkor látszódik a haladás.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #7985 üzenetére
Haggyad má, én is most szenvedek vele, végre lett egy nyertes AB-nk, ahol én voltam az első, erre nézem, hogy nem kaptam meg. Persze, mert nem figyeltem először hogy rank II-V repülő kell hozzá, én meg szaros Ki-10-es meg Ki-27-ekkel vágtam neki. Nem az a baj nálad is?
Másrészről meg útálatos a japán MG-k sebzése, hihetetlen, hogy mindenbe 2 tár kell. Oroszba 4.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #7973 üzenetére
Aha. De szerintem ez nem az. Akkor meg kellett volna már kapnom az első 3 "deed"-et is, mert a 100.000-es a 4.-ik. Sőt, ezt úgy kaptam, tegnap (amikor még el sem indult elvileg az akció), hogy beléptem és meg is kaptam csata nélkül, ergo ez fogadott. Ráadásul 100.000 free RP is járt hozzá ha megfigyeled.
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #7949 üzenetére
Én az M2-esben és az M3-asban is Ground Targets befűzést használok kivétel nélkül mindig. Szépen kigyújtja az ellenfelet, meg igény esetén Light Pillbox-okat is lehet vele fűnyírózni. Nekem nem volt problémám a Default befűzéssel sem (bár az előbb említett jobbnak tűnik), én még csak az F-84-ig jutottam el (amit nem is használok, mert rövidebb kifutókon lehetetlen vele felszállni....), az F-80C-vel rendszeresen repülök, de pl a Mig-9-eseket viszonylag könnyedén le lehet szedni az M3-assal, nem kell belepumpálni a fél tárat, az IL-28 is kevés lövéstől kigyullad és szétég, ha a szárnyát lövöd felülről, ez szinte mindig beválik. Tudni kell, hogy hova lőjj, kitapasztalni. A szárnyak pl elég sérülékenyek, főleg az üzemanyagartály miatt, meg a motorok is gyengepontok
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7931 üzenetére
Hehe, grat!
Én most majd nagybevásárlásra készülök. Egyszerre fogom megvenni ezeket:
- T-34-85 (D-5T) - 200.000SL
- IS-1 - 200.000SL
- Su-152 - 200.000SL
- Arado 234 - 610.000SL
- Tu-2S-44 - 320.000SL
- Meteor F Mk3 - 610.000SL
- M6A1 - 230.000SL
- Panzer IV.H - 140.000SLEz így 2,5 millió SL, szóval remélem hamarosan lesz valami leárazás, ezen akarok meggazdagodni.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7852 üzenetére
Értelek. Most még sok idő van ezeket megcsinálni, de nem gondolod, hogy az utolsó napra is olyan követelmények lesznek, hogy lőjj le 40 gépet, stb. Majd meglátjuk, egyelőre csinálom.
Egyébként meg mondom, nem kötelező csinálni ezt, és lehet lesz még más ajándék is, leértékelés, satöbbi. Meglátjuk, de egyáltalán miért kell ezen ennyire filózni? Ennyire kell ez a M8 HGC vagy az I-301?
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7849 üzenetére
Szerinted hány ember olvassa el RENDESEN a cikket?
"There will be 19 tasks! You have time to complete them till 11th of January 2015, so there is no need to complete them the day they were announced!"
szerk: Azért kb. két hét alatt nem nehéz összeparasztkodni 40 killt a T-28-assal...
Igen, szerintem is köcsögség néhány gépre/tankra limitálni az adott achievmentet, de na, ez van. -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7822 üzenetére
Annyira nem voltak szarok, hogy a 600-as végsebességre se képes, amúgy is 6.3-as BR-en csücsülő N1K-kat cseszegessék, érted... meg az A6M5 Otsu-t.
Az N1K és Ki-84 hei új csücsül 6.3-as BR-en, hogy ha megnézed, se az La-9, se az F7F, se a Bf 109K, az egyik Fw 190D, Griffon Spit sem üti meg ezt a szintet, ELVILEG. Én meg a mikulás vagy jézuska vagyok.
Én még fentebb toltam volna a P-80-at és a Meteorokat is, MiG-9-eket stb. Játszanak szépen a saját kis jet csatáikban, a Ki-84 meg lejátssza a saját játékát a Griffon Spitekkel, Tempestekkel és társaival... de kezdetnek nem rossz, egyáltalán nem.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7803 üzenetére
Látszik, hogy nem tudod miről beszélsz.
Tankoztam eleget, de mivel én nyílvánosan vállalom, hogy pancser vagyok és nem értek hozzájuk, de ettől függetlenül érdekelnek, arkádban játszom őket, sőt, bugreportokat is írok, amikor találok valamit. Te?
Egyébként egyáltalán nem értem, hogy hogy jönnek ide a tankok? Annyit mondtam, hogy én speciel sokkal jobban örültem volna neki, ha megcsinálták volna VÉGRE a hit detection problémát, mint most az amcsi tankoknak. Én rohadt szívesen repülnék az MC.202-vel is, de egy fél millió lőszert kell belelőni egy Spitbe vagy egy P-39-be vagy F6F-be, vagy összességében akármibe, hogy kapjon egy szárny vagy aileron critet. Ez szerinted vicces? Vagy, hogy a Japán Tier 1 kuka úgy ahogy van, Tier 2-ben a Zérók meg reménykedhetnek, hogy a Type 99-ek működni fognak, azzal a maroknyi lőszerrel. Nem egyszer követtem végig 200 méter közelségben egy Spitet a Ki-43-III-al, és folyamatosan végignéztem, ahogy a Ho-5 is pattog rajta. Szépnek szép volt, de kevésbé effektív. Nagyon aranyos dolog, amikor a Raidennel végre lövőhelyzetbe kerülsz egy F7F ellen, majd boldogan továbbmegy esetleeeeeeeeg, talááááán nagyon halovány füstöt kezd engedni valamelyik motorja, miután rápazaroltál X lőszert. Szintén aranyos dolog, amikor a 4x30mm (type 5) kevesebbet sebez, mint az amcsi fegyverek. Hasonlövöd a P-80-at, hit +3RP. Köszi, abból már csak 100.000 ilyen kéne és ki lenne fejlsztve egy új jetem...
A német kis kaliberekkel pedig aztán lőhetsz a szárnyára olyan gépnek, aminek nincsen oda elhelyezve üzemanyag tartálya (pl. F7F/P-47/F6F stb), mindamellett, hogy ezek a fegyverek sincsenek az amcsi 12.7mm közelében SE! Japán 12.7mm, 13.2mm kuka. Visszatérve az amcsi gépfegyverhez... szerinted az normális, hogy az első pár lövés leviszi a gép szárnyát? Vagy, hogy félbevágja a gépemet, tényleg az első találat kb? Látszik, hogy nem játszottál eleget az oroszokkal mostanában. Én teljesen kifejlesztettem az I-185 (M-71)-et, és épp, hogy tudtam az 1 killes átlagot hozni vele. A rossz repülési tulajdonságai mellett a fegyverek szarnak egy nagyot mindenre. Volt olyan szitu, ahol muszáj voltam vállalni a headont egy Fw ellen. Kilőtt, természetesen, amire fel is voltam készülve, de aztán már csak azért is megkérdeztem tőle chatben, hogy "te figyi már, sérült a géped akármit is?". Nem lepett meg a válasz: az egész gépe ép maradt, és nem lőttem mellé!
Akkor most szépen fogd magad, és menj egy pár meccset mondjuk a Ki-27-tel, és hasonlítsd össze a fegyverzetét a ShKAS fegyverekkel (pl. I-16-on ez van). Fórumon az egyik fejlesztő elmondta, hogy tudják, hogy kb. ez az ShKAS fegyver működik csak rendesen, de miért? Azért mert bődületesen szórja a lőszert. És akkor én vagyok a hülye meg menjek tankozni. Ok.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Micsurin #7590 üzenetére
Többek között ez a hátránya azoknak a játékoknak, amelyeket ingyen is lehet játszani. Megjelenik mindenki és szinte vonzza azokat is, akik nem veszik komolyan a játékot, és minden mindegy alapon képesek bármire.
Szóval ne lepődj meg ha látsz egy két gyökeret, mivel nem kell fizetni így tuti hatványozottan jelennek meg a játékban.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7584 üzenetére
Valszeg nem arra kaptad, hogy haverodnak chatben írtál akármit is, hanem arra, amit játék közben írtál... amit egyáltalán nem értek, hogy miért kell noobozni a másikat. Én nem tartom magamat rossz pilótának, viszont tegnap 10-ből 10 meccset vesztett a csapatom, és sokszor olyan szintű amatőr hibákat vétettem, hogy elszégyelltem magam és nem odavertem a másik oldali játékosnak aki lelőtt, hogy kapja be meg hogy noob op géppel megy... egyszerűen ebből ki kell nőni és kevésbé toxikusnak lenni, úgy szebb lesz a közösség (szép álom).
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7577 üzenetére
Mivel mostanában találkozni fogsz többször az R2Y2 széria gépeivel, mondok valamit neked. Nagyon el van cseszve a damage modelljük. Egy picit megsebzed az egyik szárnyát, már harcképtelenné tetted, csak egyenes repülésre lesz képes többnyire. Ugyanez igaz a J7W1-re is, ott párban sérülnek a kormányelemek, hiába csak az egyiket találtad el.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Micsurin #7572 üzenetére
Pont fordítva az én fregemet nyúlják le így állandóan, naná hogy akkor én is kénytelen vagyok ezt tenni.
Ezt úgy kéne, hogy te a még teljes tulajdonságaiban hibátlan gépre beviszed a végzetes vagyis kritikus találatot, ami kb max egy perc múlva megadná magát a találatodnak köszönhetően úgy is és bárki aki utána rálő az csak a hit-re kaphatna pontot meg a közreműködésre a 35-őt. Ehelyett most az van, hogy te aki még a hibátlan gép ellen gépészkedve viszel be kritikus találatot nagy nehézségek árán, jön a parasztja és a már fuldokló motorú nehezen mozgó gépre játszi könnyedséggel de legalábbis sokkal könnyebben mint te bevisz egy másik találatot és ő kapja a freget te meg csak a közreműködésért járó 35xp-t.
Most ne haragudjál már, de egy hibátlan gép ellen sokkal nehezebb bevinni a találatot mint egy mások által kritikusan megsebzett vánszorgó gépre, miért nem az kapja a freget aki bevitte az első végzetes találatot és miért kapja ehelyett a közreműködésért járó xp-t ha valaki más is rálő az általa már gyakorlatilag harcképtelenné-nyomorékká tett gépre?!
Nem jó ez így.
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7570 üzenetére
Ha szerinted az F-80 vs. Venom totál unfair, viszont egy Zéró vs. P-80 teljesen rendben van, akkor csókoltatlak innen. Legyen akkor Chaika vs. Sabre, nem? Elvégre egy kifutón csücsülő Sabret meg tud ölni egy Chaika, több opcióval is: bomba, rakéta és a fegyverzete. Illetve ha elég sebességet veszít a Sabre, akkor a Chaika elkaphatja, vagy ha a Chaika elég sebességet szerez és megközelíti a hangsebességet. Ja, azt pont nem.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Micsurin #7570 üzenetére
Nem, a Yak7B az egész Yak1-es sorozatot kiszorította, a Y7B után nem csináltak Y1B-t. A Y1 és az Y1B között csak annyi a különbség, hogy lehet rá bombát felfüggeszteni de az a Yak1-es sorozat elejétől megvolt, itt külön van szedve és közéjük be lett téve a Y7B. Tehát nem is kellett volna külön Y1 és Y1B amennyiben mégis akkor ezután kellene jönnie a Y7B-nek.
Más, ezzel a critical hit-kel is kezdhetnének valamit, nem értem miért nem az kapja a destroy-t aki először visz be kritikus találatot a gépre, állandóan lenyúlják a fregeimet, kb 60-70%-át le tudják nyúlni. Persze nyilván én is kénytelen vagyok ezt tenni, ha lehet lenyúlni mások fregjét hogy a már vergődő gépre könnyen be tudok vinni egy másik critical hit-et.
-
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #7528 üzenetére
Egy szo: himes tojas
En nem csak siman fordulok, elotte bedontom 90 fok kornyekere, es ugy fordulok, olyan 10 G-ig szoktam nyomni a fordulast. Termeszetesen propis gepek lefordulnak a p*csaba, azok ellen BnZ-vel van eselyed. 700 felett mar nem lehet csak ugy rangatni ezeket, olyan 600 kornyekeig teheted ezt meg, ugyanez igaz a felhuzasra is. Mint mondtam, bedontom olyan 90 fok kornyekere, es olyankor huzom el amerre fordulni szeretnek, igy kisebb terheles eri, picit jobban veszi az ivet is, de csodat ne varj, ez egy jet. Propelleres gepek ellen a sebesseged a fegyvered, ezert erdemes BnZ-re hasznalni, de mostansag eleg jol megy a Face to Face modszer is, mivel az orraban van az osszes MG. Egy sort kilosz, aztan gyorsan elrantod, de ez sem 5 perc volt kitapasztalni. -
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #7518 üzenetére
Jó ám!
Nekem teljesítményileg már majdnem maximumon van, aztán jön a fegyverzet. Nagy előrelépés a P80-hoz képest, van WEP is, meg sokkal gyorsabb, fejlesztve már elég jónak mondható az emelkedése is, nekem most 17 m/s körül van. 11G-ig terhelheted, 12-nél már elhagytad a szárnyakat... -
Francia91
veterán
válasz
Micsurin #7489 üzenetére
Rengeteget mentem vele anno, szintén RB-ben. Itt nem a P-51 meg a P-47 a lényeg, hanem az M2 Browning MG. Abba ne tegyél Tracer-t, nem ér sokat. F6F-ben is ugyanaz a Browning M2-es van, A-20G-ben és B-25-ben is. Az M2 Browning-ba nem kell Tracers befűzés, egy kalap kaki. Régebb óta játszok, mint Te, elhiheted.
Anno én is azt tettem bele, de egy tár sorozat is alig ért valamit, a Default meg Ground Targets pedig szépen kigyújtja az ellenséges gépet. Japánoknál a 20 mm-esbe tényleg jó a Tracers (Zerokban), de MG-ben nem sokat ér.
De nehogy véletlen kipróbáld a többit, a végén bajod lesz tőle -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Micsurin #7453 üzenetére
Ilyen nekem is volt zuhanásban üldözök valakit, már critem is volt rajta, észlény a bf-109-el berepül a tüzvonalamba, rajta is koppant pár. Leszedem a célom, mennék tovább erre elkezd sorozni a barom. Keringözünk vagy 5 percig le akar löni végül sikeresen lezuhan a nagy akarásban...utána meg F*** YOU-kat nyomatja a chaten.
Én meg facepalmozok... -
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #7378 üzenetére
No most elgondolkodtattál. BF109F2-vel próbálgattam az imént.Ha page gombbal húzom fel, az mitől hatékonyabb, mint ha az egeret tolom a magasba? Próbálgattam mind2 verziót, talán a page-es felhúzás annyiban hatékonyabb, hogy közben egyenesben (szabályos függőlegesben) tatja a gépet, és gyorsabban csinálok vele egy teljes roll-t. Főleg combat flaps-el.
Malibutomi:
Nem is hülyeség, beteszem oda én is. -
Colos1
őstag
válasz
Micsurin #7364 üzenetére
Hasonló élményem nekem is van, SB -ből. G2 -vel kergetem az OP-63-at. Kb. 2..3 percet keringtünk egymás körül, és a csapatom többi tagja tisztes távból figyelt, jöttek mögöttem, de nem lőtték a célomat. Aztán sikerült elkapnom a 20-assal a szárnyát, és letört. Zuhan szárny nélkül, majd jön egy kis b..zi gyerek, és belopja. Azonnal ráfordultam, és lelőttem.
Ilyenkor SB -ben mindenki el szokott kezdeni anyázni, hogy TK így, meg TK úgy, de itt mivel látták az esetet, úgy kussolt mindenki, mint a sír, és még gyorsan el is mentek a környékemről, nehogy ők is kapjanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged