Új hozzászólás Aktív témák

• Revolit

senior tag

Ááááá baaazd meg majdnem megnyertem egy 9vs1-et RB-ben!!! :Y :C Ráadásul magasabb tierrel rakott össze. Anyáztam is mert a faszkivan ezzel is már. Szóval 2.3 ratinges spitfire mk 1a, velem meg ilyen mk 2b meg typhoon mk1a. Úgy indult hogy egyik player crashelt meg egy bot is (4-4 bot volt csapatonként). Majdnem ki is léptem, egész nap ilyen profi csapattal rakott ma össze... Na, percek alatt leszedtek mindenkit, egy, azaz kemény 1 darab ellenséget szedett le a csapatom. Én húztam fel a csába mondom legalább szopatom ellenséges csapatot, ameddig ki nem fogy üzemanyag elcruze-olok 9-10.000 méteren. 3 crashelt eközben, nem tudom miért, egyiket lelőtte AAA de másik kettő simán crashelt, szóval 1vs6 lett. 3 bot maradt, mindhárom megtalált (érdekes, tudták hol vagyok 10km magasan, aha, nem csalnak áááh :D ), egyszer rájuk fordultam, kimanővereztem őket, talán 1-2 találat súrolt, sebzést nem kaptam szerencsére, aztán megláttam viszont egy playert, úgyhogy motort levettem 0%-ra és elkezdtem bázisunk felé zuhanni, ahol egy 5. player lőtte AAA-kat. szembe mentem vele, tessék lássék rálőttem de inkább kitértem az ő lövései elől. Ezután ő inkább visszahúzódott. Két botot lelőttek AAA-k egyet meg én szedtem le, 1vs 3 maradt. Aztán leszálltam újratölteni, AAA hatósugarán kívűl körözött player. Eközben egy ellent megint lelőttek kocsik, király, 2vs1 kezdtem nagyon izgulni :DDD Ketten bejöttek rám reptér felé (mert felszállás után ott kőröztem, még mindig úgy voltam vele, hogy legalább szívatom őket, ha már egész nap engem is szopatott matchmaking), próbáltam kimanőverezni lövéseik elől, de eltalálták szárnyamat, eléggé bedőlt a gép :( Viszont közben AAA-k egyiket lelőtték, 1vs1 maradt a 9vs1-ből!!!! De cannonjai voltak a rohadéknak, és egy lövésből leszakította szárnyamat... szóval csak megnyerte ellenfél.... pedig de szép lett volna. Gajin meg kapja be tövig, fasz kivan az egésszel.... jó hogy nem jet-ekkel rak össze... ráadásul micsoda prok voltak ma velem egész nap... én is elég béna vagyok még RB-ben de amiket a társaim műveltek ma, az kritikán aluli, még az én mércémmel is!!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák