- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz
octopus666 #8392 üzenetére
Az oszt' crew slot
-
Francia91
veterán
válasz
octopus666 #8382 üzenetére
Besült a fegyver. Ha sokáig folyamatosan lősz vele, előfordul. Középen alul ki is írja, hogy "Gun jammed"
"Weapon Maintenace"-ra kell pakolni a Crew pontokat, és javulni fog -
PAtr0n
addikt
válasz
octopus666 #8375 üzenetére
Mi ez a hekkelt magyar nyelv? Tiszta fura.
-
RG4L
őstag
válasz
octopus666 #8056 üzenetére
Ha rendes flight modellt kap, jó lesz. Jelen pillanatban épphogy csak felveszi a versenyt a többi géppel.
Egyébként gratulálok hozzá, remélem sikerül eredményesnek lenni vele! -
Francia91
veterán
válasz
octopus666 #8051 üzenetére
Na arrol ne is beszeljunk, hogy ha az ellenfelbol 1 marad, mi meg tobben, nekunk van kevesebb pontunk, az az egy enemy elbujik, es megvarja, mig elfogynak a ticketek
Mas helyzet, mint a hulye csapat, de epp oly' idegesito -
D.Orion
veterán
válasz
octopus666 #7650 üzenetére
Nem tudni, de többen várjuk nagyon. Most volt megint egy kis update, ez ma már a második. 10K GE sokkal olcsóbban beszerezhető, de NV-s kódból egy account-on csak egy használható fel.
-
RG4L
őstag
válasz
octopus666 #7541 üzenetére
Tessék, vehetsz is egy "új" I-16-ost xD
-
Colos1
őstag
válasz
octopus666 #7415 üzenetére
A www.warthunder.ru -n kezdj, és onnan navigálj a shop -ra. Ott rubelben fogja felajánlani.
-
RG4L
őstag
válasz
octopus666 #7141 üzenetére
Nekem van ugye ilyen OTP-s sms értesítőm tranzakciókról. Rubelben vonja le.
-
Colos1
őstag
válasz
octopus666 #7141 üzenetére
Pár hete már az orosz oldalon is lehet PayPal -al fizetni, úgy biztosan a rubelnek megfelelő forintot vonja le.
-
Revolit
senior tag
válasz
octopus666 #4404 üzenetére
Én is pislogtam mikor anno először találkoztam vele. Látom Ju-87. Áh mondom az bombázó, németeknél nekem is megvan első belőle, könnyű célpont, megyek leszedem. Nézem, szembefordul velem, há mondom mit akar ez. Nem sokkal később megtudtam
-
JackFeryll
őstag
válasz
octopus666 #4404 üzenetére
Egy rézfúvós jutott az eszembe
-
munnergep
senior tag
válasz
octopus666 #4264 üzenetére
Én jól elnéztem a dolgot, a matrica mellé vártam az aranyat, aztán rájöttem, hogy értelmezni is kellene az olvasottakat, nem csak nézni mint a vett malac
-
RG4L
őstag
válasz
octopus666 #4252 üzenetére
Én minden nemzetnél ezt csinálom, annyi különbséggel, hogy ki is maxolok minden gépet.
-
Edem05
őstag
válasz
octopus666 #4252 üzenetére
Ez nemnormális!
-
JackFeryll
őstag
válasz
octopus666 #2624 üzenetére
Én is ezt akartam írni. Van 8000. Nem fogok itt vergődni a sok szerencsétlennel 300 aranyért.
szerk:
friss :"Login servers are overloaded - we have over 100k users trying to log on. Please try and login after 10 Mins.
We apologise for any inconvienace given. 1 Hour will be added to the end of Golden Battles."
-
donmackó
addikt
válasz
octopus666 #1974 üzenetére
Nekem is a kedvencem amikor megyek a bombázókkal, és beállnak az engem követő ellen mögé. Őt is ronggyá lövik meg bónuszként engem is. Olyankor váltok nézetet és ha sikerül, még én is megsorozom a csapattársat a hátsó géppuskással. Csakhogy ő is érezze a törődést.
-
Reno7
senior tag
válasz
Engem szándékosan még sosem ölt meg a társam...olyan előfordul hogy keringőznek és elkaszál egy mellélőtt sorozattal...de a kedvencem mikor szórom hátulról az ellenséges repülőt, erre berepül elém mert hogy ő majd lelövi...
-
BogyóBP
addikt
válasz
Néhányan sztem teljesen rámennek idegileg erre meg arra.. Engem még nem lőttek ki sose csapattársak, de a fura az hogy némelyik ha rájön hogy nem tud lelőni inkább szembefordul veled és neked megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged