Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans
aktív tag
válasz
munnergep
üzenetére
igen, ahogyan taurus is mondta:
gép orrát lefele: "w"
-II- felfele: "s"
dőlés jobbra: "d"
dőlés balra: "a"
csűrés jobbra: "e"
csűrés balra: "q"
gáz: bal shift
gáz levétel: bal ctrl
kamera forgatása: nálam az egér oldal gombjai közül a fölső
ellenfél kijelölése: görgő lenyomásakb. ennyi, amit fontosnak tartok.

-
PAtr0n
addikt
Abszolút nem lomha, és nagyon jól manőverezhető gép, fejleszd ki mind a 4 változatát, állat amikor mindet viszed 1 csatába

Cseri0058:
Pedig tetszene a Japó ág is szerintem, ők legalább felveszik a versenyt a brit Spitek és Hurricanok fordulékonyságával. Egyedül tűzerőben gyengébbek kábé Tier 3-ig. -
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
Japókat nem húzod? A Ki-45-öst is szeretnéd, 37mm-es cannon plusz 1db 20mm-es. Egyedül a "tei" változatán nincs 20m-es, de az ágyú ott is megvan. Élvezet vele bombázókat fűrészelni

Viszont ha a Bf110 kerül a te seggedbe, elég hamar atomjaidra szakadsz a 4x 20mm-től
Amúgy meg jahh, az RB nagy élvezet, rendesen izgulni lehet benne, és nem viselkednek annyira hihetetlenül a gépek mint Árkádban.
-
törölt tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Ha meg tudnám nézni...

-
mikrosuttii
aktív tag
Eddigi legjobb

-
Cseri0058
őstag
az elöbb mentem egy rb csatát. 4 killem volt és elfogyott az üzemanyagom...töltényem még volt...aztán megpróbáltam haza vitorlázni de kb. a reptér előtt 300 méterrel lezuhantam :/
-
Cseri0058
őstag
ha kilépek rb csatából mert nem akarom megvárni a végét akkor ha jól emlékszem azt mondtátok hogy majd megkapom a pontokat a csata végén.
ezt hol látom hogy mennyit kapok? -
Mister_X
nagyúr
Az sajnos nehezen kivitelezhető, mert leginkább bombázóval (H6K "flying boat") repülök, mert abban érzem az erőt - azt is megtanultam már, hogy a hajók is mozognak, így nehezebb pontosan dobni az ajándékcsomagot
Japán vonalon a kettes szintű vadászgépek rendelkeznek bombákkal? Továbbá, azzal a csónakkal gondolom anyahajó mellé kell valahogy landolni, hogy megjavítsanak és feltöltsenek. -
nemeth989
senior tag
Én is szívesen csatlakoznék a squadokba, ha van hely és elviseltek egy újabb kezdőt. Nem régen kezdtem, Oroszokkal és Angolokkal játszok, 2-es szintű gépeim vannak. RB-t és AB-t is szoktam menni.
Játékbeli nickkem: nemethi -
Wans
aktív tag
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani ezzel a gyöngyszemmel, eddig nagyon tetszik- Bár még csak kicsi gépeim vannak, még kutatni kell a következő szintűeket. Csak én realistic csatákra szeretek menni arcade helyett, ott meg mintha lassabban gyűlne.
-
Cseri0058
őstag
Akkor leszünk páran már. Én holnap délután fent leszek. Remélem valaki innen lesz fent és akkor mehetnénk pár kört.
-
RG4L
őstag
Valakinek nincsen kedve jönni játszani velem? Tier 2-es amerikai vadászok fejlesztését fejezem be éppen, magasabb tieres gépem nincsen még, kissebb igen más országoknál is

-
Cseri0058
őstag
nem valami aktív a topik.
származik valami bajom abból ha lelövik az első gépemet és én kapásból kilépek? -
Cseri0058
őstag
elkezdtem az amcsikat és már megvan a 2. aircobram is.

szerintem nagyon jó kis nemzet.
ma mentem pár kör rb-t. itt ahogy elnézem sokkal több xp-t lehet kapni körönként nem? -
smisa
őstag
Csak nekem szarakodika szerver? lagg stb
-
JackFeryll
őstag
válasz
munnergep
üzenetére
Lehet nyerni, ha squadronnal mész. Egyéb esetben 0-át vagy 1-et dobó random függvény szerint alakul a győzelem, mert általában egyedül nem tudod eldönteni a csatát.
Ha bombázóval lebombázom a 3 kis bázist akkor is ugyanúgy veszthetünk. Egyedül már nem marad idő a reptér megsemmisítésére.
Mivel én 5-6 ezer méteren "dolgozok" bombázóval így a tankokat nem olyan evidens eltalálni 700+-os crew mellett sem, de ha csak a tankokra megyek akkor sem biztos hogy nyerünk.Ha vadásszal kilövök 12 gépet az se számít semmit. Ez mondjuk teljesen logikus mivel ha 10-szer lehet spawnolni akkor csak az ér valamit ha a bombázókat védjük vagy támadjuk, de ezt a játékosok 99%-a nem képes felfogni. (AB)
Egyébként a csata kimenetelét tekintve hasznosabb ha van 1-2 killem, de megvédtem egy bombázót. -
rollaz
tag
válasz
munnergep
üzenetére
Amikor már ráuntál a bénákra, akkor eldöntöd, hogy kipróbálod az RB-t. Jó eséllyel meg is fogsz ragadni ott. Az arcod kisimul, idegeid lenyugszanak, ha játszottál néhány RB csatát. Bár azért oda is kezdenek felszivárogni a siemkák, de sokkal-sokkal jobb a helyzet, mint AB-ben.
-
munnergep
senior tag
200 csatát játszottam eddig ezzel a játékkal (az első 100 hanyagolható).
Kezdek rájönni a boom and zoom technikára, stb, bár még nem tudok meglógni a jobban forduló gépek elől, ha elveszettem az energiám. Mindegy, megoldom.Kérdés csak annyi, hogy lehet néha nyerni is azért? Ha nem lövöm ki a földi célpontok 90%-át, akkor nem nyerünk, mert mindenki csak dog-fightozik. Magasabb tierben is így lesz?
-
nemeth989
senior tag
Leszállni tudni kell, stílusosan
. Utána miután megjavították, még 2 gépet lőttem le vele
.
-
erikke17
őstag
Én azt a taktikát alkalmazom, hogy először vadásszal megyek majd utána megyek csak bombázóval, olyankor már a 4000-4500m magasan kempelő ellenséges vadászok száma megcsappan, vagy valakit üldözőbe vesznek vagy lent vannak már..

Esetleg ha elkezdene felmászni megint már 7 országgal odébb vagyok meg 2 kevesebb ellenséges bázissal
Mókoltak valamit bázisokkal mostanában? Csak mert ezelőtt 2x1000kg + 4x500kg cuccal rá kellet küldenem még egyet... De most egy sorozattal kisimítom a bázist..
-
válasz
Francia91
üzenetére
nekem most lett meg a yer2. il4-et jobban szerettem a manőverezhetősége miatt. yer2-vel teszt repülésen full bomba súllyal harmadjára sikerült felszállnom . élesbe alacsonyan próbálkoztam, fighterek ott campeltek 4-5ezer méteren. két tankot megsemmisítettem, majd be estem az erdőbe. nehézkes egy dög.
Revolit. IL4-et ,azon a szinten a többi sehol sincs szerintem.
-
Revolit
senior tag
Most nézem, IL-4 -re felrakható 2 500kg-os és egy ezer kilós bomba?

Hát akkor hagyom az AR-2 -őt, ezt fejlesztem inkább
Vagy tier 2-ben melyik bombázó ajánlott? AR-2 vagy IL-4? Esetleg Pre-3/E? (Tudom, utóbbi nem bombázó hanem attacker, de csak egyik legénységemen fejlesztettem lövészeket) -
PAtr0n
addikt
válasz
Revolit
üzenetére
Szét tudják lőni, volt, hogy nekem se jött elő. De az igazi damage model az lenne, ha mondjuk csak az egyik jönne ki, mert a másik sérült. Az úgy izgibb, mint hasra letenni a madarat.

rollaz:
A flakpanzer az egyetlen irányítható légvédelmi egység jelenleg. Mellesleg Tankok ellen sem utolsó: Flakpanzer hero -
-
Revolit
senior tag
Kipróbáltam végre BF 109-et, kicsit megtépázták szegényt, le akartam szállni, és hiába nyomogattam "g"-t, az istennek nem jött volna elő futómű... ez mi? Szétlőtték volna? még sose volt ilyen velem.
-
rollaz
tag
E öröm, e bódottá!
-
Damage401
senior tag
HF
-
tgulyas
senior tag
ok
-
törölt tag
Német és amcsi ág után nekiálltam az orosz ágnak is...
Hát gyerekek, én úgy megdöbbentem, az első szinten a repcsik olyan mozgékonyak, fürgék, fordulékonyak, hogy 1x azt hittem saját magamat lövöm seggbe... -
donmackó
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Én régebben mindig bombáztam a reptéren lévő repcsiket zuhanásból. Sok killt szedtem így.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Felrobban (tapasztalat,és én voltam a kísérleti patkány).
-
Szőrös
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Időzítéstől függ de felrobbanhat. Van akik bálnákkal szórakoztak így , torpedót dobtak rájuk és úgy szedték ki őket.

-
Francia91
veterán
Ma ismét játszottam, de elképedtem. B-17-tel indultam, és egy csapattárs BTD-1-gyel elkezdte gyilkolni a bombázós csapattársakat szándékosan.... Mi ez? Az ilyen minek játszik?
B-17 Gunner-rel kilőttem a picsába, nem érdekelt a Teamkill -
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Meg se próbálok vele játszani az első napokban

-
JackFeryll
őstag
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Nyilván, de erre számíthattak, főleg ha beindul az open beta, szarrá lesznek terhelve a szerverek, még mostanság is vannak problémák pedig még csak repked mindenki. Gondoljunk csak bele, amikor kezdéskor a sok WoT-os átszabadul kipróbálni... Remélem nem marad a nagy részük, és ez szerintem borítékolható, a nagyban más játékmechanika miatt.
-
PAtr0n
addikt
Köszi, igen, olvasom, elég forró a hangulat, és jogosan... csak tudnám miért nem indítják már a harmadik hullámot, ennyire gáz lenne a játék? El sem tudom képzelni mi lehet, választ persze nem nagyon kapnak. Minden esetre kíváncsi vagyok megtörténik e a csoda még most februárban, hisz nagyon kifutnak az ígért időből.

-
-
rollaz
tag
A fórumon nagyon durván kezdenek elharapózni az indulatok a cbt 3. hulláma kapcsán. Nem ok nélkül. Érthetetlen a tájékoztatás hiánya, már-már WG-i magasságban jár a Gaijin töketlenkedése.
-
RG4L
őstag
Más: melyik vadászgép és milyen töltényekkel tudja kiszedni a tankokat?
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Köszi, megnézem a videókat.
Nekem eddig a P40 Kittyhawk és a P400 vadászok vannak meg a P-s ágról, nemsokára kifejlesztem az első P39 Aircobrát, ezekkel egész jól megy, de az F-es gépekkel egyszerűen nem tudok mit kezdeni (még). Igen, a legnagyobb problémám ott van, hogy könnyű célpont lenne egy Spitfire vagy egy BF109, de nagyon egyszerűen leráznak és otthagynak, vagy éppen mögém kerülnek és kiszednek, ugyanígy az orosz vadászok is. -
RG4L
őstag
Sziasztok!
Új vagyok még a War Thunderben, akarom mondani, már Tier 3-at feloldottam Amerikánál illetve az Oroszoknál, de még tanulom a játékot. A kérdésem az, hogy lesznek jó amerikai vadászgépek a továbbiakban? A bombázóikkal eddig meg vagyok elégedve (A-20G, B-25J).
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére

JackFeryll : nem frisitetem az oldalt csak kommiztam
gyorsabb voltál 
szrk2: am az me262-ről valaki pár szót ? meg a g2 , g6 ,10-es messerekről ? köszi előre is.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére

-
Sixkiller6
őstag
láma kérdés, de lehet gépet eladni?
-
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Már Én is kérdeztem. Páran azt írták nem éri meg megvenni, T4-es Spitek olcsóbbak mint ez.
Battle raitingjét is nézd meg ha jól emlékszem 5.0, tehát lazán t4-esek ellen fog bedobni, ha beviszed a játékba.
A másik, hogy 1,2 M-et nem ér, maga a repcsi plusz az expert traning.
Ha tele vagy lóvéval, vedd meg, nem rossz, de ha nem nagyon jön össze, akkor hagyd ki. -
JackFeryll
őstag
Tudja valaki az okát, hogy az Mk Vc Spit miért sokkal drágább minden tekintetben a T3-as társainál ? (javítási költség, RP, modulok, 600K-s expert training! stb) Tudja valaki mennyi arany az Ace trainingje? Előre félek.
-
PAtr0n
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Hát a 4-eshez igazi Isteni szerencse kell. A 6 killes srác, csak kifogta a sok gyökér szembejövőt, de nem volt semmi az sem. Írták is a chatbe az enemy tagok, hogy WTF?

Fel:
Elolvastam. Lesznek benne jó dolgok. Az új madarak egy dolog, én a többi dologra vagyok kíváncsi: külön is vezérelhető géppuskák/gépágyúk, bombázónál a függetlenebb gunner irányítás, átszabott crew upgrade rendszer, saját festés, saját misszió több testre szabhatósággal, és nem utolsó sorban eszköz egy könnyebb fordítás létrehozásához.
A ground forces-t meg írjék tavaszra, de szerintem úgy is késni fog még. Nem is baj, legyen minél jobb az open bétára.Francia91:
A B-25 meg pont ilyen, egyedül nehézkes leszedni, bár az tény, hogy a B-17 keményebb nála. -
JackFeryll
őstag
Ilyen mákja is csak egyszer van az életben mint a 4-esnek...
6 head-on kill egymás után
https://www.youtube.com/watch?v=vfUGzNQ_oWI&hd=1
2:11-től -
Fel
addikt
Lassan készül a következő nagy update. Egyelőre azt lehet megtudni, hogy mit terveznek az 1.39-ben implementálni: Developers' Diaries: 1.39
Full list of aircraft that are planned for 1.39 Update:
Spitfire F Mk 24;
Spitfire Mk 22;
Spitfire Mk.XVIII;
Spitfire Mk.XIV;
Mosquito Mk.XVIII;
La-174;
La-15;
Fw.190A-1;
I-16 type 24;
I-16 type 27;
Lockheed F-80A Shooting Star;
North American F-82 Twin Mustang;
Republic F-84 Thunderjet;
MiG-15bis of GDR Airforce;
Canadair CL-13A Sabre Mk.5 of Luftwaffe;
Ме-262 modifications;
F-86 F-30 of the Japanese Self-Defense Forces;
Ki-43-1Szép kis lista...
Érdemes végignézni a többi tervezett dolgot is. Van egy kis infó a földi egységekről is.
A dev szeró már 1.38-as verzióval fut, de azért egyhamar nem fog még érkezni ez az 1.39. -
Francia91
veterán
Ha látom, hogy egy B-17-tel nem bírnak, akkor én is odamegyek besegíteni, van, amikor meg is köszönik. Sőt, én is megköszönöm, amikor egy bombázóval nem bírok, és odajönnek segíteni. Részben csapatjáték is volna, én úgy gondolom. Mindenkinek érdeke, hogy a csapat nyerjen
-
Dictator^
veterán
Ma elég fura játékosokkal találkozok.
Amcsit szeretném duplázni, 4 gépem van csak, mindegyik T2-es, 4-ből 3 gépemet hátulról rammolták le. Enemy persze, csak nem értem a logikát, miért nem kerül ki, több pontot kapna, xp+pénz, ha elfordulna és lelőne.. -
PAtr0n
addikt
válasz
üzenetére
Persze, akkor szerintem írjuk be jogosnak a gamerek etikettkönyvébe, amit a seggfej csinált. Ennyi erővel, senki ne segítsen a másiknak leszedni egy majdnem full HP-s enemy-t. Se AB-ban, se RB-ben, se se sehol. Ez csapatjáték, csak sokan nem tudják. Ha szándékosan kill-t lopok az egyértelmű, de ez nagyon nem volt az.
Micsurin:
Nem állt szándékomban a korosztályodat lehordani, de a tény az tény. Viszont örvendetes, hogy legalább van ellenpélda is (igen ritka) ezek szerint.
-
PAtr0n
addikt
válasz
üzenetére
Nem értelmezted jól amit írtam.
Azért repültem a B-25-re én is, mert még semmi baja nem volt, se füst, se láng nem jött belőle, a csapatárs csak szarakodott vele. Igaz ezt nem írtam le részletesen.
Az égő repcsikre viszont nem megyek szándékosan. Ha elém téved zuhanva lehet beleengedek egy sorozatot, de direktben nem lopom a killt.Revolit:
igen, sajnos ilyen is van. De a legjobb amikor üldözöl valamit és közben a hátad mögül sorozzák, a golyókat persze nagy részben te kapod. -
Revolit
senior tag
Múltkor a szutyok német tier1 géppel lelőttem egy bombázót, kigyulladva zuhant lefele, de seggembe volt már egy másik, így hagytam, inkább próbáltam lerázni ellent. Jött egy társ, és ráment az égő, zuhanó bombázóra, ő kapta a killt is és engem közben meg kilőtt ellenfél... nem ám segíteni jött volna. Nem láttam a nevét, pedig tuti ripityára lőttem volna ha meglátom... ez nagyon felbosszantott.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Sajnos egyre gyakrabban találkozok én is ezekkel a nyomorult Vérpistákkal. Előlem is hányszor vesznek el killt, azzal, hogy az általam felgyújtott repcsinek még bevernek 2 crit-et, oszt kanyec neki. Persze, benne van a pakliban hogy elalszik a tűz, de akkor is, szenyóság lőni. Én mostanában már nem megyek rá égő repcsire, legyen azé aki megszenvedett vele. A múltkori B-25 eset-be is csak azért szóltam bele mert kínlódott a csapattárs vele, én meg egy sorozattal kilőttem a BF110-emmel. Naná, hogy nem tetszett neki, meg kellett rajtam torolni. Sajnos ide is beszabadultak a gyerekszoba nélküli tizen, és kora huszonévesek.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Én is elszedtem a csapattársam elől a tankokat,meg még ami ott volt,erre mit csinál,el kezd lövöldözni.Jó pár időbe el telt,mire leszedett.Chaten megkérdezem tőle,hogy what the fuck are you doing?Erre kérdőjel,utána mikrosuttii ******* yto.wiktor112pl volt a neve,hát ha ismer valaki ilyen nevű játékost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)